Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet hogy egy apánál (2 db)

Mivel lehet bizonyítani, hogy egy apánál jobb helyen lenne a gyermek?

A kislányom elmúlt 13 éves és az anyja folyamatosan terrorizálja otthon, én úgy érzem, hogy nálam jobban szeret lenni, és meg vagyok arról gy?z?dve, hogy több szeretetet kapna!

Legjobb válasz: Beszélj ügyvéddel. Ha mindenben az igazat mondod, és vannak emberek, akik tanuként alá tudják támasztani az állításaidat, akkor biztos menne. A gyereket is be lehet idéztetni, de az nem mindig jó megoldás, lelkileg nagyon megzavarhatja. De õ is választhat, hogy hol szeretne élni egy bizonyos kor után. Sajnos nem tudom, mi a korhatár. Sok sikert

Beszélj ügyvéddel. Ha mindenben az igazat mondod, és vannak emberek, akik tanuként alá tudják támasztani az állításaidat, akkor biztos menne. A gyereket is be lehet idéztetni, de az nem mindig jó megoldás, lelkileg nagyon megzavarhatja. De õ is választhat, hogy hol szeretne élni egy bizonyos kor után. Sajnos nem tudom, mi a korhatár. Sok sikert
12 év a korhatár. Ha a gyerek is menni akar, fordulj ügyvédhez. Úgy tudom, ha a gyerek már abban a korban van, hogy eldöntheti melyik szülõvel akar élni, nincs szükség újabb tárgyalásokra, de egy ügyvéd nem árthat.
12év a korhatár, ezután meghallgathatják a gyereket ha a szülõk is beleegyeznek de ez elég macerás lenne egy gyereknek.Az ügyvéd környezettanulmányt fog kérni mindkettõtöktõl, jövedelemigazolást.Sõt mindkét családot elküldhetik igazságügyi orvosszakértõhöz aki eldönti, hogy a gyereknek psyhikailag mi a legjobb.De az is elég megrázó.Ezt a saját tapasztalatomból tudom.Úgyhogy nekünk azért nem kellett ezt az utat bejárni mert a volt férjem visszalépett az elhelyezési pertõl, így nálam maradtak agyerekek.Az lenne a jó ha a volt feleséged ezt belátná és meg tudnátok egyezni ketten a bíróságon.

Amikor egy anya azt mondja a beteg gyerekére aki épen az apánál van, hogy nem akarja látni mert estére programot szervezett az aktuálissal. Mit lehet ere mondani?

akkor ere mit lehet mondani úgy,hogy közben ne ordibáld le a fejét?másfél éves a gyerek és az oltástól nagyon belázasodott,úgy gondoltam ilyen állapotban az édes anyja mellett a helye!Rosszul gondoltam?

Legjobb válasz: Jah. "Kepzelje, biro ur, lathatason volt nalam a gyerek, de belazasodott. Felhivtam az anyjat, mert megiscsak ott lenne a helye ilyenkor, de nem akarta elvinni. Kovetelem hogy nalam helyezzek el a gyereket" Nem kicsit uti a ket dolog egymast....

Jah. "Kepzelje, biro ur, lathatason volt nalam a gyerek, de belazasodott. Felhivtam az anyjat, mert megiscsak ott lenne a helye ilyenkor, de nem akarta elvinni. Kovetelem hogy nalam helyezzek el a gyereket" Nem kicsit uti a ket dolog egymast....
Nem mindenki anya, aki szült.
Miert, te mint az apja, nem tudod ellatni? Maskor meg azon sirnak a ferfiak, hogy miert nem engedik oket a gyerekkel lenni. Semmi sem jo nektek, komolyan....
4-es, indítsd el a gyerekelhelyezést. Az ilyen nem anya. Minden esélyed meg van a gyerekre.
8-Az a nõ, aki egy 1, 5 éves beteg gyereket hátra lök az aktuális pasi mögé-nem anya.
Ez ami most történt, van olyan horderejû, egy bíró elõtt, hogy megkapod a gyereket.Nem véletlenül irtam azt amit.
Ha ennyire a terhére van, lehet le is mondana a javadra.
A kérdező hozzászólása: 17-es. Nem mondana le mert akkor rossz színbe tüntetné fel magát a szülei meg a barátai elõtt, csak közben azt nem veszi észre, hogy a gyerek kezd elhidegülni tõle mert azt hiszi az anyaság abból áll, hogy el látjuk a gyereket és de jó!
Nezd, ez van. Ha ennyire fontos lett neki az uj, akkor meg eselyes is, hogy megkapd a felugyeleti jogot.
Ha jól értem, most nálad van láthatáson a gyerek és úgy lázasodott be... Akkor most te kell ellásd, úgyis mind azt mondják a férfiak, hogy ugyanúgy el tudják látni. Amúgy szerintem te most csak azt nem tudod megemészteni, hogy a pasijával van a volt feleséged...
A kérdező hozzászólása: 14 es. Nem kell kiakadni?Én akkorát csalódtam ebben a Nõben mint anya, hogy szerintem életemben nem kaptam még ekkora pofont!Nem nem volt célom, hogy el vegyem a gyereket, Célom Lett!Nem úgy viselkedik a gyerekkel mint egy Anya!Az Ö életében a gyerek a fontossági sorrendben most még csak éppen, hogy csak dobogós!Szerintem te mint Anya ezt tudod, hogy hat ki egy ekkora gyerekre!A gyerek el van látva, kap enni, inni, tisztába teszi , lefekteti de ENNYI!
Ugyan nem engem kerdeztel, de azert en is valaszolok: no vagyok, van gyerekem es egyedul nevelem, igy nalam ilyen nem merulhet fel. De ha neked az a celod, hogy a gyerek hozzad keruljon, akkor pont nem kell kiakadni az ilyenen.
11-ment a mínusz neked.
A kérdező hozzászólása: Kedves 11-es. Neked van gyereked??Te nem akarnád látni a gyereked amikor közel 41 fokos lázzal fekszik?Be kellet vinni a gyereket az ügyeletre, ODA SEM JÖTT BE!!
Ne hisztizz, el tudod te is látni a gyereket. Folyton marjátok a nõket, hogy ti is el tudjátok látni a gyereket és ugyanolyan jogotok van hozzá, ami igaz is, de akkor csináljátok akkor is, amikor a gyerek nem csak mosolyog és nevetgél.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok vele, hogy jó esélyekkel indulnék egy tárgyaláson, fõleg, hogy van ennél cifrább is a storyban de biztosa akarok menni és kénytelen vagyok kivárni azt a pillanatot amikor nem tudnak bele kötni semmibe!Gondolok itt, lakásra, igazolt megfelelõ összegû jövedelemre és még sorolhatnám!
A kérdező hozzászólása: Sajnos most az esélyeim nem lennének jók!Ahhoz, hogy eg gyereket neked ítélnek, fölég az Apának, ahhoz jelenleg a magyar jogban nagyon sok mindent fel kell mutatni de a végleges terv az lesz, hogy el veszem a gyereket, csak sajnos türelmesnek kell lennem még egy kis idõt, hogy megteremtsem a megfelelõ életkörülményeket neki!
A kérdező hozzászólása: Én mint apa el tudom látni, akkor amikor nálam van!!De amikor egy ilyen korú gyerek Beteg, akkor az anyja mellett a helye, a saját környezetében!De mindegy, ez egy elég hosszú történt lenne ahhoz, hogy megértsd mirõl van szó!
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom de sajnos egyelõre nem tehetek semmit, hogy a gyerek biztonságban legyen!Nem foglalkozik a gyerekkel!A gyerek egész nap "garázdálkodik" a lakásban, azt csinál amit akar, Ö meg egész nap a gép elõtt ül!Amikor nálam van a gyerek látszik rajta, hogy mennyire igényli, hogy foglalkozzanak vele, egyfolytában csak velem akar lenni és nem érdekli a játékai, csal apa...
De ismerõs történet... Még egy kis idõ aztán eljutdz oda, hogy örülsz neki, hogy nincs ott, jobb lesz neked is, a gyereknek is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!