Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet hűtő (83 db)

Nekem is soknak tünik, mivel méred? http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/cpu/Intel_Core_i7_..
Ellenõrizd , hogy jól van e felszerelve a hûtõ . Én már jártam úgy 775-ös foglalatnál , hogy rosszul rögzítettem .
Az sok. Nekem is ilyen van, gyári hûtéssel 35-40 fok körül mozognak a magok, nézd meg hogy a hûtõ rendesen rá van e pattintva, vagy hogy nem e szívja le a hûtés a meleget a videókártyáról....esetleg nézd meg azt AIDA64-el, hogy milyen MHz-en fut a processzor.
rosszul van rajta a hûtõ, ez biztos. Úgy tedd be, hogy a kábele a lehetõ legközelebb legyen az alaplapi CPU fan csatlakozóhoz. Egyszer én is rosszul tettem vissza a gyári hûtõt és nekem is ilyen értékeket produkált, sõt elérte a 99 fokot is, amivel már kikapcsolt kékhalállal Amúgy nekem gyári hûtõvel 25-30 fokos idle-ben az i5 2400-asom :D
A kérdező hozzászólása: Köszönet srácok :R. Valóban a hûtõ volt rosszul felszerelve...

Lefejt tejet meddig lehet tárolni a hűtőben (nem fagyasztóba)? És lefejés után mikor kell hűtőbe tenni?

Gondolom nem azonnal, mert még meleg.

Legjobb válasz: Szerintem azonnal tedd hûtõbe steril dobozban. Én azonnal hûtõbe tettem. max 36 fokos, mire lefejed, hül is egy kicsit, ráadásul nem egy akkora mennyiség ami kiolvasztaná a hûtõt. max 3 napig áll el normál hûtõben.

Szerintem azonnal tedd hûtõbe steril dobozban. Én azonnal hûtõbe tettem. max 36 fokos, mire lefejed, hül is egy kicsit, ráadásul nem egy akkora mennyiség ami kiolvasztaná a hûtõt. max 3 napig áll el normál hûtõben.
A lefejt tejet tedd rögtön hûtõbe, 24 óráig eláll. Ha ezídõ alatt nem eszi meg a babád, akkor fagyaszd le!
Be lehet tenni rögtön, de legkésõbb fél óra múlva. Nekem huszonnégy óra múlva már elég zavaros volt. Én úgy voltam vele, hogy amit reggel lefejtem, azt estig tároltam a hûtõben, amit este fejtem, azt másnap délelõttig.
Én azonnal hûtõbe tettem, és ha 24 óra alatt nem volt rá szükség, akkor utána tettem a fagyasztóba.

Zannusi hütövel kapcsolatba tud-e valaki segiteni? A fadyaszto része (felsö rész) nagyon jol fagyaszt de a rendes hütö része (also) egyáltalán nem hüt mi lehet a gond, ?

Legjobb válasz: Vagy a hõkioldója ment tönkre az alsó résznek, vagy pedig ha 2 motoros akkor még az is lehetséges, hogy a gáz szállt el az alsó motorjából. De általában az elsõ szokott lenni a hiba.

Vagy a hõkioldója ment tönkre az alsó résznek, vagy pedig ha 2 motoros akkor még az is lehetséges, hogy a gáz szállt el az alsó motorjából. De általában az elsõ szokott lenni a hiba.
A kérdező hozzászólása: egy motoros . de vajon drága lehet a csináltatása?
Ha csak hõkioldó akkor olcsón megúszod. Bár ez szerelõ függõ.


Nem hűt és nem világít a hűtőm, a mikróm sem működik nem hiszem h egyszerre romolhatott el kettő? ! A mikró a hütő tetején van. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Áram van? Próbáld ki a konektort egy kis lámpával, ha az sem világít, akkor vagy az egyik fázis biztosítéka ment ki, vagy a konektor rossz, vezetékszakadás.

Áram van? Próbáld ki a konektort egy kis lámpával, ha az sem világít, akkor vagy az egyik fázis biztosítéka ment ki, vagy a konektor rossz, vezetékszakadás.
A kismegszakítót (biztosítékot) nézd meg. A dugaljat sem árt ellenõrizni. (pl. ha kapcsolós elosztóba van dugva, nem kapcsoltad véletlenül ki...)
Érdemes megnézni hogy jól záródik-e, nekünk egyszer sérült volt az a gumis mágneses rész az ajtón.
Állítsd be az optimális hõmérsékletet 5-7°C.
Nem túl sok a 4-es fokozat?????

A hűtőbe bemászott egy egér. Hogy tüntessem el? A hátuljában van és tönkre fogja tenni a hűtőt. Ilyen esetben mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Egyszer majdcsak kijön. Vegyél ilyen egérfogó ragacsot, tedd a hûtö aljához több lapra, és azzal el tudod kapni.

Egyszer majdcsak kijön. Vegyél ilyen egérfogó ragacsot, tedd a hûtö aljához több lapra, és azzal el tudod kapni.
A kérdező hozzászólása: És ha beledöglik?:S Belül van teljesen és halljuk, hogy rágcsál. Agyonüti majd az áram és olyan büdi lesz, hogy nem lehet majd megmaradni:S
Nekem konkrétan egy patkány cuccolt be a hûtõ mögé pár hónapja. Elõször sima egércsapóval próbálkoztam, de látta a nyavajás, hogy veszélyes, nem ette ki a falatot. Aztán a Praktikerben vettem egy ultrahangos rágcsáló riasztót (1490.-), éjjelre bedugtam, reggelre ott volt a csapdában a bazi nagy patkány. :) Összezavarodhatott, vagy megbolondította a kütyü és így sikerült elkapni.
Ne öld meg légyszi :( Engedd szabadon ha sikerül elkapni. Az õ élete is ugyanolyan értékes, mint az embereké!
Öld meg a mocskos élõsködõt! Sz*rt sem ér az élete!
Méghogy ugyanolyan értékes :) Az egér, patkány kártevõ, nem hasznos egy cseppet sem a jelenléte. A házban biztos nem. :)
:'((
vagyél ilyen ragacsot, az megfogja, esetleg tegyél valami kaját bele, és rakd körbe a hûtõt. Aki meg értéksnek ítéli az egér életét annak kívánok egy tucattal:)
Kösz de van itthon és terráriumba tartom :D Tök édes, ahogy a két kis kezével ropogtatja a szotyit! Imádom :) )

Az anyatejet meddig lehet hűtőben tárolni? Ha hűtőben volt 2-3 napig, és nem fogyott el, akkor még le tudom fagyasztani? Vagy azt egyből kell? Mit tanácsoltok, mekkora mennyiséget fagyasszak egybe le, mármint egy edénybe?

Legjobb válasz: hûtõben 24 óra, fagyasztóban fél év. Ha teljes étkezésre kell akkor legalább 1 dl-t fagyassz le. ha pépekhez higítani akkor 0,5 dl is sok egy kajához

hûtõben 24 óra, fagyasztóban fél év. Ha teljes étkezésre kell akkor legalább 1 dl-t fagyassz le. ha pépekhez higítani akkor 0, 5 dl is sok egy kajához
Szia! A kisfiam 8 honapig kapott fejt anyatejet. Ha a huto jol hut, kb 2 napig is elall, a fagyasztoban pedig akar 1 evig is.
hûtõben melegítés nélkül 48 óráig tárolható, illetve gyûjthetõ az anyatej. én ikeás jégkockatartóba fagyasztottam a fõzéshez. 1 tartóba belemegy kb 20 mili, de a sok munka ellenére sem kell a babámnak a fagyasztott tej, sem a kaja amibe belekerült....
* hidegen :)
jaj, gyerekek, hát nektek nem esett le, hogy egyszerûen megfölösödik a tej? az nem baj, melegítésnél újra összeáll, de hidenen is össze lehet rázni, és olyan lesz a tej, mint újkorában :) én a két napig a hûtõben álló tejet már nem fagyasztottam, ha nem fogyott el, ment a csapba. de még simán oda lehet adni a babának. azért a három nap már az én megítélésem szerint necces.
akkor nekem rosszul mondták, és sose mertem odaadni, mert már "plöttyedt" volt :( Köszi!!
http://www.babazo.hu/bebi/20070913-anyatej-tarolas-fagyaszta.. Elõzõ vagyok. Itt azt olvastam, hogy 4 fokon vagy az alatt 2-3 napig eltárolható, és hogy ne ijedjünk meg, mert a tárolt tejnek bizar a kinézete, mert kiül a zsír a tetejére...de ezt írtam is.
Én úgy tudom, hogy hûtõben 48 órát tárolható a tej, ha nem volt felmelegítve, és visszahûtve. Mi is így használtuk, hogy 24 és 48 óra között ette meg, és nem volt semmi baj belõle. Az állaga meg nem azért szétmenõs, mert már megromlott, hanem mert az anyatej ilyen, kiválik a zsíros rész a tetejére, de ha felmelegíted, akkor újra rendesen fog kinézni.
hozzányúlás nélkül is, max. 24 óráig tartható el. Amikor én több mint 24 óra múltán akartam odaadni, szinte ilyen "szétmenõs" volt már az állaga is. Ha már sejted, hogy nem fogod odaadni 24 órán belül , le kell fagyasztani vagy mehet a csapba.
Ha ez idõ alatt egyszer sem melegítetted fel és hûtötted vissza, akkor szerintem még lefagyaszthatod. A mennyiségekrõl a fenti tájékoztató reális. Bár nekem van, hogy 150-et is benyom a babám... :o)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem fagyasztottam le a 3 napos tejet, nem mertem:) A többi ment a fagyóba.
Vírus.
A kérdező hozzászólása: lehet azért fagy le mert windovs xp-m van?
A kérdező hozzászólása: Hát naggyából minden
Van, de nem adom meg. Kérdezd meg, ami nem világos!
A kérdező hozzászólása: Van skypeod? Ott megbeszéllhetjük mert még nemigazán értek az ienekhez
Szuper, bár a 4 kérdésbõl eddig 1-re válaszoltál. Ha elmondod a tegnapi sorozat tartalmát is, attól még nem kerülünk közelebb a megoldáshoz.
A kérdező hozzászólása: ha internetezek ak nem fagy be csak ha játszani akarok akkor 1 ido utánn befagy kb5 perc alatt a gép belsejét kitisztítottam de még mindíg valaki mondja meg mit csinálljak
A kérdező hozzászólása: olyanokat írhogy CPU27.5 fok HDD 24.6 VGA 25.1 fokmégészre vettem ha 1dolgot csinálok nemfagy lecsak ha tobbet mint pld ts3 on beszélek kozben játszok
Mi 27 fokos? Táp milyen? Memtest86+ volt már? HDSentinel mit mutat?
Az XP szobahõmérsékleten nem fagy. Ha elszemetelõdik, akkor úgy fagy, mint bármilyen Windows. Kezdjük az elején: 1.) kapd le a gép oldalát és nézd meg milyen a tápegységed! Gyártó, típus ami érdekes 2.) Töltsd le a HD Sentintelt és nézd meg a merevlemez kondícióját!

Ajándékba kaptam egy fagor kombi hűtőt. A szálitásnál fektetve szállították, azóta csak az alsó fagyasztós része működik, a felső hűtős részével nem tudom mi lehet a probléma. Igaz hogy fejre kell fordítani hogy a gáz elinduljon?

Legjobb válasz: Nem ez nem igaz. Teljesen más oka van annak hogy a felsõ rész nem megy, a fektetett szállítás egyébként sem probléma lehet így szállítani a mostani hûtõket. Nézd meg hány kompresszor van hátul(nagyobb fekete tartály szerû alkatrész).Ha 1 akkor vezérlési probléma lesz mert ugyebár az alsó mûködik tehát a hûtõkör rendben van. Ha kettõ akkor a felsõ rész kompresszorával és annak hûtõkörével is lehet probléma.sok hibaforrás lehet ebbe inkább most nem mennék bele.Viszont egyiket sem ajánlott barkácsolni javasolnám hogy hívj egy hûtõgépszerelõt!

Nem ez nem igaz. Teljesen más oka van annak hogy a felsõ rész nem megy, a fektetett szállítás egyébként sem probléma lehet így szállítani a mostani hûtõket. Nézd meg hány kompresszor van hátul(nagyobb fekete tartály szerû alkatrész).Ha 1 akkor vezérlési probléma lesz mert ugyebár az alsó mûködik tehát a hûtõkör rendben van. Ha kettõ akkor a felsõ rész kompresszorával és annak hûtõkörével is lehet probléma.sok hibaforrás lehet ebbe inkább most nem mennék bele.Viszont egyiket sem ajánlott barkácsolni javasolnám hogy hívj egy hûtõgépszerelõt!
Úgy tudom ha fektetve van szállítva egy hütõ, akkor várni kell a bekapcsolással 24órát.
Igen várni kell vele, legalább 12 órát, hogy a kenõolaj, ami egybe van a hûtõközeggel, szétváljon tõle, és leülepedjen a motorban, ugyanis 1. nem kap kenést a motor, és kopik, 2. keveredve nem jó a hatásfoka a hûtésnek. Ha úgy kapcsolod be, hogy nem ülepedett le, akkor a kevert közeg cirkulál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!