Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet fogni (59 db)

Szabad-e a XI. ker. Feneketlen tónál horgászni illetve mit lehet fogni?

Ha nem szabad, tehát jegyköteles, akkro jegyet hol lehet venni? Milyen halak vannak a tóban? Ki mit fogott már?

Legjobb válasz: hát szerintem abban már semmi nincs. legalábbis nem nagyon látok ott embereket horgászni (pedig van hogy naponta többször elmegyek mellette). de este a parton sok részeg tizenévest lehet fogni:)

hát szerintem abban már semmi nincs. legalábbis nem nagyon látok ott embereket horgászni (pedig van hogy naponta többször elmegyek mellette). de este a parton sok részeg tizenévest lehet fogni:)
Ez egy információs oldal lenne, de sokat nem tudsz meg általa: http://www.horgasz.hu/page/501/art/103/akt/5/megye/budapest/..

Milyen állat a kipu? És mivel lehet fogni?

Legjobb válasz: Kipu a legértékesebb állat. Nem véletlen, hogy majdnem minden ember szeretne egyet. Legalábbis használ a megfogására használó eszközt. Fõleg akinek autója, vagy motorja van. ( a zöldek nem szeretik)

Kipu a legértékesebb állat. Nem véletlen, hogy majdnem minden ember szeretne egyet. Legalábbis használ a megfogására használó eszközt. Fõleg akinek autója, vagy motorja van. ( a zöldek nem szeretik)
A kérdező hozzászólása: És van háziasított és vadon élõ "vadkipu" is? :D
A kipu az nem az inkák „háztartási naplója” volt?
vegyél egy kipufogót xd

Normál parabola antennával mit lehet fogni?

1994-ben vettük, biztos emlékeztek rá, akkor ez nagy divat volt, de azóta a kábeltévé (+internet) terjedésével háttérbe szorult. Azóta funkcióját vesztette. Lehet vele fogni vmi értelmes tv adásokat? Netán UPC? Vagy ahhoz kell valami speciális beltéri?

Legjobb válasz: ha bekened egérragasztóval,akár denevért is.

ha bekened egérragasztóval, akár denevért is.
Nem tudom. A szomszédnak volt régen. Fõleg külföldieket fogott.


Melyik jön be jobban, ha egy lányon van egy kevés amit lehet fogni, ha ducibb, vagy ha vékony és nincs mit fogni rajta?

Legjobb válasz: Ha tényleg csak egy kevés az a fogni való. A kórosan sovány anorexiák rondák.

Ha tényleg csak egy kevés az a fogni való. A kórosan sovány anorexiák rondák.
Ez szerintem realitv. En kulfoldon elek, ott, ahol meglepoen szeretik a kerekebb noket. En alkatombol adodoan soha az eletben nem leszek csontkollekcio es a combjaim sem lesznek Babrie hosszusaguak. Mo-n allandoan megszoltak a nagyobb kerek cici, lapos has-vekony derek es nagy popi kombinacioert. Allandoan szegyenlos voltam. Kovernek titulaltak en pedig azt hittem az is vagyok a jo fizikai eronletem ellenere. Aztan egy barati tarsasagban elmentunk nyaralni ebben az esetben Miami, Floridaba. A pasik furtokben logtak rajtam a magyar szemmel gyonyorunek tartott ismeroseimet eszre sem vettek. En meg nem ertettem es nagyon kellemetlen volt. Azota hozzaszoktam. Elvezem, hogy szeretnek a pasik. Itt ugyanis udvarolnak a pasik!!!! Mit akartam ezzel a rovid sajat sztorival mondani? Ez attol fugg, hol vagy eppen ebben a vilagban.
Tényleg embere válogatja, úgy, mint, hogy valaki a feketét szereti, valaki a szõkét. A maga módján mindkettõ gyönyõrû, de attól is függ ki viseli és mennyire áll jól neki. Így van ez a testsúllyal is. De szerintema pasik nagyonn többségében a kerekebb lányokat (nem sovány de nem is kövér) kedvelik. Meg persze nagyon fontos hozzá a kisugárzás!

Fiúk! Mi a jobb, ha egy lányon lehet fogni valamit, vagy ha teljesen vékony?

Mi a jobb? Ha egy lányon van mit fogni, (nem dagadt) vagy ha teljesen vékony? Köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: a gebéket nem szeretjük, szóval nem baj, ha van valakin mit fogni

a gebéket nem szeretjük, szóval nem baj, ha van valakin mit fogni
te melyik típusba tartozol?
jó neked:) szerintem a kettõ között, egy lány ne legyen már gebe, de azért ne is legyen túl sok felesleg rajta, szerintem még úgy 3-4 kg felesleg elmegy 16L
az utolsó nagyon vékony.. amúgy az elsõ kép pont jó! a vékony lányok a farovitok, akárki akármit is mondd, amíg világ a világ..
Ne legyen sok felesleg de azért legyen melle meg feneke;)
Transzmitter?
A kérdező hozzászólása: ohhhh köszi, azt hiszem ez az, legalább is ha a google képek nem hazudnak :D

Mivel lehet vicsegét fogni?

Legjobb válasz: Ha éppen azt a napot találod kifogni az évbõl, annak is azt az óráját és azt a percét, amikor egy ilyen hibrid a horgod közelébe kerül, akkor a legjobb esélyeid a trágyagiliszta-csokor, vagy a csonticsokor használata mellett vannak. Ha a sorsod egy 50x50-es agyontelepített kockató partjára vetett, amibe akaratuk ellenére ilyen fajta halak lettek bezsúfolva, megfogatási szándékkal horgászati élvezeti cikknek felkínálva, akkor érdemes lehet halas, kagylós-rákos ízû-illatú softpelletekkel rámenõsködni, vagy végsõ elkeseredéstõl vezérelve a nyers füstölt lazachúsból vágott kockával, szeletkével csalizva próbálkozni (ez Németo.-ban jól bevált, de lehet, hogy csak azért, mert itt a kerítés is kolbászból van, így a halak is el vannak kényeztetve). Hajrá!

Ha éppen azt a napot találod kifogni az évbõl, annak is azt az óráját és azt a percét, amikor egy ilyen hibrid a horgod közelébe kerül, akkor a legjobb esélyeid a trágyagiliszta-csokor, vagy a csonticsokor használata mellett vannak. Ha a sorsod egy 50x50-es agyontelepített kockató partjára vetett, amibe akaratuk ellenére ilyen fajta halak lettek bezsúfolva, megfogatási szándékkal horgászati élvezeti cikknek felkínálva, akkor érdemes lehet halas, kagylós-rákos ízû-illatú softpelletekkel rámenõsködni, vagy végsõ elkeseredéstõl vezérelve a nyers füstölt lazachúsból vágott kockával, szeletkével csalizva próbálkozni (ez Németo.-ban jól bevált, de lehet, hogy csak azért, mert itt a kerítés is kolbászból van, így a halak is el vannak kényeztetve). Hajrá!
Legjobb csalija a tiszavirág-álca, de az meg védett, nem gyûjthetõ!

Meddig lehet egy fiú "nyuszi"? Mit lehet még erre fogni, és mi jelenti azt, h nem tetszem neki?

néha azt érzem tetszem neki, máskor nem is foglalkozik velem..ez most csak a nyuszisága? Azt hittem bátorítottam eleget, többet nem tudnám, mert nem vagyok az a típus, már nyomulásnak érezném..

Legjobb válasz: A nyúlon túl? Nem, a nyúl az.

A nyúlon túl? Nem, a nyúl az.
Talán õ sem tudja mit akar. Folyton elbizonytalanodik, de ne kérdezd miért. Túl álmos vagyok hozzá. :D Megyek is feküdni. Jó éjt! :)
Hány évesek vagytok? Mivel bátorítottad? Én a másik oldalon állok, van egy lány, és pont nem tudom eldönteni, hogy bátorít-e vagy csak eleve kedves. Szerintem valahogy hozd fel pl hogy van egy film vagy színdarab, amit szívesen megnéznél, de épp senkit nem érdekel annyira. Persze ezt valahogy ne túl feltûnõen, csak épp valahogy említsd meg, én erre szerintem lehet lépnék:) .
Szerintem maximum az elsõ csókig lehet egy fiú nyuszi. És ez nem függ össze azzal hogy tapasztalt e vagy sem, mert minden nõ iránt máshogy érez az ember. de hány éve mert ha ez a 15-19 éves akkor ok???

Olyan problémám van hogy most ujitottam fel a féket elől hátul és hátul nem akar fogni meg sem csuszik dobfékről van szó és golf3 van ez a hiba Mi lehet ennek az oka? Fékbetétet cseréltem meg kerékmunkahengert is Vagy a fékerőszabályzóval van a gond?

Legjobb válasz: elõfordul hogy a fékdob elkopik és a fékpofa nem tud rászorítani már.de állítási lehetõség is van,nem tudom hogy azt megpróbáltad-e,itt egy link: http://www.ndsmondeo.hu/fitting/bbrake/bbrake.htm

elõfordul hogy a fékdob elkopik és a fékpofa nem tud rászorítani már.de állítási lehetõség is van, nem tudom hogy azt megpróbáltad-e, itt egy link: http://www.ndsmondeo.hu/fitting/bbrake/bbrake.htm
A kérdező hozzászólása: Fékerõszabályzó nem okozhat ilyen hibát?
de az is okozhat, ha minden mást kizártál akkor csak az marad.
Kézifékre fog? Mert ha arra sem, akkor nem fékerõszabályzó.
A kérdező hozzászólása: Miért a kézifék mit folyásol be ?
"hátul nem akar fogni meg sem csuszik dobfékrõl van szó" Most akkor nem fog, vagy nem csúszik? Ha munkahengert is cseréltél, akkor utána ki kell légteleníteni a rendszert! Ez megvolt? A fékbetétek cseréjénél az utánállító automatát vissza kell állítani, a dobokat ha kopottak fel kell szabályoztatni vagy cserélni, mert az új betét nem fog a hullámosra kopott dobon, majd csak úgy 2-300 km után ha összekoptak! Ha nem nagyon hullámos, akkor "vasalhatod" is: Menet közben tartsd a sebességet, de közben lépj rá a fékre, vagy húzd rá a kéziféket. Csak ne sokáig, mert a hõtõl felkeményedik a betét, és még rosszabb lesz!
Leesett, hogy mi akar lenni a "meg sem csuszik". A hátsó fékek üzemszerû mûködéskor ritkán csúsznak meg, hiszen a fékerõ nagy része az elsõ kerekekre jut. Rántsd rá a kéziféket, akkor majd megcsúszik...
Ha a kézifék sem fog, akkor valószínûleg szántóvetõ és Harkonnen hozzászólásában van a megoldás. Ha fog a kézifék rendesen, akkor már inkább egy berohadt fékerõszabályzóra tippelnék, de lehet fõfékhenger is. Feltételezem, a légtelenítés rendesen el lett végezve...

A csivavám egyik oldalán van 1 nagy csomó, mi lehet ez? Kb dió nagyságu, és teljesen kitapintható, szinte megtudom fogni, vmi gombócszerüség.

Elviszem állatorvoshoz, de aki tud róla vmit légyszi írjon!

Legjobb válasz: köszi! hát remélem nem lesz semmi baja, ha megnyomkodom nem fáj neki, szerintem észre sem veszi, amugy a vszettségi oltását nem rég kapta meg-kb 2 hete, lehet hogy attól lenne tényleg? nem fáj neki az biztos, de elég nagy.

A kérdező hozzászólása: köszi! hát remélem nem lesz semmi baja, ha megnyomkodom nem fáj neki, szerintem észre sem veszi, amugy a vszettségi oltását nem rég kapta meg-kb 2 hete, lehet hogy attól lenne tényleg? nem fáj neki az biztos, de elég nagy.
Azért linkeltem be, mert kaptam pár hasznos választ :) [1. vtam]
Ha nemrég kapott oltást akkor attól van és pár héten belül elmúlik. Ha nem , akkor csak az állatorvos tudja megmondani
Valószinüleg attól, az enyémnek is volt, ugyanígy, és nem fájt neki. Akkor hívtam az állatorvost, hogy mi lehet és õ mondta, hogy attól. Aztán észre se vettem és elmúlt neki. De ha nagyon aggódsz vidd el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: ok, köszi szépen:)
lehet csak egy zsircsomo elég sokszor elõ forul az embereknél is de az elmulik most volt az én 10hetes kutyumnak is de már elmult vagy az oltás azért nézesd meg mert nehogy daganat legyen jobb ha egy szakember látja
A kérdező hozzászólása: köszi, persze elviszem mindenképpen dokihoz, mert még mindig ott van neki:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!