Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet férfi (316 db)

Szeretnék barátkozni egy harminc évvel idősebb férfival, de ő egyelőre eléggé tartózkodó- mi lehet ennek az oka?

Harmincas nő vagyok és tényleg barátkozni szeretnék vele.

Legjobb válasz: lehet, hogy nem hisz a ferfi-noi baratsagokban. vagy vonzodik hozzad es nem tudja kezelni. vagy meg van keseredve es mindenkit utal. vagy fel, hogy a penzere utazol. vagy nem szereti a szoke/barna/fekete/voros haju noket. vagy valakire emlekezteted, es ezert nem vagy szimpatikus neki. lehetne meg sorolni, de nem latom sok ertelmet. esetleg ezt nem tudod szobahozni, megkerdezni tole? igaz, hogy keves ember mondana meg, hogy miert nem keresi a tarsasagod, de ennek szerintem tenyleg nagyon sok oka lehet.

lehet, hogy nem hisz a ferfi-noi baratsagokban. vagy vonzodik hozzad es nem tudja kezelni. vagy meg van keseredve es mindenkit utal. vagy fel, hogy a penzere utazol. vagy nem szereti a szoke/barna/fekete/voros haju noket. vagy valakire emlekezteted, es ezert nem vagy szimpatikus neki. lehetne meg sorolni, de nem latom sok ertelmet. esetleg ezt nem tudod szobahozni, megkerdezni tole? igaz, hogy keves ember mondana meg, hogy miert nem keresi a tarsasagod, de ennek szerintem tenyleg nagyon sok oka lehet.
A kérdező hozzászólása: Beszélgetni szoktunk, igaz, fõleg szakmai jellegû dolgokról, szóval nem arról van szó, hogy kifejezetten kerülne. Csak nem nagyon akar közelebb engedni magához... :(
Mi oka lenne arra, hogy közelebb engedjen? Vagy nem fogtad meg, vagy szégyenlõs, nehéz helyzet, mert nyomulással kellemetlen helyzetbe hozhatod az elsõ esetben, ha nem szólsz semmit akkor pedig elmulasztotok egy barátságot, egyikõtöket sem ismerjük, így nem lehet segíteni, te döntesz. Mik a terveid? Csak barátság? Mi a kapcsolatotok munkában? Ha annyira érdekel, hogy megéri neked kockáztatni a kínos helyzetet, akkor kezdeményezhetsz erõsebben.

Ha abból indulok ki amit sokan mondanak hogy férfi-nő között nincs barátság akkor mivel lehet magyarázni azt hogy van egy lány aki nagyon is barátkozni akar velem?

Legjobb válasz: én rácáfolok arra, hogy nincs férfi-nõ barátság. egyáltalán ne indulj ki ebbõl. bár az, hogy a lány nagyon is barátkozni akar veled, még nem jelenti azt, hogy nem 'hátsó szándékból' teszi, tehát késõbb lehet, hogy akar tõled valamit.

én rácáfolok arra, hogy nincs férfi-nõ barátság. egyáltalán ne indulj ki ebbõl. bár az, hogy a lány nagyon is barátkozni akar veled, még nem jelenti azt, hogy nem 'hátsó szándékból' teszi, tehát késõbb lehet, hogy akar tõled valamit.
Hohohooo. A lányok könnyebben alakítanak ki barátságot egy sráccal, de a végén általában valamelyikõjük többet akar.
Azért vannak ám kivételek. Csak nem kell a szexre gondolni. Az az 5-10 perces gyönyör nem éri meg, hogy rámenjen a barátság. Persze ha mindkét fél meg tudja állni. Ha nem, akkor vége a barátságnak. Ezt az emberek 90%-a nem hiszi el.
A kérdező hozzászólása: szándékosan hagytam ki a kérdésbõl a "hátsó "szándékot mert nem akartam ugy tünni h kombinálni akarok de ha ár más is ezt irja akkor lehet benne valami.am köszi a válaszokat Mennyiben változna a kérdés ha bejönne a képbe egy olyan dolog is miszerint a lány visszautasitotta a közeledésemet de utánna nagyon is barátkozni akar velem?
A nõk között is vannak akik egy hosszabb barátság leple alatt akarnak sok mindent megtudni (érzelmeik kimutatása nélkül) a nekik szimpatikus férfiról. Ha végül is nem ideális az illetõ, nem mondhatják, hogy jártak, stb. együtt. Maradnak barátok, ami végül kihuny. A férfi sosem tudja meg a barátság igazi okát. Ha megfelelõnek tûnik a férfi, megkezdõdik a becserkészése. Természetesen ez két emberen múlik. Általában a férfiak a gyengébbek, ha lehetõséget kapnak azt hiszik õk a szupermen. A nõk ezt nagyon jól tudják. A férfiaknak kell inkább ellenállni a kísértésnek. Még félreérthetõ célzást sem szabad tenni.
Szia! Szerintem létezik férfi-nõ barátság...de ha a lány komolyan szeretne majd a jövõbe valamit akkor próbáld megközelíteni a dolog jó oldalát!!! Sok ember szerencsés mert ilyen "módon" találja meg az igaz szerlmet.:)
A nõket nagyon nehéz kiismerni! Lehet hogy most még csak egyenlõre érdeklõdik irántad de mielõtt cselekedne meg szeretne ismerni jobban hogy tudja hogy ha belefog a dologba mire kell számítania:)

Mit lehet tenni egy ilyen skorpióval férfivel?

Jó a kapcsolatom a párommal több, mint egy éve és érzem is, hogy szeret, de nagyon ritkán mondja el az érzéseit. Néha ezért kétkedek abba, hogy vajon tényleg annyira szeret-e, mint a kapcsolat elején. Hogy lehet rávenni, hogy többet beszéljen az érzéseir?l? Õ 24 éves.

Legjobb válasz: Én skorpió férfi vagyok, nem tudom ez horoszkóp, vagy személyfüggû, mindenesetre nálam is így van. Nem nagyon lehet rávenni, hogy beszéljek az érzéseimrõl, csak úgy. Általában akkor szoktam ha megvan hozzá a hangulat, kettesben vagyunk, meghitt pillanat stb. Bár utána mindig rosszul érzem magam :D

Én skorpió férfi vagyok, nem tudom ez horoszkóp, vagy személyfüggû, mindenesetre nálam is így van. Nem nagyon lehet rávenni, hogy beszéljek az érzéseimrõl, csak úgy. Általában akkor szoktam ha megvan hozzá a hangulat, kettesben vagyunk, meghitt pillanat stb. Bár utána mindig rosszul érzem magam :D
Ne kételedj õk már csak ilyenek! Hidd el az érzései mélyek és bensõségesek, csak nem szeret róla beszélni. Ezer százalék, hogy imád téged, de ne kételkedj, mert a bizalmatlanság megöli a kaocsolatot! Legyetek boldogok! Won
Egyet értek Wonnal, én is skorpió férfi vagyok, ismerem magamat nagyon jól, légy türelmes, ez elég sok skorpióra jellemzõ hogy erõsebben tud szeretni mint mások viszont ezt annyira nem szereti fejtegetni. Mindannyian mások vagyunk, de ha én romantikus hangulatba kerülök akkor és csakis akkor szeretek beszélni az érzelmeimrõl.
Figyelj inkább a cselekedeteire, abból is ki lehet olvasni, hogy mit érez igazán :)
A legtöbb skorpió jegyû pasiból harapófogóval lehet kihúzni csak az érzéseit. Neked kell érezned, tudnod, hogy mennyire vagy neki fontos....Persze próbálni lehet romantikus gesztusokat elõhúzni belõle, de annak is szexcentrikusnak kell lennie. (pl. finom vacsi, szexi ruci, utána összebújás. Ha az érdekli, benne van a játékban, nincs nagy baj az érzéseivel.)
A kérdező hozzászólása: Ez érthetõ. Én ikrek létemre is nehezen beszélek az érzéseimrõl, de azért legalább a másik megtehetné idõnként! :) Inkább csak az a fura, hogy bizonyos pillanataiban azt mondja, hogy örül, hogy találkoztunk anno és, hogy velem tervezi a jövõt. Csak mivel ilyen téren hallgatag néha kétségbe vonom ezt. :(
Ne vond kétségbe szerintem. Gondolom, ha nem szeretne, azt éreznéd, látnád rajta, sõt, szerintem el is mondaná. De ha megkérdezed, akkor gondolom elmondaná mit érez.
én is skorpió vagyok én az érzéseimet azért nem mutatom mert általában akkor kihasználnak ha látják h vkit szeretek de nemtom h õ mért nem mondja ki.
Én mérleg vagyok, és én könnyen kimondom, hogy "szeretlek", de kimutatni már nehezebb. A skorpióknál fordítva.


Mit lehet tenni, hogy a férfinak később legyen orgazmusa?

Legjobb válasz: A férfinak nem lehet orgazmusa.. Lányok meg nem léteznek

A férfinak nem lehet orgazmusa.. Lányok meg nem léteznek
2üveg sör
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy van kedved poénkodni.
Örültem volna, hogyha értelmes fiúk válaszolnak magam is..
Ezt bõvebben is kifejthetnéd! Szexre, vagy mire gondolsz? Pettingeltek, elõször kielégíted a csajt, utána õ téged. -> Késõbb van orgazmusod. :D
Néha le kell állni a lovaglással 1-2 percere és akkor tovább fogja bírni.
vagy idd le magad a sárga földig akkk sokáig bírod ez tapasztalat de az a szar benne hogy a csaj elmegy ötször mire te egyszer:D
Utolsó. :DDDDDD
úúúh, kipróbálom:D:D

Mit lehet tenni ha felnőtt férfi létemre anyám ismerőse révén leszervez egy állást nekem, ti elfogadnátok férfi létetekre?

Ez szerintem úgy adja ki magát hogy annyira szerencsétlen vagyok hogy magamtól nem vagyok képes találni,aztán menne a burkolt önfényezés,már maga a tudat is zavar ha nem magam szerzem az állást.

Legjobb válasz: Örülj neki hogy van még munka, ne a hogyan-ját nézd! Ha megkapod az állást tökmindegy minek tartanak. Egyébként manapság magától kevés embernek sikerül munkát találni, sajnos a protekció világát éljük. Ez természetes helyzet ami veled van.

Örülj neki hogy van még munka, ne a hogyan-ját nézd! Ha megkapod az állást tökmindegy minek tartanak. Egyébként manapság magától kevés embernek sikerül munkát találni, sajnos a protekció világát éljük. Ez természetes helyzet ami veled van.
Nekem nõ létemre apám talált munkát. Ebben a világban nincs finnyáskodás, az van amit találsz, kapsz stb. Örülj neki, fogadd el!
Az a kérdés, mennyire van szükséged rá. Bizonyos esetekben nem lehet az ember válogatós és túl kell lépni a túlzott büszkeségen.
Ma ezzel ne törõdj! Fogadd el úgy, hogy de jó, hogy akkor ilyen hamar lesz állásom, nem is kell keresgélnem, köszönöm.
Fogadd el. Aztán bizonyíts. Én ezt tenném.
Manapság csak kapcsolatok útján lehet állást szerezni.
Örülj, hogy van állásod, fogadd el! A mai világban nincs helye büszkeségnek!
én ezzel nem foglalkoznék. ha kell, akkor kell. Ebben semmi szégyellni való nincs.
Manapság leginkább csak ismeretség útján lehet állást szerezni, ne zavarjon, örülj, hogy sikerült valami.
Hát ki segítsen az embernek, ha nem a saját anyja? Egyébként ez nem rátermettség vagy életrevalóság kérdése. ha egyszer nincs munka, akkor nincs! És ha jön valami lehetõség ekkor el kell fogadni. Tudod, hány olyan embert ismerek, akik okosak, értelmesek, gyakorlatiasak, és mégsem találnak semmi munkát, vagy csak ilyen alkalmikat nevetséges összegért. Ez nagyban szerencse is.
A kérdező hozzászólása: Tévedés, nem tart el de azt nem is tûrném.
Még mindig jobb, hogyha az anyád talál neked munkát mintha õ tart el még jópár évig.
A kérdező hozzászólása: Nem egy nagy szakértelmet kívánó munkakör ám-most nem akarom leírni micsoda, eléggé alja de mégsem tehetem meg hogy sokat válogassak.Nem is erkölcsi aggályaim vannak ezzel kapcsolatban csak úgy érzem hogy egy férfinak kell tudnia magának valamilyen állást találni vagy ha segít is ebben valaki mégse a saját anyja tegye mert ezt cikinek érzem.
Ha Magyarországon akarsz mindenáron maradni, akkor a jelenlegi káosz szerint kell, hogy élj. Márpedig úgy látom, ott az a törvény, hogy csakis a sógor-koma útján lehet boldogulni. Ha a magad lábára akarsz állni és olyan állást keresel, amit te is szeretsz, és senkinek sem akasrz hálálkodni, sem pedig a lekötelezettje lenni, akkor javaslom, hogy tanulj nyelveket és irány nyugat! Bizonyíts, hogy meg tudsz a magad lábán állni, hogy nem vagy nyámnyila, szerencsétlen meg hasonlóak.
Én becsületes embernek tartom magam, nem szoktam soha nyalizni vagy könyökölni, karrierista sem vagyok. De ha adódik egy ilyen lehetõség, és tudom magamról, hogy alkalmas vagyok az állásra, és legjobb tudásom szerint fogom csinálni, akkor miért ne fogadnám el? Ha nem értek hozzá, ha vannak nálam sokkal jártasabbak a témában, akkor természetesen nem fogadnám el. Egyrészt nem lenne igazságos, másrészt maximalista létemre megõrülnék, ha olyat kéne csinálnom, amit nem tudok, vagy nem annyira tudok, mint szeretném. Szerintem ez így tisztességes.
A tisztesség ezek szerint még nem tünt el teljesen a világból, mert egyáltalán felmerült benned ez a kérdés. Az emberek 99, 999%-a kapásból igent mondana erre. Én nem, de ez az én bajom. De ne hallgass rám. Ilyen tekintetben ne támaszkodj más emberek tanácsára, hozz egy önálló döntést, és viseld minden következményét. Önálló, gondolkodó ember légy, ne báb.
rosszindulatú*
szerintem mellékes, h ki szerezte. ha ez az egyetlen ajánlat, akkor ne is gondolkozz. ha értesz ahhoz, amit csinálni fogsz, jól végzed a munkádat és kijössz a kollégákkal, akkor max. 1-2 hétig lesz téma, hogy hogy kerültél a képbe, akkor sem feltétlenül rosszindulat megjegyzések formájában, inkább társalgási szinten. nincs ebben semmi szégyellnivaló. kapásból tudnék neked mondani 5-6 30-on túli férfi ismerõst a részemrõl, akinek az anyukája vagy a barátnõje szerzett munkát
Örülj neki, hogy anyukád felhasználja a kapcsolatait és támogat téged. A mai világban már az is nagy szó, ha van munkád. Hiába vagy te akár kiváló szaktudással rendelkezõ munkaerõ, ez egyre kevesebb helyen elég önmagában. A lényeg, hogy nyugodtan fogadd el, de dolgozz becsülettel, és akkor teljesen mindegy, hogy hogyan jutottál oda, senki nem mondhat rád egy rossz szót sem.
A kérdező hozzászólása: Kösz a tanácsokat, valószínûleg elfogadom, még van azért 1-2 tényezõ amit tisztázni kell de végül is sokat nem válogathatok úgy érzem.
Van egy angol mondás, lefordítva kb. úgy hangzana, hogy millió módon lehet bejutni egy ajtón, de a lényeg úgyis az, amit bent csinál végül az ember.

Mivel lehet meghódítani, mire figyel fel, egy rák férfi?

Kérlek normális válaszokat írjanak a horoszkóphoz ért?k, mert én ugyan szkeptikus vagyok a témában, de most hosszú id? után végre szerelmes vagyok és ? azt mondta illik rá a rák jellemzése, hát gondoltam megkérdezem.

Legjobb válasz: Igazából semmivel, legyél önmagad, és vagy be jössz, vagy nem, de erõltetni, megjátszani magad felesleges lenne, ha az ellenkezõje vagy. Egy rák férfi.

Igazából semmivel, legyél önmagad, és vagy be jössz, vagy nem, de erõltetni, megjátszani magad felesleges lenne, ha az ellenkezõje vagy. Egy rák férfi.
mosolygós, vicces, ápolt, õszinte rák nõ
legyél természetes mind külsõleg, mind belsõleg. ápolt, okos, érdeklõdõ, lelkes, bírj azokkal a tulajdonságokkal, amiben õ hiányt szenved: kitartás, ambíció, gyakorlatiasság, optimizmus. légy házias, szexis, udvarias. bátorítsd õt, és többé le sem tudod vakarni. 35/N
A kérdező hozzászólása: Na, ez jó, mert ezekkel a tulajdonságokkal bírok, szóval meg se kell játszanom magam. :)
akkor sok boldogságot, kívánom, hogy hosszú, boldog szerelemben éljetek.
cici legyen kirakva, es gyakran ejts le dolgokat amiket aztan elotte felveszel... szkeptikus vagy mi?? oszt ilyen hulye kerdessel megiscsak elojottel:) ) hat gratulalok
Természetes, ápolt, igényes, szerény(ez nekem nagyon fontos), de mindenképp önmagad légy! Rák ffi
Emellé legyél atomfizikus, 2 nobel díjjal, ennek ellenére nézd fel rá, és tiszteld az esze miatt, és nevess az idétlen viccein. Rendelkezz továbbá hétszámjegyû nettó fizetéssel, legyen nagy a melled, naponta újulj meg, szopjál jól, legyél egy ringyó az ágyban, úrinõ társaságban, kivéve ha szûzlányra, háziállatra vagy gyerekre vágyna inkább, mert akkor az. Sose csald meg, lehetõleg rá se nézz másik hapsira, de neki nézd el, ha néha más nõkkel (férfiakkal, stb) szórakozna. Pótold az anyukáját, a szakmai sikereit, legyél a pszichiátere és a stylistja, valamint szakács, cseléd, és legalább az egyik melled helyére szereltess be sörcsapot. Ha ez mind megvan, akkor te leszel minden férfi álma, nem csak a rákoké. De ha nincs meg, akkor elég, ha jól szopsz.
*nézz

Mivel lehet meghódítani egy ikrek férfit? Mit szeret? Én amúgy mérleg nő vagyok =)

Eléggé igaz rá a csillagjegye, szétszórt és szereti a n?ket, kalandjai is voltak b?ven..

Legjobb válasz: Nekem már volt ilyen pasim. Én is ikrek vagyok, és tök hasonlóak voltunk. Azt mondta azért szeretett belém, mert olyan titokzatos voltam, különleges, szóval, más, mint a többi. A titokzatosság nem hülyeség különben. erre sok férfi bukik, amikor nem vagy nyitott könyv elõttük, és õk akarnak megfejteni téged! Ne engedd magad könnyen, de ha megkap, akkor mindig mutass valami újat. Annak ellenére, hogy tényleg kicsapongó férfiakról van szó( nagy általánosságban)nekem sikerüklt megfognom,(4 évig voltunk együtt) pedig nem is ez volt a célom. Talán ez is a titka. Az elérhetetlennek tûnõ nõkre buknak.

a lényeg hogy mindig tudj neki valami újat mutatni:) Ne légy túl tapadós mert azt nagyon nem szeretik.Kéresd magad!Persze ne vidd túlzásba!NE légy nála sosem okosabb.Az ikrek pasik imádják ha õk jobban tudnak valamit mint a másik. De az tényleg igaz hogy egy pasit nem a horoszkópja alapján kell meghódítani:) de lehet egy kiindulópont
A kérdező hozzászólása: Igen, szerencsésnek érzem, hogy nem vagyok féltékeny, ellenõrzõ és parancsolgató típus. Ha elfelejtett felhívni (pedig megígérte) sem kértem számon és nem rendeztem jelenetet pedig azért belül egy kicsit megsértõdtem. Igen, imádja a sört, és én is megiszom azért :) Étel, ital, meg még sok területen eddig elég sok hasonlóságot fedeztünk fel :) Szerencse, hogy tényleg nem vagyok se féltékeny, se parancsolgató típus.. csak eddig nem sok jót hallottam róla :S Olyanokat, hogy egyszerre több csaja volt, meg egyéjszakás kalandja is akadt már.. látszik amúgy, hogy olyan típus, akinél ragaszkodással és számonkéréssel nem lehet menni semmire. Köszönöm szépen majd meglátjuk mi sül ki belõle!! :) :)
Nekem már volt ilyen pasim. Én is ikrek vagyok, és tök hasonlóak voltunk. Azt mondta azért szeretett belém, mert olyan titokzatos voltam, különleges, szóval, más, mint a többi. A titokzatosság nem hülyeség különben. erre sok férfi bukik, amikor nem vagy nyitott könyv elõttük, és õk akarnak megfejteni téged! Ne engedd magad könnyen, de ha megkap, akkor mindig mutass valami újat. Annak ellenére, hogy tényleg kicsapongó férfiakról van szó( nagy általánosságban)nekem sikerüklt megfognom, (4 évig voltunk együtt) pedig nem is ez volt a célom. Talán ez is a titka. Az elérhetetlennek tûnõ nõkre buknak.
Szerintem az ikrek imád sokat beszélni és hülyéskedni. Ha te is hasonló vagy, és jó a humorérzéked, akkor tök jól ellesztek :) Csak ne féltékenykedj, és ne akarj parancsolgatni neki :) Nagyjából ennyi. Ha a beszélgetés jól megy és mindig érdekesnek talál téged, akkor a többivel se lesz gond :)
A kérdező hozzászólása: Már olvasgattam googleban de most fõleg konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi :)
A jegyeitek alapján abszolúte nyerõ párosítás vagytok, de itt is lehetnek azért komplikációk. :) Ahogy a többiek írták, az Ikrek szeret sokat beszélgetni, általában sok témában, és alaposan jártas, elég okosak, elemzõek.Pozitívan állnak hozzá mindenhez, és úgy vettem észre, hogy nem nagyon szeretik az üresfejû cicababákat, meg azokat a nõket sem, akik nem viselik el, ha mondjuk az Ikrek férfi egy nõismerõsével beszélget.Szóval utálják a féltékenységet, meg az ellenõrizgetést.Ellenben szeretik viszont a vagány, jó humorú csajokat. Jó, ha tudsz fõzni finom ételeket, mert enni azt szeret, mellé egy jó sör (esetleg neked is, az még jobb :) ), és ha beveted magad, akkor tuti a tiéd. ;) A Mérleg nõknek egyébként is veleszületett bájuk van, amit a Vénusztól kapnak. Én mindenesetre szurkolok neked, az Ikrek jó pasi. ;)
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes :) Egyébként lehet benne valami. Elõször én is leráztam több ízben is :) Aztán végül megadtam magam mégis :) Egyébként köszönöm szépen a tanácsokat! :)
A kérdező hozzászólása: Illetve nem az a baj hogy pörög hanem hogy annyira elfoglalt hogy sokszor rám sem marad ideje. :S
A kérdező hozzászólása: Igen amúgy nagyon hasonlóak vagyunk, mindenféle téren. Utoljára 6, 5 órát voltunk együtt :D Csak az a baj vele, hogy eléggé szétszórt, állandóan pörög, ezt-azt elfelejt.. elkésik, ilyesmik. :D Mondjuk én nem szoktam számonkérni, meg nem is féltékenykedek, szóval ezzel nincs probléma :)
Tudod mit? Tényleg nem lehet általánosítani
Ikrek vagyok, de nem vagyok szétszórt, minden hetero férfi szereti a nõket, és kalandjaim nem voltak bõven, mert alapvetõen monogám típus vagyok. Hogy mivel lehet meghódítani?Kellõ alázattal, az sosem jó ha a nyúl akarja vinni a vadászpuskát.Amúgy rám is azok a nõies tulajdonságok hatnak mint a többi csillagjegyû férfira: értelmes, érzékeny, érzéki, kedves, közvetlen, csinos, ápolt, igényes, és persze legyen saját véleménye. Úgy tûnik hogy a férfi az csak férfi, bármilyen áltudományról legyen is szó.
A kérdező hozzászólása: Jóó. Csak gondoltam ha már itt van ez a témakör, hogy "asztrológia, horoszkóp", akkor megkérdezhetem. Tudom, hogy nem minden, de azért nekem eddig jópárszor bejöttek ezzel kapcsolatban dolgok. Persze nem mindig igaz, ezt tudom.
Egy Ikrek pasi mindig kész a kalandra , flörtre -még akkoris ha barátnõje van. Neki nincs olyan, hogy elkötelezõdés, csak késõbbi életszakaszában . Nem féltékenykedik, és aki a párja akar lenni jó, ha hasonlóan vélekedik, mert az Ikrek férfit menekülésre kényszeríti a kérdezz-felelek.
A férfiak szarnak a horoszkópra. Ha közeledsz is felé, jobban jársz, ha nem hozod fel neki...
ugyanúgy kell meghódítani mint egy nem ikrek férfit...
Kicsit el kell keserítselek.. a Horoszkóp nem minden... Egy férfit nem a horoszkópja szerint tudsz "meghódítani" Ahoz legfõbb képpen Te kellesz a belsõ tulajdonságaid és a külsõ ... Elõször szerintem próbáld kiismerni azt a fiút :D
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon szereti a nõket, hamar kiderült, hogy megcsalt.. ennyit errõl :) Jaj, elõjött a nõkre annyira jellemzõ bosszúvágyam.. :)

Mit lehet kezdeni egy zárkózott, kapcsolat-fóbiás férfival?

Eredetileg a szerelem kategóriában tettem fel ezt a kérdést, de rájöttem igazából jobban ide való...

Legjobb válasz: Találkoztam már ilyen pasival. Az a véleményem, hogy nem való neki párkapcsolat. Alkalmatlan rá. Te lennél a karó, õ meg maximum a bab, bár ez a típus még csak kapaszkodni se képes. Párkapcsolatba olyan ember kezdjen, aki "készen van", ha érted, mire gondolok. Ne a párja akarja felnevelni, mwgváltoztatni, kiteljesíteni, meggyógyítani, megváltani, mert nem fog menni, és a párkapcsolat nem errõl szól. A pérkapcsolat két érett, felnõtt emmber egyenlõ kapcsolatáról szól. Férfi és nõ kell hozzá, õ megcsak egy kisfiú. Csak szenvedni fogsz mellette - feltéve, ha összeszedi annyira a férfiasságát, hogy egyáltalán randira hívjon. Ha segíteni akarsz neki önzetlenül, akkor legyél a barátja, de ne a barátnõje.

Találkoztam már ilyen pasival. Az a véleményem, hogy nem való neki párkapcsolat. Alkalmatlan rá. Te lennél a karó, õ meg maximum a bab, bár ez a típus még csak kapaszkodni se képes. Párkapcsolatba olyan ember kezdjen, aki "készen van", ha érted, mire gondolok. Ne a párja akarja felnevelni, mwgváltoztatni, kiteljesíteni, meggyógyítani, megváltani, mert nem fog menni, és a párkapcsolat nem errõl szól. A pérkapcsolat két érett, felnõtt emmber egyenlõ kapcsolatáról szól. Férfi és nõ kell hozzá, õ megcsak egy kisfiú. Csak szenvedni fogsz mellette - feltéve, ha összeszedi annyira a férfiasságát, hogy egyáltalán randira hívjon. Ha segíteni akarsz neki önzetlenül, akkor legyél a barátja, de ne a barátnõje.
sakkozzál vele.
Semmit nem lehet vele kezdeni, ha nem akar kapcsolatot 30 évesen, akkor ebbe bele kell törõdni. Nem szabad abba a hibába esni, hogy te majd meg tudod változtatni. Egy szerelmes férfi nem így viselkedik. Keress mást, mert vele boldogtalan lennél!
Kicsit pszicho! Ne keveredj bele!
Szerintem ne kínlódj vele, ezt majd õ megoldja. Nélküled.
Én kikerülném nagy ívben... :S A normális pasikkal se egyszerû mindig, hát még az ilyenekkel...
álproblémád van anyukám... megoldod . hány éves vagy ?
Hát ha te látsz bene valamit s elkezdenéd vele de õ folyton hárít, megtart téged 5m távolságra egy pórázon, hogy közelebb ne de elmenni se menj elég fárasztó lehet. Mindig neked kell majd kezdeményezni, elmarad a férfias rámenõsség s felõröldsz egy olyan "kapcsolatban" ami neki kocogás, neked meg 40kmes maraton. Aztán 70 éves korodban valaki csönget az ajtón s õ áll majd ott egyik kezében járóbot másikban remegve tartva egy virágot mondván: Mostmár készen állok a közös életünkre! Eljössz moziba? :D
Van olyan ismerõsöm, aki pontosan úgy "mûködik", ahogy a jelölted :) mondta: sok idõ kell neki a bizalomhoz. Addig nem is "jár" senkivel, csak "találkozgat", vagyis igyekszik megismerkedni a másikkal alaposan. Azért nem is kezdeményez programot, mert az már randi-szagú lenne, de szívesen elmegy, ha adódik valami. És igen, társaságban nem ajánlott mással flörtölni, mert a kis lelke mégis vágyik a kitüntetett figyelemre :) Lehet, hogy nem néz rád, de a szeme sarkából biztos, hogy figyel. Az az igazság, hogy a feloldódása kb. olyan lányhoz illik, aki nem várja el, hogy elsõ randin kézenfogva sétáljanak, stb., hanem türelmesen kivárja azt az idõt, amikorra mindketten felkészültek a továbblépés(ek)re. 20 évvel ezelõtt még ez volt a romantikus "elsõ" szerelem típus... Ha tetszik a srác, és ezen a furaságon kívül minden OK lenne, és van türelmed kivárni, amíg elhatározásra jut, akkor hajrá! Kb. annyit tehetsz, hogy szólsz neki, mikor program van, és figyeled/veszed a jeleket, hogy mikor húzódna félre szívesen kettesben veled beszélgetni a társaságból. De biztos mindenki más és más, az én ismerõsöm amúgy egy nagyon rendes srác, és drukkolok neki, hogy magához illõ lányt találjon :)
Én 3 évet vártam egy ilyen emberre, mint akirõl a kérdés szól. Hidd el, ha újrakezdhetném, nem várnék rá éveket. Max. 1 hónapot. Ez a viselkedés, mint a pasié, nem zárkózottság kérdése. 30 évesen már illene határozottnak lenni bizonyos dolgokban. Ennek az embernek fel kéne nõnie, mert tényleg egyedül marad. Ha akar változtatni, akkor hajrá, de csak õ képes erre.
Sokáig én is azzal áltattam magam, hogy félénk a pasi (pasik), azért nem alakul a dolog. Aztán rájöttem, hogy magamnak hazudtam, egyszerûen nem akart tõlem semmit. Ami nem megy, azt nem lehet, nem kell eröltetni. Ha akar, megnyílik neked, ha akar, fut utánad, udvarol, megpróbál megszerezni. A hangsúly az AKAR-on van. Hidd el nekem, nagy tapasztalatom van "zárkózott" srácokkal, akik félnek a kapcsolatoktól. Pontosabban: a veled való kapcsolattól. Baromi jól csinálják, mert sajnálod õket, miközben õk visszaélnek a bizalmaddal, a türelmeddel és kihasználnak. Ez egy játszma, amibõl ki kell lépni.
magának való, lehet, magányos lennél mellette
Mi az, hogy "még nem akar járni senkivel"? Mikor akar? mit dolgozik? Kivel él? Megégetheted magad, ha õ nem hajlandó a változtatásra. Tapasztalatból (keserûbõl) mondom, hogy tudatosítsd: te nem mentheted meg.
Nem hinném, hogy ítélkezett az elsõ hozzászóló, csak a véleményét mondta el. Még csak bántó sem volt! Egyet értek vele. 30 évesen már nehezen változik az ember, és elsõ blikkre sok türelem (idõ), és megértés kell ehhez a fiúhoz. Egy párkapcsolatban azonban nem csak kapni, de adni is kell, s nem biztos, hogy õ erre képes lesz, illetve fel kell vállalni a másikat. Ha nem így lesz, akkor elõbb-utóbb a másik fél nem fogja magát jól érezni, és kilép belõle. Tisztázni kell vele, hogy õ erre képes, ha nem, akkor ne vágj bele, mert késõbb mindkettõtöknek rosszabb lesz. Üdv!
könnyû ítélkezni mások felett kapásból. Egyik ember sem egyforma. Ha érdekel téged a pasi, akkor türelem, nem sürget az idõ a döntésre.. Ha annyira, akkor beszéld meg vele a problémádat kicsit késõbb .
10:08-Teljesen egyetértek veled! Nekem is van egy barátom, aki nagyon zárkózott, amúgy kedves, udvarias, stb., de õt év alatt sem sikerült megismernem. Rájöttem, hogy van aki ilyen, el kell fogadni így, lemondtam már arról, hogy "közel kerüljünk "egymáshoz.

Egy férfi és nõ teljesen összepasszol de valahogy mégsem jön össze a dolog Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Mert gyáva a férfi, a nõ mellé állni és felvállalni a problémákat is, a nõvel egyetemben. Sajna ez a keserû valóság, a maszlag mögött.

Mert gyáva a férfi, a nõ mellé állni és felvállalni a problémákat is, a nõvel egyetemben. Sajna ez a keserû valóság, a maszlag mögött.
Mert a férfi nem néz ki elég jól a nõ számára.
A férfiak képtelenek arra, hogy egy felépített karriert félre tegyenek vagy vállalják a felelõséget egy nõért.
#3:A felépített karrierbõl van az embernek háza, étele az asztalon, stb.Amikor a nõ lelécel valaki mással, a munka(ha jól végzi a dolgát)utána is ott lesz.Az ember a karrierjébõl él és nem nõkbõl(kivétel a str*cik).
ezért kell striciként karriert befutni, 2 legyet üt egy csapásra :D és mindig lesz utánpótlás. Amúgy igen, és most nem a stereotype dolgokra gondolok, amikkel tele ez az oldal, , hanem valoszinüleg félnek meglépni pont azt a kis plusz lépést ami pont ahhoz kéne hogy végre felvállalják az érzéseiket, és a felelõséget.. bizony, mert hát a kapcsolat azzal is jár, itt ilyenrõl lehet szó vagy igen a férfinak "sajnos" akár tetszik akár nem hát öö férfivá kell válnia, ergo pl nem hagyatkozhat mindig másra, hanem önállód döntések stb, meg be kell válallni a rizikót is, pl. ez olyan lehet hogy tök jót dumáltak elköszönnek, és csávóra rátör egy érzés hogy neki most azzonnal fel kell hívnia a nõt, mert õ beszélni akar vele, , deee vár-vár, nem szépen elmúlik az érzés, érzi hogy elmegy a pillanat, és ennyi, nem teszi meg azt a kis plusz lépést ami pont kéne, , ja szóval szerintem ilyen téren van a hiba

Találkozgatok egy férfival 5 hónapja és az együttlétekkor gyakran nem élvez el. Hogyan tudnék segíteni rajta és mi lehet ennek az oka?

Előző alkalommal kb 3 órán át szexeltünk de nem élvezett el. Már mindent megpróbáltam de eddig semmi nem vált be. A vonzalmunk és érzelmeink kölcsönösek így nem értem mi lehet a probléma.

Legjobb válasz: "találkozgattok"? elõtte 5 hónapig egy másik férfival, azelõtt 5 hónapig megint másikkal?

"találkozgattok"? elõtte 5 hónapig egy másik férfival, azelõtt 5 hónapig megint másikkal?
A kérdező hozzászólása: nem. kapcsolatot akartam, csak bizalmi problémái vannak.
Lehet, hogy fétises.
kapcsolathoz nincs bizalma, de szexelni azt van bizalma. na, ha valami, akkor ez undorító! és te belemész?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!