Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet egy hosszú kapcsolatot (4 db)

Éreztétek már azt egy hosszú kapcsolatban, teljesen jól kijöttök és szeretitek a párotokat, mégis mintha megfulladnátok? Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Igen,volt így velem is.És én nem bírtam tovább szakítottam vele.Nem volt számomra jobb megoldás. De remélem te találsz jobbat... 16/L

Igen, volt így velem is.És én nem bírtam tovább szakítottam vele.Nem volt számomra jobb megoldás. De remélem te találsz jobbat... 16/L
milenne ha csak kicsit kevesebbet foglalkoznátok a másikkal? az megoldást jelenthet. kicsit szabadabban engeditek egymást. de persze normális korlátokon belül. nincs pasizás, meg csajozás :)

Mivel lehet feldobni egy hosszú kapcsolatot szexi fehérneműn kívül?

Legjobb válasz: http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20071203-mindent-a-hazi-sze..

Nem csak szexi fehérnemûk jók, vannak cicajelmezek, s egyéb nyalánkságok is. Nézz körül itt: http://www.libidoshop.hu
Szexuális játékszer, de akár egy kis tejszínhab, vagy olyan testhelyzet amit még nem próbáltatok, vagy új helyszín, pl. tusolóban, szeperjátékok, enyhébb szado-mazo játékok, csak a fantáziátok szab határt.
elutazni, környezetváltozás....de a legfontosabb, beszéljétek meg közösen ki mire vágyik!!!

Mi oka lehet, hogy egy ember a hosszú kapcsolatában/ házasságában teljesen megváltozik?

El?tte lehetett vele beszélni, utána egyre több dolgot titkol el, hülyének nézi az embert, leplezi azt, hogy rossz a kapcsolata, a gyerekei mögé bújik, onnan tudni hogy megint haragban vannak a párjával hogy felrak 80 új képet a kölykeir?l iwiwre, ha rákérdezel, akkor nincs semmi, vagy egy fél mondat, újabb gyerek csinálásával akar javítani a helyzeten...Tehet ilyenkor bármit is egy kívülálló, barát?

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet tenni nagyon semmit :S Rá kell hagyni, hogy maga megoldja/felismerje a helyzetét... Ha megpróbálsz vele beszélni, lehet csak megsértõdne és rontana a barátságon...

Szerintem nem lehet tenni nagyon semmit :S Rá kell hagyni, hogy maga megoldja/felismerje a helyzetét... Ha megpróbálsz vele beszélni, lehet csak megsértõdne és rontana a barátságon...
Szerintem nem. Végig kell nézned sajnos ahogy zátonyra fut a házassága. Nehéz idõszakot él, próbáld biztosítani a támogatásodról. Ha nem kér belõled, ne eröltesd, majd visszatalál ha eljön az ideje. Kezd azzal hogy nem a kölykeinek nevezed a gyerekeit:D Kitartás, remélem hamar rendezõdik az élete.
Egy ember alapból változik egész életen át. Nekem ez amit leírtál, teljesen olyan, mintha egy kotnyeles szomszéd írta volna.Õ élete, úgy alakítja, ahogy akarja.Ha tényleg barátok vagytok, akkor mondd el, hogy számíthat Rád(Bár ez barátoknál alapvetõ kéne, hogy legyen), kiöntheti a lelkét, ha gondolja, mást nem tehetsz...


Lehet hosszú távra tervezni egy személyiségzavaros lánnyal? Mi lenne az a viselkedés, ami előrébb vihetné a kapcsolatot?

Hullámzik a hangulata, hol elmar magától, hol közeledik. Én szeretnék mellette kitartani, de ?szerinte csak kikészülnék, meg amúgy se szeret. Volt már egy barátja, de hamar lepattintotta, miel?tt lehetett volna valami.

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Borderline_személyiségzava

Hidd el, nem lehet.pàrom exe ilyen, a pàrom a vègèn màr nyugtatòkon èlt...
Szerintem ne szenvedj vele nem éri meg a ráfordított energiát.Biztos hosszú és gyötrelmes ideig tartana mire zöld ágra vergõdnél vele és normális kapcsolat alakulna ki!Tele van a világ normális hétköznapi lányokkal akiknél mindig tudod hányadán állsz és hogyan érj célba!Õt hagyd meg másnak hagy szenvedjenek vele!
szerintem nem sokan tudják tolerálni ezeket a hangulatingadozásokat, még akkor se, ha egészséges az illetõ. gondolom gyógyszert is kell szednie, azzal meg nem tanácsos gyereket vállalnia, pláne, ha a hangulata épp befolyásolja, hogy mit csináljon a gyerekkel. én a helyedben maximum barátként tartanék ki.
A kérdező hozzászólása: Bulizni, érzelmekrõl beszélni nem hajlandó. Az iszogatás jó ötlet szerintem is, de hárítja azt is. Elmondta, hogy eltûnik az életembõl (ilyen már volt párszor), szóval ideje feladnom ezt a nyomulást.
A kérdező hozzászólása: Nem látom, hogy szeretne úgy, ahogy a szerelem definíciójába illene. Úgy veszem ki, akárhogy szeretem, az neki nem jó. Nem akar közel kerülni és nem is engedi meg, hogy én közeledjek. Gyógyszert nem szed.
Ha egy borderline-os azt mondja, nem szeret, az nem biztos, hogy úgy van ám. Õk mindig a legutóbbi benyomások alapján ítélik meg és kezelik az embereket. Ha összevesztek, akkor utána biztos "nem fog szeretni". Azt, hogy szeret-e igazából, érezned kell, látnod a szemeiben. Egyébként kezelhetõ személyiségzavar(itt tényleg kell a pszichiáter és a gyógyszer), és akár EL IS MÚLHAT olyan 30-40 éves kor között, ha családot alapítotok és kiegyensúlyozott lesz a családi életetek, gyerekekkel és sok boldogsággal. Együtt lehet élni a borderline-osokkal, én se "szakítottam" apámmal, mert õ is az, de meg kell tanulni kezelni, pl. ha indulatos és úgy mond valamit, nem kapod fel a vizet, higgadtan kezeled a helyzetet, stb. Türelem, megértés, támogatás - ezek a kulcsszavak.
A kérdező hozzászólása: A nehézségeket vállalnám, de egyoldalú szerelemhez nem érzek magamban elég erõt. Kérdés persze, hogy a kapcsolattól való húzódzkodás a lány részérõl mennyire fakad a személyiségzavarból és mennyire az érzelem hiányából. Szerinte õ engem "tönkretenne".
Jaj, mindig csak a szenvedésre koncentráltok... persze, van, egy személyiségzavaros (borderline) mellett több, mint általában, de elfelejtitek, hogy amikor meg jó, akkor nagyon jó, a jót is intenzívebben kapjátok, mint egy """normális""" partnerrel való kapcsolatban. Valakinek ez megéri, valakinek nem, ez mindenkinek a saját döntése, a másik fél személyiségétõl is függ. Van, aki csak nyugalomra vágyik, van, akinek kell vagy legalábbis élvezhetõ ez a fajta intenzitás. Viszont a konkrét helyzetben... ha nem szeret, akkor ne erõltesd. Itt szerintem a "nem szeret" a kulcstényezõ, nem a személyiségzavar.
Mi lett a vége, kérdezõ? Légyszi írd meg nekem, ha itt nem, akkor priviben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!