Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet az intim (27 db)

Mire való az intim dezodor és hogyan kell használni? Hol lehet ilyet kapni és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nem! Van kifejezetten intim dezodor is. Én az Avonnál rendeltem, olyan 500Ft körül van. Gondolom a feladata az, mint más dezodornak, szagok eltüntetése, frissességnyújtás.

Nem! Van kifejezetten intim dezodor is. Én az Avonnál rendeltem, olyan 500Ft körül van. Gondolom a feladata az, mint más dezodornak, szagok eltüntetése, frissességnyújtás.
intim dezodornak minõsülnek a különféle intim törlõkendõk, melyek tejsavat tartalmaznak és segítenek az intim részek tisztán tartásához. Kellemes illatuk van. Léteznek különbözõ intim mosakodó gélek, habok stb 8 lacracid femina, nivea intimo stb stb) Drogériákban (ahol a betétek, tamponok vannak) megtalálhatóak 500-1000 ft körüli áron, de gyógyszertárakban is hozzá lehet jutni.
Elõttem szólok leírtak mindent a kérdésedre válaszolva, én viszont csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon nem ajánlott ilyeneket használni!! A hüvelynek megvan a természetes környezete, nem lenne szabad beleavatkozni. Persze úgy teszel ahogy jónak látod, én csak errõl is tájékoztatni akartalak, hátha így másként gondolod.
Aki rendelte az intim dezodort! Milyen?
Szerintem igenis jó dolog az intim dezodor, irritációtól nem igazán kell tartani, mert direkt olyanra csinálják, hogy kímélõek és gyengédek. Kétféle létezik, van amit belül lehet használni, annak ilyen csöve is van, bár nem tudom hol kapható, de képet a neten biztos találsz róla. És van az elterjedtebb, ami külsõ használatra van. Ebbõl én a Vionell márkájút nagyon ajánlom, de a többi is biztos jó.
a probléma okát nem tudom felfedni sajnos, de megtudlak nyugtatni azzal h ilyen nekem is volt.. kell pár nap és elmúlik :) Bazsi 18
Vagy gomba, vagy érzékeny a fityma bõr, és te a kelleténél szárazabb voltál.
7-8 nap után elmúlik. ha mágsem irány a doki aki kenõcsöt fel fog írni és azzal kell kenegetni majd.és akkor tuti elfog múlni.persze ez alatt a pár nap alatt majd nem szexelhettek.(legálábbis nekem is így volt.amugy valami kiütés.) F/17
nemhinném h az intim lemosó a baj, inkább az h nemvoltál elég nedves. várjatok pár napot, ha nemmúlik el ajánlott orvoshoz menni, mert azis lehet h elkapott tõled vmit.

Mit gondoltok az intim piercingről? A pasiknak tetszik? Hol csináltassam? Mi bajom lehet tőle?

Szeretnék egy intim piercinget. Konkrétan Christina piercingre gondoltam, ez a szemérem domban van, nem a lágy részben. Akiknek már van ilyen, kérem írják le a tapasztalataikat!

Legjobb válasz: Nekem nagyon nem jönne be, de tényleg 18/F.

Nekem nagyon nem jönne be, de tényleg 18/F.
Ha már mindenképpen akarsz akkor ne intim részre rakasd. Nekem egyébként nagyon NEM jön be , szerintem taszító. 16/F
Nekem se jön be.
Én szeretem a piercingeket, de ez undorító pasin is csajon is. Na meg gyakran szokott begyulladni, mivel nem egy szellõs helyen van. Gondolom az sem túl kellemes.
szerintem is ronda:(
Ne haragudj a negatív kritkáért, az más, ha a magad kedvéért teszed, de szerintem sokunk nem tartja ízlésesnek, és ha az a cél, hogy tetsszél, akkor ne csináltass. Amúgy én nem mernék ezzel piszkálni, a végén még valamit félredöfnek, vagy bedagad...
Szerintem is taszító.
Én nem örülnék neki, ha barátnõm egyszer csak megjelenne egy olyan izével. Semmilyen piercing nem jön be, elég a fülbevaló, gyûrû. nyaklánc, stb.
szerintem nagyon csúnya
Nekem nem tetszik az ilyen, csináltass inkább a köldöködbe az szexisebb.
Nekem volt egy barátnõm akinek volt, és nekem tetszett, aranyos.
Utolsó: Tegnap jöttem haza Görögországból, és a saját szememmel láttam ahogy egy csajszit háromszor is végigküldtek a fémdetektoron, aztán kiderült, hogy hol van a "cucc". A fém mennyiségétõl függ, hogy jelzi e a fémdetektor.
a repteren nem fog csipogni. nekem a nyelvemben van es siman atmentem vele a kapun. esetleg ha a bogyoja is fem nem art ha utazaskor muanaygra csereled, de a kozepso pici titan rudat nem erzekli a detektor. ami az intim piercet illeti.... nekem sem tetszik. en a koldok/nyelvre szavazok. vagy a fuledbe tobbet.
Nekem tetszik, nagyon. 21/F
Szerintem nem nagyon jó ötlet. Könnyen elkaphatsz valami fertõzést és egy jó ideig akár fel is dagadhatsz ott, akár el is gennyesedhet a seb. Fõleg így nyáron, amikor az ember izzad és odalent nem valami jó a szellõzés sem. Inkább köldök piercinget csináltass, bár annak is megvannak a veszélyei. Mindenesetre én nagyon meggondolnám a helyedben, hogy csináltassak-e. Nem tudom mennyire komolyak ezzel kapcsolatban a szándékaid, de célszerû nagyon meggondolni.
Gusztustalan, ha reptéren átmész a fémdetektoron jó nagy égés van belõle.
Hát ha a szeméremdombon van, akkor max beakadhat, de hát ez a veszély a legtöbbnél fennáll. Ha csiklóba menne, akkor elõfordulhatna, hogy eltalálnak egy ideget, aztán fuccs az élvezeteknek (: Amúgy szerintem szinte minden pc undorító, de ez különösen. És ahogy látod, a többség le is szavazta, 1-2 kivétellel.
Nekem nem tetszik, de annyira nem is zavarna. 26/F
szerintem nem csúnya..bár nekem kényelmetlen lenne. amikor kitaláltam, hogy nekem mellbimbó pc kell, akkor a barátom nem volt nagyon oda az ötletért, nem is tudta elképzelni, hogy állna, stb..de mivel ez az én testem, így megcsináltattam.azóta nagyon szereti, és mivel csak az egyik mellbimbómban van, azzal szokott viccelõdni, hogy örül neki, hogy van ilyen is meg olyan is, így mindig tud válogatni : D szóval ha neked tetszik, csináltasd meg, te vagy az elsõdleges ilyen téren.
Szerintem nagyon jól néz ki, de nekem csak a christina tetszik...viszont az nagyon...

Mit lehet az ellen tenni hogy ne nőjön túl hamar vissza a szőr intim helyeken? /borotválom és pár nap után megint nő/

köszönöm el?re

Legjobb válasz: Borotválástól ne várj mást. Gyanta, epillálás, vagy csipesz.

Borotválástól ne várj mást. Gyanta, epillálás, vagy csipesz.
Elsõ válasz:Áúúú...
A kérdező hozzászólása: remek:/ azért köszönöm:)
minek borotválni?
Minek? Hát hogy ne legyen szõrös. :D
A kérdező hozzászólása: igyvan..=)
és az miért jó, ha nem szõrös?
A kérdező hozzászólása: hát sztem elég gáz orálnál ha az..:S:)

Mire lehet jó az intim torna? És az intim torna alatt végülis mit érthetünk?

Legjobb válasz: Intim torna: A medencefenék izmait erõsítõ gyakorlatok, leginkább az urológia, a nõgyógyászat és az andrológia területén alkalmazott terápiás módszer. Különféle betegségek kezelésére alkalmas a kismedencei szervek süllyedéseitõl a stressz inkontinenciáig. Az orvostudományban a mai napig nem létezik hivatalos, nemzetközi standard a módszertan és az alkalmazás tekintetében, a kutatások során így különféle típusú istrukciók, eltérõ ismétlésszám és idõtartam alkalmazása figyelhetõ meg adott kutató által meghatározott intervencióként. A http://www.intimtorna.hu/ oldalon sokmindent olvashatsz róla. Az oldal ugyan egy adott módszernek van szentelve, de történeti áttekintést és ízelítõt is kaphaszt más módszerekrõl.

Intim torna: A medencefenék izmait erõsítõ gyakorlatok, leginkább az urológia, a nõgyógyászat és az andrológia területén alkalmazott terápiás módszer. Különféle betegségek kezelésére alkalmas a kismedencei szervek süllyedéseitõl a stressz inkontinenciáig. Az orvostudományban a mai napig nem létezik hivatalos, nemzetközi standard a módszertan és az alkalmazás tekintetében, a kutatások során így különféle típusú istrukciók, eltérõ ismétlésszám és idõtartam alkalmazása figyelhetõ meg adott kutató által meghatározott intervencióként. A http://www.intimtorna.hu/ oldalon sokmindent olvashatsz róla. Az oldal ugyan egy adott módszernek van szentelve, de történeti áttekintést és ízelítõt is kaphaszt más módszerekrõl.
Pl ha (bár nem tudom hány éves vagy) szülés után ha gondjaid vannak a szexuális élettel a hüvely tágulása miatt, vagy vizeletcsepegés fordulna elõ, erõsíteni jó a hüvelyfal izmait, ill. a hólyag záróizomzatát.
Pasiknál növeli a potenciát, segít leküzdeni a korai magömlést.
Mi az intim torna? A Kriston intim torna módszer a medencealapon elhelyezkedõ izmok edzésén túl a tudatos egészségvédelem része, ami minden nõ számára szükséges. A gát - a húgycsõ, a hüvely, a végbél területén lévõ rejtett izmok -erõsítése mellett megtanít a medence és a hasi szervek védelmére. A foglalkozásokat ne úgy képzeljük el, hogy óra elején elkezdjük a záróizmainkat szorítani és az óra végéig szorítunk. Elõször is megtanuljuk megérezni, és tudatosan kimozdítani a gát piciny izmait, majd egyre finomabb ügyesítõ és erõsítõ gyakorlatokkal ismerkedünk meg. Mivel ezek az izmok hamar fáradnak, néhány perces edzés után pihenésre van szükségük, ez alatt a tanítványokat igyekszünk ráébreszteni azokra a helyes és helytelen szokásainkra, amelyek befolyásolják szervezetünk nõi erejét. Célunk visszaszerezni a tudatosságot a medencénk területén, ami segít nõi létünk boldogabb megélésében. http://intimtorna.lapunk.hu/

A hüvelyt intim mosakodóval sem lehet mosni, de akkor minek az intim mosakodó, ha szappannal is meg tudjuk mosni belül széthúzva (persze a hüvelybe nem nyúlunk fel)?

Legjobb válasz: Mert jó drágán el lehet adni. Üzlet. Egyébként is nagyon megosztott a kérdés, a nõgyógyászok kb. fele mellette van, fele ellene. Egyáltalán nem érzem bizonyítottnak, hogy feltétlen szükség lenne rá. Mondjuk az én nõgyógyászom épp ellenzi is.

Mert jó drágán el lehet adni. Üzlet. Egyébként is nagyon megosztott a kérdés, a nõgyógyászok kb. fele mellette van, fele ellene. Egyáltalán nem érzem bizonyítottnak, hogy feltétlen szükség lenne rá. Mondjuk az én nõgyógyászom épp ellenzi is.
ezeket az intim mosakodókat nem nagyon kéne. a hüvelyben egyetlen egy dolognak van helye a tejsavtermelõ baktériumoknak! azok védenek meg. használj probiotikus tampont és a hüvelyedbe ne tegyél nem odavaló dolgokat..
Ezt már én is hallottam, hogy intim testrészre a legjobb a sima meleg víz!
Én sem értem, mi ez a nagy kétely errõl, mondjuk én azt hallottam egy dokitól, hogy a legjobb a sima víz, oda nem kell semmi a víz ugyan úgy használ, tisztít, kipróbáltam, tényleg nem lett semmi, kb 1 hónapig.Bár azért amikor megvan, meg amúgy is mindig, visszaszoktam rá, azzal tisztálkodom.Csak jobb mint a szappan, mert ez savas.
Egy kis komolytalanság: Anno egy háztartási eszközöket gyártó jászberényi üzemben dolgoztam minõségellenõrként, ott hangzott el az alábbi mondat: "Minek azt mosni jányom? Tisztítsa az maga magát..." XD
Kívül tusfürdõt használtam.
Nekem volt visszatérõ hüvelygombám, és akkor kezdtem intim mosakodót használni, amikor abból kezeltek ki. És azóta nem is volt, pedig volt azóta is két nagy antibiotikumos kezelésem (elõtte is antibiotikum okozta a gombásodást). Szóval én megvagyok vele elégedve. Valószínûleg a hüvelykörnyéki területet is jó savasan tartani, mint lúgosan. Gondolom ezen az elven mûködik.
A kérdező hozzászólása: 23.45: Kívül, azaz a szeméremdombnál és a külsõ ajkaknál is csak vízzel mostad vagy használtál szappant?
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: Igen, elég vitatott... Szerintem vannak, akiknek használ, de normális esetben inkább árt, mint használ.

Spinning edzéset kipóbáltam és nagyon dörzsölte az intim részem elöl kellemetlen volt. Milyen nadragban kelleddzeni? Vagy mit lehet tenni hogy ne dörzsölje? Vagy bennem lehet a hiba?

sima elasztikus pamutnaciban voltam de nagyon dörzsölte elöl lány vagyok

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy túl szûk volt a nadrág vagy túl magasra húztad? Én erre gyanakodnék.

Nem lehet, hogy túl szûk volt a nadrág vagy túl magasra húztad? Én erre gyanakodnék.
valami sima nadrágot használj ami ráfeszül a lábadra, az nem dörzsöl(sztem). Akár még be is hintõporozhatod elõtte. Nekem nyáron szokott hasonló lenni bicajozás közben.
A kérdező hozzászólása: de szoval nekem nem a combom vagy ilyesmi hanem a csiklorészt nyomta dörzsölte
Még akár jó is lehet, nem? :)

Az intim testrészem felett kb 1-2centivel elősször egy pattanás szerűnek kinéző valami jelent meg, aztán nem bántottam, most ilyen sebszerű lett belőle, megnyomtam és elkezdett vérezni egy kicsit. Mi lehet ez?

van okom a félésre, vagy mit csináljak? ja és kicsit viszket is.. (fiúról van szó. ) légyszives segítsetek nagyon megilyedtem :)

Legjobb válasz: hát azt nem irtad meg hogy hány éves vagy. Mert nem biztos de lehet nemi betegség egyik tünete is. De lehet hogy csak egy egyszerü pattanás aztán hogy viszket elvakartad és ennyi az egész. Továbbiakban ha nem javul esetleg rosszabbodik a helyzet menj el dokihoz. Jobbulást!

hát azt nem irtad meg hogy hány éves vagy. Mert nem biztos de lehet nemi betegség egyik tünete is. De lehet hogy csak egy egyszerü pattanás aztán hogy viszket elvakartad és ennyi az egész. Továbbiakban ha nem javul esetleg rosszabbodik a helyzet menj el dokihoz. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok.
Nekem is volt, hogy pattanás nõtt kb. ugyanott, néhány hét múlva már nyoma sem volt.
Naponta mosd meg többször, tartsd tisztán, hintõporozd, s ragaszd le (új) ragtapasszal minden mosakodás után. (Ha szõrszálak lógnának bele, azokat kisollóval vágd rövidre.) A sima sebek két-három nap alatt simán gyógyulnak. Ha három nap után is nedvedzik, mindenképp menj orvoshoz.
Fertõtlenítheted Betadinnal. Az nem csíp.
mérges pattanás? ha nagyon csúnyán néz ki látogasd meg a dermatológiát.
A kérdező hozzászólása: Már semmi nyoma : ) meggyógyult magától köszi a válaszokat

Az intim lemosót miért, mikor és hogyan kell/lehet használni?

Legjobb válasz: Én nem használnám, tökreteszi és felboritja a hüvelyflóra egyensúlyát,utána lehet elkapni sokkal könnyebbenn mindenféle fertõzéseket. Nõgyógyászok nem is javasolják.

Én nem használnám, tökreteszi és felboritja a hüvelyflóra egyensúlyát, utána lehet elkapni sokkal könnyebbenn mindenféle fertõzéseket. Nõgyógyászok nem is javasolják.
Intim lemosót használni nem kell. Csak lehúzás. Melegvíz , szappan. Ja és a tisztasági betét is marhaság. (Arra a pici illatosítottra gondolok)
Én direkt rákérdeztem az orvosomnál, azt mondta hogy a drogériákban kapható lemosók jók...
a tisztasági betét azért vna, hogy megóvja fehérnemût. amúgy azért kell használni, hogy ne szedj össze hüvely gombát.

Mivel lehet egy férfit teljesen lenyûgözni az ágyban? Intim tornával lehet fejleszteni magunkat, és ha igen, akkor hogyan?

Nem vagyok rossz az ágyban,csak szeretném a leendõ partneremet meglepni.Tudnátok ötleteket adni,tippeket,miket szerettek a legjobban?:)

Legjobb válasz: Pisi-kaki?

Pisi-kaki?
Ezek titkok. A titkokat nem tesszük közszemlére:)
Adj neki egy 3.000.000 forintos Rolexet, amit a párna alól húzol elõ.
Szerintem, ha egymásra vagytok hangolódva, akkor egyhullámhosszon sikerül együtt lenni, mindenféle nagyobb praktika nélkül :) de az intimtorna nagyon fejleszti a hüvelyizmokat, amelyeket könnyen bevethetsz szex közben(pl összeszorítod a hüvelyizmokat-megfeszíted lehet finoman és erõsebben is, de mindenféleképp közben kérdezz rá a párodnál, hogy jó-e ez neki!) A kommunikáció a legfontosabb, hogy elmondja õ is mit szeret, hogyan csinálj.
Csinalj ugy hogy elkaphon hogy masztizil... Attol tuti begerjed!
Mondjuk ezzel a hozzáállással már fél úton jársz a totális siker felé ;)
2 másik csaj is elõbújik a szekrénybõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!