Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet az arcüreg (2 db)

Mivel lehet gyógyítani az arcüreg gyulladást, illetve csökkenteni a fájdalmat?

3 éves gyereknél.

Legjobb válasz: Házilag sehogy nem javaslom, valószínû antibiotikumra lesz szüksége. Mindenképp orvos lássa, még ügyeletet is lehet hívni, ha nagy fájdalma van. Súlyos szövõdményei lehetnek!

Házilag sehogy nem javaslom, valószínû antibiotikumra lesz szüksége. Mindenképp orvos lássa, még ügyeletet is lehet hívni, ha nagy fájdalma van. Súlyos szövõdményei lehetnek!
Amellett hogy a doki látja, én javasolnám az infra lámpát, ami elé 5 percre kéne leültetned a gyereket az öledben, naponta többször. Közben mesélsz, dúdolsz neki valamit, hogy ne unatkozzon, de az a fontos, hogy ne nézzen bele, viszont a feje a lámpa felé forduljon. Én is használom a lányommal (2, 5 éves kora óta) többször is mikor taknyosabb idõ van, és eddig simán megúsztuk a megfázást is. (ca. 2000Ft az ára gyógyászati segédeszközök boltban)
nagyon nagyon jó az infralámpa a bioptron lámpa.esetleg kamillás gõzölés bár még ahhoz lehet kicsi. ha van a közeletekben sószoba az is segíthet kicsit. meleg só az arcára és persze mindenképp doki. jobbulást kívánok csöppednek!!!
Javaslom a fülgyertyázást, nem fáj, két három alkalom látványos javulást hoz. Elsõ alkalommal mindenképpen gyakorlott természetgyógyáshoz forduljunk.

Holnap lehet felszúrják az arcüregem. Mire számíthatok? Fájni fog?

Legjobb válasz: Az attó függ, milyen a csontozatod. Nekem gyerekkoromban egyszer felszúrták. Mellettem egy pasinak is csinálták, neki simán ment, nekem alig bírták benyomni ill. utána kihúzni a tût. Amúgy nem volt vészes, inkább az a része volt ijesztó, hogy a nõ nem bírta egyedül kihúzni a végén a tût..

Az attó függ, milyen a csontozatod. Nekem gyerekkoromban egyszer felszúrták. Mellettem egy pasinak is csinálták, neki simán ment, nekem alig bírták benyomni ill. utána kihúzni a tût. Amúgy nem volt vészes, inkább az a része volt ijesztó, hogy a nõ nem bírta egyedül kihúzni a végén a tût..
A kérdező hozzászólása: te jó ég, ez rettenetesen hangzik. de azzal a tûvel ott tulajdonképpen mit böknek meg? nekem egy cisztám van. tök para vagyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!