Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet az akril kádat (2 db)

Mivel lehet tisztítani az akril kádat?

Azt írják ne legyen benne súrolóanyag és oldószer se. Akkor mivel kellne takarítani?

Legjobb válasz: bármilyen szanitertisztító megteszi, nekem leginkább a welldone termékek jönnek be. (no name cucc Auchanban, tescoban, de még 100ft-os boltokban is lehet kapni)

bármilyen szanitertisztító megteszi, nekem leginkább a welldone termékek jönnek be. (no name cucc Auchanban, tescoban, de még 100ft-os boltokban is lehet kapni)
Az akrilkádak anyaga jól bírja a savakat, lúgokat, így bármivel tisztítható, egy a lényeg: ne legyen szemcsés, mikroszemcsés se, és a dörzsi is tilos! Különben lemattul.
Nekem is a Welldone termékek jönnek be. Majdnem 1éve költöztünk be a házba, de olyan a kád és a csaptelepek, mintha új lenne. Nem teszi tönkre egyáltalán, de nagyon szépen tisztít.
Szia.Én a lidl-be vettem valami flancos nevû ismeretlen szanitertisztítót, azt hiszem W5-öt, azzal gyönyörûen lehet tisztítani akrilkádat.Nálunk 3 naponta kell mert igen rozsdás, meg kemény a vizünk és 2-3 fürdés után már sárga a fala.Nem drága pár 100.ft, de nagyon jó termék.
Ecet, semmi súroló anyag.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!