Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet az akril (3 db)

Mivel lehet fixálni az akrilt a körmön, hogy ne pattogjon fel fényzselével?

Pár hét után mindig felpattog az akril minta a körömről pl: virág, pillangó. Azt mondták fixálni kell előtte, hogy ne pattogjon fel. De rákerestem, hogy akril fixáló... de semmi. Valaki valami okosat tudna nekem mondani?:) főként körmösök!

Legjobb válasz: Nem kell, és nem is lehet fixálni. Két réteg fényzselé kell, és nem fog lepattogni, és az akrilnak teljesen át kell száradnia.

Nem kell, és nem is lehet fixálni. Két réteg fényzselé kell, és nem fog lepattogni, és az akrilnak teljesen át kell száradnia.
A kérdező hozzászólása: kentem duplán is a fényzselét, vékonyabban is, de mindig kipattog ha nagyobb felületen van akril. mondták már, hogy porcelánon elcsúszik, zselén meg kitörik, ezért kell fixálni... csak érdekelne mivel kell?!
Nem csúszik el, és nem törik ki. Akkor viszont nem száradt meg. Nekem van, hogy 6-7 hétre járnak vissza a vendégek, és nincs baja a mintának még akkor sem. Elsõ réteget 10-12mp-ig kell köttetni, a másodikat meg teljes száradásig, és ha meg van száradva az akril, nem fog lepattogni, lejönni, az tuti.

Mivel lehet tisztítani az akril kádat?

Azt írják ne legyen benne súrolóanyag és oldószer se. Akkor mivel kellne takarítani?

Legjobb válasz: bármilyen szanitertisztító megteszi, nekem leginkább a welldone termékek jönnek be. (no name cucc Auchanban, tescoban, de még 100ft-os boltokban is lehet kapni)

bármilyen szanitertisztító megteszi, nekem leginkább a welldone termékek jönnek be. (no name cucc Auchanban, tescoban, de még 100ft-os boltokban is lehet kapni)
Az akrilkádak anyaga jól bírja a savakat, lúgokat, így bármivel tisztítható, egy a lényeg: ne legyen szemcsés, mikroszemcsés se, és a dörzsi is tilos! Különben lemattul.
Nekem is a Welldone termékek jönnek be. Majdnem 1éve költöztünk be a házba, de olyan a kád és a csaptelepek, mintha új lenne. Nem teszi tönkre egyáltalán, de nagyon szépen tisztít.
Szia.Én a lidl-be vettem valami flancos nevû ismeretlen szanitertisztítót, azt hiszem W5-öt, azzal gyönyörûen lehet tisztítani akrilkádat.Nálunk 3 naponta kell mert igen rozsdás, meg kemény a vizünk és 2-3 fürdés után már sárga a fala.Nem drága pár 100.ft, de nagyon jó termék.
Ecet, semmi súroló anyag.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!