Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a szülést megindulását (2 db)

Mivel lehet késleltetni a szülést megindulását? Még csak a 36. hétben vagyok, érzem, lassan itt az idő... ha sokat pihenek, akkor nagyobb esélyem van arra, hogy tovább marad bent a baba?

Legjobb válasz: POnt ezen agyalok én is. Nekem mindenki azt mondja ( nem a doki, õ nem látott már egy hónapja, hanema környezetem), h elõbb fog jönni...de nem szeretném. Én pihizek és még mindig kell szednem a magnéziumot.

POnt ezen agyalok én is. Nekem mindenki azt mondja ( nem a doki, õ nem látott már egy hónapja, hanema környezetem), h elõbb fog jönni...de nem szeretném. Én pihizek és még mindig kell szednem a magnéziumot.
36. héttõl NEM szabad magnéziumot szedni!!! Pihizzetek sokat, kispárna a medence alá! Ha elõbb is jönne most már nem lenne baj mert értett terhességrõl van szó 37.héttõl! Én meg alig várom már hogy kibujjon a babám de hiába lépcsõzök mozgok sokat, meleg vizes zuhany stb. Õk tudják mikor akarnak jönnni! 39hetes kismama
lábakat felpolcolni. a kórházban is megemelik a visszatartáson lévõ kismamák ágya végét, nem is kicsit! sok pihenés, kevés fizikai munka. hajrá!!!!!!
Nekem a 32. héten a védõnõ azt mondta, maximum 2 hét és megszülök. 1 nappal ugyan, de túlhordtam a kicsi fiamat. Magnéziumot pedig nyugodtan lehet szedni, én az elsõvel kórházban voltam a 36, 5 héttõl, és kimondottan javasolták, sõt én napi 3*2 db-ot szedtem. A 38. héten szültem, 3500 g volt, és teljesen érett, 10/10-es apgarral. Úgyhogy nyugi! Pihenj, ha úgy érzed, de ha akar, úgyis kijön. De mostmár teljesen egészségesen fog születni. Sok sikert! :o)
Én is a 36 héten járok, bár már közelebb a 37hez, és érzem, hogy vészesen közeleg az idõ, és abban reménykedem, hogy május elsõ keddjéig kibírja bennem a kicsi, mert addig biza még dolgom van..akkor leszünk 38 hetesek.Tényleg csak a pihi.Én nem élek túl pihis életet, de mindig éreztem, hogy mit szabad és mit nem.Szerintem te is fogod.Semmi baja nem lesz ha már most kijön.Meg az azért nem megy olyan könnyen.
Szia. Én 34 hetet töltöttem tegnap. 1100-as volt múlt héten a méhszájam és a dokim rám hozta a frászt, hogy lehet, nem húzom ki 40 hétig. 3. napja sokat fekszem felpolcolt lábakkal (ahogy kedves kismamatársaim javasolták) és sokkal könnyebbnek érzem a pocakomat, nem érzem, hogy alulról nyomás lenne rajta. Biztosan használ a sok pihenés! Remélem mindketten húzzuk. Neked mondjuk már ha betöltötted a 36. hetet, érett babád van! Könnyû szülést kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!