Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a szülést házilag (2 db)

Mivel lehet beindítani a szülést házilag?

Legjobb válasz: Szex,lépcsõzés.

Szex, lépcsõzés.
Szia! Én az elsõ terhességem alatt a 38.héten kitakarítottam a lakást és a szõnyeget, nem volt megterhelõ, de másnap délután megvolt a kislányom. Most a 2.babámat várom, szintén 38.hetet fogom tölteni, és nagyon nagyon nehezen bírom már a terhességem.valószínûleg megint majd kitakarítok :) Egyébként még a kalciumra esküsznek sokan, ja meg fahéjjat is javasoltak nekem + ablaktisztítás ami szerintem veszélyes- de még mindig ott a szex.Ismerek olyan kismamát akinek szintén nyitva volt a méhszáj, és túlhordta a babát. A doki azt javasolta neki hogy menjen haza, szexeljen egy jót a párjával. Könnyû és mihamarabbi szülést kivánok :)
Szerintem szeretkezésen kívül mást ne alkalmazzatok! A spermában van olyan anyag, ami megindíthatja a szülést.
Málnalevél tea és könnyebb is lesz a szülés tõle. De szerintem a baba döntse el mikor akar kibújni! Ha túlhordásról van szó akkor meg a doki úgy is tudja mi a dolga.
A kérdező hozzászólása: A sextõl félek a bacik miatt mert már nyitott a méhszáj.
Ez a megint kitakarítok mondat nagyon édes! :O)
Nagytakarításra gondoltam.. :) Szõnyegpucolás, stb...:)

Begyulladt foggal mit lehet házilag kezdeni, ha nincs fogorvos? Ettől beindulhat a szülés?

Sziasztok! Ma reggelre arra ébredtem, hogy a fogam alatt az íny nagyon be van dagadva, vörös is, nagyon fáj. Elmentem a fogorvoshoz, de szabin van, és nagyon messze van ügyelet (30km), és addig a kicsiket nem tudtam itthagyni,mert apa ment dolgozni. Mit lehet vele kezdeni hétfőig? Akkor már el tudok hozzá utazni. Ettől beindulhat a szülés? 38 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Öblögess Corsodyllal, nagyon jó, terhesen is lehet használni, én is ezt használom. http://www.argep.hu/trend/CORS/Corsodyl.html

Öblögess Corsodyllal, nagyon jó, terhesen is lehet használni, én is ezt használom. http://www.argep.hu/trend/CORS/Corsodyl.html
Hétfõig? Hétvégén nem tudsz beutazni az ügyeletre? Én megpróbálnám sós vízzel is az öblögetést, a só is fertõtlenít és természetes - ha épp nincs kéznél Corsodyl.
jobb lenne ha a hétvégén eltudnál menni.De a paradicsom nagyon jól lehúzza, tegyél rá azt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm! Kipróbáltam a paradicsomot, öblögettem sós vízzel, már nem olyan durva a fájdalom! :-)
Jobban vagy már?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!