Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a rágcsálók (8 db)

Várj meg egy melegebb idõt és jól mosd végig a testét sima vízzel!!!_
Gombás fertõzés is lehet, mindenképpen orvos!!!

Mivel lehet eltüntetni a rágcsálók kellemetlen szagát?

Kaptam 2 kisegeret. Ezel?tt is volt, vele nem volt semmi gondom. Ez a 2 új csak 2 napja van nálam, természetesen kitisztított terrárium, friss forgács kerül alájuk. Mégis, 2 nap után olyan kellemetlen szaguk van, az egész szobának, ahol vannak... mit tehetnék ez ellen?

Legjobb válasz: nekem tengerimalacom van ,képzelheted. lehet ukyan forgácsot kapni amibe van valami olyan anyag amit õ nem eszik meg de felfogja a szagot. de kérdezt meg egy állatkereskedõt õ biztos tud mondani vmi.praktikát

nekem tengerimalacom van , képzelheted. lehet ukyan forgácsot kapni amibe van valami olyan anyag amit õ nem eszik meg de felfogja a szagot. de kérdezt meg egy állatkereskedõt õ biztos tud mondani vmi.praktikát
macskaalmot kell a forgács alá tenni.az minden szagot beszív.és ráadásul nem is kell olyan sûrûn cserélni az almot alatta.
Én is csak a macskaalmot tudom ajánlani, nekem nagyon is bevált. Sok sikert:) És az illatosított forgács is nagyon jó ötlet , szerintem a kettõ együtt eredményt fog hozni:D
Lehet kapni hörcsög WC-t, vagy illatosított forgácsot Pl.:Rozmaring illatút.
homokfürdõ friss alom macskaalom
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólónak: köszi szépen, de a kérdés kiírásakor kaptam a kisegereket több, mint 2 éve. Éppen múlt héten pusztult el a kis öreg... :-(

Egy egér rágcsál a ház falában. Mit lehet tenni?

Az ajtótok feletti részen halljuk, ahogy rág. Be még nem jutott, de szeretnénk, ha nem is jutna. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Kifelejtettem, hogy faházról van szó.

A kérdező hozzászólása: Kifelejtettem, hogy faházról van szó.
Lehet kapni olyan egérfogót, ami nem öli meg a kis egérkét, csak megfogja. Olyan hogy ilyen kis rácsos börtön valójában, ahova be tud sétálni. Belülre beteszel valami finom falatot, egérke bemegy és bezáródik az rács ajtaja és bent marad. Semmi baja nem lesz. Így meg is tudod fogni és bántódás sem esik. Nekem volt valódi házi egerem, megtartottam, így fogtam meg, ha kiszökött. :)
Pár év alatt talán be lehet tömködni a lyukakat, addig meg szétrág és összeszar-pisil mindent. Sajnos ezekkel az élõsködõ rágcsálókkal nem lehet kíméletesen bánni. Ha majd te is egérszart találsz az ágyadban, meggondolod, nekem akkor telt be a pohár. :D
A kérdező hozzászólása: Bocsi, bent maradt a caps lock.
A kérdező hozzászólása: õSZINTÉN SZÓLVA NEM SZÍVESEN ÖLNÉM MEG... nINCS ESETLEG VALAMI KIFÜSTÖLÉSI MÓD, MINT A VAKONDOKNÁL? uTÁNA PEDIG LEKEZELNÉM A LYUKAKAT VALAMI RIASZTÓSZERREL? vAGY ILYEN NINCS?
Nézd körbe a házat, hol megy be. Lehet, hogy a tetõ felõl, simán felmásznak a falon is. Elég kicsi lyukon beférnek, csövek mellett, stb. Azt hiszem, csak a méreg a megoldás, van ilyen kis tasakos protect-b, azt a lyukakba betenni. A csapda akkor jó, ha látod a közlekedési útjaikat, és oda rakod.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy már bent lenne, ugyanis ahol rágcsál, ott nincs sehol lyuk. Meg egérkakát sem találtunk még sehol. Van macskánk idebent, de nem vagyok benne biztos, hogy elkapná. :)
jabocs, faház! akkor nemtom :D
nyugodj bele, az az egér már bent van. (nem fog elõttetek rohangálni, persze, hogy elbújik.Egy egérlyuk is a falban szokott lenni nem? )egérfogó vagy macska a megoldás :)
Bejött a hideg, úgyis behúzódnak a melegre, nem tudod elriasztani õket. Csapdákat is csak úgy van értelme letenni, ha ismered az útvonalaikat.


Mikor lehet fött répát, almát adni a kezébe, hogy rágcsálja?

És mekkora darab legyen? Vékony szelet alma,vagy vastagabb?

Legjobb válasz: Szia! Én egy egész almát adtam megpucolva, akkor amikor már volt két foga, kb úgy 8 hónaposan, nagyon szépen görberágcsálta. A répát nem szerette. :-(

Szia! Én egy egész almát adtam megpucolva, akkor amikor már volt két foga, kb úgy 8 hónaposan, nagyon szépen görberágcsálta. A répát nem szerette. :-(
Az én védõnõm azt mondta, almát még ne adjak neki egészben, mert abból könnyen törik akkora darab, ami a torkán akadhat. Banánt ajánlotta.
Szu, vagy a nagy farontó hernyója!
elég sok minden lehet pl. cincérfélék, kopogóbogarak, falisztbogár, szu, stb. így nehéz bárkinek is megmondani hogy mi is lehet az.
A kérdező hozzászólása: A kérdés, lehet-e, vagy kell-e tenni ellenük valamit?
tûzifáról van szó úgy hogy nem hiszem hogy kéne vele foglalkozni, nemsokára úgy is felhasználod a fát
A kérdező hozzászólása: Nem másznak át a cseréplécbe?
ahol meg jelet ott mindenütt elõfordul, az említett cserépléc nem tudom van e felület kezelve, ha nincs az is lehet hogy onnan ment át a tûzifába. ami nem tûzifa azt felület kezelni kell mert idõ kérdése hogy mikor bukkan fel benne valami

Mikor jon a kovetkezo fogacska? vagy ez mar az? a babam 2het hijjan 6 honapos. Alul kint vannak a fogacskak, de most gyuri a kis nyelvet a felso inyehe, ragcsal, nyugoskodik. Ez lehet fogacskatol?

Legjobb válasz: Kislányomnak az alsó kettõ foga mikor kibujt rá 1 hónap múlva követe a felsõ 4! Most 3 hónapja nem jönn neki fogácskája én is várom a következõket!

Kislányomnak az alsó kettõ foga mikor kibujt rá 1 hónap múlva követe a felsõ 4! Most 3 hónapja nem jönn neki fogácskája én is várom a következõket!
nekünk is hat hósan bújt ki az elsõ alul aztán a szemközti felsõ egy hónapra rá. rá két hétre a másik alsó. Már a 2. felsõ kandikál kifelé olyan fehér az ínye. szerintem a napokban az is kibújik. tehát folyamatosan 2-3 hét eltéréssel jönnek.

Alufóliát rágcsált a kutyám, azt hiszem, max. Picit nyelhetett le, mert észrevettem, lehet baja tőle? Mit csináljak?

Rémlik régr?l, hogy gyerekkorunkban mindig azt mondták, vakbél-gyulladásunk lesz t?le.

Legjobb válasz: Viszont fogod látni,vagy elöl,vagy hátul.Inkább hátul.

Viszont fogod látni, vagy elöl, vagy hátul.Inkább hátul.
Szerintem semmi baja nem lessz tölle mert, , tudod a kutyák mindent a szájukba vesznek, meg mindent megesznek az utcán is a földrõl szoval sztm nem lessz semmi baja de ha viszed állat orvoshoz azért kérdezt meg!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem. Olvasom rémeket, hogy a belében ragad, és ki kell mûteni, meg a vakbél...akkor ez kacsa valószínûleg?
Ha, ez igaz lenne, akkor kutyánk már nem élne.Profi kukázó.
A kérdező hozzászólása: Tényleg? :) Na, akkor nem csak a miénk... Pedig gondolom a tiétek sem nélkülözik. :P Õ is evett már alufóliát? :) Köszi a válaszokat!
Figyeld! Ha kijön hátul, észreveszed. Ha elöl, azt is, bár ennek kisebb a lehetõsége. Ha a kutya megváltozik, nem eszik, miegymás, doki!
Feje állandóan a szemetesben van.Imádja a hasát.
Igen evett már.Sajnos, ez a rosszszokása megmaradt.

Minek hívják azt a műanyagot, amit a kiságy rácsára lehet tenni, hogy a baba ne rágcsálja meg a kiságyát? És hol lehet kapni?

Legjobb válasz: ikeában van, de az csak standard kiságyakra jó, nézd meg azt esetleg. meg talán brendon, de ku*vadrága ott :)

ikeában van, de az csak standard kiságyakra jó, nézd meg azt esetleg. meg talán brendon, de ku*vadrága ott :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!