Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a pocaklakót, hogy (5 db)

Mivel lehet rávenni a pocaklakót, hogy mozduljon meg a hasamban?

35.hétben járok, és nagyon aggódom, mert tegnap este sem volt olyan aktív lenni mint szokott, ma pedig még egyáltalán nem mozdult meg.

Legjobb válasz: Nekem sem olyan aktív,mint lenni szokott,bár a bordáimat kínozza rendesen.Én ha belefekszem egy kád vízbe,akkor mindig vad táncba kezd.hátha ez nálad is beválik.

Nekem sem olyan aktív, mint lenni szokott, bár a bordáimat kínozza rendesen.Én ha belefekszem egy kád vízbe, akkor mindig vad táncba kezd.hátha ez nálad is beválik.
Szia! Egyél egy kis édességet, vagy igyáll egy pohár üditöt!Tuti bevállik! 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A fürdés nálam is be szokott jönni, csak most nem... viszont most a csokira sem reagált, de végül egy tejeskávéra végre tett apróbb mozdulatokat. Köszike az ötleteket!
Igen a kávé-ra az enyim is mindig beindul!
Az én babucim ha arra szokott reagálni , ha egy , nem túl erõs fényû zseblámpával bevilágítasz a pocidod. Arra mindig mozog.24.hetes kismamai
Szia! Én 23 hetes vagyok, néha én is hiányolom a mozgolódást, de én akkor babazenét szoktam hallgatni, és arra mindig beindul.

Mi lehet az oka, hogy a pocaklakóm minden nap csuklik?

33 hetes terhes vagyok. Ez normális jelenség, hogy minden 1x vagy 2x csuklik a babám a pocimban? Nem sokáig, de mindennap.

Legjobb válasz: Nyugodj meg, ez teljesen normális. Igaz, az enyém egyszer sem csuklott eddig (35 hetes vagyok), de ez nem jelent semmit. Valószínû,hogy a te babád születése után is sokszor fog csuklani, de ezt kinövik a picik. Nem kell tõle félni, sokakkal elõfordul, nem jelent semmi rosszat. Különben a csuklásra amúgy sincs semmiféle tudományos magyarázat, már úgy értem, a felnõttek csuklását sem tudják minden esetben egyértelmûen megmagyarázni. Ez csak úgy van.

Nyugodj meg, ez teljesen normális. Igaz, az enyém egyszer sem csuklott eddig (35 hetes vagyok), de ez nem jelent semmit. Valószínû, hogy a te babád születése után is sokszor fog csuklani, de ezt kinövik a picik. Nem kell tõle félni, sokakkal elõfordul, nem jelent semmi rosszat. Különben a csuklásra amúgy sincs semmiféle tudományos magyarázat, már úgy értem, a felnõttek csuklását sem tudják minden esetben egyértelmûen megmagyarázni. Ez csak úgy van.
A pocakban valószínûleg azért csuklik a baba, mert a rekeszizmai "gyakorolnak". A levegõvétel gyakorlásával szokták magyarázni, mivel a pocakban nincs levegõ, de a mozgássort elvégzik. (Ez szerintem azért sántít kicsit, mert ezek a babák általában kint is sokat csuklanak, amikor már ugye folyamatosan veszik a levegõt) Ne aggódj, az én babám is sokat csuklott (talán még többet is, és elég sokáig), semmi bajt nem jelent, ráadásul állítólag õket még nem is zavarja. Ez biztosan így van, mert egy baba ugye sírással jelzi, ha zavarja valami, de az én fiam sosem sírt, amikor csuklott. (Mármint ugye születése után... :) )

Nagy baj lehet? Nagyon izgulok, es nem tudom hogy, mi az es egyaltalan normalis-e? (LENT) Keszulget kifele a pocaklakom?

Szoval a 41-dik hetbe vagyok es a tegnap olyan nyalkas barna folyas jott,ma ugyancsak barnas viszont nyalkasabb es pirosabb is.A dokimat felhivtam es ma nem volt mar a rendelobe csak holnapra hivott be,elmondtam neki is de azert megis felek.Keszul ki a kis pocaklakom?

Legjobb válasz: Kibújt? Írjál majd pár sort róla!!

Kibújt? Írjál majd pár sort róla!!
Nem lehet nyákdugó? lehet hamarosan szülni fogsz:-)
az biztos hogy a nyákdugó! nyílik a méhszájad. van akinek (pl.barátnõmnek) 2 héttel hamarabb megy el, nekem pedig aznap ment el. 2 kisfiú anyuja
A héten már biztos babázol:-)
41.héten, már valószínû készülõdik! :)


34 hetes terhesen az utóbbi időben gyakran csuklik a pocaklakóm. Mitől lehet és mit lehet tenni, hogy ne legyen rossz egyikünknek sem?

Legjobb válasz: Én megkérdeztem az elsõ fiamnál az orvost , azt mondta, örüljek neki ha napi 2-3 ilyen is van, mert gyomortelítõdés okozza, ami azt jelenti, hogy a baba gyomra jól mûködik, kifejlõdött és jól tud lakni(egyenlõre magzatvízzel) Most 31 hetet töltöttem a 2.-kal és már alig várom, hogy csuklani kezdjen, akkor tudom, hogy a gyomra okés!

Én megkérdeztem az elsõ fiamnál az orvost , azt mondta, örüljek neki ha napi 2-3 ilyen is van, mert gyomortelítõdés okozza, ami azt jelenti, hogy a baba gyomra jól mûködik, kifejlõdött és jól tud lakni(egyenlõre magzatvízzel) Most 31 hetet töltöttem a 2.-kal és már alig várom, hogy csuklani kezdjen, akkor tudom, hogy a gyomra okés!
A fentiekhez hozzátenném, hogy állítólag nem zavarja a babát, így engem sem zavart. Most 20 hónapos a kisfiam és még most sem zavarja, ha csuklik. Gondolom akkor a pocakban sem zavarta.
hát nem a gyomorral van összefüggésben.... a baba gyakorolja a légzõmozgást, levegõt akar venni és eközben magzatvizet nyel és ezért csuklik!! egy szülésznõ :)
Elsõ vagyok . Biztosan a szülésznõ válasza is teljesen helytálló, hiszen tanulta, nekem a szülészorvos mondta egy uh-alkalmával, mert épp akkor is csuklott a baba. Hát több oka is lehet, de az tuti , hogy a babának nem rossz , annyit észrevehetsz, ha talán túl sokáig tart egy idõ után erõteljesebben rugdos, hát lehet kicsit begurul a csuklás miatt, de ártani nem árt neki.
Persze, hogy lehet;)! Az jó jel, ha nincs jel:D! És babára utaló jeled? bár az se elõfeltétele a babának...
detto, mint az enyem, mult evben ugyanakkor volt meg utoljara, de csak szilveszterkor voltunk együtt....az eredmeny a haloszobaban szunyal, 4 honaos
Nekem is dec 18-án volt meg és vasárnap teszteltem egy pozitívat.Mi csak 1-én voltunk együtt.Kedves utolsó és milyen nemû lett a babód???
kisficko
A kérdező hozzászólása: épp hogy kiirtam a kérdést képzeljétek rá 5 percre kb meg is jött :( dde a többieknek azért sok sikert:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!