Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a picit ha alszik (2 db)

Mivel lehet felébreszteni a picit ha alszik a hasamban?

NST-re járok már 2-szor és akárhányszor voltam mindig végigaludta hiába rázták a hasam ittam kolát,csokit,gugoltam nem kel fel semmire.De ugyanez van ha uh-ra megyek mindig alszik.De otthon meg aktivan mozog.A vizsgálatokon mér csinálja ezt?Mivel lehet még felébreszteni?36hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem ha beszélek hozzá, és simogatom a hasam, mindig megmozdul.De hallottam olyat is, aki énekel neki.

Nekem ha beszélek hozzá, és simogatom a hasam, mindig megmozdul.De hallottam olyat is, aki énekel neki.
Nekem elég csak megmozdulni, és már érzem is...amúgy attól függ, hogy szimpatikus, aki vizsgálni akarja vagy sem.Ha nem, akkor mindent megtesz, hogy lehetetlenné tegye a vizsgálódást, forrog, rúgja le az UH készüléket..stb.Ha ige, akkor meg mint egy kisangyal hagyja magát. Próbáld meg a mézes kávét.Így lehet furán hangzik, de nagyon finom, és 1-2 cimbim esküszik rá, hogy jobb mint bmi más.Én is így szoktam inni a reggeli kávét ha éppen szükséges, de nálam semmi.No meg a víz.Azt is de szereti.Amikor belefekszem egy kd meleg vízbe akkora rugdodásba kezd mintha muszáj lenne:)
Nekem például a narancs, mandarin bevált.Igaz ezekre már korábban is reagált a pici.Hogyha gondolog kipróbálhatod. A tuti egyébként a cékla , de a vizsgálatra várva ciki lenne enni. Remélem tudtam segíteni!
Nekem uh-n azt mondta a doki, hogy köhécseljek, meg megcsikizte a hasam, de szerintem ha nevetsz, az is felébresztheti!
Nekem párszor bejött (sajnos nem mindig), hogy közvetlenül a vizsgálat elõtt ettem. (Úgy, hogy elõtte éhes voltam, tehát lent volt a vércukrom-ezzel együtt a a babámé is- evés után pedig magasabb volt kicsit és ettõl felélénkült, energiához jutott) Bár ha Neked a kóla sem segített... Többször volt olyan is, hogy addig bökdöstem, amíg odébb próbálta tornázni magát, erre aztán felébredt. Hát igen, mondtam én is akkortájt, hogy már most nem csinálja azt, amit én szeretnék... Hogy azóta mi van, arról már ne is beszéljünk... :) )
Ha már van másik gyerkõc a családban vagy rokonságban érdemes elvinni magaddal. Én így hallottam egy ultrahangos dokitól, mert a gyerekek hangjára felfigyelnek a babák és hallgatnak is rájuk. Esetleg meg lehet próbálni elõtte otthon. Sok sikert!

11honapos fiam egyedul alszik el a kisagyaban mar pici kora ota. Az ejjel is elaludt de kb 11kor iszonyat sirasra kelt es azota nem hajlando a kisagyban maradni uvolt ha beleteszem. Mi lehet vele?

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet, hogy a foga jön??? Ha megpróbálnád a válladon elaltatni, becsempészni az ágyba és ha nem ébred fel akkor elképzelhetõ, hogy a fogai miatt van ez a probléma! Lehet, hogy ez az idõjárás is bántja, vagy a hasa fáj, nem tudom evett-e valami új dolgot?! Esetleg még az is lehet, hogy már nem szeretne az rácsos ágyba aludni, hanem egy sima ágyon. Az én kislányom, legalábbis már két hónapja alszik sima ágyon, nem a kis rácsos ágyába:)! Boldog babázást kíván egy 13 hónapos kislány anyukája.

Szia! Nem lehet, hogy a foga jön??? Ha megpróbálnád a válladon elaltatni, becsempészni az ágyba és ha nem ébred fel akkor elképzelhetõ, hogy a fogai miatt van ez a probléma! Lehet, hogy ez az idõjárás is bántja, vagy a hasa fáj, nem tudom evett-e valami új dolgot?! Esetleg még az is lehet, hogy már nem szeretne az rácsos ágyba aludni, hanem egy sima ágyon. Az én kislányom, legalábbis már két hónapja alszik sima ágyon, nem a kis rácsos ágyába:) ! Boldog babázást kíván egy 13 hónapos kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Az ejjel sima agyon aludtunk vele, ugy nem volt gond, de amint tettem volna be a kisagyba visitott szegenykem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!