Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a picit (457 db)

4 db halvány pozitiv teszt után ma elkezdtem egy picit vérezni, főleg inkább wc-zés után. Mi lehet a baj? Mit csináljak?

Pé. utáni 15. napon vagyok.

Legjobb válasz: Mindenképpen menj el orvoshoz, az ultrahang tudja csak igazolni a terhességet, illetve hogy minden rendben van-e. Lehet vetélés jele is, de az is lehet, hogy csak a megtapadás miatt van egy pici pecsételés. De biztosat csak uh. mondhat.

Mindenképpen menj el orvoshoz, az ultrahang tudja csak igazolni a terhességet, illetve hogy minden rendben van-e. Lehet vetélés jele is, de az is lehet, hogy csak a megtapadás miatt van egy pici pecsételés. De biztosat csak uh. mondhat.
Szia! Ha jól számolom kb. most kéne mensizned. Szerintem egy kicsit korán teszteltél. A mai érzékeny tesztek már az úgynevezett preklinikai terhességet is kimutatják, ami adott esetben egy normális vérzés kíséretében elvetél. Mindenképpen menj el orvoshoz, ha terhes vagy az UH-n látszik és akkor tudják kezelni a vérzést.
En nem varnek holnapig! 4 teszt, az 4 teszt! Ott baba van, a verzes pedig sosem jo. Menj dokihoz meg MA! Ambulancia biztosan van a megyei korhazban!
A kérdező hozzászólása: Köszönom. Csak holnap délután tudok menni UH-ra, az nem túl késõ még? Addig csak a pihenés marad és a remény....

Egy éves kislányom múlt éjjel lázas volt, ma este sírt, -nehezen aludt el, picit váladékos az orra, de annyira minimálisan, hogy szinte normálisnak mondható. Mi lehet a baja? Mire figyeljek?

A lázát mérem,rosszul evett-még szopik,úgyhogy cicit többször kapott,mint amikor eszik is mellette. Sápadt,de egyéb tünete nem mutatkozott bármiféle betegségnek. Agyhártyagyulladás tüneteit böngésztem.. Hétfőn viszem dokihoz mindenképp.

Legjobb válasz: nem kell rögötn a legrosszabbra gondolni. Tél van iylenkor nagyon könnyen lekapnak ezt azt még az anyatejes babák is fõleg ö már nem is oylan pici. Ha szopik akkor egyenlõre nem kell aggódnod. Nem tudsz mást tenni mint figyelgeted, méred a lázát sokszor cicire teszed és ennyi. Az jó jel hogy most má nincs láza sem. Szeritnem hétfõre már jól si lesz. De azért vidd el az rovoshoz hogy megnyugtasson Foga nem lehet a ludas?

nem kell rögötn a legrosszabbra gondolni. Tél van iylenkor nagyon könnyen lekapnak ezt azt még az anyatejes babák is fõleg ö már nem is oylan pici. Ha szopik akkor egyenlõre nem kell aggódnod. Nem tudsz mást tenni mint figyelgeted, méred a lázát sokszor cicire teszed és ennyi. Az jó jel hogy most má nincs láza sem. Szeritnem hétfõre már jól si lesz. De azért vidd el az rovoshoz hogy megnyugtasson Foga nem lehet a ludas?
A kérdező hozzászólása: Szia! :-) Már jobban is van...bár étvágya nincs, de szopik, bár nem olyan gyakran, mint szerintem kéne (ha már nem akar enni) - láza elmúlt másnap reggelre. Fogai útban vannak kifelé, de eddig ilyesmivel még nem járt a fogzás (öt foga van kint..inkább amikor áttörik az ínyét, akkor van nyûglõdés, de láz még sosem volt ez miatt). Egész nap nyûgös, sokszor hisztizik.. Biztosan nem komoly, -én is úgy vélem már, de azért hétfõn elviszem dokihoz. Köszönöm, hogy írtál! (Igazad van, nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni..bár én asszem' mindenre gondoltam - már így hirtelen...:-)
Szerintem simán lehet a fogzástól! Van hogy csak azt veszi észre az anyuka hogy jéé egy uj fog, másik fognál pedig akár több éjjel is fent vannak és nyüglödnek! Amíg szópik nincs gond, az kisebb gond hogy nem eszik mást! A legtöbb anyatejes baba nem eszik ha bármi betegsége, megfázása van csak szopik! Pár nap és az étvágya is tuti visszatér!

Mi lehet a baj? Egyik barátnőm pár napja szült (császárral). Már otthon vannak, de nem nagyon akar enni a pici.

Sajnos nincs elég teje az anyukának, de a tápszert se nagyon akarja enni. Csak fogyott a baba. És valahogy olyan kis elesettnek t?nik a fotókon is, amiket láttam róla. Pedig teljesen normális méretekkel született, csak valahogy olyan ernyedt az egész baba, nem is tudom. Persze igaz, hogy egy fotó elég csalóka tud lenni. Járt valaki így, és mi lett végül?

Legjobb válasz: AZ enyém sem nagyon akart enni, de nem azért mert császárral szültem, és nem volt tejem, hanem azért, mert még sárga volt egy picit a babám, és aluszékony. Ha nincs elég teje, akkor is akar enni a Pici, tehát ez nem azért van. Az enyém mindig aludt volna, de ébresztgetni kell ilyenkor, hogy egyen, Idõvel elmúlik a sárgaság és utána már minden rendben lesz. Persze, ha itt is errõl van szó.

AZ enyém sem nagyon akart enni, de nem azért mert császárral szültem, és nem volt tejem, hanem azért, mert még sárga volt egy picit a babám, és aluszékony. Ha nincs elég teje, akkor is akar enni a Pici, tehát ez nem azért van. Az enyém mindig aludt volna, de ébresztgetni kell ilyenkor, hogy egyen, Idõvel elmúlik a sárgaság és utána már minden rendben lesz. Persze, ha itt is errõl van szó.
Nálunk is ez volt, az elsõ hónapokban rémálom volt az etetés, alig lehetett belediktálni valamennyit. Mondjuk nálunk az volt a baj, hogy koraszülött, kis súlyú volt, és folyton aludt, gyenge volt még. Aztán lassan változott, ma már sokkal jobb a helyzet, igaz, most sem a legkedvesebb tevékenysége az evés. Egy ismerõsnél is voltak hasonló gondok, bár ott természetesen született a baba, de egyszerûen nem szeretett enni. Most is 1.5 évesen nincs 9 kiló. De amúgy egészséges, okos, semmi baja. Szerintem ne aggódj, minden baba annyira más.
A kérdező hozzászólása: ja, értem, köszi! :) igen, azt õ is mondta, hogy ébresztgetni kell, dehát minden újszülött sokat alszik még. viszont az õ babája nem nagyon akar enni se. sárgaságot nem említett... csak azért említettem meg a császárt, hátha azzal van összefüggésben. meg valaki mondta régebben, hogy általában a természetes úton született babák az elsõ napokban életrevalóbbak, mint akik programozott császárral jöttek a világra.
Nálunk is ez volt, kellett kb. 3 hét mire megjött az étvágya. SZerintem náluk is ez lehet, ha picit sárga a baba, akkor nagyon aluszékony, és enni is nehezebben ébred fel. Idegtépõ ez az anyukának, én végigsírtam ezt az idõt, féltettem, hogy valami problémája van, de elmúlik és minden rendben lesz nála.
Ébreszteni és 2, 5 óránként mellre kell tenni!!!
A kérdező hozzászólása: azóta már eszik a pici! már van teje is az anyukának. :) a dokik azt mondták neki, hogy az ilyesmi, hogy aluszékony a kisbaba meg étvágytalan sûrûn elõfor
A kérdező hozzászólása: azóta már eszik a pici! már van teje is az anyukának. :) a dokik azt mondták neki, hogy az ilyesmi, hogy aluszékony a kisbaba meg étvágytalan sûrûn elõfordul azoknál a kisbabáknál, akiknek az anyukája spinális érzéstelenítést kapott.

Mi lehet a bal hónom alján az a pici csomó szerüség?

Legjobb válasz: Akár szõrtüszõ gyulladás, de pici tályog is lehet, ezek a gyakoribbak. Nézesd meg orvossal.

Akár szõrtüszõ gyulladás, de pici tályog is lehet, ezek a gyakoribbak. Nézesd meg orvossal.
Azonnal menj orvoshoz, nehogy vmiféle nyirokdaganat alakuljon ki belõle!!!
Ez kicsit kevés információ. Hány éves vagy? Férfi vagy nõ? Mennyire pici az a pici? Ha nagyon pici akkor lehet az amit az elsõ írt, de ha nagyobb akkor más tészta. Ha nõ vagy és már van melled mindenképpen menj el orvoshoz. A nõk mellében gyakoriak a nyirok duzzanatok, fõként havi tájékán. De ha nem ismered akkor nézze meg orvos, és akkor megnyugszol és legközelebb felismered.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, 18 éves. és úgy kb fél centis lehet.

Szopizás után mikor büfiztetem a picit nem mindég sikerül az probléma lehet nála?

Legjobb válasz: Szia! Nálam is így volt, szülés után beletelt jó pár hétbe, mire pici fiam megtanult büfizni, addig egyáltalán nem akart. Mára zeng a lakás, ha büfög! :o) Ám így is van, hogy néha nem jön semmi.Amikor jól eszik, akkor nem nyel annyi levegõt.Nem aggódom a büfi ha akar, úgyis kitalál valahol!(legfeljebb lent jön)

Szia! Nálam is így volt, szülés után beletelt jó pár hétbe, mire pici fiam megtanult büfizni, addig egyáltalán nem akart. Mára zeng a lakás, ha büfög! :o) Ám így is van, hogy néha nem jön semmi.Amikor jól eszik, akkor nem nyel annyi levegõt.Nem aggódom a büfi ha akar, úgyis kitalál valahol!(legfeljebb lent jön)
Lehet most jönnek a lepontozások... de a férjem sem és én sem büfiztünk egyáltalán!!! baba korunkban. (próbálkoztak vele pedig) Most 39 hetes vagyok, kíváncsi leszek, a mi kisfiunkkal hogyan lesz :)
Infacol az segít
Nálam is ez volt a baj! Fájt is a hasa a picinek. Így csak türelem kell mert volt olyan hogy csak 15 perc simogatás után büfizet. Türelem, majd fog büfizni...

Mi okoza a pici vérzést? Múlt héten is volt egy pici vérzés és ma is volt. Terhesség lehet?

1hete és 3napja késik.Igaz szokott késni igy nem tudom,hogy lehet-e baba vagy hormonok.De ilyen nem fordult el?,hogy pici vérzés múlt héten pénteken meg ma volt.Enyhe görcsök szoktam érezni az alhasomnál,néha olyan mintha megakarna jönni de semmi.Melleim szoktak fájni.Esténként fáj a petefészkem.Nagyon szoktak szurkálni.Két oldalam is fáj.Esténként jön rám az éhségérzet de mikor ennék hányingert kapok és nem birok enni.Néha szédülök.Tegnap egész nap fájt a derekam nagyon.Alig birtam aludni.Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: ennyi késéssel tesztelni kéne, így a távdiagnózis szerint lehet baba, de hormon gond is, tisztába kell tenni ezt a kérdést, mert ha késik az nem jó, pálne, ha baát tervezel, én drukkolok a baának, tesztelj és ha mégis negatív, akkor irány a doki!

ennyi késéssel tesztelni kéne, így a távdiagnózis szerint lehet baba, de hormon gond is, tisztába kell tenni ezt a kérdést, mert ha késik az nem jó, pálne, ha baát tervezel, én drukkolok a baának, tesztelj és ha mégis negatív, akkor irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Köszi!múlt héten pénteken teszteltem negatívat.Lehet, hogy korai volt.Várok még pár napot és ha továbbra is vannak tüneteim tesztelek.Szerinted mikor teszteljek?
elsp vok: én már holnap tesztelnék és mindenképp kérnék idõpontot a dokitól!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló!Köszi!Én is szurkolok, hogy babásak legyünk!Én nem szedtem egyáltalán fogamzásgátlót mert nem szedhetek mert volt trombózisom.Nekem Január 9-én volt meg utoljára és az utolsó ciklus 33 volt.Lehet, hogy késik nekem mert sajnos szokott.De ilyen nem volt hogy pici vérzés.Majd írd meg mi lett a teszt eredménye!Szurkolok neked!
Utolso vagyok: Sajnos a ma reggeli tesztem is negativ. En mar semmit sem ertek. Megproballom meg talan pentek korul de az is lehet, hogy csak hetvegen. Ha ismet semmi akkor megyek hetfon dokihoz. Nallad van valami jo hir? :) en mar egyebkent azon is gondolkodtam, hogy az a pici verzes amit februar elejen ereztem mensi lehetett es onnan kene szamolnom. Pedig tenleg csak par csepp volt, eleg volt a tisztasagi betet. Mindegy majd meglatom hetvegen. Pozitiv tesztet kivanok neked es remelem baba van mindkettonknel.
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem még.Még várok egy pár napot.Nem akarok megint csalódni.Lehet, hogy nálad késõn mutatja ki.Bizom benne hogy végre pozítivat tesztelünk.majd írj, hogy mi van veled!
Utolso vagyok: Sajnos nallam megjott a nemvart. :( Varom 15-re az ujabb pe-t. Vettem ovulacios tesztet is es jovoheten mar elkezdem a tesztelest. Hihetetlen, hogy milyen lassan megy ilyenkor az ido. Talan ebben a honapba sikerul. Remelem nallad jobb a helyzet. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos negatív lett a teszt.
Eret találtál. Én inzulinozom magamat, és velem is elõfordul, pár nap és elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Pedig még vissza is szívtam, h nem jön-e vér :S
Hohó..tudnék mesélni, amikor folyton penicyllin injekciót kaptam a fenekembe, hogy nézett ki utána. Csupa kék-zöld.
A kérdező hozzászólása: Nem annyira a kék-zöld zavar, inkább az, hogy fáj. Neked is fájt? Köszi :)
Hát persze hogy fáj, hiszen a penicllin még roncsolja is az izmokat és feszíti.De hamar elmúlik, ki lehet bírni.
A kérdező hozzászólása: Koszi, már jobb is :)

MI baja lehet a picinek?

Hat hetes kislányom igen aktív az els? perct?l kezdve, nem aludt sohasem túl sokat, s?t, igencsak kevés volt az alvás igénye. Éjszaka egyszer kel fel, hat-hét órákat alszik át éjjelente. Ma viszont egész nap alszik, nem igényli a három óránkénti evést, csak alszik, vagy éppen csak nézel?dik. Valami baja lehet, talán beteg?? Láza nincs, nem forró a homloka, ha a hasa vagy valami más fájna neki akkor gondolom sírna. De ? csak "úgy van", alszik. Aggódom, mi baj lehet.

Legjobb válasz: Lehet idõtõl is, és valóban attól is, hogy kerülgeti valami, szerintem, ha nincs egyenlõre betegségreutaló jel, jókedvû, érdeklõdõ, nem hagy ki egymás után több étkezést is, akkor várj, lehet, hogy holnap már nem fog ennyit aludni.

Lehet idõtõl is, és valóban attól is, hogy kerülgeti valami, szerintem, ha nincs egyenlõre betegségreutaló jel, jókedvû, érdeklõdõ, nem hagy ki egymás után több étkezést is, akkor várj, lehet, hogy holnap már nem fog ennyit aludni.
Ne aggódj, ha semmi jelét nem látod betegségnek! 6 hetes korukban van egy változás, lehet, h. ezt tapasztalod. De két napjuk nem egyforma, egyik nap sokat alszanak, másik nap kevesebbet. Nálunk is volt olyan, h. szinte az egész napot átaludta, de volt olyan is, h. egész nap csak 1, 5 órát aludt. Hagyd, hadd pihenjen, most minden egyes falatot (kortyot) hasznosít, növekszik, gyarapodik. Használd ki, pihenj Te is!
Semmi baj nincs, ne aggódj, ilyen picurkáknál ez nem gond, összevissza alszanak és nagyon meg tudják lepni az embert. 3 hónapos korig nálunk is volt néha, hogy szinte egész nap aludt, alapvetõen pedig csak 3-szor 20 perceket... Hadd töltekezzen, aludj Te is vele addig :)
Szia. Az én babám pont ma 5 hetes, és szintén egész nap alszik.Még enni is úgy kell felébreszteni.Érdekes, én az idõre fogom, legalábbis remélem hogy nem valami betegség.De jó hogy tudok kicsit pihenni így én is.És remélem nem este akarja majd bepótolni amit napközben nem tett meg...... Minden jót nektek.

Segítség! Nagyon FONTOS! Szerinted mi lehet a baj? (többi lent (picit hosszú) )

kb. 1 hete megy a kutyusom hasa de más problémája nincsen, Happy Dogal etettem és át tértem Hill'sre, hogy hátha elmúlik, de nem. 2napig rizses diétán volt és akkor helyre jött a pocija úgy hogy nem ment(de nemis volt 100% osan jó a széklete) de viszont ma este ujra Hill's-t adtam neki és ujra elkezdett menni a hasa. Szerinted a táp lehet a baja? ha veszek neki sensitiv tápot érzékeny gyomrú kölyök kutyáknak akkor az jobblenne? csak most nem tudom elvinni orvoshoz mert nincs pénzem ebbe a hónapba már 50ezret költöttem a kutyusra (2oltás kaja és betegsége) és most nagyon aggódom érte. szerinted mit tegyek? 4hónapos labrador (bocsi a helyesírási hibákért)

Legjobb válasz: valami bakteriális fertõzése lehet. figyelj rá, hogy sokat igyon

valami bakteriális fertõzése lehet. figyelj rá, hogy sokat igyon
Mindenek elõtt itass vele ha tudsz minél több vizet. Lehet, hogy kár volt átállnod a tápról, ez sokszor okoz önmagában is hasmenést a kölyköknél. Ha jól olvastam, már elõtte is ment a hasa, mielõtt tápot változtattál volna. Szerintem legyen megint rizses diétán még egy darabig, ha az segített, illetve (javítsatok ki, ha nem helyes) adhatsz neki egy kis fõtt húst is (csirkét vagy marhát) és fõleg sok levest, amit jóízûen befal, ezzel is csökkentve a kiszáradás veszélyét. Ha nem is tudsz menni orvoshoz azért hívd fel mindenképp és kérj tõle tanácsot, az még ingyen van.
Szerintem amíg nem tudod elvinni orvoshoz, addig etesd fõtt kajával, amitõl ugye nem ment a pocakja. Mindennapra fõzz neki rizst, és pici csirkehusit. Aztán mikor tudod vidd dokihoz, õ biztos ad valami gyógyszert rá. Amúgy a hills az én kiskutyámon sem segített a hasmasban... De õ már felnõtt, és szerencsére kinõtte, mert kiskorában nagyon hasmenõs volt. (francia bulldog) Remélem semmi komoly baj nincs a labiddal!!!!
Hát a tápváltogatással biztos nem segítettél a problémán, az önmagában is okozhat hasmenést. Vidd el a dokihoz, valószínûleg összeszedett valami fertõzést, viszonylag gyakori és könnyen kezelhetõ probléma.
A hills baromi erõs táp. Az én kutyám is egyirányba f...ott tõle. Fõleg a happy dog után nagy váltás. Szerintem térj vissza a régire. Próbálj ki napi 2x1 bolus astringenst adni neki 3 napon keresztül. Ha nem múlik el az után sem, vagy közben rosszabbodik, akkor sajnos nem ússzátok meg az orvost. Féreghajtás mikor volt?
Ha egy hete hasmenése van, szerintem nem a táplálék az oka, valami fertõzés lehet. Állatorvossal kéne konzultálni, mert nagyon legyengítheti õket a huzamos hasmenés. Tejterméket ne adj neki mostanában semmiképp, a rizs+fõtt csirke diéta ártani nem árthat. Én általában Probicol-H pasztát szoktam a kutyámnak adni a nyári hányós-fosós idõszakban. Állatpatikában vény nélkül kapható, kb. 2000 Ft egy tubus. http://www.petdrogeria.hu/web/node/436
széntabletta helyre hozza a pociját

Mit gondoltok arról az apáról aki szereti, ellátja a gyerekét de éjszaka úgy altatja be, hogy befogja a száját? ! Bántani akarta vagy ennyire nem fogja fel, hogy baja lehet a picinek?

Sokat van a picivel, játszanak de pár dologhoz teljesen nem ért a baba körül. (25 éves baba 9hós)

Legjobb válasz: Csak egyszerre ne fogja be a száját és orrát is, mert akkor aztán nagy bajt okoz! Világosítsd fel, hogyan kell bánni egy pici babával. Ilyen tudatlanul akár szálkás halat is adhat neki. Védd meg a babát, amíg nem késõ és beszélj meg az apjával minden tehetõt és mindent, amit nem szabad!

Én meg azt nem értem miért várod hogy egy férfi tökéletesen tudja hogy kell foglalkozni egy kisgyerekkel... Mégis honnan kéne tudnia?
Csak egyszerre ne fogja be a száját és orrát is, mert akkor aztán nagy bajt okoz! Világosítsd fel, hogyan kell bánni egy pici babával. Ilyen tudatlanul akár szálkás halat is adhat neki. Védd meg a babát, amíg nem késõ és beszélj meg az apjával minden tehetõt és mindent, amit nem szabad!
Kérdés hogy hogyan fogta be a száját, mert nem mindegy.Meg az is kérdés hogy miért.Szájbefogás és szájbefogás között különbség vanmert befoghatta ugy is hogy azon nyomban költöznék, és a gyereket nem látja még az érettségi banketten sem, vagy ugy is befoghatta hogy el lehet intézni annyival, hogy leközelebb ne igy csinálja, és nem történt semmi.
Ha befogja a száját, a gyerek traumaként éli meg. Késõbb felnõtt korában ez elõjöhet valamilyen probléma formájában. Fél majd például megszólalni az apja vagy idegenek elõtt, fél esetleg szerepelni a tanórákon. Ki tudja? Egyébként látszik, hogy 9 hónapig nem a férfivel volt összekapcsolva, nem õ szülte, így nem lényeg, neki könnyen lett. Engem büntetésbõl bezártak a spájzba, tök sötétbe a pókok közé. Rettegek a pókoktól még felnõttként is és vészfény mellett tudok csak aludni. Elemlámpák vannak a lakás különbözõ pontjain, ha kimenne a biztosíték. Szerinted ez normális nálam? A száj befogása ki tudja hogyan hat majd arra a szerencsétlen csecsemõre? Nekem az apuka viselkedése kicsit pszichopatás.
Senki sem születik úgy hogy ért a babákhoz. Ha látszik rajta hogy szereti akkor mond h altassátok el együtt lássa hogy kell. S örülj neki h segítõkész
Második voltam! Egyet értek!Kicsit beteges! ÉS tudod, szerintem egy normális férfi megkérdezni, utána olvas (pl a csapvizes sztori) :(:(:(:(:(:( Nagyon figyelj oda!!!!!Nagyon!
nincs babám, de én ezt elég brutálisnak tartom! nem megijeszteni akarlak, de azok a férfiak jutnak eszembe akik képesek idegességükbe ütni, verni illetve megölni a gyereküket:(:(:(:((: nem értek hozzá, de olyan furcsa
Azt gondolom hogy egyszerûen megörült a te férjed....
A kérdező hozzászólása: Azért mert napokban megbeszéltük, hogy felváltva kelünk fel a babához. Én a szobában félálomban voltam mikor feltünt, hogy miért visít olyan orrhangon hirtelen a baba. Kimentem s akkor láttam egy pillanatra.
Az, hogy befogja sírás esetén a baba száját, egy önkéntelen, agresszív cselekedet. Így akarta elnémítani, holott fel is vehette volna, kicsit dajkálhatta volna, dudogott volna egy kicsit neki. Nyilván megnyugodott volna. Ezt feltétlen beszéljétek meg, mert rossz irányt vehet a nevelési stílusa.
Lehet, hogy csak gyengéden odatette a kezét, mire akicsi megnyugodott, és abbahagyta a sírást. Ha olyan érzékeny, lehet ez olyan Suttogós mozdulat. Bár szokatlan. Ha úgy tûnik, kellemetlen a babának, akkor miért nem szóltál rá azonnal?
Kedves válaszoló! Te is tisztán látod! Igaz, hogy egy férfinek nem kell "tökélesnek" lennie, de van internet, folyóiratok minden, ahonnan egy apa ha a felesége várandos tud tájékozódni. :( :( Kicsit fura, hogy felsirt a gyerek és ö befogja a száját? Ez nem jó:( Ijesztõ!
A kérdező hozzászólása: Mivel vele nevelem s már 9 hónapos a gyerek ezért érthetne hozzá annyit mint én, elvégre tõlem ilyet sose látott. Én se úgy indultam, hogy na nõnek születtem ezért véremben van a pelenkázás vagy mit mikortól kaphat enni. Ki kelett tapasztalnom s segítséget kérnem anyutól, védõnõtõl, neten, szaklapokból stb. Ezt egyférfi is megtudja tenni. Szegény pici felsírt s õ így akarta altatni. De szerintem senki se venné jónéven ha akarata ellenére befogják a száját.:(
12.13-as Fiu / Lány vagy?Korod?
Gondolj bele, a gyereknek mit okoz ez? Mit szolnál, ha valaki befogná a szádat, hogy fejezz be valamit? Egy kisbabát nem igy kell megnyugtatni.
Miért észszerû? Ha magadból indulsz ki és befogod a szád, nem lesz semmi bajod azon kívül hogy nem tudsz beszélni, de a levegõt úgyis az orrodon veszed, azt meg honnan tudja ha esetleg egy gyerek más?
Elõzõ válaszolonak: Totál igazad van, nem kell tudnia. De egyszerüen ésszerû, hogy nem fogom be a száját egy kisgyereknek, egy pici babának.
A kérdező hozzászólása: Az ételeket már párszor átbeszéltük, egyszer a hütõben lévõ itóka helyett adott neki pár korty csapvizet ennyi.
A kérdező hozzászólása: Azért is döbbentem meg mert teljesen agressziómentes, nem iszik, nem dohnyzik, nem káromkodik, nem veszekszik semmi negatív megnyilnyilvánulás, imádja a babát is. Nem, hla az égnek nem az orrával együtt fogta be a száját.
Mikor egyszer párod el kezd beszélni, menj oda és fogd be a száját. Utána magyarázd el neki, hogy ahogy ez neki esett, úgy esik más emberi lénynek is, de ha pici és tehetetlen, akkor még rosszabbul. De ne neheztelj rá, mert fiatal, az anyukák is csinálnak hülyeségeket, hát még az apukák!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!