Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a péniszt műtét és (3 db)

Mivel lehet megnövelni a péniszt műtét és hülye gyógyszerek nélkül?

valami ojasmire goldoltam hogy othon valami...

Legjobb válasz: péniszpumpával!

péniszpumpával!
1:1-nél nagyobb arányú hasonlósági transzformációval.
Nemrég beszereztem egy ilyen növelésrõl szóló dokumentumot, egész hihetõnek hangzik, csak hát nem mindenkinek van rá ideje. Feltöltöttem: http://www.speedyshare.com/473906404.html Innen letölthetõ
3. válaszoló: Az nem ugyanaz véletlenül, mint ez? http://maxikuki.mindenkilapja.hu/
de, csak nekem nem 2500 pezóba került, hanem egy sms-be (emelt díjasba persze) csakhogy én ingyen megosztom veletek a "tudást" :P

Figyma szükülettel lehet szexelni? és ha megmütenének vele az hány nap lenne kb menyi idö egy ilyen mütét és milyen fájdalmas? és ilyen kis pici pontok vannak a péniszemen mint ha pattanás lenne azokkal mit lehet kezdeni?

Legjobb válasz: Nyilván idõpontra megy az ember,meg természetes hogy megvizsgálnak.De a lényeg kb annyi amit irtam,most volt egy ismerõsöm ilyenen,két nap mulva már,nem kellett neki bent maradni,és két nap mulva már ment dolgozni,azt mondta nem volt vészes.Azért nem szívmûtétrõl van szó,csak egy darab bõrt vágnak le.

Nyilván idõpontra megy az ember, meg természetes hogy megvizsgálnak.De a lényeg kb annyi amit irtam, most volt egy ismerõsöm ilyenen, két nap mulva már, nem kellett neki bent maradni, és két nap mulva már ment dolgozni, azt mondta nem volt vészes.Azért nem szívmûtétrõl van szó, csak egy darab bõrt vágnak le.
oda valami bekeveredett szóval nem két napig volt bent, hanem csak pár órát
A mûtét kb annyi, hogy bemész meg kijöszz, utána 1hét amig kellemetlen.A pöttyöket mutasd meg bõrgyógyásznak, mert sokmindentõl lehet, de általában ez természetes jelenség. Lehet helytelen tisztálkodási módszertõl is.De van akinek alapból ilyen.
Azért nem ilyen egyszerûen játszódik le egy ilyen mûtét, mint ahogyan írtad kedves 1 es.Sok ide irt fiútól kérdeztem meg, hogy is van ez valójában .Elõször is vizsgálattal kezdõdik .Ekkor adnak idõpontot a mûtétre is Mivel a mûtét kórházban történik, még 1napra be is fektetnek .Mivel ez is mûtét így elõtte még pár vizsgálatot elvégeznek .Majd betolják a beteget a mûtõbe, és nem besétál .A fiatal korúakat altatják, aki betöltötte a 18 at helyi érzéstelenítés van.Ha 18 alatti a fiúnál , 1 szülõnek ott kell lenni, a mûtétes papirt aláirni .Kb 20 perces a mûtét, kitolják, és fekvés van .A mûtétek de.vannak, igy du. 3-4 felé kiadják már .Addig megfigyelés alatt van .
oké 3sa , semmi gond, zöldet kaptál :-)
Igyekezz olyan dokihoz menni, aki megoldja neked anélkül, hogy az egész fitymát eltávolítaná. Mert aztán azzal gondjaid lehetnek, ahogy nekem is vannak....

Állítólag sipoly van a péniszemen, amit ha jól tudok műtéttel lehet eltávolítani. Holnap fogom az orvost meglátogatni, h mi is ez. Az eltávolítása ingyenes? és mennyi a gyógyulási idő?

Legjobb válasz: Ha szakrendelésre mentél, akkor természetesen ingyenes. Ez nem esztétikai mûtétnek felel meg, hanem egészségkárosító tényezõnek. És egy ambulánsan elvégezhetõ beavatkozás. Gyógyulási idõ. Nos, ez egyénfüggõ, de elmondható, hogy nem túl hosszú folyamat. Bár maga a sipoly egy elég fertõzõ terület, de ha normálisan el tudja a sebész határolni a többi egészséges szövettõl és a tokot is rendesen eltávolítják a gyógyulási idõ az maximum 10-20 nap. Ha drenázst helyeznek bele, ami elég valószínû, akkor egy picivel hosszabb... Üdv!

Ha szakrendelésre mentél, akkor természetesen ingyenes. Ez nem esztétikai mûtétnek felel meg, hanem egészségkárosító tényezõnek. És egy ambulánsan elvégezhetõ beavatkozás. Gyógyulási idõ. Nos, ez egyénfüggõ, de elmondható, hogy nem túl hosszú folyamat. Bár maga a sipoly egy elég fertõzõ terület, de ha normálisan el tudja a sebész határolni a többi egészséges szövettõl és a tokot is rendesen eltávolítják a gyógyulási idõ az maximum 10-20 nap. Ha drenázst helyeznek bele, ami elég valószínû, akkor egy picivel hosszabb... Üdv!
Hali! Kezdjük ott... _ Hány éves vagy, Kérdezõ? _ Hol helyezkedik el a péniszeden ez a sipoly? _ Hipo|spadiázisról vagy epi|spadiázisról már hallottál? >> http://www.gyermeksebesz.hu/hypospadiasis.php ÿ °°~~~~~~°° ** SZÓTÁR: ** ==~~~~-~-~~~~== 1) Drenázs _ váladékelvezetés, folyadékelvezetés, lefolyatás. (Drain = elvezetõ csõ, lefolyó.) 2) Sipoly (fistula) _ A sebészetben az a rendellenes járat, nyílás, mely két természetes testüreget vagy üreges szervet egymással összeköttetésbe hoz, vagy egy testüregeg/üreges szervet a külfelszinnel összeköttetésbe juttat. 3) Hipospadiázis/Epispadiázis _ Alsó/Felsõ húgycsõhasadék a hímvesszõn. (Esetenként akár péniszgörbülettel is jár6...! (Peyronie)) ÿ Üdv: EE
1 es, miért nem lehet " drenázs-t " magyar szóval kiírni ? Enélkül is elhisszük, hogy az itt lévõ kérdések, megválaszolásának magaslatán vagy . Minden hozzászólásodból ez tûnik ki.Orvos vagy ? Mert akkor privátban hozzád fordulunk, má bocs .
Ez jó :D A "drainage" szót értettem volna, a drenázsra ötletem se volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!