Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a nagyon kezdeti (19 db)

Az ott lévõ izmok fájnak, lehet, h meghúztad, elfeküdted. Finoman masszírozd be Fastummal, Flectorral, Voltarennel, stb.pár napig.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, remélem hatásos lesz :)

Nagyon sokszor fáj a szemem, de miután elmúlik borzasztóan, egész nap fáj a fejem. és ez így van 2 hete. Másik osztályommal mentünk egy gazos területen, és bedagadt és könnyezni kezdett a szemem. Mi lehet a baja? Allergia? Vagy mi lehet a baj?

Sürg?sen kell a válasz...!

Legjobb válasz: Az allergia talán lehetséges, de a fejfájás alapján lehet, hogy egyszerûen szemüvegre van szükséged. Sõt, az is lehet, hogy allergiás vagy és szemüvegre is szükséged van. Mondjuk a két hetes fejfájás gyanús, lehet, hogy komolyabb bajod is lehet. Menj el a körzeti orvosodhoz, õ valószínûleg okosabbat tud mondani, néhány egyszerû és fájdlommentes vizsgálat után.

Az allergia talán lehetséges, de a fejfájás alapján lehet, hogy egyszerûen szemüvegre van szükséged. Sõt, az is lehet, hogy allergiás vagy és szemüvegre is szükséged van. Mondjuk a két hetes fejfájás gyanús, lehet, hogy komolyabb bajod is lehet. Menj el a körzeti orvosodhoz, õ valószínûleg okosabbat tud mondani, néhány egyszerû és fájdlommentes vizsgálat után.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi.Mondjuk ezt csak röviden fogalmaztam, mert siettem. Én sokszor gépezek, de mostanában anyu hazahozza a szemüvegét (amit sz.géphez szokott használni) és azt viselem, talán jobb egy kicsivel. De azért télleg köszi, majd elmegyek a héten úgyis szemészetre, úgyhogy akkor megkérdezem.
A kérdező hozzászólása: léccy írjatok ha tudtok
nem tiszta, hogy csak akkor könnyezett és dagadt a szemed, vagy azóta folyamatosan... lehet, hogy a kettõ összefügg, és akkor nem a héten, hanem sürgõsen szemészetre kell menned. ha nem függ össze, és csak belement valami emellett allergiás reakcióid is vannak, attól még elképzelhetõ, sõt valószínû, hogy szemüvegre van szükséged, ahogy az elõttem szóló is javasolta. ha nekem nem jó a szemüveg, akkor számítógépezés után a szemgödör, és szépen lassan az egész fejem fájni kezd. erõlködik a szemed és ezzel jól megterheli saját magát. ne viseld más szemüvegét!!! ezzel még jobban kitolsz a szemeddel, ami folyton próbál alkalmazkodni. szóval sürgõsen szemészet.
A kérdező hozzászólása: Mind2-nek kössz a választ, a héten szerintem úgyis megyek szemészetre úgyhogy megfogom kérdezni a dokit.udvarunkon is vannak növények+ gazok és sajnos a málnatöveim gazos területen vannak. elmentem oda málnát szedi de könnyezett a szemem és fájt is. dagatt nak nme éreztem. csak könnyezett és fájt.

4 hónapos babám a napközbeni alvásoknál szinte percre pontosan 1 órával az altatás kezdete után felébred és csak nagy nehézségek árán tudom visszaaltatni. Ha nem sikerül, onnan tiszta nyűg az egész nap. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nekünk is volt ilyen korszaka. Én rájöttem, hogy hagyni kell annyit aludni, amennyit õ akar. Napi 1-szer kötelezõen visszaaltattam, hogy 1 nagy alvás mindig legyen, egyébként rá volt bízva a dolog. Amíg ilyen pici volt alig aludt, most meg pár hete volt olyan, hogy 4 órát lehúzott egy huzamban. 9,5 hónapos, úgy 7 hónapos kora óta napi 2-szer van 2-2,5 óra alvás. De amint megszokja az ember a rutint, úgyis változni fog. :)

Nekünk is volt ilyen korszaka. Én rájöttem, hogy hagyni kell annyit aludni, amennyit õ akar. Napi 1-szer kötelezõen visszaaltattam, hogy 1 nagy alvás mindig legyen, egyébként rá volt bízva a dolog. Amíg ilyen pici volt alig aludt, most meg pár hete volt olyan, hogy 4 órát lehúzott egy huzamban. 9, 5 hónapos, úgy 7 hónapos kora óta napi 2-szer van 2-2, 5 óra alvás. De amint megszokja az ember a rutint, úgyis változni fog. :)
Az a baj, hogy ilyen idõs korukban az alvásritmusuk 20 perces egységekre bomlik. Tehát 1 órahossza után azért ébred fel, mert éppen egy nem mélyalvós fázisban van, és lehet, h. valami megzavarja ilyenkor. Az én lányom is csinálta ezt egy idõben, pár hétig tartott, aztán szépen visszaállt a 1, 5-2 órás alvásokra. Lehet, h. evés közben most picit többet alszik? A visszaaltatás nem biztos, h. célravezetõ, mert ha õ úgy érzi, h már nem álmos, akkor csak nyûglõdni fog!
A kérdező hozzászólása: Ezt az evés közbeni alvást hogy' érted?

Mivel lehet kezelni a nagyon kezdeti aranyeret?

Legjobb válasz: Kedvesem körömvirágkrémmel kenegeti,és neki segít.

Kedvesem körömvirágkrémmel kenegeti, és neki segít.
En bementem a patikaba es kertem kremet. Mukodik. Nagyon vigyazni kell, hogy a szeklet ne legyen tul kemeny sok rostos gyumolcs a titka.
Szia! Az Aurobin krém nagyon jó, de csak receptre lehet kapni.
Én Aurobint használom már 3 hete és semmit nem javított a helyzetemen.

Az nagy probléma, ha a spermám barna színű? Ez minek lehet a jele? Gondolom a dohányzás válthatta ki, de lehet valami komolyabb következménye? Először csak ilyen halvány sárgás színe volt, utána kezdett el "durvulni" a helyzet.

Legjobb válasz: Valószínû, hogy vér. Idõnként elõfordul, hogy ejakuláció során egy kis ér elpattan. Ha pár nap múlva nem rendezõdik a színe, fordulj orvoshoz, mert fertõzést, traumát, vagy daganatot jelezhet.

Valószínû, hogy vér. Idõnként elõfordul, hogy ejakuláció során egy kis ér elpattan. Ha pár nap múlva nem rendezõdik a színe, fordulj orvoshoz, mert fertõzést, traumát, vagy daganatot jelezhet.
@ #3-as Ejak során kis ér? Ugyan már! Hisz mondja is, hogy elõször sárgás volt! :-o Az sztem vér, a gombás fertõzés nem barna színû! Nem kéne várnia az urológussal! Üdv: EE
>... A cigirõl meg szokj le! (Bár nem feltétlenül hiszem, h. amiatt lenne ez...) Am. hány éves is vagy? Üdv: EE
Hali! Ha barna színû a spermád, akkor az azt jelenti, VÉR VAN BENNE! Tudom, hogy vasárnap van, de akkor is: FORDULJ AZONNAL UROLÓGUSHOZ, DE TÜSTÉNT! ((:-O Majd számolj be, mi volt!? Üdv: EE
@ #8 Köszi Dúlifuli Törppojáca...szövegértés-értelmezésbõl 1-es. Félremagyarázás-fantázuhálásból 5*! :-D Üdv: EE === === === PS: Kérdezõ, mi volt a dokinál?
Ki mondta, hogy gombás fertõzésre utalok? Bármilyen más fertõzés is elszínezheti a spermát.
A kérdező hozzászólása: augusztusban leszek 23
Semmiképp nem normális. Lehet gyulladás jele, vagy ha vér került bele, akkor is barnás lesz. Lehet még gyennyesedés jele is vagy fertõzõsé. Mindenképp menj el urológushoz!
jól mondja EE, a barna alvadt vér urulógus már tegnap

Orchidea gondozasi tippekre lenne szuksegem, korulbelul masfel honapja kezdett ujbol viragozni nagyon szepek a viragok de a tegnap eszre vettem hogy mar az elso viragok kezdenek elhervadni, nem tudom mi lehet a problema?

Legjobb válasz: Szia! A legnépszerûbb orchideák trópusi,szubtrópusi területek párás mikroklímájú területeirõl származnak!A virágeldobás leggyakoribb oka a száraz levegõ és/vagy a huzatos helyiség lehet! Ha párás a levegõ és nincs huzatban a növényed,továbbá nem látod nyomát bármilyen betegségnek,akkor sem kell elkeseredni!Bizonyos fajták vagy hibridek,"csak" 1,5-2 hónapig,míg némelyek 6 hónapig virágoznak! Amennyiben a felsorolt eshetõségeket ki tudod zárni,a folyamat feltehetõen természetes!

Szia! A legnépszerûbb orchideák trópusi, szubtrópusi területek párás mikroklímájú területeirõl származnak!A virágeldobás leggyakoribb oka a száraz levegõ és/vagy a huzatos helyiség lehet! Ha párás a levegõ és nincs huzatban a növényed, továbbá nem látod nyomát bármilyen betegségnek, akkor sem kell elkeseredni!Bizonyos fajták vagy hibridek, "csak" 1, 5-2 hónapig, míg némelyek 6 hónapig virágoznak! Amennyiben a felsorolt eshetõségeket ki tudod zárni, a folyamat feltehetõen természetes!
Hogy locsolod? Vagy heti 1x locsold, akkor úgy, hogy felülrõl öntesz a cserepére, ahogy átfolyik, még egyszer öntesz rá, és a kaspóból öntsd ki a vizet, nem állhat alatta!! Vagy pedig lehet 2 hetente, akkor meg úgy, hogy vödörbe engedsz vizet, megmeríted benne, pár percig benne hagyod és kiemeled, kicsurgatod és mehet vissza a kaspóba. A leveleit nem szabad, hogy érje a víz. Figyeld, hogy a gyökerei milyen színûek. Ha zöld, akkor még nem szükséges nagyon meglocsolni, ha szürkül, vagy már szürke, akkor locsold meg. Ha nagyon melegben van, akkor lehet, hogy heti 2x is meg kell locsolni (vagy heti 1x a merítõs módszer). Tápoldatozni nem szükséges, amikor van rajta virág. Valamint ne tedd nagyon tûzõ napra, de a világosat szereti. Párásítani is lehet neki, én azt locsolásnál szoktam. Át lehet a leveleit is törölni vizes vattával. Nem ültetted át véletlenül mostanában? Akkor nem szabad, amikor virágzik, mert azonnal ledobálja a virágokat meg a bimbókat sajnos. Meg a huzatot se bírja, ahogy az elsõ válaszoló írta. Az átlátszó cserép meg nem kötelezõ. A léggyökereket nem szabad leültetni meg levágni, de az átlátszó cserép meg kaspó nem érdekes. Mi évtizedekig több fajta orchideát termesztettünk üvegházban, és árultunk virágpiacon, nekünk fekete meg piros cserépbe voltak beültetve, és semmi bajuk nem volt. :) Még most is áruljuk a virágpiacon, csak ezek Szlovéniából vannak hozva, kimondottan Phalaenopsis kertészetbõl.
Milyen fajta orchideáról van szó? Ha lepkeorchidea, akkor lehet, hogy túl melege van és ezért lassan elvirágzik. Vagy, ha nálatok is nagy lehûlés volt, lehet, hogy az tett be neki. Ha alulról felfelé hervad, akkor szerintem csak annyi, hogy már nyílik elfele, nyáron nem olyan tartós a viráguk. Itt van néhány leírás, szerintem egész jók: http://hedihobbi.blogspot.hu/search/label/orchidea

2 éves fiam lökdösõdni kezdett, sokszor csak azért, mert valami idegesíti a másik gyerekben. Mit lehet ezzel kezdeni, mert nagyon el vagyok miatta keseredve. Mi lesz így a bölcsiben, amit nemsokára kezdünk?

A másik gyermek "bûne" sokszor csak annyi, hogy rossz helyen áll, vagy valamiért hisztizik, ami idegesíti a fiamat. Más alkalommal, ha jó kedvû, akkor meg simogat másokat.

Legjobb válasz: Ja és természetesen nem hagyjuk ezt a viselkedést, mindig szólok, játszóról már többször hazavittem ezért. De mindenhonnan nem lehet elvinni.

A kérdező hozzászólása: Ja és természetesen nem hagyjuk ezt a viselkedést, mindig szólok, játszóról már többször hazavittem ezért. De mindenhonnan nem lehet elvinni.
Ponz ezt kell csinálni, rá kell szólni, el kell mondani, hogy a másiknak ez nagyon rosszul esik, esetleg ha érte már õt hasonló inzultus, arra kell hivatkozni. Aztán utána szép türelmesen ki kell várni, míg elmúlik a lökdösõdés. Még nem tudja magát beleképzelni mások helyzetébe, ezért nem fogja fel, hogy rosszat tesz.
nem tudsz mást csinálni mint amit csináltok, hogy mennyire javul az gyerek függõ, sok gyerreknek van valami zizje én pl oviban csipkedtem mindnekit. nem tudtak velem mit kezdeni ugy általános iskola 1.-2.-ra leszoktam róla.
A kérdező hozzászólása: Atyaisten utolsó:) )) Nem szeretném, ha kiutálnának minket ezért a bölcsibõl, fõleg azért, mert a fiam egyébként egy kis ragaszkodó, melegszívû pici emberke, csak a kortársakkal más a helyzet mostanában. Régebben nem volt gond...:(
Azzal, hogy próbálsz ellene tenni és felfogod, hogy ezt nem szabad hagyni, már többet tettél, mint sokan. Amit csinálsz, az szerintem is jó. (Sajna már láttam olyat, hogy a kisfiú bántotta a bölcsiben a többieket, a szülõk meg örültek neki, hogy milyen vagány gyerek, az van amit õ akar)
Engem is érdekelne vmi jó tipp. Faim 19 hóanpos, de verekszik, karmol. Elõfordul, hogy csak úgy odamegy a nõvéréhez és fejbekólintja egy játékserpenyõvel.. utánne pedig megszeretgeti, csak úgy szintén. Persze naponta átlag 15x megfogom, a szemébe nézek és elmondom neki, hogy nem szabad, mert fáj, de semmi eredménye. Nem tudok, mit tenni:( Nõvére kb 1 éves kora körül húzkodta a hajunkat, persze kicsi volt õ még akkor, más eset, 2x visszahúztam a haját, és soha többet nem fordult elõ.. de mit kezdjek a kicsivel, nyilván nem ütöm meg. éN is total tanácstalan vagyok. Persz majd kinövi.. de mikor? Ha közösségbe megy, akkor szerintem csak durvább lesz.
Szerintem ez tényleg az a kategória, hogy majd kinövi...addig mondogatod, hogy nem szabad (talán egyszer megérti...vagy nem) Nálunk volt olyan, hogy mentünk a játszóra, elmondtam, hogy addig maradunk, míg nem lökdös...két perc után jöttünk haza a játszóról...õ is sírt és én is tehetetlenségemben.... mert alapjában egy szeretgetõs, nyugodt kisfiú...õ ezt a lökdösést távolságtartás végett alkalmazta... még az ovi elején is...ha valaki túl közel került hozzá, zavarta az "intim szféráját", akkor lökött. Már egy pár hónapja ovis...és egy ideje elhagyta, megszokta a tömeget maga körül. Persze rászólsz, mert te vagy a bunkó szülõ, ha nem teszed...de nincs rá tuti megoldás. :(
ájjááájj, micsoda probléma. kattogtasd és csinálj belõle egy remixet :Ð
Vissza hát. Azért van a garancia. A c5-nél meg feljön a billentyûzet. Tipikus nokia betegséget az utóbbi idõbe.

Pár napja el kezdett fájni az ágyékom, mára már mind a két felől meg van duzzadva és nagyon fáj. A tegnap ota hüvelygomba tüneteit is észleltem, viszket és valami fehér sebek vannak a hüvelybemenetnél. Mi lehet az?

Legjobb válasz: a nõgyógyász fogja tudni megmondani és megfelelõ kezelést is fog ajánlani ha lekezded ilyen-olyan szerekkel kezelgetni, akkor lehet, hogy még rosszabb lesz, ellenállóvá teheted a fertõzést a kezelésre szóval mielõbb nõdoki!

a nõgyógyász fogja tudni megmondani és megfelelõ kezelést is fog ajánlani ha lekezded ilyen-olyan szerekkel kezelgetni, akkor lehet, hogy még rosszabb lesz, ellenállóvá teheted a fertõzést a kezelésre szóval mielõbb nõdoki!
Ha az ágyékod duzzadt és fáj, akor ez valamilyen komolyabb dolog, sürgõsen menj el a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek, csak kiváncsi voltam, mert még soha nem volt ilyen tünetem.Nagyonn fájnak a mirigyek az ágyékomnál.
Mkét oldalon megduzzadtak az ágyéki nyirokcsomód, mégpedig azért hogy ne engedjék tovább a fertõzést. Én nemiszervi herpeszt is gondolnék, amikor már a kis hólyagok kifakadtak és ilyen kis fekélyek jelennek meg a helyükön. Majd írd meg mit mond a nõgyógyász.
A kérdező hozzászólása: ok.Elõbb kellet volna mennem, de Németországbann vagyok, és ne nagyon tudom a nyelvet még.Egy ismerõsöm jön és majd fordit.
Erre én is kiváncsi vagyok, majd írd meg ha túl vagy rajta.
A kérdező hozzászólása: Na voltam dokinál.Azt mondta hogy herpesz, adott krémet.3 nap és el mulik, csak nagyon fertõzõ, a párom nem szabad avval a törülközõvel törülközzön amit én használok és természetesen nincs szex.

3 hete járunk a barátommal, lefeküdtünk már egymással. Kezdetben se nagyon favorizálta a csókolózást, de most egy egész napot töltöttünk együtt, és nem volt szex, és meg sem csókolt. Normális ez ilyen rövid idő után? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Sztem az lehet a gond hogy olyan irtózatosan gethásan büdös és ocsmány a pofád hogy szét kéne csapni egy lapáttal. Remélem segítettem. Üdv

Sztem az lehet a gond hogy olyan irtózatosan gethásan büdös és ocsmány a pofád hogy szét kéne csapni egy lapáttal. Remélem segítettem. Üdv
Valami gondja lehet. Tõle kérdezd meg.
Ja, de én a szájhigiéniára gondoltam....
A kérdező hozzászólása: Hmmm, hát az kizárt, hogy higiéniai okai legyenek, tudtommal szoktam fürödni egész rendszeresen...:P De köszi, aki érdemben válaszolt...
Igen, igazad van utolsó, akkor meg inkább beszéljen vele...Ez a legegyszerûbb, mi nem ismerjük a párját, csak tippelgetnénk...Amúgy én írtam, hogy higiéniai probléma lehet...
naa..tulzásokba ne essünk:D Az én párom is ilyen, utál csokolozni pedig mi már egy éve vagyunk együtt.Néha rájön, mikor jol esik neki és kivánja, de ennyi.ezért nem fogom megnyuzni 22L
-is...utolsó voltam..
Szerintem is higiéniai okai lehetnek....
hmmmm hát ez érdekes:S beszélgess vele errõl
Szóval akkor meg van a bibi..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!