Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a nagy (3945 db)

Érdekes dolog, ti mit gondoltok arról, hogy pozsonyi lányt szeretek, aki 5 évvel idősebb nálam.160 km választ el és nagyon jól megvoltunk 1 éven át. És mégis a fiatalságomra hivatkozva szakított velem, hogy nem akarja elrontani azt. Mi lehet a baj?

Egyik pillanatról a másikra...

Legjobb válasz: Lehet, hogy talalt egy idõsebb pasit aki meg tud adni neki olyat amit te lehet, hogy nem tudnál.Vagy lehet, hogy csak szimplán rá jött arra, hogy nem menne sokáig és idõ elõtt nem akkar jobban meg bántani. Biztos h szeret, de jót akkar vele. Tényleg távolság meg a kor ebben az esetben elég nagy és súlyos ok, hogy ezt a döntést hozza. Értsd és probáld meg elfogadni nem nagyon lehet ez ellen mitt tenni. Sajnos. :/

Lehet, hogy talalt egy idõsebb pasit aki meg tud adni neki olyat amit te lehet, hogy nem tudnál.Vagy lehet, hogy csak szimplán rá jött arra, hogy nem menne sokáig és idõ elõtt nem akkar jobban meg bántani. Biztos h szeret, de jót akkar vele. Tényleg távolság meg a kor ebben az esetben elég nagy és súlyos ok, hogy ezt a döntést hozza. Értsd és probáld meg elfogadni nem nagyon lehet ez ellen mitt tenni. Sajnos. :/
A kérdező hozzászólása: Mindig mondogatta hogy nem akar elveszíteni és gondolkodott hogyan lehetne egybe fonni az életünket. Mire megszületett a megoldás hogy én tudnék lépni, mert nem neki éri meg onnan lelépni és munkahelyet is találtam ugyan azt közelebb (kb 40 km-re Pozsonytól) addigra már nem hitt az egészben és nem akart esélyt se adni, hogy mûködjön a dolog...

Az utobbi időben nagyon lassú. Nem tom, h miért? :S Van benne 2Gb RAM, 500Gb-os Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: 1. Mi nagyon lassú? 2. Mi van benne még? 3. Mi van rátelepítve? 4. Általánosságban mire van használva? 5. Mikor volt utoljára ellenõrizve? (vírus, felesleges dolgok stb)

1. Mi nagyon lassú? 2. Mi van benne még? 3. Mi van rátelepítve? 4. Általánosságban mire van használva? 5. Mikor volt utoljára ellenõrizve? (vírus, felesleges dolgok stb)

Mi lehet a macskánkkal? Nagyon aggódok érte.

Elmesélem miért.

Legjobb válasz: Hát valamitõl nagyon megijedhetett, de hogy mitõl, arra szerintem soha nem jössz rá. Viszont azért vizsgálgasd át, lehet kapott egy enyhe sokkot, akkor meg elkéne cipelni orvoshoz.

Hát valamitõl nagyon megijedhetett, de hogy mitõl, arra szerintem soha nem jössz rá. Viszont azért vizsgálgasd át, lehet kapott egy enyhe sokkot, akkor meg elkéne cipelni orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy õ rettenetesen fél a külvilágtól. Csak itthon érzi biztonságba magát, és ha ki is engedjük, mert kimenne, akkor is csak a lépcsõház pincéjébe megy le. Régen vittük állatorvoshoz, de amit lemûvelt akkor, az már nekem szinte fájt lelkileg, mert ennek a macskának mindig a legjobbat szeretném és rossz volt látni, hogy ennyire nem ragaszkodik a dologhoz. Akkor még kocsival vittük, ami jobb helyzet volt, bár ott is megõrült, utána pedig egy sporttáskába raktuk be, mert a rendelõbe más állat is várt, mondanom sem kellett mennyire félt. Hazafelé pedig végig szabadulni szeretett volna és kiabált. Most gyalog lesétálni vele, egy táskába, ami dupla annyi idõ lenne. Nem is tudom, anyuval talán megbeszélem majd. Egyébként ha sokkot is kapott, nem múlik el? Mit tudna tenni az orvos?
A kérdező hozzászólása: Most is bejött a kisszobába ahol behajtva félig nyitva az ajtó, és folyamatosan visszanéz. :(
Szerintem tapogasd végig a cicát, lehet, hogy berepült az ablakon valami és megcsípte és ezért rémült meg ennyire. Kb. egy évvel ezelõtt az ablakunkon berepült egy darázs és a cicám vadászni kezdett rá mielõtt még észrevehettem volna. Végül megcsípte a cicám karját, amitõl úgy megijedt, hogy be kellett zárni a hordozójába, hogy lenyugodjon. Az eset után õ is kicsit zakkantan viselkedett és vagy másfél napig nem mert bemenni abba a szobába, ahol ez történt.
Próbáltad rendes macskaszállító dobozban hordozni? A sporttáska nem éppen ideális macskaszállításhoz, nem csoda, ha félt.
Mi cicánk is lakásban lakik, és csak akkor csinál ilyet, ha idegen jön hozzánk..Ha ismeretlen ember csönget, rögtön morog és elbújuk, tágranyílt szemekkel nézeget stb. Viszont egyszer nekünk is csinált hasonlót, nézzetek körül a szobában, hogy nem-e berepült valami bogár, vagy akármi bemászott valami kis résbe, amit a macska hall. A miénk egy bogár motoszkálását hallotta, bár õ inkább érdeklõdõ volt, mint félõs. Összegezve nem sok ötletem van, mi baja is lehet, de remélem meggyógyul!:/
Ha sokkot kapott volna, lehet már nem élne. Eszik rendesen? Nézd meg a szeme fehérjét meg az ínyét, ha nagyon fehér, akkor tuti a sokk, de mondom, akkor nem enne. Vizsgálgasd át a fülét pl még, hátha belement valami.
A kitágult pupillák egyértelmûen a sokk jele. Régen mi is jártunk így az egyik cicánkkal, az állatorvos szerint sokkot kapott. 2-3 nap alatt teljesen elmúlt, de utána még egy ideig ijedõsebb volt a szokásosnál.

Amikor pisilek nagyon fáj, és a hasam is fáj, és aktus után véreztem nagyon, mi lehet a bajom?

17 éves lány vagyok, és még gyakran járok pisilni is, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot,pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne,de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!

Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot, pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne, de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!
Szerintem is irány a doki! Valami gyulladásod lehet, ami a hüvelyed nyálkahártyáját kicsit kikezdte, ehhez jött a szex közbeni "dörzsölõdés" is, amitõl csak rosszabb lett az egész, ezért vérzett. Szerintem így van, de nem vagyok orvos. Menj el a nõgyógyászhoz, õ majd belenéz a hüvelyedbe, esetleg valami mintát vesz, hogy milyen kórokozó okozza a bajt, és aszerint fog kezelni (gyógyszert ír, esetleg kúpot). Nagyjából ennyi. Ne félj, ezekkel a dolgokkal nem tanácsos várni, mert csak rosszabb lesz.

Kék színû 2részes kemény fedelû enciklopédiát keresek, mi lehet a neve? (nagyon fontos)

kék a színe,nagy méretû, kemény a fedele, és ha össze tesszük akkor oldalt a minta össze passzol és elég vastag is sajnos többet nem tudok róla

Legjobb válasz: Ajaj, ez nagyon kevés, de milyen témában lehet keresgélni benne?

Ajaj, ez nagyon kevés, de milyen témában lehet keresgélni benne?

Kb négy hete megvan és nem tudok mit csinálni, nagyon erős. Mi lehet a probléma?

Sziasztok! Az lenne a probléma, hogy már kb. négy hete megvan, és nagyon er?s a vérzés. Szóltam már anyukámnak is lesz is id?pont a n?gyógyászhoz, de kicsit parázok... Beszélgettem néhány ismer?sömmel a témával kapcsolatban és kaptam néhány igen érdekes választ. Pl.: felfázás, hormonális probléma, stb. Szerintetek mi lehet?????? :\

Legjobb válasz: Vagy ciszta, mióma, meg még sok más gond. Amúgy mikorra kaptál idõpontot? Mert azért egy 4 hetes vérzésnél nem biztos, hogy ajánlatos még napokat vagy heteket várni, lehet azonnal kéne menni, mert lehet ez is már sürgõs esetnek minõsül.

Vagy ciszta, mióma, meg még sok más gond. Amúgy mikorra kaptál idõpontot? Mert azért egy 4 hetes vérzésnél nem biztos, hogy ajánlatos még napokat vagy heteket várni, lehet azonnal kéne menni, mert lehet ez is már sürgõs esetnek minõsül.
már rég elkellett volna menni rovoshoz, mert következményekkel is járhta. ne várj az orvosra ez sürgõsségi dlog. Tini ambulancián azonnal megvizsgálnak vagy az ügyeleten lévõ nõgyógyász. Ez nem játék, Anyukádnak már rég elkellett volna vinnie orvoshoz, nagyon felelõtlen.
Nekem volt cisztám, nekem nem jöt meg olyankor vagy késett.Ez inkább hormonzavar lehet.De ilyen sokáig tartó vérvesztés nagyon veszélyes.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi remélem tényleg csak valami vashiány vagy felfázás és nem ciszta vagy valami ilyesmi :)
Az én barátnõmnek is ez a problémája; neki azt mondta az orvos, h vashiánya van.
A kérdező hozzászólása: Hétvégén nem rendel a nõgyógyászom. :(
Bizony, bizony ez sürgõs eset, hogyan az anyud nem vitt el rögtön. Még vérveszteséged is lehet, nagyon meggondolatlan az anyud, veszéyes azonnal menjél orvoshoz!
Már 10 nap után orvoshoz kellett volna menned! NE VÁRJ TOVÁBB!!!
A kérdező hozzászólása: Jövõhét keddre van idõpontom. 15/L
Mikor voltál utoljára nõgyógyásznál? Akkor minden rendben volt?

Barátnőmmel (26éves) több mint 3 éve vagyunk együtt, de nem érzi nagyon mikor benne vagyok, így nem is nagyon szeret sexelni. Mikor ugrál rajtam akkor elmegy, de mikor más pózban vagy benne vagyok nem érez kb semmit. Mi lehet a baj?

Mikor felül van és úgy csináljuk akkor is el szokott menni de nem vonza nagyon a sex mert nem nagyon érez semmit.Nem hiszem hogy azzal van a baj hogy túl kicsi lennék mert utána jártam és nem ezzel van a baj, de sajnos pontosan nem tudom mivel lehet. Szóval aki nem segít csak olyan akar írni hogy kicsi a ...-am az ne is írjon semmit! Segítséget szeretnék kérni hogy új pózt kell kitalálni vagy mi lehet erre a megoldás?

Legjobb válasz: Hátulról?

Hátulról?
A kérdező hozzászólása: Úgy is szoktuk, és azt mondja szereti, de hát ma olyanokat keresett hogy mért nem érzi meg nem tudom. és hát beszéltünk róla és azt mondja nem nagyon érzi mikor benne vagyok.
A barátnõdnek akkor elég tág a hüvelye. Ezt okozhatja az is, hogy a hüvelyben lévõ szalagok meggyengültek, ezáltal kevésbé rugalmassá vált. Vannak gyakorlatok a hüvelyfal erõsítésére, és rugalmasabbá tételére, szóval ezeket meg kellene próbálni.
Vagy nagy a hüvely vagy kicsi a cerka.
Windows XP sp3-ast tegyél rá!
ccleaner, újratelepítés
hardveres/szoftveres(vírus) hiba szed szét gépet takarítsd ki tápot is pasztázd újra amit lehet proci, (videokártya) nézd meg minden rendben van e nem e pupos semi egyéb hiba látható jelenségek süritet levegövel jó tisztitani pl. tápot pl ha nem akarod szétszedni de azt rendesen kikéne pucolni ha ezek rendbe hdd sentinel, memtest, cpu tesztelö virúsirtó (valósi megbizható kémprogramot is irtó) futatás rendszerkarbantartó említet ccleaner defraggler felesleges fájlok törlése lapozófájl lefixálása driverek frisítése netán újratelepítés kelene lehet tiszta üres telepités formázva , újra particiónálva
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat. Megfogadom a tanácsotokat, ujratelepitek és takarítok. Esetleg érdemes visszatérjek 32 Bittes Win 7 re vagy használjak továbbra is 64 Bittest?
windows xp sp3 az egy ekkora gépen szinte repulni fog

Mi lehet a bal herémmel? Nem lila és nem herecsavarodásra gyanakszom nem lila és nagyon kicsit fáj néha beleszur mi lehet az oka?

nem lila picikét nagyon a bal mint a jobb,de nem lila és nem báj annyira borzasztoan néha ha rá gondolok pl.munka köben nem is érzem kb.1 hete van igy .de néztem a netemha 4-6 órán belül ha herecsavarodás akkor károsodik és nem lesz sperma de nekem van!! lol psl help

Legjobb válasz: 1. több mint valószínû, hogy nem herecsavarodás. Ugyan is ha a heréid megcsavarodnak, akkor azt észreveszed. :D Az nagyon nagyon tud fájni, járni is alig tudnál és az esetben igen, kiveszik legalább az egyik golyódat. 2. tapogasd meg a golyóid, önvizsgálat. ha érzel tulzott folyadék mennyiséget vagy dudorokat a golyódon, akkor jobb ha orvoshoz fordulsz vele, mert az akár rák is lehet. 3. a herék nem pontosan ugyanakkorák és a lógásuk mértéke is lehet eltérõ, ez nem jelent semmit önmagában. Tapogasd meg a golyóid alaposan, de reméljük csak megfáztál vagy valami hasonló és nincs semmi baj.

1. több mint valószínû, hogy nem herecsavarodás. Ugyan is ha a heréid megcsavarodnak, akkor azt észreveszed. :D Az nagyon nagyon tud fájni, járni is alig tudnál és az esetben igen, kiveszik legalább az egyik golyódat. 2. tapogasd meg a golyóid, önvizsgálat. ha érzel tulzott folyadék mennyiséget vagy dudorokat a golyódon, akkor jobb ha orvoshoz fordulsz vele, mert az akár rák is lehet. 3. a herék nem pontosan ugyanakkorák és a lógásuk mértéke is lehet eltérõ, ez nem jelent semmit önmagában. Tapogasd meg a golyóid alaposan, de reméljük csak megfáztál vagy valami hasonló és nincs semmi baj.

Szerintetek mi lehet a baj? Már két éjszaka is arra kelek fel, hogy lángol és vörös mindkét alkarom, lábszáram és a hasam és nagyon viszket . Semmire sem múlik el hanem egyszer csak úgy megszűnik.34km

Legjobb válasz: Ez lehet csalánkiütés, nekem régen volt, én ilyenkor mindig bementem az ügyeletre. Terhesen nem volt, de szoptatáskor igen, kaptam egy jó nagy adag kalcium injekciót. Kideríteni nem tudták, hogy mitõl van. Mivel te most pocakos vagy, szerintem lásson legközelebb orvos is.

Ez lehet csalánkiütés, nekem régen volt, én ilyenkor mindig bementem az ügyeletre. Terhesen nem volt, de szoptatáskor igen, kaptam egy jó nagy adag kalcium injekciót. Kideríteni nem tudták, hogy mitõl van. Mivel te most pocakos vagy, szerintem lásson legközelebb orvos is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!