Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a laptop monitorját (2 db)

Mivel lehet a laptop monitorját tisztítani, hogy ne karcolódjon meg?

Ujjnyomokat kellene leszedni.

Legjobb válasz: bezonyam. media marktban vettem az enyem, meg 2 eve, de meg mindig van, ilyen speci egyszer hasznalatos torlokendo, 1000 forint volt 100 db. de van sokfele, nagy a kinalat

bezonyam. media marktban vettem az enyem, meg 2 eve, de meg mindig van, ilyen speci egyszer hasznalatos torlokendo, 1000 forint volt 100 db. de van sokfele, nagy a kinalat
Én úgy tudom van erre kifejezetten ilyen tisztitószer!Anyuéknak LCD monitorjuk van ami szerintem ugíyanolyan mint a laptop monitorja és olyant használnak!

Mivel lehet takarítani a laptop monitorját?

A kislányom mindíg összemaszatolja, de sima ablaktisztítóval nem merem letakarítani. Van erre valami speciális tisztítószer?

Legjobb válasz: Nekem az új prontó vált be.

Nekem az új prontó vált be.
Már volt ilyen kérdés. Oldószeres tisztítószerrel semmiképpen NE tisztítsd. Papírzsepi vagy puha papírtörlõkendõ tiszta nedves vízbe mártva. Nedves, és ne tocsogjon. Ha nagyon makacs foltok vannak rajta akkor enyhén szappanos is lehet, hogy a zsírt levigye de utána rögtön töröld át nedves majd száraz törlõpapírral. Nem lesz foltos tõle. Amúgy lehet kapni spec TFT monitortörlõ kendõt 1000 Ft körüli áron, egyszer használható csak mert ha kiszárad semmit nem hoz le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Kerestem ilyen kérdést, csak nagyon sokáig tartott volna végignéznem az összeset.
Képernyõtisztító: Anti-Fog Lens Cleaner. Utána száraz, nagyon finom, semmiképp sem karcoló ronggyal töröld szárazra. Talán vásárolj hozzá egy szemüvegtisztító törlõrongyot. Mindkettõ látszerészeknél kapható.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!