Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a laptop (949 db)

Mi lehet a laptopommal?

A szomorú történet úgy kezdődik hogy otthagytam a gépemet az ágyamon mint ahogy mindig lementem nagyjából 20 percre s lám mikor vissza tértem fekete képernyő szűrke betük fene se tudja mit írt ki nem jegyeztem meg mert cisnált már hasonló vicces dolgokat ígyhát kikapcsoltam de mielőtt még ezt megtettem arra vélekedtem figyelmes lenni hogy a hűtőőő igencsak keményen dolgozik, arra gyanakodtam hogy csak túlmelegedett de hiába indult be fekete képernyő és nem lépett tovább, kiégett benne valami vagy mi történhetett?

Legjobb válasz: Túlmelegedett az tuti,hogy leégett e valami azt csak a szerviz mondja meg. Ne használd ágyon a laptopot mert alul van a venti és ott nem tud hûteni,vagy tegyél alá könyvet,tálcát ilyesmit, hogy tudjon "lélegezni".

Túlmelegedett az tuti, hogy leégett e valami azt csak a szerviz mondja meg. Ne használd ágyon a laptopot mert alul van a venti és ott nem tud hûteni, vagy tegyél alá könyvet, tálcát ilyesmit, hogy tudjon "lélegezni".
Ágyon sose használj laptopot, mert beszívja a szöszöket, de nagyobb baj, hogy nem tud annyi levegõt beszívni amivel rendesen tudna hûteni. Ilyenkor szokott túlmelegedni és többnyire a VGA [email protected] De az esetek nagyrészében ez csak BGA probléma, ami javítható, de a szétszedés miatt garanciavesztéssel jár. Persze csak ha nem méregdrága szakszervízben csináltatod.

Mi lehet a laptopom hangszórójával? Egyáltalán azzal van baj?

Az utóbbi id?kben egyre gyakrabban spontán elhalkul a zene, mikor hallgatom (winamp), lehalkul, aztán felhangosodik, nem mindig, de el?fordul. El?ször azt hittem, hogy rossz min?ség? a zene, de nem, mert más zenéknél is ezt csinálja, na meg ha visszatekerek, akkor nem mindig ugyanolyan.. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Olyan, mint mikor a rádión tekergetjük a gombot, és attól függõen hogy mennyire jó a vétel, változik a hangerõ és a hangminõség (de zúgás nincs, csak lehalkul, meg felhangosodik). HP 6730s laptop egyébként.

A kérdező hozzászólása: Olyan, mint mikor a rádión tekergetjük a gombot, és attól függõen hogy mennyire jó a vétel, változik a hangerõ és a hangminõség (de zúgás nincs, csak lehalkul, meg felhangosodik). HP 6730s laptop egyébként.
Elsõ lépésként dugj rá egy fejhallgatót. Azzal is csinálja? Ha igen, akkor hangkártya (alaplapi), vagy driver probléma. Ha nem, akkor valószínû csak hangszóró rossz, vagy kontakthiba.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, fülhallgatóval tökéletes. Tehát a hangszóróval van bibi :( Ezt lehet javítani? Mert ugye beépített.
sztem nem lehet, de ha még garis kicserélik.
A kérdező hozzászólása: Hát nem garis már sajnos :(
ha fél éves m iaz hogy nem garis a dellre 2-3 év van...
áhh bocs összekvertelek vkivel :S

Mi lehet a laptop baja? Újra kell telepíteni? Vagy vírus?

Nem rég vásároltunk egy laptopot magánszemélytől amihez nem volt töltő,most vettünk hozzá bekapcsoltuk és egy idő után kikapcsolt és magától folyton újraindul az ikonok megjelenítésig nem jut el mert mikor ellenőriz valamit újra kikapcsol és elindul megint elindítottuk csökkentett módban hálózati kapcsolattal de nem kapcsolódik a netre vagy nem érzékeli a sticket...most ilyenkor mit lehet tenni......na meg a kijelzőn ilyen csíkok vannak és ha bekapcsoljuk a gépet egy pár másodpercig egy csomó á betű van a kijelzőn...

Legjobb válasz: vidd el szervízbe, aztán ha nem tudnak vele mit csinálni, otthon lehet barkácsolni rajta:D

vidd el szervízbe, aztán ha nem tudnak vele mit csinálni, otthon lehet barkácsolni rajta:D


Mi lehet a laptopom baja?

Egyszer csak elmegy a hang és a kép. De a gép megy tovább. Újra se tudom telepíteni, semmi. Mi a fene baja lehet.

Legjobb válasz: Alaplap vagy videókártya hiba lehet.

Alaplap vagy videókártya hiba lehet.
Véletlen nem MSI laptop ez? Vagy miféle márka, modell?
A kérdező hozzászólása: Hp pavilion dv-6

Mi lehet a laptopom baja?

mikor bekapcoslom bejön a alaplap gyártó neve..stb,de a biost már be se hozza.

Mi lehet a laptop problémája? Bővebben lent!

Ha beteszek egy eredeti DVD filmet a meghajtóba nem indítja el a filmet. Próbáltam más programokkal is (VLC, MPC ...) de nem jó. Mielőtt leformáztam volna a Laptopot ilyennel nem volt problémám. Viszont ha letöltöm a videókártya drivert akkor működik addig amíg ki nem veszem a DVD-t a meghajtóból. Hasonló a probléma a gépen levő videókkal is, azokat lejátssza de erősen akad.

Mi lehet a laptopommal? (lent)

Kb 2-3 napja nem működik. Amikor bekapcsolom, rendszerint kiírja (most is) hogy "Fujitsu Siement Computers. Közben az F12-vel a beállításokhoz lehet jutni, szerintem minden gépnél. Aztán 5 lehetőség közül választhatok: -Csökkentett mód -Csökkentett mód parancssorral -Csökkentett mód hálózattal -A legutóbbi helyes konfiguráció -a Windows normál módú indítása. Akármelyiket választom, tiszta fekete lesz az egész képernyő és nem megy tovább. Pedig ilyenkor mingig kiírja, hogy "Microsoft windows Vista és bejön az asztal , stb. Nem tudjátok mi baja lehet? talán telepítsem újra? A válaszokat előre is köszi!

Legjobb válasz: biztos BSoD, vagy rakd újra

biztos BSoD, vagy rakd újra
A kérdező hozzászólása: Igen úgy egy hete egyszer-kétszer jelent meg a kék képernyõ. Újra fogom rakni lehet.

Mi lehet a laptopommal? :S

Már egy jóideje töltöm és még mindig 0% az aksi...

Legjobb válasz: Akkor az aksi igencsak megpusztult.

Akkor az aksi igencsak megpusztult.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) :)
Vagy a töltõ áramkör ment tönkre.Vidd el szervízbe, vagy egy ismerõshöz aki ért hozzá.
Ha a gép megy, és akksi 0%, akkor az pusztult meg, és hálózatról megy a gép. Ha garis, akksicsere, ha nem, akkor is.

Szerintetek mi lehet a laptopommal?

Mikor bekapcsolom feketeseg jonki es a bal felso sarokban egy kis feher csik van. vagy 5y perc mulva vegre kijon az hogy windows startup es vagy 20 perc mulva kapcsol csak be rendesen.

Legjobb válasz: Format C:

Format C:
újratelepíteni a windowst!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!