Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a lábáról (17 db)

Miért nem mentel a bõrgyógyászatra?
mentek
Le kell vágni!
Talán nem ismeretlen embereknek kellene képet küldözgetni, hanem elmenni egy bõrgyógyászhoz...
Nem találgatni kéne, hanem elmenni a házidokihoz

Egy 24 éves férfit mivel lehet a legjobban levenni a lábáról?

Mire van szükségük ebben a korban? Mit keresnek egy n?ben? Nem járunk, csak ismerkedés szintjén vagyunk.

Legjobb válasz: Engem azzal ha magát adja, tudom sablonszöveg, de tényleg így van.Ne hazudja magát jobbnak/rosszabbnak, és ne játszmázzon, mondja amit gondol, kb ennyi ami a belsõt illeti:D 24F

Engem azzal ha magát adja, tudom sablonszöveg, de tényleg így van.Ne hazudja magát jobbnak/rosszabbnak, és ne játszmázzon, mondja amit gondol, kb ennyi ami a belsõt illeti:D 24F
kloroform
A kérdező hozzászólása: dr Sarlatán Britniszpirsz Köszönöm :D Igen, majd ha eljutunk arra a szintre, be is fogom vetni :)
cirogatas, nyakcsok, apró erintesek.... remélem tudtam segiteni! üdvozlettel, dr Sarlatán Britniszpirsz
A kérdező hozzászólása: Onnan, hogy õ az a bulizósabb fajta. Én viszont annyira nem, néha elmegyek a barátaimmal szórakozni, de nem diszkóba. Félek, hogy egyszer csak nem lesz mirõl beszélnünk. A külsõmet is inkább átlagosnak mondanám, nem vagyok ronda, de annyira szép sem.
aKÁRKI
Több részletet nem árulsz el? Miért gondolod, hogy unalmasnak tartana? Egyáltalán miért lenne "unalmas" kárki is? Csak a tinik gondolják így:D
A kérdező hozzászólása: Önmagamat adom, meg érzem, hogy próbál hozzám közelebb kerülni. Attól félek, hogy unalmasnak fog tartani.
Személye válogatja. Majd ha az ismerkedés késõbbi szakaszához értek, akkor már tudni fogod, hogy mit szeret. Addig pedig csak légy önmagad. Ha nem az kell neki, akkor nincs értelme egy szerepjátékkal magad mellett tartani. Csak óriási csalódás lenne a vége.
P.na!

Mivel lehet levenni egy pasit a lábáról?

Mivel lehet levenni egy pasit a lábáról?

Legjobb válasz: 13 evesen meg ne akarj senkit levenni a labarol. varj par evet. egyebket: flaaash boooobs! :D

13 evesen meg ne akarj senkit levenni a labarol. varj par evet. egyebket: flaaash boooobs! :D
A kérdező hozzászólása: nem úgy... mindent próbáltam már... próbáltam féltékennyé tenni, meg ilyesmi...
Írd meg a háziját, biztos értékelni fogja hogy lesz ideje játszani a számítógépen lol
pasit... :D 15 évesen még csak egy kisfiú, messze van a pasi jelzõtõl, te pedig még kislány vagy, egyenlõre a Kennel pasizz
Láncfûrésszel próbáltad már? azzal menni fog :)
Velem!:)


Mivel lehet egy viszonylag komoly erett gondolkodasu ffit meghoditani? Mi az amivel le tudnam venni a labarol?

Legjobb válasz: A vonzó külsõ mellett komoly, érett gondolkodással. És ne akard levenni a lábáról, hanem vizsgáld meg, egymáshoz valók vagytok-e.

A vonzó külsõ mellett komoly, érett gondolkodással. És ne akard levenni a lábáról, hanem vizsgáld meg, egymáshoz valók vagytok-e.
A kérdező hozzászólása: Sajnos en is csak talalgatni tudok h most mi van..
A kérdező hozzászólása: Ertettem h o nem akar nyomulosnak tunni.. :) ez tetszik majd beprobalom.:)
Félreértettél, úgy gondolom, hogy Õ nem akar nyomulósnak tûnni... Nyiss felé csak annyival, hogy mittom én, azt írod neki, hogy unatkozol és nincs mit csinálnod mostanában... ilyesmi. Ha veszi a lapot, akkor valszeg elhív valahova, vagy próbál ajánlani szórakozást... akkor mondhatod, hogy egyedül nincs kedved, és ha akkor se veszi a lapot, akkor valszeg túl bátortalan, vagy korai még neki, vagy franc se tudja :) csak találgatok
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok nyomulos es nem is tervezem h en nyomuljak ra! Meghagynam h o lepjen.. Csak nem akarok passziv lenni.
és valszeg fél, hogy ha túl korán kezdeményezne, akkor visszautasítanák
Nemtudom õ, hogy van ezzel, de én a "nyomulást" bunkó dolognak tartom
A kérdező hozzászólása: Mivel kelthetem fel az erdeklodeset jobban?
A kérdező hozzászólása: Nehezen muutatja ki az erzelmeit eloben, de irasban eszre veheto a szimpatia. Nem merek en kezdemenyezni. De ha meg varok arra h o lepjen attol felek elmulik az erdeklodese.:|
Ha erõsen racionális gondolkodású, akkor valószínûleg háttérbe szorítja az érzelmeit, bizonytalan bennük. Annyit kell tenned, hogy elismered az intellektusát, nem adsz félreérthetõ jeleket, és megteszed az elsõ pár lépést felé, hogy felébreszd az elnyomott emocionális oldalát. Ez nem azt jelenti, hogy bólogass neki, hanem ha más véleményen vagytok valamirõl, állj ki a magad igazáért, de merj változtatni az álláspontodon, ha meggyõzõen érvel. A racionalistákat nem érdeklik azok az emberek akik csak szépek és kirakatba valók, vannak köztük akik viszolyognak a túl sok sminktõl, mûkörmöktõl, természetes külsõve több esélyed van. Legalábbis rám valahogy így lehetne hatni... meg piercingekkel xD 22/f
oszinteseg, artatlan nyilt kacersag, ertelmes gondolatok es jozan esz, kedves es szenvedelyes erzelmek, vicc, tiszta es egeszsegesen fitt kulso es test, stb...

Egy idősebb pasit hogyan és mivel lehet levenni a lábáról?

21 éves vagyok, ? 11 évvel id?sebb. Volt már valakinek ilyen tapaszalata?

Legjobb válasz: HOnnan akarod levenni a labarol? A felesegetol, csaladjatol?

A 32 éves férfiaknak van egy közös vonása: két fülük és egy orruk van. Itt ki is fújt minden közös tulajdonság.
HOnnan akarod levenni a labarol? A felesegetol, csaladjatol?
a barna hajú pasikat mivel lehet levenni a lábáról?
elgáncsolod, és kész
"Hogyan és mivel lehet levenni a lábáról? " :DDD Nálam már ez a kérdés kiverte a biztosítékot! Talán ha az a 21 éves Hölgyike megfelelõ intelligenciával, kultúrával és hasonló szemléletmóddal rendelkezik mint a "kiszemelt" 11 évvel idõsebb kiválasztottja!
Én a Nõi nemet képviselve úgy gondolom, az már régen rossz, ha te akarod õt levenni a lábáról és ez nem fordítva történik.
FromOz, ne kombinálj, a kérdezõ sötét, mint az éjszaka, de arra sehol nem utalt, hogy milyen a családi állapota a kiszemeltnek. Nem kell rögtön rosszat feltételezni.
Azt hittem valami hatvan évesrõl lesz szó :) Szerinted minden születésnapkor átkattan univerzálisan valami program az emberek fejében és receptet lehet adni, hogy "egy 32 éves férfit az alábbiakkal lehet elcsábítani:..."???
Na ez az. Ha kellesz neki, úgyis közelít majd. Erre nincs recept.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ezért tettem fel a kérdést:)
Nem kombinalok, de "le akarja venni a labarol", ugyan miert. persze hogy sotet, 32 eves palit "idosnek" hiv.
Farkával vagy a gyomrával.Ez a kettõ be szokott jönni.:)
Kedves FromOz! Kicsit jobban oda kellene figyelni. Nem idõsnek, hanem idõsebbnek nevezte. Az külön öröm számomra, hogy itt ennyi kiváló embersimerõ írkál, akik 2 db kérdésbõl megállapítják valaki értelmi színvonalát...
Utolso, Kivalo ember lehet a kerdezo, ha e fajta problemajat publikalja az Internetten, kerdest keres ra. Nem fogom szivemre venne bajat-ohajat. Hulye kerdest hulye valasz illeti.

Mivel lehet levenni a lábáról egy művészies, komolyabb gondolkodású csajt?

Ugyanis épp egy ilyen csajt f?zök,most szervezzük a második randit...és annak ellenére,hogy engem is érdekelnek a komolyabb témák,nincs nagyon ötletem,mivel lehetne komolyabban bevágódni nála...els?sorban olyan hölgyek válaszait várom,akikre illik a leírás,hogy náluk hogy sikerült bevágódni a pasiknak:)

Legjobb válasz: jajj ne már..minden lány tud huncut lenni kérdezd meg töle mihez lenne kedve..

jajj ne már..minden lány tud huncut lenni kérdezd meg töle mihez lenne kedve..
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsokat! A kiállítás nálam is játszik, mint lehetõség, de nemrég mondta, hogy mostanában volt színházban...nem akarom ennyire lesarkítani a programlehetõségeket. Asszem beülés, meg sétálás lesz a dologból:)
Lepd meg valami kiállítással, vagy hasonlóval. De akár simán, minden tupír nélkül beülhettek valahova, és beszélgethettek. Próbálj felvetni, valami értelmes témát. Ha valóban értelmes, akkor szeret csak úgy mindenféle feszengés és bonyolítás nélkül, kellemes közegben beszélgetni. Szerintem ne akard agyon bonyolítani. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, eddig hasznosak:) Meglátjuk, igyekszem leszûrni a tanulságot):
Rám illik a leírás. Nálam nem jönne be, ha látnám, be akarsz vágódni, hogy meg van tervezve a mondókád és hogy ezzel akarsz levenni a lábamról. Ezeken rögtön átlátok és zavar, sokkal jobban szeretem a spontán beszélgetéseket, történéseket, gesztusokat, amik nem olyanok, hogy totál lerí, hogy te most fûzöl engem. Hanem ami magától alakul ki. Nem is tudnék valakivel randizgatni-iszogatni, hogy összejöjjek vele (max egyéjszakásnál), vagy beleszeretek vagy nem, a randik ebbe nem szólnak bele. Nálam egy férfinak sikerült "bevágódnia", vele azóta is együtt vagyok (7 év), ez a kapcsolat is spontán alakult ki, véletlenen és szerencsén múlt, hogy megismertük egymást, onnantól kezdve viszont rajongás volt, hogy végre valaki, akivel teljesen egy húron pendülök, de ki is egészítjük egymást. Természetesség, spontaneitás, kisugárzás, gondolkodás, és hogy a jobbik részem ebben az életben. Neki így sikerült megfognia engem. De hát ugye ahány ember.. 23L
"Tõlünk ezt egyszer a tesiórán kérdezte meg a tornatanár, így: , , Most akkor beszélgessünk a zenérõl.Basztatok már zongorán?":D" Fúú de régi -, -"
Vagy esetleg próbálkozhatsz te is versekkel, irományokkal, firkákkal cerkával-ecsettel. :D Nem lényeg, hogy jó legyen, de szerintem ez is imponálna neki, hogy "megihletett téged" és kedveskedni akarsz neki. :)
Mûvészies dolgokon belül mit szeret? Zenész, festõ, grafikus, író...? Ezzel kapcsolatban kedveskedhetsz neki. =) Például egy jó minõségû ecsetkészletet, valami nagyon vékony szálút amivel kidolgozhatja a részleteket, vagy tollakat, ceruzákat, füzetet, amibe írogathat, vázlatfüzetet kedves kis üzenettel, vagy esetleg te is mûvelõdhetsz a témában és kápráztasd el a tudásoddal. :)
A kérdező hozzászólása: Az általános ismerkedés már az elsõ randin megvolt:)
Kérdezd magáról, azt mindenki szereti.
A legjobb barátnõm is ilyen... és neki az a lelki beteljesülése, ha beszélhet a hobbijáról. Imád zongorázni, festeni, írni, rajzolni... és olyan régies néha a beszéde is... na, mindegy, szóval szerintem kérdezgesd, mihez lenne kedve, mit szeret csinálni, az ilyen dolgokról, biztos örömmel mesél majd pl. a mûvészi "tudományairól". :D Érdeklõdj, hallgasd meg és értelmesen válaszolj ^^
A mûveltségeddel, vagy ha van valami ilyen hobbid, említsd meg.
A kérdező hozzászólása: , , Ha zenész lenne, megkérdezném tõle, hogy: "B sztál már zongorán?" Tõlünk ezt egyszer a tesiórán kérdezte meg a tornatanár, így: , , Most akkor beszélgessünk a zenérõl.Basztatok már zongorán?":D
A mûvész is ember. Én egy tiszta õrült vagyok, de regényeket írok, néha ki nem néznék belõlem.
Ha zenész lenne, megkérdezném tõle, hogy: "B sztál már zongorán?" Egy mûvésznek viszont fogalmam sincs, mit mondhatnék.
Valakitõl kérj kölcsön egy mercííídesz kulcsot, és pörgesd a mutatóujjaddal a levegõben. xD A pénztárcádba pedig nyomtass húszezreseket, hogy vastagabbnak tûnjön. Haverjaidat kérd meg, hogy hívjanak fel telefonon a randi idõpontjában, hogy fontosnak tûnj. A csajt meg szard le miközben telefonálsz. :D:D ezek a jótanácsaim mára. Tökéletes recept

Mivel lehet levenni a lábáról egy pasit? Minek örülnek nagyon?

Legjobb válasz: Hogy értve? Az ágyban vagy randin?

Randin az ha egy lány tisztában van a saját elõnyös nõi bájaival, jó humora van, és úgy általában önfeledten lehet vele dumcsizni, a prûdség sokakat kikészít, szóval csak vidáman és közvetlenül! Ja és azt feltételezni sem merem hogy el tudsz beszélgetni pasis témákról de ha kened vágod a jelölted kedvenc csapatának az erényeit meg egyébként is érdemben hozzá tudsz szólni az adott sportághoz akkor az 10 jó pont, szóvaél a talpraesett lányokat szeretem, szerintem!
Hogy értve? Az ágyban vagy randin?
Fõzéssel.
Pl: egy szép fehérnemû.+ egy jó vacsi.
Jóféle orális szex-szel. Ha végeztél, mutass rá egy csillagra. Lehozza neked. Tán még a többit is. :) )
Na igen az sem mindegy....
Valaki nagyon éhes :-)
Méé a pasiknak mind jó a humorérzékük mert sztem nem......
Ja, csak randi? Bocs. :) ) Akkor a humorérzékkel szerintem. :) ) Nagyon kevés lánynak-hölgynek van (jó) humorérzéke.
A kérdező hozzászólása: tudom én is hoyg mindenki mástól va oda. attól még lehet írni dolgokat. a többieknek köszönöm..
Most komolyan, szerinted minden pasi egyforma? Szerintem mindenki mástól van oda.
szexi ruha, harisnya, bugyi
A kérdező hozzászólása: csak randi:D nem sietõs a dolog:D
A kérdező hozzászólása: nem mindnek jó. annyit ismerek aki próbál úgy csinálni hogy õ milyen poénos de akinek nincs az feleslegesen erõltetni mert nagyon bénán jön ki:) szerintem.

Mien sms-el lehet levenni egy csajt a lábárol?

valami szépet :)

Legjobb válasz: Kezdetnek megteszi, ha nem vétesz helyesírási hibákat...

Kezdetnek megteszi, ha nem vétesz helyesírási hibákat...
Mikor megy lefelé a lépcsõn, vágd fejbe a mobiloddal. Garantáltan leveszed a lábáról.
Ha SMS-t akarsz neki küldeni, akkor valószínûleg nem vagy a közelében. Most gondolj bele, ha van ilyen SMS és elküldöd neki, azzal leveszed a lábáról - aka. hanyatt dobja magát -, te pedig távol vagy ... vajon ki lesz ott kéznél, aki kihasználja az alkalmat helyetted?
Pörrrrgõrúgás
Nekem a füstjelek jöttek be.
SMS-sel? Jó hogy nem droidot küldesz a nyakára! Fiúk, hát ennyire alamuszi, írhatnám hülék vagytok? Nincs bátorság kiállni és azt mondani: nagyon tetszel nekem és ha lehet szeretnék jobban megismerkedni veled! ? Szórólapra nem gondoltál? Agyamant!
Hahhhhahahaha!!!! Ez nagyon jó volt 4-es!!! :D
Olyannal, ami nincs tele helyesírási hibákkal! Az irtó kiábrándító!!!!!
De egyébként semmilyennel szerintem.
egy olyan csajnak, akit egy sms-sel le lehet venni a lábáról, k.rvára mindegy, mit írsz.:)

Mivel lehet levenni a lábáról egy 35 éves férfit?

Úgy értem, mit szeretnek pl. a szexben? Normális válaszokat légyszi.

Legjobb válasz: Ez egyén függõ nem pedig kor! Bár az tény ,h többet kell mutatnod mint 1.. 18-20 évesnek

Ez egyén függõ nem pedig kor! Bár az tény , h többet kell mutatnod mint 1.. 18-20 évesnek
Szerintem is többet kell mutatnod, mint a fiatal pasiknak.
legyél odaadó és élvezd amit csinálsz. nem kell itt extrákra gondolni. voltam már idõsebb férfival is mint 35 de semmi olyan kívánsága nem volt ami furcsa lett volna. ne szégyenlõsködj és élvezzétek az együttlétet. a többi úgyis adódik.
Rakj mögé egy sámlit majd talpald tüdõn és üvöltsd közben hogy sólyom támadááááááss! Ezzel tuti hogy leveszed a lábáról.
Láncfûrésszel.
7-esBMW
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3 értelmes válaszadónak. :)
Mosolygós, kedves, odaadó nõk elõnyben! Tessék csillogó szemmel odafigyelni mit mond és nem fikázni, kritizálni, leszólni! A szexben meg megkeresni mit kedvel és megadni neki. Ennyi!
1. hatalmas:D
A talpáról jött le a szõr?
Felfekvéses. Nem jò a beton . Gondolom könyök tàjon ritkult meg a szõr.
A kérdező hozzászólása: a lábfejérõl jött le, a körménél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!