Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a kilyukadt gumimatracot (1 db)

Mivel lehet beragasztani a kilyukadt gumimatracot?

Tavaly vettem egyet Bulgáriában de lett rajta egy pici lyuk, most megint megyünk és szeretném vinni magamal. A fejrészén van a lyuk, amit külön kell felfújni.

Legjobb válasz: Köszi szépen! Úgyis meg kell szereltetni a biciklimet, akkor majd a szerelõnél, a boltban megkérdezem.

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Úgyis meg kell szereltetni a biciklimet, akkor majd a szerelõnél, a boltban megkérdezem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És hol tudok venni olyan gumimatrac-foltozót?
Bicikli gumi foltozóval, nem tudom mi a pontos vagyis hivatalos neve. Zöld doboz, amiben különbözõ nagyságú foltok vannak. Remélem azért kiderül, hogy mire gondoltam:-))))
Lehet kapni kimondottan gumimatracokra foltozót.
Gumimatrac ragasztóval.A tescoba van nyár idején!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mivel tudnék fába égetni mintát? A régi forrasztópákám az megégeti ha nyomom, de azzal mintát nem lehet csinálni. Valami erősebb hő kellene.

7

Hogyan tudunk ilyen falat házilag készíteni?

Vagy esetleg valami ehhez hasonlót:

2

Áramtalanítás biztonságos szakszerű módja mi lenne?

Villanyt szerelném le javítási céllal, apró dolog van csak vele. Az áramtalanításhoz elég e ha a hozzá tartozó villanykapcsolót simán lekapcsolom? Vagy a hozzá tartozó biztosítékot kell kicsavarni? Aki szakértő kérem írjon magyarázatot is mit miért nem miért úgy..

8

Festhető tapéta átfestése?

Most halvány rózsaszín,szeretném átfestetni.Van színre kevert festékem(más célból vettem,de változott a terv és nem akarom,hogy kárba vesszen).Kiwizöld.Az lenne a kérdésem,ha erre ráfestek,akkor takarni fogja ?Kéket már festettünk át mályvára,az szép lett,nem ütött át.De ezt most nem merem.

1

Black & Decker vagy Ryobi?

http://img.jofogas.hu/images/87/8721662881.jpg
A B&D márkát ismerem mert olyan sarokcsiszolóm van, egész jó de a ryobi-t nem.
Otthoni barkácsolásra kéne de nem szeretnék sz*rt venni.

3

Félre fúrt lyuk javítása fél centiméter vastag funérnál?

Régi típusú beltéri ajtóra fel van téve egy kis retesz a fürdőszobai ajtónál. A retesz kicsit ferde és szeretném kivízszintezni csak a négy csavarnak félig kellene mellétennem a helyüket. Akkor meg nem fogják meg rendesen a reteszt mert könnyen mozoghatnak a tágabb lyukakban. Tömör fánál könnyebb lenne a javítása de egy kb fél centi vastag furnérnél milyen módszerrel lehetne ezt megcsinálni?

5

Mapei fugaszínezőt használt már valaki? Milyen, bevált?

3

Van egy attika csatorna amit valami gumival béleltek ki, hasonló anyaga mint az autógumi belső. Kb.15x15 cm sérülések vannak rajta ezt szeretném megjavítani. Javaslatok?

Már stoppolva vannak szilo és ki tudja mivel próbálták már mások egy idő múlva elenged és újra ázik.Csere illetve mással bélelni nem lehet nincs rá anyagi keret!Viszont gumisnál valamit rásütnek a lukaknál,vagy valami kenhető hőráhatásmentes kötéssel esetleg hasonló anyagot hol lehet beszerezni mit javasoltok milyen anyaggal érdemes próbálkozni??Köszönettel veszek mindenféle hasznos javaslatot.

0

Dekupázsoláshoz lenne pár kérdésem?

efőttesüvegre szeretnék:) a kérdéseim:
1. az alapozó festéket milyen vastagságba illetve hány rétegbe kell felvinni?
2.muszáj szivaccsal felvinni az alapot?
3.ha szivaccsal kell akkor hogy?:D bármilyen szivacs jó hozzá?
nagyon hálás lennék a segítségért, fontos, köszönöm :)

7

Mennyibe kerülne egy vízteres kandalló beszerelése, fűtésrendszerrel?

Érdekelne, hogy mennyibe kerülne egy ilyen rendszer kiépítése (kb: 80m2, egyszintes háznál), radiátorokkal (6db), csövekkel, tartozékokkal, tervezéssel?
A nyitott, vagy a zárt rendszerű megoldás az olcsóbb, mi a különbség köztük?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!