Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a kilyukadt (6 db)

Kifõzni nem lehet.Én általában csak elmosom, de használhatsz esetleg sterilizáló folyadékot hozzá.
Ha kifõzöd akkor kilyukad, eldeformálódik. Desztillált víz van benne, nyilván nem tesznek bele olyat, ami árthat. Ha mindenáron fertõtleníteni akarod, akkor vegyél folyadékot (Chicco) és abban áztasd 30 percig.
desztillált víz van benne, semmi baja nem lesz. Kisfiam is kirágott egy párat. Chicco fertõtlenítõ folyadékba beleteheted.
Nálunk apa volt túlbuzgó, elsterilizálta a mikróban a hûtõs rágókákat is. :) Az eredményt inkább csak képzeljétek el. Én is a Chiccho fertõtlenítõ folyadékot használom egyébként ilyen esetekben.
Én kézfertõtlenítõs foly. szappannal mosom.

Kilyukadt a fagyasztóm azt mondták belehet ragasztani valamilyen vasgittel ami bírja is ennek az anyagnak szeretném a nevét megtudni? és hogy hol lehet kapni? Vagy ötletek hogy mit lehet még csinálni vele?

Legjobb válasz: igen, belehet spec. tömítõanyaggal, ami azt a nyomást is bírja, ami a rendszerben van. DE! a lyukon elszivárgott hûtõfolyadékot (gázt) TE, nem fogod tudni pótolni, (kereskedelmi forgalomba nem kerül, csak szakemberek juthatnak hozzá), ezáltal a fagyasztó nem fog normálisan hûteni, fagyasztani, ill. állandóan menni fog a kompresszor, és mégsem éri el, azt a hõmérsékletet (min. -18/-20 °C) amin esetleg min. hõfokszabályzó állásnál kikapcsolna.

igen, belehet spec. tömítõanyaggal, ami azt a nyomást is bírja, ami a rendszerben van. DE! a lyukon elszivárgott hûtõfolyadékot (gázt) TE, nem fogod tudni pótolni, (kereskedelmi forgalomba nem kerül, csak szakemberek juthatnak hozzá), ezáltal a fagyasztó nem fog normálisan hûteni, fagyasztani, ill. állandóan menni fog a kompresszor, és mégsem éri el, azt a hõmérsékletet (min. -18/-20 °C) amin esetleg min. hõfokszabályzó állásnál kikapcsolna.

Mivel lehet beragasztani a kilyukadt gumimatracot?

Tavaly vettem egyet Bulgáriában de lett rajta egy pici lyuk, most megint megyünk és szeretném vinni magamal. A fejrészén van a lyuk, amit külön kell felfújni.

Legjobb válasz: Köszi szépen! Úgyis meg kell szereltetni a biciklimet, akkor majd a szerelõnél, a boltban megkérdezem.

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Úgyis meg kell szereltetni a biciklimet, akkor majd a szerelõnél, a boltban megkérdezem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És hol tudok venni olyan gumimatrac-foltozót?
Bicikli gumi foltozóval, nem tudom mi a pontos vagyis hivatalos neve. Zöld doboz, amiben különbözõ nagyságú foltok vannak. Remélem azért kiderül, hogy mire gondoltam:-))))
Lehet kapni kimondottan gumimatracokra foltozót.
Gumimatrac ragasztóval.A tescoba van nyár idején!!!

Mit csináltok azzal a harisnyával ami a lábfején kilyukad és már nem lehet megvarrni?

Egyébként a lábszárakon szép új kinézetre, de a lábujjaknál valahogy mindig kikopik és kilyukad a harisnya. Azért annyira jól nem állunk, hogy havonta új harisnyákat vegyek. Ti mit csináltok az ilyenekkel? Levágjátok a lábfejét a harisnyának?

Legjobb válasz: Csinálj belõle leggingset

En le vágom, egy gumi szalagra ráhajtom es felvarrom, igy nem csúszik fel.
Én az ilyeneknek levágom a lábfejét és kész. soha nem szegtem be, nem bomlik.
Csinálj belõle leggingset
Kidobom, vagy gyerekjátékot csinálunk belõle.
Kidobom. 400 ft körül van egy harisnya ès èn mèg soha nem vettem havonta. Mikrot kibírnak 2-3 hònapot, amìg szezonja van.
Stoppold meg! Kicsit megfeszíted az anyagot, és a szélei mentén átfûzöl egy vastagabb cérnát, fonalat, és úgymond kipótolod az anyag hiányosságait.
Olyan nagynak még sosem hagytam terjedni, hogy ne lehessen megstoppolni. a lábfej-részhez húzok egy szedõkanalat, és türelmesen aprónként megstoppolom, pepecs munka, de pénztárcabarát.
Mindig megvarrom! Vagy körömlakkal bekenem mikor ekezd fufni
Levágom a lábfej-részt, és zoknival még nagyon jó!
1-et már más ok miatt levágtam és nem szalad. Viszont nekünk nem a lábfején lukadnak ki elõször, hanem a térdén, azzal meg már nem lehet mit kezdeni. Ezért a nagynak már csak pamut vagy thermo anyagú jégeralsókat veszek.
Nálunk ilyen még soha nem volt mert annál elöbb kinõvi, de ha csak egy pici lyuk is lenne rajta kidobnám.
A kérdező hozzászólása: köszi! Ki fogom próbálni a levágást. :-)
A kérdező hozzászólása: De hogyan csináljam? Levágjam aztán szegjem be valamilyen szalaggal?
A kérdező hozzászólása: Nem nejlon harisnyára gondoltam, hanem normál kötött gyerek harisnyára.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Csak megjegyzem, hogy nem én pontoztalak le titeket, én mindenki véleményét hasznosnak vélem. :-)

A légtalpas cipőben ha kilyukad és ellaposodik a légtalp, mit kell/lehet csinálni vele?

Elég drága cip? volt, rebook ultimate walk utcai gyaloglócip?, fel sem volt tüntetve, hogy légtalpas, most, durván 1,5 év után vettem észre, hogy mindkét talpa lapos, és befelé áll.

Tegnap reggel óta menstruálok. Este együtt voltam a párommal, védekeztünk, de a végén kilyukadt. Félek, hogy ebből baj lehet. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggodj, nincs baj. Az esélye, hogy terhes legyél egy a tízmillióhoz vagy még ennél is sokkal kisebb.

Szerintem ne aggodj, nincs baj. Az esélye, hogy terhes legyél egy a tízmillióhoz vagy még ennél is sokkal kisebb.
Valóban nem valószínû, hogy menstruáció alatt ess teherbe, úgyhogy nyugi!
nemleszel terhes ez bisztos. de ha valaki menstuácio közbe szexel akkor azt vérfertõzésnek hivják. orvostol tudom. és nem is egészséges mert a méh száj nyitvavan, és könnyebben belekerülhetnek baktériumok.
utolsó hozzászóló, bocsi de a vérfertõzés, az amikor saját közvetlen családtagoddal sexelsz. Pl testvér, apa, nagypapa, stb. Meg persze fordítva, ha fiú vagy és lány rokonaiddal.
igen az is de ezt is annak mondják.
Nincs okod félni, mert mensi alatt nem ashetsz teherbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!