Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a köldököm (91 db)

Mi lehet a köldökömmel?

Nagyon fáj a köldököm, nyáron gennyezett és borzalmas szaga volt. Még augusztusban voltam vele sebészeten, elõször sipolyra gyanakodtak, de az ultrahang nem mutatott semmit, aztán arra gondolt a doki, hogy ez fertõzés lehet és kezelnem kellett Betadine-nal. Szeptember körül el is múlt, semmi bajom nem volt, pár napja viszont megint elõjött ez a szúró érzés a köldökömnél, de nem gennyedzik és nem is bûzlik. Elmegyek megint dokihoz, de addig is valami ötletetek van hogy mi ez, vagy valaki volt már hasonló helyzetben? Esetleg mitõl jöhetett vissza 2 hónap után ez a fájdalom? Esetleg lehet valami köze ehhez az erõlködésnek, mert arra is gondoltam? 17/F

Legjobb válasz: és még annyi, hogy eléggé mély a köldököm!

A kérdező hozzászólása: és még annyi, hogy eléggé mély a köldököm!
Valszeg sebes. Betadinnal kezeld. Jobb ha késõbb múlik el mintha soha. Ha és ne piszkáld. Csak fülpiszkával itasd ki a gennyet és a beta-t is azzal applikáld. Legyen steril mert kevesebb az esélye seb fertõzésének. (Szõrös a hasad vágd körbe. Minél kevesebb szõr van körülötte annál kevesebb szõr lesz benne. )

S. O. S Mi lehet a köldök pc baja?

piroskás , felvan dagadva , és azthiszem hólyagos is a szúrásnál , (Betadine-l és Bepanthen-l is kentemmár) tippeket légyszi!!!

Legjobb válasz: Gondolom friss. Ha így van, akkor azt ajánlom szedd ki, mert ez sok mindentõl lehet. Esetleg a bõröd reakciója, és idõvel de sok fájdalommal elmúlhat, de ha nem steril körülmények között szúrták, akkor akár komolyabb is lehet. Ha nem friss, és kiszedted, majd visszaraktad, akkor szintén lehet a rossz fertõtlenítés miatt. Akármelyik is legyen, komolyabb bajod is lehet a fájdalomnál. Nekem is vannak piercingjeim, én is imádom õket, de ennyit egyik sem ér.

Gondolom friss. Ha így van, akkor azt ajánlom szedd ki, mert ez sok mindentõl lehet. Esetleg a bõröd reakciója, és idõvel de sok fájdalommal elmúlhat, de ha nem steril körülmények között szúrták, akkor akár komolyabb is lehet. Ha nem friss, és kiszedted, majd visszaraktad, akkor szintén lehet a rossz fertõtlenítés miatt. Akármelyik is legyen, komolyabb bajod is lehet a fájdalomnál. Nekem is vannak piercingjeim, én is imádom õket, de ennyit egyik sem ér.
A kérdező hozzászólása: 1hónapos de volt h kenegettem és rendbe jött de lehet h a hirtelen ruha felvételmiatt h kicsit bele kaptam mert logo-s pc van:)

Mi lehet a köldök alatti jobb oldali enyhe fájdalom?

Gyakran fáj itt, már kb. 2 hónapja, gasztroenterológiára küldtek, de csak február 19-re kaptam id?pontot. És nagyon izgaott vagyok.

Legjobb válasz: Találgatással nem kerülsz elõrébb, és ha a lehetõségek között találsz valami ilyesztõbbet, akkor aztán még jobban fogsz aggódni. Márpedig ilyen biznytalan panaszokat gyakorlatilag a fél belgyógyászat tankönyv okozhat. És mellesleg a nõgyógyászat is befigyel :) Szerintem nyugodj meg, és ha amúgy nem romlanak a panaszaid, akkor várd ki a sorodat. Ha nagyon türelmetlen vagy és elszánt, azért tudok 1-2 trükköt, h hogyan lehet megsürgetni az ilyesmit.

Találgatással nem kerülsz elõrébb, és ha a lehetõségek között találsz valami ilyesztõbbet, akkor aztán még jobban fogsz aggódni. Márpedig ilyen biznytalan panaszokat gyakorlatilag a fél belgyógyászat tankönyv okozhat. És mellesleg a nõgyógyászat is befigyel :) Szerintem nyugodj meg, és ha amúgy nem romlanak a panaszaid, akkor várd ki a sorodat. Ha nagyon türelmetlen vagy és elszánt, azért tudok 1-2 trükköt, h hogyan lehet megsürgetni az ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, hogy nem kellene találgatni. Csak 19-ig még 3 hét van....:S Trükköt? Arra, hogy hogyan vizsgálnának meg hamarabb?
Szia, a választ nem tudom, viszont én is is hasonlóakat érzek. Néha olyan a jobb oldalon a köldököm alatt, mintha egy kisebb tojás lenne, és nyomásra érzékeny, és olyan mintha mozogna is. Gondolom a belem.... Egyébként nekem már ultrahangoztak, és semmit nem találtak. Arra az oldalra egyébként azt mondták az a nõgyógyászatra tartozik. Írnél lsz privát e-mailt ha kiderül neked valami? Köszi és annyira szerintem nem kell izgulni :)
Szia. Azt nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy?! A köldök alatti fájdalom, jobb oldalt, ha lány vagy, lehet a petefészked is, ha már menstruálsz, akkor akár peteérés is, vagy ciszta, ha állandóan fáj.Ha akkora gond lenne, hamarabb behívtak volna, én elõbbiekre tippelek.Nyugi.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és 19 éves. És elõször nõgyógyászhoz mentem, de õ azt mondta, hogy teljesen egészséges vagyok. És mivel 2 hónapja folyamatosan fáj, mindennap, ezért nem lehet peteérés sem.:S

Közvetlenül a köldök fölötti görcsös/szúró érzés. Bővebben lent. Mi lehet a baj?

18 éves vagyok rendszeresen edzek, szinte naponta évek óta, hasazok is, nemrég újítottam be a hasprés gyakorlatokat a felülés mellé, hogy később teljesen felváltsa majd azt. Tegnap suliban azt éreztem mintha begörcsölne az izom azon az egy ponton, és este is éreztem, nem tudtam nagy levegőt venni vagy kinyújtózni sem, sőt, percekig felegyenesedni sem tudtam teljesen. Nem hiszem hogy a gyomrom görcsölt volna hiszen az teljesen más érzés, az izomra gyanakszom. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Érintésre vagy nyomásra érzékeny? És valami elváltozás látszik esetleg? Ezek alapján könnyen lehet köldök vagy hasfalsérv. Ha még pár nap múlva is érzed, nézesd meg orvossal.

Érintésre vagy nyomásra érzékeny? És valami elváltozás látszik esetleg? Ezek alapján könnyen lehet köldök vagy hasfalsérv. Ha még pár nap múlva is érzed, nézesd meg orvossal.
A kérdező hozzászólása: Már csillapodott, de egyébként mindkettõre érzékeny, fõleg reggelente fáj..
Ránézésre látszik valami ott (kis dudor, vagy a köldököd megváltozott, ilyesmi), vagy csak a fájdalmat érzed?
A kérdező hozzászólása: Nincs ott semmi dudor, semmit sem látok, azon a helyen ahol fáj inkább horpadást érzek mint dudort..
Hát ha már majdnem egy hete, és ennyire fáj, én megmutatnám egy orvosnak...
sèrv gyanus. sürgôsen keressèl fel egy orvost!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszodat
Én köldöksérvre gondolok, de biztosat csak orvos tud mondani. Menj el hozzá! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Valószínûleg fel vagy puffadva, Majd WC és megoldódik a gondod.

Szerintetek mi lehet a baj köldök pc?

1 hete van meg a köldk pc-m és most kicsit el kezdett vérezni szerintetek nagy baj?:S vagy mit csináljak vele?:)

Legjobb válasz: vérezni? az nem normális,megrántottad esetleg? Holnap menj vissza piercingeshez.

vérezni? az nem normális, megrántottad esetleg? Holnap menj vissza piercingeshez.
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs leh amugy mert ma tesommal sokat hulyultem de nem faj.!
Szerintem is megrántottad. Ha csak picit vérzik, ne csinálj semmit, de ha jobban, vagy több napig, akkor menj piercingeshez, vagy bõrgyógyászhoz. Elvileg nem lenne szabad véreznie, max gennyeznie.
A kérdező hozzászólása: igen bele kaphattam mert csak akkor vérzett picit és el is múlt már semmi baj nincsen:) csak meg ilyedtem :S és gondoltam rá kérdezek itt is.:) köszi!

Mi lehet a baj babám köldökével?

2 hónapos kislányom köldöke dió nagyságúra duzzadt és tortyog a közepe.

Legjobb válasz: Nekünk is duzzadt volt,3 hós korába már nem volt probléma.Dokinénink azt mondta,hogy nem zárodott ott még a hasfal rendesen.

Nekünk is duzzadt volt, 3 hós korába már nem volt probléma.Dokinénink azt mondta, hogy nem zárodott ott még a hasfal rendesen.
bizony lehet, ne hagyd magad. Mi születésétõl 2 hónapig szenvedtünk a köldökével mert nem jól lett elkötve, mindenki azt mondta majd meggyógyul, ha nem megyek a dolgok után kitudja hogy elfertõzõdött volna, vagy még mindig avval szenvednénk. Szerintem nézesd meg mással is, de ne aggódj, nagyon sok baba köldöksérves és általában magától elmúlik, de biztos ami biztos.... Minden jót! 4 hós bab anyukája

15és fél hetes kismama vagyok és egész nap nyilaldosott a bal oldalam kb a köldököm alatt egy kicsivel megijedtem mi lehet a baj menjek orvoshoz vagy ez ilyenkor szokott igy lenni?

Legjobb válasz: szerintem nincsen semmi baj ne aggódj biztos hogy a baba eltalált vmi ideget és azért érezted ezt a nyilallást. vagy csak húzódnak a szalagok nyúlik a méh. elõfordul ez ne aggódj.

szerintem nincsen semmi baj ne aggódj biztos hogy a baba eltalált vmi ideget és azért érezted ezt a nyilallást. vagy csak húzódnak a szalagok nyúlik a méh. elõfordul ez ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Remélem tényleg csak errõl van szó köszi a választ!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!