Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a gyulladt (26 db)

Ha a hatodik gyökérkezelés után is fáj a gyulladt fogam, ami amúgy már nem szuvas vagy gennyes, és a flector meg a dalacin c sem csillapítja, akkor mit lehet tenni még? Mi lehet a gond?

fáj a fejem, az arcüregem, lázas vagyok, az állkapcsom is fáj ennyi kezelés mindig hatni szokott, de most pedig kicsurgatja a gennyet, a gyökéren nem látott tájogot se cisztát hisz megröntgenezte, meg is UH zta valami végleges erős gyulladáscsökkentő? ami jobb a flectornál?

Legjobb válasz: Augmentint szedj rá meg kataflamot, és egyél egy kis elmex gélt hátha a bevitt extra fluorid is segít a dolgon. Remélem nincs letömve a fogad, hiszen akkor nem tud tisztulni sem. 3-4 napig nyitva szokták hagyni és csak ilyen gyógyszeres gézlapot tömnek bele, és persze nem rághatsz azon az oldalon. Újabban midnenhonna hallom, hogy a guylladt gennyes gyökérkezelt fogat visszatömik, hát az egy klp szar mikor nekem csinálták anno, akkor hagyta 4 napig szabadon az orvos, csak gézlap volt benne, és mondta, hogy ne nagyon egyek, és ne is mozogjak vagy dolgozzak, maradjak vele otthon, és szedjem az augmentint.

Augmentint szedj rá meg kataflamot, és egyél egy kis elmex gélt hátha a bevitt extra fluorid is segít a dolgon. Remélem nincs letömve a fogad, hiszen akkor nem tud tisztulni sem. 3-4 napig nyitva szokták hagyni és csak ilyen gyógyszeres gézlapot tömnek bele, és persze nem rághatsz azon az oldalon. Újabban midnenhonna hallom, hogy a guylladt gennyes gyökérkezelt fogat visszatömik, hát az egy klp szar mikor nekem csinálták anno, akkor hagyta 4 napig szabadon az orvos, csak gézlap volt benne, és mondta, hogy ne nagyon egyek, és ne is mozogjak vagy dolgozzak, maradjak vele otthon, és szedjem az augmentint.
Még mindig fáj? Én a legutóbbi gyökérkezelés után 3-4 napig ágynak estem, mintha influenzás lettem volna, és az egész arcom fájt, az injekció helye is begyulladt. a cataflam csillapította úgy 6 órára. Amúgy teafaolajat raktam az ínyemre (pár csepp fültisztító pálcikára és ecseteltem tisztán) és egyszer-egyszer teafaolajos öblögetést(higítva) is csináltam.

Régi TermoFÉG C2 típusú kazán égõje nem gyullad be rendesen. Mi lehet a probléma?

Van a lakásunkban egy TermoFÉG C2 típusú kazán, aminek a gyújtólángja gyönyörûen ég és a szivattyú is mûködik, de az égõ, ami a vizet melegítené, nem hajlandó teljes hatásfokkal begyulladni, csak egy nagyon minimálisan... Mintha nem jutna elegendõ gázhoz, csak éppen hogy szivárogna. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: A tippem elsõsorban a szakember felkeresése aki beállítja a készüléket.A tisztítást nagynyomású sûrített levegõvel kellene megcsinálni de lehet,hogy a gázcsõ van eltömõdve a reduktortól az égõfejekig.Nekem anno beleköltözött egy pók.A membrán állapotát is meg kellene nézni kinyit-e rendesen mikor beindul a szivattyú.

A tippem elsõsorban a szakember felkeresése aki beállítja a készüléket.A tisztítást nagynyomású sûrített levegõvel kellene megcsinálni de lehet, hogy a gázcsõ van eltömõdve a reduktortól az égõfejekig.Nekem anno beleköltözött egy pók.A membrán állapotát is meg kellene nézni kinyit-e rendesen mikor beindul a szivattyú.

Mi lehet a bajom? sima torokgyulladás esetleg tüdögyulladás?

3 Hete lázas vagyok és köhögök,reggelente nem birok nyelni,fulladásos köhögéseim vannak olyan szinten,hogy közbe majdnem hányok,nagyon fáj a torkom és gyakran fojt,szúr a mellkasom,de nem mentem orvoshoz h ne hiányozzak suliból..

Legjobb válasz: Irány a doki mielõtt a kórházban kötsz ki!

Irány a doki mielõtt a kórházban kötsz ki!


Napok óta nehezen megy a nyelés, de nem kifejezetten a torkom fáj, mi lehet a gond? Talán a mandulám gyulladt be?

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, õ majd megmondja a vizsgálat után, hogy mi a gond.

Menj el orvoshoz, õ majd megmondja a vizsgálat után, hogy mi a gond.

1999-es évjáratu Mercedes A140 autóm, gyújtásnál nem gyullad ki a motort jelző fény, a többi igen. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Valószinû, hogy valami érintkezési hiba van a háttérben.Ne vidd szervízbe, elég egy szerelõ, és olcsóbb is.

Valószinû, hogy valami érintkezési hiba van a háttérben.Ne vidd szervízbe, elég egy szerelõ, és olcsóbb is.
Kiment az izzó ...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat ! Akkor nem motor probléma ??? Kezdtem megijedni !
Ha semmi baja, beindul meg minden, akkor ne törõdj vele :) Valóban csak az izzó ment ki!
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, két napja nem indult csak köszörült. Azóta meg indul. Nem értem mi lehet a baj, mert a computer nem mutat semmit.
Elõzõ tulaj kikötötte..
A lényeg, hogy a márkaszervizeket kerüld el... Csak lenyúlnak!
A kérdező hozzászólása: akkor a motorral nem lehet hiba?

Gyulladt kopoltyú. Mi lehet a baj?

A bettám bal kopoltyúja gyulladt, nem eszik csak áll egy helyben közel a felszínhez és néha leveg?t vesz. Ha valaki találkozott hasonlóval és tudja a gyógymódot kérem segítsen! Nem hinném, hogy kopoltyúférgesség, és a víz min?sége is jó.

Legjobb válasz: Nem tudom hogy szoktál neki vizet cserélni. Friss csapvizet kap? A vízben lévõ klór okozhat kopoltyú gyulladást. Legyen félrerakva egy vödörbe víz, 1 napig állni hagyni, hogy a klór ki tudjon párologni belõle, és azzal az állott vízzel kell cserélni a vizét amikor koszos. És nem is kell olyan túl sûrûn. A kicsit sárga víz még jó neki. A túlzott higiénia sem jó egyik halnak sem :)

Nem tudom hogy szoktál neki vizet cserélni. Friss csapvizet kap? A vízben lévõ klór okozhat kopoltyú gyulladást. Legyen félrerakva egy vödörbe víz, 1 napig állni hagyni, hogy a klór ki tudjon párologni belõle, és azzal az állott vízzel kell cserélni a vizét amikor koszos. És nem is kell olyan túl sûrûn. A kicsit sárga víz még jó neki. A túlzott higiénia sem jó egyik halnak sem :)

Gyulladt a cicusunk ínye, amire kapott antibiotikumot. Az orvos azt mondta, hogy cicáknál gyakori a gyulladt íny, csak azt nem mondta, hogy ez mitől lehet. Mi lehet az okozója?

Legjobb válasz: A kérdésre pedig a válasz.:.a játékos macskák mindent foggal-körömmel tépnek játék közben, ezért gyullad be az íny, mert a fogukat túlterhelik...megelõzni nem lehet, csak kezelni. A hasonló gyulladás elõfordul a körömágyaknál is..figyelj arra is.

A kérdésre pedig a válasz.:.a játékos macskák mindent foggal-körömmel tépnek játék közben, ezért gyullad be az íny, mert a fogukat túlterhelik...megelõzni nem lehet, csak kezelni. A hasonló gyulladás elõfordul a körömágyaknál is..figyelj arra is.
Fiatal macskáknál igen ez gyakori.Az én macskámnak is volt ilyen.Ilyenkor elõfordul hogy begyullad az ínyük.Ilyenkor ajánlott elvinni állatorvoshoz mert ha nincs lekezelve lesoványodnak.A szomszédm nem vitte el a macsáját állatorvoshoz amikor begyuladt a macsája ínye és késõbb bele is pusztult.
A macskák fogíny gyulladását bakteriális fertõzés okozza, nem a fogak "túlterhelése"! Antibiotikumot baktérium fertõzésekre adnak, ennek oka pedig a macsekok húsevõ táplálkozási szokásaiban rejlik. Nyers kaját ne adj neki egy darabig, elmúlik, mint nálunk egy nátha!:) )

Csak nekem gyullad be a szeméremdombom csupaszítás után? Mit lehet ellene tenni? Van valami jó tipp rá?

Legjobb válasz: Mivel szõrteleníted? borotva, epillátor vagy esetleg gyanta, szõrtelenítõkrém? Én borotválom, nekem még nem gyulladt be, de borotválás után mindig kipattogzik és egy picit vérzik. Propolisz és aloe vera krémmel kezelem.

Mivel szõrteleníted? borotva, epillátor vagy esetleg gyanta, szõrtelenítõkrém? Én borotválom, nekem még nem gyulladt be, de borotválás után mindig kipattogzik és egy picit vérzik. Propolisz és aloe vera krémmel kezelem.
Nekem is be szokott gyulladni meg kipattogzik, sok mindent kipróbáltam, de legjobban a tiszta, 100%-os aloe vera gél vált be! tényleg nagyon ajánlom!
Én babahintõporozni szoktam néhány napig és az nagyon jó rá! Megnyugtatja ott a bõrömet. Sztem próbáld meg egyszer ;).
A kérdező hozzászólása: Borotvával szoktam csupaszítani magam és minden alkalommal begyullad... :( Hol lehet ilyen aloe vera-s kencéket beszerezni? Dm, Rossmann? Van vmi konkrét amit kereshetnék?

Nõ a bölcsesség fogam, és szerintem be gyulladt az ínyem. Nagyon fáj még ha hozzá se nyúlok, kicsit az állkapcsom is és kicsit be duzzadt. Ilyenkor mit lehet tenni?

Enni nem tudok normálisan,inni még úgy ahogy.

Legjobb válasz: juj szegény az borzasztó lehet. mutasd meg fogorvosnak feltétlen biztos ad rá gyulladás csökkentõt

juj szegény az borzasztó lehet. mutasd meg fogorvosnak feltétlen biztos ad rá gyulladás csökkentõt

Mivel lehet eltüntetni a gyulladt pattanásokat?

Legjobb válasz: börgyógyászal. fodulj hozzá bátran nem eszmeg.:D

börgyógyászal. fodulj hozzá bátran nem eszmeg.:D
Rengeteg házipraktikát lehet bevetni! - élesztõs arcpakolás (víz+élesztõ) - tonizálás (citromos víz) - leszárításhoz akár a fogkrém is jó! - sós arcradírral (finom só+víz és gyengéd dörzsi dörzsi dörzsi... ) leszedheted a felesleges hámot és a piszkot is amitõl begyullad
Szia! Pont mostanság olvastam, hogy aszpirint kell porrá zúzni, kicsi vízzel elkeverni és este a pasztát a pattanásra kenni, reggelre elmúlik. Én még nem próbáltam...
A teafaolaj beszabályozza a bõrmûködést.Tisztítsd rendszeresen a pólusokat, és ne nyomkodd a gyulladt bõrt.
szia! szerintem ekõször is menj el bõrgygyászhoz hiszen egyes gyógyszereket csak õ írhat fel!Nekem rengeteg ismerõsöm használta a DALACIN-T -t és mindenki azt mondta nagyon jó aztán elmentem bõrgyóyászhoz és irattam fel és nekem is nagyon bevállt mert amellett hogy gyulladás csökkentõ hatása van idõvel a pattanásokat is eltünti, persze ez csak rendszeres arcápolás és tisztító tonik mellett eredményes!
nekem még mindíg a paradicsom a nyerõ!!! Jól dörzsöld be vele az arcod, hajd rajta egy kicsit, majd mosd le! Nekem bejön mindíg!
Én kb 4 évig küzdöttem a nagyon durva, piros, dagadt pattanásokkal. Mára javarészük elmúlt, én a Garnier pure mélytisztító bõrradír gélt, és a Garnier pure pórusösszehúzó tonikot használtam/használom két-három naponta este, fürdés után. Remélem segítettem.. (kicsit drága, a kettõ együtt kb 3000 Ft, de nekem megérte)
én csalán teát használok rá és nem régiben kaptam azt a tippet h kenjek rá sudokrémet(popsikrém) nekem bevált már nem ojan piros az arcom:)
Majd én is kipróbálok néhányat ezekbõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!