Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a gyereket, ami (54 db)

Mi lehet a gyerek zene címe ami előbb ment a picurrádión?

Ez volt kiírva MAKAM TOLPIHE de csak egy magyart adott be a google. Német volt. valami ilyesmi volt benne: valt puchu kenguru

Megteheti egy elvált anya, hogy ő is csak annyit költ a gyerekre, amit gyt-ként kap? Mit lehet tenni ez ellen?

Legjobb válasz: Nagyon lelkiismeretes anyuka lehet.ha 5 ezer forintot kap akkor õ is csak annyit költ a gyerekre?

Gondolom te a 3. fél vagy. Bárki bármit megtehet. De egy anya ilyesmit sosem fog megtenni. Mi az, hogy csak annyit költ a gyerekre? Szerinted a rezsi, a lakhatás, a suli, a kaja. Ezt mind ki fedezi? Azért ha nálatok van a gyerek kéthetente 1-2 napot, még ha meg is tölti az este a kádat vízzel, az akkor sem fogja annyira megemelni a vízfogyasztásotokat.
Nagyon lelkiismeretes anyuka lehet.ha 5 ezer forintot kap akkor õ is csak annyit költ a gyerekre?
8ezer forintot ad? kaja felére sem elég, nemhogy egyébre. Gyerektartásnak nem szabadna 20ezer alatt lennie
Ha a kedves apukának ez nem tetszik, adjon többet, és akkor az anyuka is többet fog a gyerekre költeni, így megoldódik minden.
Erdekes, ha a kérdést ugy tennénk fel, hogy ugyanannyit kell e költenie a gondozó anyának a gyerekre, mint amennyit az apa fizet tartasdijat, mindenki orjongeni, hogy persze, ugyanannyit kell hozzatennie. Most meg keves???
Ha már ilyen gondolkodàsu akkor tuti a családit azt tuti a gyerek által használt közmûre költi.
figyelj... ha azt veszem, hogy egyszer kap 12700 csp-t+ kap mondjuk 15-20 ezret gyerektartásként és vesszük azt, hogy neki is be kell tenni 15-20 ezret a "gyerektartásba", mint Apának is. Az azért elég tekintélyes összeg és egy iskolás gyerekre is elég...
A kérdező hozzászólása: Ja persze, adjon az apa többet... ez a megoldás, mi??
A kérdező hozzászólása: 13 éves a lány, 8e-t fizet az apa. A lány cukorbeteg.
A kérdező hozzászólása: Hát az igaz, hogy elég sok vizet meg áramot használ, amimkor itt van nálunk akkor is egy csomót tököl a fürdõben és közben folyik a víz. Nem értem, mit tud ott csinálni.
szagra milyen? hígabb?
A kérdező hozzászólása: Szaga olyan, mint általában, de inkább tompább, olyan értelemben, hogy nem erõs szagú. Lágy&nem olyan tipikus folyós.


Kedves doktor úr! 38 éves vagyok, 4 gyereket nevelek. Csak azt szeretném megkérdezni, mi lehet a menszeszemmel, mert van, amikor hónapok is kimaradnak. Orvosnál voltam, azt mondta a korral jár. Nem szedek semmit, ön szerint mi lehet velem, most is 2 hónap

Kedves doktor úr! 38 éves vagyok, 4 gyereket nevelek. Csak azt szeretném megkérdezni, mi lehet a menszeszemmel, mert van, amikor hónapok is kimaradnak. Orvosnál voltam, azt mondta a korral jár. Nem szedek semmit, ön szerint mi lehet velem, most is 2 hónapja nem jött meg. Kérem, valamit írjon rá. Köszönöm tisztelettel, Etelka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezek a panaszok az életkorral nem magyarázhatók. Javaslok egy részletes nőgyógyászati, hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezek a panaszok az életkorral nem magyarázhatók. Javaslok egy részletes nőgyógyászati, hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr! 38 éves vagyok, 4 gyereket nevelek. Csak azt szeretném megkérdezni, mi lehet a menszeszemmel, mert van, amikor hónapok is kimaradnak. Orvosnál voltam, azt mondta a korral jár. Nem szedek semmit, ön szerint mi lehet velem, most is 2 hónap

Kedves doktor úr! 38 éves vagyok, 4 gyereket nevelek. Csak azt szeretném megkérdezni, mi lehet a menszeszemmel, mert van, amikor hónapok is kimaradnak. Orvosnál voltam, azt mondta a korral jár. Nem szedek semmit, ön szerint mi lehet velem, most is 2 hónapja nem jött meg. Kérem, valamit írjon rá. Köszönöm tisztelettel, Etelka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezek a panaszok az életkorral nem magyarázhatók. Javaslok egy részletes nőgyógyászati, hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezek a panaszok az életkorral nem magyarázhatók. Javaslok egy részletes nőgyógyászati, hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Ilyen nincs, hidd el ez mind átverés.
Van ilyen.Ismerõsöm ilyet dolgozik, de napi 8 órában és se internet se áram számláéban nem járulnak hozzá.S nem kamu, ismerem 10 éve az illetõt.
S én is akartam menni dolgozni hozzájuk, de 3 hetes napi 8órás tanfolyam lett volna. De akkor még sajnos nem tudtam megoldani a kicsim elhelyezését, most idén meg már nem inditottak.

Mit lehet tenni olyankor amikor a gyereket alszik néha aztán van hogy nem?

A lányom most lesz 21 hónapos 7-én és mostanában azt csinálja hogy egy napot alszik egyet meg nem és képes estig fent lenni.Volt hogy 3-at aludt 1-et nem aludt.de most ez az uj modi nála hogy egyet alszik egyet nem.Fog ez majd változni másképpen is?Mire számithatok?Jó vagy rossz irányba fog változni?

Legjobb válasz: én is kínlódok a délutáni alvással..már másfél éves korától nem akar aludni..mit csinál akkor az oviba??húú nem tudom

én is kínlódok a délutáni alvással..már másfél éves korától nem akar aludni..mit csinál akkor az oviba??húú nem tudom
Az én ekkorkámmal szerencsére ritkábban, de szintén elõfordul, hogy nem alszik napközben. Lehet, hogy kevesebb a lányod alvásigénye, mint az átlag. Egyes vélemények szerint muszáj altatni, mások szerint hagyni kell, de tény, hogy az ovikban gondot okoz, ha egy kicsi nem alszik. Nem tudom, merre változhat ez nálatok. Mindenesetre pihenésre vedd rá, ha nem is alszik, feküdjön az ágyban. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy kicsit furcsán hangzik de ha elviszem öt hosszabb sétára gyalog és a babakocsit is tolom általában kiszokott fáradni de van hogy azt se akar mindig csak ha jó kedve van

Mivel lehet kitámasztani a gyereket, ami nem pléd v takaró?

Legjobb válasz: Gondolom az oldalára szeretnéd fektetni, mert érdekesen tetted fel a kérdést. Ha igen, ez esetben pár ezer forintért lehet kapni elfordulásgátlót.

Gondolom az oldalára szeretnéd fektetni, mert érdekesen tetted fel a kérdést. Ha igen, ez esetben pár ezer forintért lehet kapni elfordulásgátlót.
A kérdező hozzászólása: Fáradt vagyok nagyon elnézést a nem pontosan érthetõségért. Szóval õ, ha hanyat rakom is, hamarosan jobb oldalra fordul és szinte csak így fekszik ( 9 napos). Ebben az esetben is beválhat ez az elfordulás-gátló? (nem láttam még ilyet)
Igen! Mindenképp szerezz be ilyet! Menj fel a brendon.hu-ra és nézd meg, hogy néz ki!
Most néztem meg: A Brendonban 1.790 Ft-tól lehet kapni.
Szia! A szopipárna is nagyon szokott tetszeni a babáknak.
Ha szeret az oldalán aludni, miért kell zargatni?
Az anyuka nem zargatni szeretné, hanem azt szeretné, hogy úgy is maradjon. Hiszen azt kérdezte, mivel tudná kitámasztani.
A kérdező hozzászólása: Õ majdnem mindíg ugyanarra az oldalára fordul és azt mondta a doktornénink, hogy így a fejecskéje megnyomódhat és így is maradhat ill háton fektessük, m az oldalfekvés a mozgásfejlõdésnek nem használ.

Vastag dús hosszú hajú gyerekek anyukái, mit csináltok a gyerek hajával ebben a melegben? Komolyan már megőrülök (és nagyon sajnálom) a lányom vakaródzásától! Van valami ami az ollón kívül megoldás lehet?

3éves a kislányom derékig érő vastag dús haja van. Gyönyörű egészséges. Viszont annyira izzad tőle hogy az borzalmas!:( Nem lehet neki normálisan összefogni mert állandóan vakarja a fejét és szétáll a haja.:( Már ott tartok hogy inkább levágom mert így csak szenved szegény,de sem ő sem az apja nem engedi. Elszalad ha csak megemlítem a fodrászt. Sajnálom a haját,de sajnálom a gyereket is!:((( Mit tehetnék???

Legjobb válasz: Apró, vékony fonatok? Jobban szellõzik, nyárias, vidám. Ha kibírja míg elkészül, megoldás lehet. Mindegyiknek lehet más a végén. Fonott kalácsként fel is köthetõ. Nem muszáj ilyen vékonyan csinálni, mint a felnõtteknek, de ha sikerül kb. 30 fonatot csinálnod és jól lekötnöd a végét, nehéz szétvakarni, a fejbõre is jobban szellõzik, és nyáron teljesen jó. Színes gumikkal a végén vidám. http://www.google.hu/search?q=sok+fonat&safe=off&rls=com.mic..

Apró, vékony fonatok? Jobban szellõzik, nyárias, vidám. Ha kibírja míg elkészül, megoldás lehet. Mindegyiknek lehet más a végén. Fonott kalácsként fel is köthetõ. Nem muszáj ilyen vékonyan csinálni, mint a felnõtteknek, de ha sikerül kb. 30 fonatot csinálnod és jól lekötnöd a végét, nehéz szétvakarni, a fejbõre is jobban szellõzik, és nyáron teljesen jó. Színes gumikkal a végén vidám. http://www.google.hu/search?q=sok+fonat&safe=off&rls=com.mic..
sok kis coff, mint a képen a kislánynak http://www.bebikkicsikesnagyok.hu/wp-content/uploads/2012/09..
az utolsó válaszoló amit írt az a legjobb sztem, mert a nyaka így nem izzad. enyém 16 hós , neki még kis copfja van, de ha nincs összekötve akkor teljesen beizzad a kis nyaka.
Én is a Hairagami-t akartam javasolni. Most vettem nemrég, ezeken a 100 Ft-os vásárok egyikén, 500 Ft volt 2 darab. Nyilván nem ez az eredeti, de a tökéletes kánikulafrizura létrehozható vele. Nekem gyerekként is hosszú, vastag hajam volt, anyukám házilag csinált ilyen hairagamit harisnyából, valamilyen drót segítségével(ennek több, mint 30 éve, nincs új a nap alatt)vagy befonta több copfba és azokat gumizta össze vagy tûzögette fel csatokkal.
Enyémnek is rengeteg haja van. Levágtam neki 2 centisre. Kisfiú :)
A kérdező hozzászólása: Neki nem a nyaka izzad hanem a fejbõre a rengeteg hajtól. A nyakából a legutolsó hajszálat is felcsatolom.
A kérdező hozzászólása: A konty nálunk is mindennapos, de ezek az apró fonatok nagyon jó ötlet!:) Nem is tudom miért nem jutott még eszembe! Köszi az ötleteket!:) ))
fejük tetején copf és kontyba tekerem, lerögzítem
A kérdező hozzászólása: Köszi de én azért nem szeretnék a lányomnak 2centis hajat, arról nem is beszélve hogy borzalmasan állna neki!:) Azért egy fiúnak sokkal könnyebb. Gyerekkoromban nekem is pont olyan hajam volt mint a kislányomnak, tõlem örökölte, és nem lettem volna hálás érte ha a szüleim ilyen rövidre vágják!

Mi a legkésőbbi délutáni időpont, amikor még ott lehet a gyerek a bölcsiben?

Legjobb válasz: Nálunk 16.30-tól ügyelet van, 17 óráig maradhat.

Nálunk is reggel 6-tól este 6-ig van nyitva a bölcsi. Remélem nem fogják szigorúan nézni ezt a 10 órát, mert munkahely váltás elõtt állok és akár az is elõfordulhat, hogy napi 3 órát utazom, a kettõ közt 8 és fél órát a munkahelyemen vagyok... nem biztos, hogy mindenki 5-10 percre dolgozik a bölcsõdétõl. Nem is értem, hogy várhatják ezt el, eszerint teljes munkaidõ mellett, maximum 45 perc alatt kellene megoldanom a be és hazajutást a munkahelyrõl. (és persze túlóra kizárva, hanem pontban a munkaidõ lejártakor rohanok)
Nálunk 16.30-tól ügyelet van, 17 óráig maradhat.
A mi bölcsink reggel 6-tól este 6-ig volt nyitva.
Bölcsi nálunk reggel 6tol este 6ig van nyitva és volt hogy nem egy gyerek még délután 5 kor is ott volt a bölcsiben mert anyukája nem tudott érte jöni hamarabb .
17 óra, de 10 óránál többet nem lehet bent naponta.
Ez intézményfüggõ. Általában 16.30. De inkább kérdezz rá! Van ahol még ügyelet is van a hamarabb érkezõknek és a késõn távozóknak.
A kérdező hozzászólása: Hú, az szép, szegény, jó sokat utazol. Nem értem egyébként én sem, miért nem idomulnak a munkaidõhöz, mert ugye manapság nem 8-16-ig dolgozunk, hanem többet. Ráadásul a párok munkaideje is tök különbözõ lehet, nálunk is én 12 órázom, kettõ-kettõben, vagy összevissza, a párom meg 8-17-ig dolgozik. Ezért is kérdeztem, mert ugye ötre nem ér oda.
A kérdező hozzászólása: Aha, szóval különbözõen. Ú, a hat az jó lenne. :-) Köszi a válaszokat!
Nálunk 17.30
Hatos! valószínû, hogy nem fogja otthagyni a gondozónõ a gyerekedet egyedül :) de azért gondolj bele, hogy lehet, hogy õ is 3 órára lakik a bölcsitõl, így nyilván nem örül annak, ha valaki mondjuk 15-20 percet késik :)
Jaj utolsó az itteni kérdéseknél senki sem gondol arra, hogy esetleg a gondozónõ is anya és sietne õ is a gyerekéért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!