Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a flac (2 db)

Mivel lehet lejátszani a flac fájlokat?

Legjobb válasz: Azért az elõzõ válaszoló az iTune-ra vonatkozó lejátszási módot "linkelte" be. A flac fájlok hivatalos weboldaláról azonban letölthetõ a program: http://flac.sourceforge.net/download.html Itt értelemszerûen válaszd ki az operációs rendszered és töltsd le a szükséges programot.

Azért az elõzõ válaszoló az iTune-ra vonatkozó lejátszási módot "linkelte" be. A flac fájlok hivatalos weboldaláról azonban letölthetõ a program: http://flac.sourceforge.net/download.html Itt értelemszerûen válaszd ki az operációs rendszered és töltsd le a szükséges programot.
nekem a kmplayer ezt is lejátsza, ajánlom figyelmedbe-én ezen nézek filmet és hallgatok zenét is, mindenféle codek nélkül megy.
Winamp lejátsza......

Flack és az mp3 között nem lehet hallani a különbséget, de akkor mi értelme?

Hali

Legjobb válasz: Az mp3, akár mekkora is a bitrátája, de veszteséges, míg a flac veszteségmentes tömörítés. Az igazi különbség fõleg komolyzenei mûveknél hallható, és természetesen megfelelõ hangrendszer meleltt.

Az mp3, akár mekkora is a bitrátája, de veszteséges, míg a flac veszteségmentes tömörítés. Az igazi különbség fõleg komolyzenei mûveknél hallható, és természetesen megfelelõ hangrendszer meleltt.
A hangrendszered összértéke 2000Ft körül van?
A kérdező hozzászólása: De ha opera zenét akrok halgatni és halani akarom a különbséget, mit fogok tapasztalni ?
Az átlagemberek többségének, mint amilyen te is vagy, semmi értelme.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!