Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a felfújhatós ágyat (1 db)

Mivel lehet megragasztani a felfújhatós ágyat?

Az ágy m?velur anyagból van.

Legjobb válasz: Elvileg benne kellett volna lennie a dobozban a javitokeszletnek...de ha minden kotel szakad szerintem megjavithato gumicsonak javitoval is. V. gyerekeknek gyartott medencekhez is adnak javitokeszletet. ...csak gondolkodom....

Elvileg benne kellett volna lennie a dobozban a javitokeszletnek...de ha minden kotel szakad szerintem megjavithato gumicsonak javitoval is. V. gyerekeknek gyartott medencekhez is adnak javitokeszletet. ...csak gondolkodom....
Megpróbálhatod a kerékpárhoz való folttal ragasztani, de el kell keserítselek.Sosem lesz tökéletes, mindig ereszteni fog.Próbáltam én is sok mindent, talán ez volt a legjobb.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Búvárszivattyúnál mit jelent az emelőmagasság?

3

Poláranyagra lehet textilfestékkel festeni?

0

Hol lehet ilyen bőröndöt kapni?

http://obrazki.elektroda.net/19_1274809584.jpg

1

Ennek mi a magyar neve? Kép! Hogy kell használni?

http://www.galanterka.cz/index.php?seo=kovove-doplnky-prucho..

5

Melyik a legdrágább Magyarországon kapható zárbetét?

Link leírással vagy képpel?

1

Hol tudnék venni, legalább 4-5 mm-es bőrt? (keményáru)

Szeretnék csinálni egy lamellás bőrpáncélt. Mielőtt megvettem volna mindent hozzá, megcsináltam kartonból, hogy legyen egy kis rutinom, és hogy ne a drága anyagot pazaroljam. Somogy megyében élek, errefelé semmi bőrdíszművesről, vagy akármi másról sem tudok, ahol bőrt lehetne venni. Egyedül pesten találtam egy bőrkereskedelmet, de az nagyon húzós lenne. Szóval a kérdésem, tudok-e somogy megyében, 4-5 millis bőrt venni?

5

Hogy lehet egy régi típusú FÉG V4-es átfolyó vízmelegítőn elzárni a gázt? A gyújtó lángot is!

5

Konyhai egykaros csap elkezdet akadozni egy ideje most teljesen megraga, kar mozog de melegviz nem nyithato a hideg meg folyik . Mi lehet a csappal? Javithato?

5

Kérnék ötleteket, mert a kinyithatós ágyunk iszonyúan nyikorog - már próbáltuk mindennel kenegetni a "gépezetét", de a kárpit (ülőrésze) továbbra is eszelős módon nyikorog, mit tegyek?

2

Hol lehet kapni Budapesten extra-lágy szilikont?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!