Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a felfújhatós (2 db)

Mivel lehet megragasztani a felfújhatós ágyat?

Az ágy m?velur anyagból van.

Legjobb válasz: Elvileg benne kellett volna lennie a dobozban a javitokeszletnek...de ha minden kotel szakad szerintem megjavithato gumicsonak javitoval is. V. gyerekeknek gyartott medencekhez is adnak javitokeszletet. ...csak gondolkodom....

Elvileg benne kellett volna lennie a dobozban a javitokeszletnek...de ha minden kotel szakad szerintem megjavithato gumicsonak javitoval is. V. gyerekeknek gyartott medencekhez is adnak javitokeszletet. ...csak gondolkodom....
Megpróbálhatod a kerékpárhoz való folttal ragasztani, de el kell keserítselek.Sosem lesz tökéletes, mindig ereszteni fog.Próbáltam én is sok mindent, talán ez volt a legjobb.

Mi a neve annak a nagy felfújhatós labdának vagy golyónak vagy nem tudom minek nevezzem amibe bele lehet mászni és mondjuk dombról legurulni vele?

emélem azért érthetően fogalmaztam :D

Legjobb válasz: igen tudom mire gondolsz, ilyen nagy, átlátszó, azt hiszem ilyen mûanyagból készül... Sajnos nem tudom a nevét, de nekem is nagyon tetszik :)

igen tudom mire gondolsz, ilyen nagy, átlátszó, azt hiszem ilyen mûanyagból készül... Sajnos nem tudom a nevét, de nekem is nagyon tetszik :)
A kérdező hozzászólása: zorb a neve:D gondoltam valammi elérhetõ áron belehetne egy ilyet szerezni. de durván 300ezer forint..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!