Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a babaruhákból, (7 db)

Mivel lehet a legkönnyebben kimosni a kakit a babaruhákból?

Legjobb válasz: Vanisch szappannal be kell dörzsölni a foltot mosás elõtt vagy még jobb, ha még míg bele nem szárad...

Vanisch szappannal be kell dörzsölni a foltot mosás elõtt vagy még jobb, ha még míg bele nem szárad...
Venisch szappan szerintem is a legjobb. Amúgy a többi termékük szerintem használhatatlan, de a szappan tökéletes!
nekünk is a wanish szappan vált be.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Akkor azt fogom kipróbálni.
ha azonnal kimosod , kijön sima szappannal is. mosom a pelusokat és a baba szappan is kihozza.
mosható pelenkát használunk, folyó víz simán kimossa frissen, aztán mosószóda.
A múltkor nem volt itthon Vanish szappanom - és volt egy elég kakis body, ami már nem is volt túl friss... és a mosogoatószer kihozta teljesen! :) (Jar, ha ez számít valamit.)
A kérdező hozzászólása: Nekem a sima víz nem hozza ki. Egybõl beáztattam és mosóport tettem rá de nem hozta ki. Pedig dörzsöltem is rendesen. Ezért tettem fel a kérdést. Mindig Járt használok akkor azt is kipróbálom, köszi szépen.

Mivel lehet kiszedni a gyümölcsfoltot a szines babaruhákból?

Legjobb válasz: babasxappannal szoktam bedörzsölni. mindig kijön.

babasxappannal szoktam bedörzsölni. mindig kijön.
Én pl a banánfoltot semmivel se tudtam kiszedni a ruhákból. Minden más, még a paradicsom is szépén ki szokott jönni mosószapannal bedörzsölve.
Ha a frissen összefoltozott ruhát kimosod, majd kirakod a napra száradni, akkor a folt elt( Amit egyszer már kimostál, azt már nem tûnteti el a nap.
*eltûnik
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.nekem is a banánnal gyült meg a bajom :-(
kíváncsivá tettetek, most van a gépben a banános ruci. elõtte beszáppanoztam.
Már kínomban a JAR-ral próbálkoztam- ezt a tanácsot kaptam- de az alma és banán foltot nem szedte ki :-(
A kérdező hozzászólása: látom más megoldás nincs, lesz 1-2 evõs ruhája amit nem sajnálok annyira és minden kaja elõtt meg után öltözködés :-( azért kösz a tanácsokat.kül a JAR, meg a többi mosogatószer is az olajos foltok kiszedésére nagyon jó :-)

A babaruhakbol mivel lehet legjobban kiszedni a foltokat?

Azt hallottam par napja, hogy a Vanish szonyegtisztito minden foltot kiszed, probalta mar valaki?

Legjobb válasz: Van ruhára való változata is, én azt használom és nagyon jó.

Van ruhára való változata is, én azt használom és nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy van ruhara valo valtozata is es hasznalom is por formajaban meg folyekonyat is, de allitolag a szonyegtisztito sokkal hatekonyabb:)
Én az Ariel folyékony folteltávolítóját használom, nem is túl drága, a Vanishez képes sokkal olcsóbb, és nekünk bevált!
Én Jar mosogatószerrel szedek ki minden foltot. Alma, barack, paradicsom stb...
Én is a Jar mosogatószerre esküszöm, de pl. a vízfestéket nekem eddig semmi nem hozta ki. Tudtok erre valami megoldást? (bocsi a kérdésemért)
http://kiscsillagom.hu/folttisztitas-egyszeruen-vizfestek Vízfesték esetére, de találsz másra is megoldást.


Mivel lehet kiszedni a babaruhákból az anyatejes sárga kakafoltokat?

Kimostam és sárga maradt, nem jön ki!

Legjobb válasz: Én a baleset után rögtön megdörgöltem vanish szappannal és úgy tettem a mosógépbe.Így kijött a folt.

Rögtön rá jó forró viz. Majd mosószódába áztatom, Esteleg ultra paszta.
Víz, szappan, erõs dörzsölés kihozza a "sárgaságot"! Minél frissebb, annál könnyebben jön ki. Ha mégis marad folt, még vizesen kend be szappannal, hagyd állni kb. fél óráig, majd öblítsd ki. Tuti siker!
Én a baleset után rögtön megdörgöltem vanish szappannal és úgy tettem a mosógépbe.Így kijött a folt.
A legolcsóbb mosószappan. Ha ez kevés, akkor domestos.
vanish szappan.
szia én itt olvastam annó, hogy fölösleges drága mosószappanokat venni, így én kipróbáltam a Caola termékét. Tök jó. Semmi nem marad a ruhában. Én úgy szoktam csinálni, hogy ha kakis lesz, akkor engedek rá forró vizet, majd hagyom egy kicsit állni, míg nem lesz rá idõm, hogy kimossam. Leengedem a vizet, és elkezdem dörzsölni a szappannal a foltot, míg el nem tûnik. Kiöblítem, és mehet a gépbe. Vagy ha nincs annyi ruhád, hogy egybõl moss, akkor tedd ki valahova száradni, és ha majd lesz annyi, hogy megtelik a gép, akkor mehet bele. Én a kád szélére rakom, hipp-hopp megszárad. Bár nálunk a fürdõben padlófûtés van, lehet, hogy azért szárad gyorsan.. Üdv., egy 4, 5 hónapos pici lány anyuja :)
én mindgi egbyõl baleset után hideg vízbe áztattam egy napig kb, utána nyoma se maradt a mosást követõen.
Szia! Nekem az Ariel folteltávolító vált be.
én is mindíg a baleset után cselekedtem azonnal, jar mosogatószerrel dörzsöltem egy picit, majd mosásig félre raktam. Egy ruhában maradt bent, egy rózsaszín bodyban, de akkor nem voltunk itthon..
Én is pont ma jártam így, én úgy szoktam hogy tussal lemosom akkor a nagyja lejön, kijön utána clorox. Áztatom egy darabig van hogy egy napot is benne van aztán mosás.

Foltokat mivel veszitek ki a babaruhákból? Lehet domesztoszt használni a kaki foltokra? És a színes ruhákba?

Legjobb válasz: Ahogy koszos lesz a ruha én egybõl leveszem a gyerekrõl és rögtön kimosom kézzel, úgy általában kijönnek a foltok. Ha makacsabb foltról van szó, akkor Vanish szappannal mosom kézzel, vagy beáztatom folyékony mosószerbe és úgy. A gép nekem nem hozza ki a foltokat, pedig augusztusban vettünk új mosógépet. Amúgy a fehéreket szoktam cloroxba is áztatni, de azt is utána jól kiöblítem, és úgy mosom ki géppel.

Ahogy koszos lesz a ruha én egybõl leveszem a gyerekrõl és rögtön kimosom kézzel, úgy általában kijönnek a foltok. Ha makacsabb foltról van szó, akkor Vanish szappannal mosom kézzel, vagy beáztatom folyékony mosószerbe és úgy. A gép nekem nem hozza ki a foltokat, pedig augusztusban vettünk új mosógépet. Amúgy a fehéreket szoktam cloroxba is áztatni, de azt is utána jól kiöblítem, és úgy mosom ki géppel.
én fehérítõs (fehér domestost) szoktam. talán még ez hozza ki a legjobban. + mosószódával is átdörzsölöm , aztán rögtön megy a mosógépbe és oda is teszek még mosószódát a mosópor mellé.
vanish mosószappan az én favoritom
Nekem a caola mosószappan vált be és az áztatás a bedörzsölt ruhákon. Szakácsként is...
A DM saját termékeiben van mosószappan. Kb. 200 Ft-ba kerül és nagggyon jóóó! Kiveszi a beleszáradt foltokat (fû, kaka stb.) is simán áztatás nélkül. Férjemnek is volt egy folt az ingén, amit a tisztítóban nem tudtak kiszedni (2x is próbálkoztak), ez a szappan azt is kihozta. Szívbõl ajánlom! :)
Szerintem hagyd a Domestost, olyan irritációt csinál, hogy borzalom. Az elõttem szólókhoz csatlakozva, Caola vagy Vanish mosószappan, de ha nagyon biok akarunk lenni, jó a szódabikarbóna is. Felhasználási módját üsd be kedvenc keresõnkbe!
Szia! Hát igen akármilyen drága és felkapott is a mosópor amivel mos az ember nem veszi ki a makacs foltokat.Én a kisfiam baba ruháit Dfeft-tel mostam, de a kaki foltokat csak a Dm-bem kapható saját márkás folttisztító hozta ki, mai napig is ezt használom minden foltra(toll, fû, zsír, olaj, stb....Nagyon jó!1l-es a kiszerelése, 599ft körül van az ára, de sokáig elég, halványzöld a flakonja és összehajtogatott ingek és egy sárga póló 7-es számmal, de az van ráírva, hogy Denk mit Sanfte Bleiche.Én a fehér cipõket és tornacipõket is ezzel mosom a gyerekeknek és nekünk is nagyon szép lesz tõle.Tényleg bátran ajánlom mindenkinek.Remélem tudtam segíteni.Szia Viki
kakifoltra a legtutibb a hideg zsíroldó - utána alaposan ki kell öblíteni a ruhát. Viszonylag friss ruháknál 100%-os hatákonyság, de sokszor beszáradt ruháknál is eredményes. És sokkal gyorsabb, mint szappannal sikálni. Ráfúj, picit rajta hagy, kiöblít.

Segítség, mivel lehet hatékonyan és valóban kiszedni a foltokat a babaruhákból? (pl: gyümölcsfolt, stb)

Most kezdtük a hozzátáplálást, és persze vagy kipürrögi, vagy odanyúl és összekeni a ruháját, én meg minden este áztatok és sikálok, eddig nem sok sikerrel. Amit próbáltam: TOMI és egyéb folyékony babamosószer, Domestos fehérít?, Vanish folteltávolító. Valami más csodaszer? Vannak kölcsön ruhák is, nem szeretném foltosan visszaadni, SOS! Pedig vigyázok azért, terítek rá törölget?ruhát, aztán vízhatlan m?anyag el?két is, és mégis...

Legjobb válasz: Mosószappanos sikálás, fehéreknél a régi fajta, fekete flakonos hipó. Nálam még bejött a Lidl-ben kapható fehér flakonos folteltávolító is. Igaz, nem fél órával mosás elõtt fújtam be, hanem este és másnap indítottam a mosást. A hasmenéses foltokat gyönyörûen eltüntette a fehér bodyból. De én még mindig a mosószappanra esküszöm.

Mosószappanos sikálás, fehéreknél a régi fajta, fekete flakonos hipó. Nálam még bejött a Lidl-ben kapható fehér flakonos folteltávolító is. Igaz, nem fél órával mosás elõtt fújtam be, hanem este és másnap indítottam a mosást. A hasmenéses foltokat gyönyörûen eltüntette a fehér bodyból. De én még mindig a mosószappanra esküszöm.
A legbiztosabb, ha rögtön a "baleset" után megdörgölöd a foltot Vanish SZAPPANNAL. Ha megvárom, amíg beleszárad, én is csak kinlódok a foltokkal ...
Én a színesnek a Clorox-ot használom, tökéletesen kiszedi.A világosakat én is mosószappannal, Vanish-sel dörzsölöm át jó alaposan, aztán hagyom õket egy darabig "állni".
Én Persil Sensitiv Baby-vel mosok, 60 fokon minden babaruhát.Soha nem maradt benne kakifolt, barack, meggy, kamillatea, cékla..stb.Egy kis csomagosat vettem kipróbálni, azóta a legnagyobb kiszerelést veszem.És soha nem kezelem elõ a foltos ruhát, nem teszek hozzá még semmi plusz fehérítõt, folttisztítót, sõt öblítõt sem.Nagyon jó illatuk van vasalás után. :-)
ariel professonal spray. Minden foltot kivesz ha mosas elott bespricelem. Nem mosok - a fehereken kivul- semmit magas hofokon, ezert valik ez be leginkabb, igy tovabbra is maradt a kimelo 30 fok.
Vanish oxyaction gel. Imádom!
A ruhák tisztasága nagyban függ a mosógép mosóhatásától. A régi mosógépem ami 6 éves volt nem vitt ki semmit pedig minden folttisztítót kipróbáltam. A mostani mosógépem A mosóhatású és minden foltot kimos folttisztító nélkül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!