Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet a baba (6086 db)

Mi lehet a baja szegény aranyhalaimnak?

Kb egy hete hozztam őket el volt barátomtól (2db). Azóta elég furák. Nem nagyon uszkálnak, csak egyhelybe vannak és néznek ki a fejükből. Ma vizet cseréltem nekik, és amég a vödörbe voltak, az egyik a hátára fordult, alig birt vissza fordulni, vagy legalábbis úgy tünt. Kicsit meg is ijedtem.

Legjobb válasz: Nekem vannak halaim 2 aranyhal.Az eggyik mindig betegeskedett.Volt ilyen baja amit írsz nem mozgott hasra fordult.Felhívtunk egy hal specialistát és mondta hogy lehet hogy sok ennivalót adtunk neki.Ez is volt a baja mert ezentúl(mivel ezt ajánlotta) mindig mindegyik héten adjak napi 1 szer ennit, 1 nap kihagyásával.utána már nem volt ilyen baja.Ez csak az én véleményem nem biztos h ez a baja.

Nekem vannak halaim 2 aranyhal.Az eggyik mindig betegeskedett.Volt ilyen baja amit írsz nem mozgott hasra fordult.Felhívtunk egy hal specialistát és mondta hogy lehet hogy sok ennivalót adtunk neki.Ez is volt a baja mert ezentúl(mivel ezt ajánlotta) mindig mindegyik héten adjak napi 1 szer ennit, 1 nap kihagyásával.utána már nem volt ilyen baja.Ez csak az én véleményem nem biztos h ez a baja.
Hány literes az akváriumod?Milyen a szûrésed?Vannak még más halak?
A kérdező hozzászólása: Évek óta így élnek...
A kérdező hozzászólása: hable Az enyémek nem lesznek ilyen nagyok :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg szerinted a többi hal, amit megvesznek hova kerül? Még ekkora akváriumuk sincs. S mint mondtam, eddig nem volt semmi problémájuk....
és gondolom nincs is 22 fok alatt a vizük. a tiéd is lenne akkora ami a videóban van, de a mérgezéstõl amit kap nem lesz és 15 év helyett egyet sem fog élni. az hogy a hátára fordult az elsõ jele annak hogy el fog pusztulni. úgyse fogadod meg amiket ide írunk, de ha ezek meghalnak akkor remélem rájössz hogy nem véletlenül írjuk hogy kicsi és utánanézel, hogy milyen halat tarthatsz.
Valószínû, hogy nem nitrát, leginkább ammóniamérgezés fogja gátolni a halakat a fejlõdésben. A szûrésrõl kérdezni sem merek. Na de õ tudja...
A kérdező hozzászólása: Képzeld a vizük bõven 22 fok alatt van... És több éve éltek exemnél. És ha olyan rossz nekik, mondjátok már el nekem, mit csináljak velük???
Nekem tök mindegy hiszel-e nekünk vagy sem. Mindenki a saját hibáiból tanul. Az általam linkelt oldalon sem dísznek írják a 200 litert. Hogy mit kéne csinálnod? Elajándékozni, eladni, elcserélni, bevinni egy boltba. Így kapásból ez a négy dolog jutott eszembe. Olvass egy kicsit a nitrogénkörforgásról, könnyebben megérted mirõl is van szó és miért írjuk, amit.
A boltban eladásra vannak, és ideiglenesen zárják össze õket kis helyre. Nem ott éli le az életét. Olvasd el ezt: http://diszhal.info/Carassius_auratus.php 20 év, hideg víz, 35 cm és 200 liter. Akkor szerinted mennyire állatkínzás, amit csinálsz? "WC-be" zártad a halakat. Ha extra erõs szûrésed van (ami egy jókora külsõ vödrösbõl áll), 2 évet adok nekik. Ha nincs, akkor néhány napot, hetet, talán hónapot.
lehet, hogy nálad se lesz, hát ne tömd õket kajával, mert lehet hogy addig esznek míg ki nem durrannak... (nem volt még aranyhalam)
A kérdező hozzászólása: -.- exemnél nem volt semmi bajuk
csak amíg kicsik
A kérdező hozzászólása: Lehet, de spec az állatboltba 10 hal van kb ugyan ennyi vizbe és semmi bajuk. Ahhoz képest szerintem 2 halnak nem pici...
A kérdező hozzászólása: Ó hát az lehet. Mert egyfolytába oda jönnek, én meg adok nekik enni, mert olyan cukin esznek. Exem meg egynap egyszer adott nekik. Köszi a választ. :)
Ezeknek a halaknak 200liter kéne és mondjuk abba 5darab aranyhal
A kérdező hozzászólása: 50 literes akváriumba vannak. Nincs más halacska. A szûrés rendben van.
Az aranyhalak nagyra nõnek és sokat esznek szal nagy akvárium kell nekik jó szûréssel vagy pedig egy kerti tó.A boltban minden hal kis helyen van , mert ott eladják nem pedig tartják õket:D pár hét alatt úgyis elfogy és jön a következõ szállítmány ha meg elpusztul pár tök mindegy úgyis fele annyiba kerül mint amennyiért eladják....az pedig , hogy forgolódott az elég rossz jel csoda , hogy még él.Teljes vízcserét pedig nem lehet csinálni, viszont jön a nyár és a meleg majd hûteni is kell a vizüket mert a 28-30 fok nem lesz nekik jó.

Már két napja nyüszűl a kutyám és nem tudom mi a baja Nagyon félek hogy valami baja van Szerintetek mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Bizony, baja van. Valószínûleg komoly baja, mert a kutya , ha lehet, eltitkolja a fájdalmát. Ha már jelzi, akkor nagy a baj. Ennek egy megoldása van: állatorvos!

Bizony, baja van. Valószínûleg komoly baja, mert a kutya , ha lehet, eltitkolja a fájdalmát. Ha már jelzi, akkor nagy a baj. Ennek egy megoldása van: állatorvos!
Tényleg komolyan gondoltad, hogy ezt látatlanban meg tudjuk mondani? Lehet, hogy más kutyájánál volt hasonló tünet, de ezt ezerféle dolog okozhatja, mind eltérõ gyógymóot igényel. Nem tudom, miért nem evidens, hogy állatorvoshoz kell(ett volna már tegnap)vinni.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baja csak egy másik kutya átjár hozzánk és az miatt nyüszült de mióta elvittük már nincs semmi baj

A cicám beteg, mi lehet a baja?

Tegnap reggel óta nem eszik szinte semmit, a padlóra végzi a dolgát és 2x hányt is. De egyébiránt nem fáj semmije sem és eleven, rohangál. A macskakolbász az egyetlen, amibõl evett egy keveset (apróra felvágva), de azt ki is hányta késõbb :( Próbáltam neki felvágottat és színhúst is adni, de azt sem ette meg. 45%-os hústartalmú nedvestápot kap, csak benti cica. Ketten vannak egyébként, a másiknak semmi baja. Természetesen amint hazaért a párom munkából elvisszük állatorvoshoz, csak érdekelne mi lehet a gond, hátha tudja valaki :( (én most munkából írok...)

Legjobb válasz: Ha hányt, akkor nem kéne neki enni adni most. Viszont jó lenne, ha sok vizet inna, hogy ne száradjon ki. Hogy mi a baja, a fene tudja, hirtelen sokat evett, valami olyan dolgot evett, ami nem jó (akár megrághatott egy szobanövényt is, ha van), vagy valamit a ruhátokon, cipõtökön hazavittetek, ami megfertõzhette. Ennél közelebbit nem lehet szerintem mondani, majd megvizsgálja délután az állatorvos. Ha eleven, akkor az jó jel, lehet nincs komoly baja, lehet tényleg csak egy kis gyomorrontás, de így látatlanban nehéz bármit is mondani. Mindenesetre remélem, hogy már holnapra jobban lesz a cicátok.

Ha hányt, akkor nem kéne neki enni adni most. Viszont jó lenne, ha sok vizet inna, hogy ne száradjon ki. Hogy mi a baja, a fene tudja, hirtelen sokat evett, valami olyan dolgot evett, ami nem jó (akár megrághatott egy szobanövényt is, ha van), vagy valamit a ruhátokon, cipõtökön hazavittetek, ami megfertõzhette. Ennél közelebbit nem lehet szerintem mondani, majd megvizsgálja délután az állatorvos. Ha eleven, akkor az jó jel, lehet nincs komoly baja, lehet tényleg csak egy kis gyomorrontás, de így látatlanban nehéz bármit is mondani. Mindenesetre remélem, hogy már holnapra jobban lesz a cicátok.
Ezen a honlapon sok mindenrõl tájékozódhatsz, én a betegségeket emeltem ki: http://macska.mancsok.hu/betegsegek/
Jaj, de sajnálom. Vissza kéne menni az orvoshoz, kideríteni, hogy milyen eredetû fertõzés lehet, hogy célzottan lehessen kezelni. Eseetleg megérné vérvételbõl szûrést végezni a macskák gyakori súlyos fertõzõ betegségeire (FIV/FELV). Nem olcsó mulatság két cicánál, de én legalább egy szimpla vérvételt mindenképp kérnék, abból sok minden kiderülhet.
A kérdező hozzászólása: Elbíztam magam sajna :( Tegnap este már egyik cica sem nagyon akart enni, aztán végülis a lány (nem õ volt a beteg) evett, miután szinte péppé aprítottuk a kajáját. A kandúr is evett egy kevesett, de ma sajnos megint hányt :( Az orvos azt mondta, eltarthat 2-3 napig amíg jobban lesz, de hánynia már nem kellett volna. Inni is nagyon furcsán ivott mindkettõ, rendes lefetyelés helyett a mancsukkal löködték a tálat, majd a mancsukról nyalogatták le a vizet, vagy csak azt nyalták fel ami kiment a tál mellé. A tálakat pedig alaposan kimossuk és megszárítjuk minden etetés után mióta betegek, szóval nem tudom mi a baj vele :(
A kérdező hozzászólása: Köszönjük, nagyon aranyosak vagytok :)
Jobbulást a cicának!
Örülök, hogy minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Na az orvos azt mondta valamilyen fertõzést szedett össze a kis nyavalyás, kapott 3 szurit meg a biztonság kedvéért valamit férgek ellen. Egyébként tegnap este már evett egy keveset szerencsére, bár nem rendes adagot, és azóta nem hányt vagy volt hasmenése. Mindenkinek köszönöm a tippeket és a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm a válaszokat azért, mindenkinek ment a zöld. Remélem nem súlyos a dolog.
Akkor bármi lehet, majd írd meg, mi volt az orvosnál.
A kérdező hozzászólása: Ivíartalanított, ha ez számít valamit...
A kérdező hozzászólása: 1.5 éves kandúrról van szó, sima házicica, nincs márkája :)
Mennyi idõs?
A kérdező hozzászólása: Egyszer pisilt a padlóra (tegnap reggel), de meglehetõsen sokat. Nem volt véres. Ma viszont a padlóra végezte a nagydolgát is reggel, és híg volt a dolog. Hányt is, késõbb pedig mielõtt elmentem munkába egyszer öklendezett, de nem hányt. Lehet már tegnap el kellett volna vinni orvoshoz, de mivel elemében volt, reméltem hogy csak egy kis gyomorrontás és estére/reggelre elmúlik :(((
Ha a padlóra pisil, akkor lehet húgyúti betegsége. Ilyenkor sokszor próbál pisilni, de keveset sikerül és gyakran az almon kívül. Véres is lehet a vizelet. Mivel ez fájdalmas, járhat hányással és étvágytalansággal. Mindenképp orvos, fõleg ha kandúr, mert náluk elzáródást is okozhatnak az esetleges húgykövek. Ez persze csak egy lehetséges ok (saját tapasztalatból).
A kérdező hozzászólása: Van szobanövény, egyik sem ártalmas a cicákra, ezt mindig megnézzük mielõtt növényt vásárolunk. Az ivásra nem nagyon tudtam rávenni õt, szinte sosem iszik a tálból... :(
A kérdező hozzászólása: Végülis visszamentünk a dokihoz még kétszer, kapott mindkettõ még 4-4 szurit, gyógyszert is. Végülis azt mondták hogy megfáztak, és elkaphattak valami vírust, mivel nehezen nyeltek, levegõs volt a hasuk és fájt is, egy kicsi lázuk is volt. Kaptunk a dokitól valami "felépítõ" tápot amit betegségek után érdemes, elsõre nem akarták enni de a szájukba tették ilyen mûanyag szuris eszközzel és utána megették. Mára már szerencsére mindkettõ normálisan eszik, jól vannak!!!


Mi lehet a baja a telefonomnak?

Alcatel ot 995öm van, most lett kb 6hónapos. Hangszórója röcsög de nagyon, kb 1 hete. Ma meg észrevettem hogy a kijelzője szarakszik. PL. megnyomom hosszan a kijelzőt a kezdőlapon, ilyenkor ugye előkell jönnie h háttérkép kiválasztás stb.. megnyomom erre be is jön majd a felső lehúzható menü lenyilik meg ilyenek. Facebookon lapozok és elkezd mozogni a lap mintha lapozgatnám összevissza. De ezt az esetek kb 60%ában csinálja, mert nem mindig ilyen. Már csináltam rajta egy gyári beállítások vissz.állítását is. Azt se tudom h et h mutassam be a szolgáltatónál mert ugye nem mindig hülyéskedik van amikor jó.Egyáltalán a kijelzővel lehet baj?

Legjobb válasz: Vidd vissza és mondd el mi baja ha értelmes az ember aki ott van tudni fogja mi baja és segít!

Vidd vissza és mondd el mi baja ha értelmes az ember aki ott van tudni fogja mi baja és segít!
A kérdező hozzászólása: mostmár nem csinálja csak ritkán éri el, elõzõ napokban meg nagyon megvolt bolondulva. de a hangszóró miatt ígyís úgyis beviszem, majd megkérdezem akkor. köszi!

Most vettem egy mercedes a190 avangardot-ot nagyon jól ment a kicsike de most pörög mint állat de nem akkar feljebb váltani mi lehet a baja?

jó áron volt nem akarom vissza vinni úgy hogy nagyon kénne a segitség

Legjobb válasz: Lehet pont ezért volt nagyon áron. Vidd el szerelõhöz, mondd neki nézze meg, ha meg sokba kerül megcsináltatni, hát vidd vissza. Nekem is Mercim van, elég brutkók a szervizköltségei, simán azért lehetett olcsóbb, mert baja van. És kitudja, lehet más baja is van.

Lehet pont ezért volt nagyon áron. Vidd el szerelõhöz, mondd neki nézze meg, ha meg sokba kerül megcsináltatni, hát vidd vissza. Nekem is Mercim van, elég brutkók a szervizköltségei, simán azért lehetett olcsóbb, mert baja van. És kitudja, lehet más baja is van.
Tehát a motor ok? A váltónak lehet baja a rossz olaj, egy rossz szelep, hidrotömb, stb. Hibajellegben és összegben is széles a skála. Márkaszervízben kezdj, ott ajánlanak majd váltós embert.

Mi lehet a baja az mp3 lejátszómnak? Folyton ki be kapcsol!?

van egy mp3 playerem, ami a bekapcsoló gomb nyomásakor bekapcsol ugyan, de egyb?l kikapcsol. ha bedugom gépbe, akkor folyamatosan ki-be kapcsolgat, a gép sem érzékeli. van rajta reset gomb, de akárhogy, akármeddig nyomom, nem csinál semmit.

Legjobb válasz: sok ilyen Mi lehet a baja ... kezdetü kérdés van mostanság , de nem lehet ezeket a filléres mp3 lejátszókat megjavíttatni, kidobhatod a kukába ha valami baja van .

sok ilyen Mi lehet a baja ... kezdetü kérdés van mostanság , de nem lehet ezeket a filléres mp3 lejátszókat megjavíttatni, kidobhatod a kukába ha valami baja van .

Beteg egy gyöngyi kiscsirkém. Mi lehet a baja, mit adhatnék neki, hogy meggyógyuljon?

5db gyöngytyúk csibém van, és 12 japán csirkém. 4 gyöngyi 8 hetes. Három napja az egyik nem szaladgált annyit, mint a többi, tegnap és ma már csak gubbasztott. Jól evett, ivott, és jól repült, de nem ment a többi után, hanem le-le maradozott. Ma este adtam neki foghagymát, úgy hallottam hogy az jó, de napról napra rosszabbul van. Most már nem is nagyon tud repülni. A többinek nincs semmi baja. Mit tehetek, hogy meggyógyuljon?

Legjobb válasz: Semmit nem tehetsz. Egy csibének ezer baja lehet. Nem akarlak elszomorítani, de hamarosan el fog pusztulni az az egy jószág. Minden baromfi csoportban akadnak kevésbé életrevaló, satnya egyedek.

Semmit nem tehetsz. Egy csibének ezer baja lehet. Nem akarlak elszomorítani, de hamarosan el fog pusztulni az az egy jószág. Minden baromfi csoportban akadnak kevésbé életrevaló, satnya egyedek.
Próbáld meg esetleg azt, hogy valami tápoldatot vezsel, esetleg vidd be a lakásba, hogy megelbbe legyen.

Beteg a leguánom? Tegnapelőtt vettem egy madagaszkári törpeleguánt (chalarodon madagascariensis) és elvileg nagyon aktívnak kéne lennie leírások alapján, de egésznap csukott szemmel fekszik. mi lehet a baja? Lehet hogy csak stresszes?

Legjobb válasz: Nem eszik a boám,egy ideje kényszer tömöm:((mi lehet a baja?Bélféreg?vagy csak olyanja van?:)A leguán sajnos nagyon kényes állat.valószínûleg vitaminhiány,vagy a megfelelõ hõmérséklet hiány a baja...lehet ez a gond az én boámmal is?!:SSS

Nem eszik a boám, egy ideje kényszer tömöm:((mi lehet a baja?Bélféreg?vagy csak olyanja van?:) A leguán sajnos nagyon kényes állat.valószínûleg vitaminhiány, vagy a megfelelõ hõmérséklet hiány a baja...lehet ez a gond az én boámmal is?!:SSS

Mi lehet a baja? Kb.4-5 napja vettem egy nyuszit, 1-2hónapos lehet, és tegnapig tök jól elvolt, de tegnap óta alig eszik, nem olyan élénk mint eddig volt, szinte csak fekszik egész nap.

A fülei normál esetben ugye felállnak de egy napja igy lekonyulnak s?t az egyik igy átment a másik oldalra, szoval nem áll a normális helyén. Remélem érthet?, ja és az olyan válaszolok kiméljenek akik csak azt tudják mondani hogy:" vidd el dokihoz, minek az ilyen embernek állat..stb.." Ha estig nem javul elviszem az állatkórházba, ugyanis szombat van és ahova szoktunk járni az már zárva van.

Legjobb válasz: Hol tartod a nyuszidat? Lehet megcsípte a szúnyog és azért ilyen. MIvel eteted? VAgy lehet hogy szimplán csak melege van.. az enyém is szokott ilyet csinálni, ha este sem fog enni amikor már lehül az idõ akkor komolyabb baja lehet... Tegyél neki be friss vizet, hátha iszik belõle..

Hol tartod a nyuszidat? Lehet megcsípte a szúnyog és azért ilyen. MIvel eteted? VAgy lehet hogy szimplán csak melege van.. az enyém is szokott ilyet csinálni, ha este sem fog enni amikor már lehül az idõ akkor komolyabb baja lehet... Tegyél neki be friss vizet, hátha iszik belõle..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, elvittük dokihoz adott antibiotikumot meg infuziot, ám mindennek ellenére a nyuszi délután 5óra körül elpusztult.. :'( R.I.P.
Utolsó válaszolónak van igaza, teljes mértékben. Fogadd meg a tanácsait, gyakorlott nyulas vagyok, én is ezt írnám.
szénát egyen szénával, meg reggel este egy kis marék nyuszitápot... nagyon fiatal még, te meg össze-vissza eteted :S nem csoda, hogy megy a hasa szegénynek... http://www.nyuszivilag.hu/taplalas.htm 6 hetesen szokták elválasztani õket az anyukájuktól :(( nem kell neki kenyeret sem adni, még szárazon sem, semmi szükség rá, azonkívül nem is nyuszinak való... http://www.torpenyul.hu/content/t%C3%B6rpeny%C3%BAl-%C3%A9tr..
Ha a nyuszi mégcsak 1-2 hónapos az nagy baj.Olyankor még az anyja mellett a helye. Három hónapos kor alatt tilos zöldség, gyümölcs, fû stb. Csak széna és száraztáp.És a kenyér is tilos.Mielõtt belevágtál a nyuszizásba utána olvashattál volna a dolgoknak...
A sok zöldtõl kakil folyósat.. Én is bele estem anno ebbe a hbába, a nyuszi nem nagyon tud mértéket tartani... Vegyél el tõle minden zöldséget és csak száraz tápot vagy kenyeret adj neki(a kenyér nagyon száraz legyen). A sok zöldtöl kezd menni a hasa, a nyuszik abba el is pusztulhatnak, vigyázz vele..
egy orvos biztos megmondja a választ
A kérdező hozzászólása: amugy nem hiszem hogy túl etettem, eddig normálisan evett mostmeg pont hogy alig eszik.
A kérdező hozzászólása: Most már a széklete is kezd folyós lenni, eddig szépen bogyózott, most már hígabbat kakil.
Hát a nyulak nenagyon szoktak felfázni, nekem a nyuszim kint töltötte a telet is egy hatalmas ketrecben, annyi hogy az ólja tele volt szénával. (vicces volt amikor csak a feje látszott ki a széna közül).. Figyeld meg hogy nem e folyik az orra, vagy nem hapcizik e ha nem akkor valószínüleg nem megfázás.. Nem lehet hogy túletetted? akkor is szoktak így viselkedni. Ha holnara nem lesz jobban, akkor valami komolyabb baja lehet..
A kérdező hozzászólása: Lakásban van szabadon jár-kel, füvet kap enni, salátát, száraz tápot, szárított kenyeret, vize az mindig friss és inkább iszik mint eszik. Adtam még neki répát meg paprikát de azt nem eszi. Egyik ismerõsöm szerint felfázott, mert a fürdõszobában csempe van és tegnap végig ott kuksolt..
Sajnálom..

Kislanyom 1eves es 7510gramm! Nem hajlando enni! Kicsi a sullya, de eletvidam ügyes es okos baba! Mi lehet a baja?

csecsemökent soat evett jo evö baba volt!szeptember ota 500grammot hizott!az utobbi 1honapban keveset eszik ebböl az utolso 2hetben szinte semmi!fözök neki,de semmit!maximum pici gyümölcsöt!inni iszik szepen!vigyorog,magyaraz,felall,lepeget jatszik jo kedvü!aggodom!orvosnal is voltunk az orvos semmi erdemlegeset nem mondott!köszönöm a valaszokat

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy vashiányos esetleg? Én lehet, hogy a saját megnyugtatásodra kérnék egy beutalót vérvételre. (Egyébként tudod, hogy minden baba más, lehet, hogy semmi okod aggódni.)

Nem lehet, hogy vashiányos esetleg? Én lehet, hogy a saját megnyugtatásodra kérnék egy beutalót vérvételre. (Egyébként tudod, hogy minden baba más, lehet, hogy semmi okod aggódni.)
A fiam 4 hónaposan 9 kiló volt! Most 3 éves és 11 kiló. Szerintem ha amúgy nincs baja, akkor ne aggódj, a lényeg, hogy jókedvû. És végülis azt írod, hogy hízik, csak egy kicsit lassan. :) Az is lehet, hogy túl sokat iszik és az telíti el a gyomrát.
A kérdező hozzászólása: a baj ha nem adok neki annyit inni akkor sem akar enni!:-( csak a zöldbosot, barackot es bébi répát akrja megenni na meg a ropit!de azt adom neki, mert esküszöm en mar a ropinak is örülök ha megeszi!hnap sziv ultrahang, az orvos szerint attol is lehet picike!egyebkent nemetorszagban elünk es itt mindent megneztek mar!ha az elkövetkezö 6honapban sem gyarapodik az orvos a növekedesi hormon fogja ellenörizni!attol felek, hogy hormon kezelest kapjon!köszönöm a valszokat!
Az én lányom is kicsi és már mi is jártunk mindenhol!Most legutoljára gasztroenterológián!De ott sem találtak semmit!Ilyen alkatú!Az evéssel szintén küszködünk, szinte alig eszik valamit!1 évesen 8 kg volt.
Én kislányom is pici, 8, 2 kiló volt egy évesen. Ehhez centiben se sok, 72 centi körül van, teljesen arányos, nem is vékony. Valószínûleg ilyen az alkata. Az, hogy kevesebbet eszik, lehet a fogzás miatt.
A kérdező hozzászólása: most nem jön foga!6foga kinnt van!ma voltunnk sziv ultrahangon es ekg-n de ott is minden rendben van!most minket is gastroenterologira küldtek!az enyem sem hosszu 71cm!ö is teljesen aranyos vannak kis hurkai es pocija!jo en sem vagyok nagy mert szüles utan 2hettel mar 50kg voltam es most is epp hogy a 48at verem!de azert egy pici gyermek mas!köszönöm mindenkinek a valaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!