Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet Margit (10 db)

Budán, a Margit kórházból Dr. Sztanyik Lászlóról mit lehet tudni?

Legjobb válasz: Én nagyon jókat hallottam róla. Személyesen nem hozzá járok, de a kolléganõm igen, terhesgondozásra és nincs panasz. Sõt! Rengeteg betege van, tehát jó orvos lehet.

Én nagyon jókat hallottam róla. Személyesen nem hozzá járok, de a kolléganõm igen, terhesgondozásra és nincs panasz. Sõt! Rengeteg betege van, tehát jó orvos lehet.

A Szent Margit Gimnázium honlapján mikor lehet megnézni a végleges felvételi jegyzéket?

Már elvileg több mint egy napja fennt kéne lennie a listának, a honlapon a híreknél ki is van írva, hogy fenn van,de ha rákattintok, vagy visszadob a honlap kezdõlapjára, vagy kiír vmit, hogy túl sokan nézik egyszerre a honlapot(ez a probléma nem csak nálam merült fel). Van valami mód, hogy megtekintsem a listát?

Mit lehet csinálni a Margit-szigeten?

Holnap megyek anyámékkal, de olyan szar programok lesznek biztos, ami a 6 éveseknek jó, mert persze csak az öcsém a fontos, mit számít az, hogy én akarok-e kecskét simogatni, meg ilyenek..:D Tehát jó lenne, ha írnátok jó elfoglaltságokat, amik lekötnek egy 14 éves lányt. Sok mindenre nyitott vagyok, szóval még könyvtár nézés is jöhet, ha van ott olyan egyáltalán. De tényleg bármi. Csak ne óvodásoknak való...><

Legjobb válasz: Ha haverokkal mész,azt írtam volna hogy vízipipázás, de ha családdal, akkor focizhatsz öcséddel, röpizhettek, fagyizhattok,vattacukor,séta,fotózhatsz. Ne úgy indulj neki, hogy 'fú,desz.r lesz' :D 16/l

Ha haverokkal mész, azt írtam volna hogy vízipipázás, de ha családdal, akkor focizhatsz öcséddel, röpizhettek, fagyizhattok, vattacukor, séta, fotózhatsz. Ne úgy indulj neki, hogy 'fú, desz.r lesz' :D 16/l
Nincs kecske simogatás viszont van egy kis állatkert ahol gólyát láthattok közelrõl(mivel betegek) meg ló stb. lehet nálad ez ovi program de ha szereted az állatokat akkor láthatsz sast is ott attól függ milyen beteg madarak vannak éppen most ott.Hátul Japánkertben sétálgathatsz ha szombaton mentek rengeteg esküvõi fotót láthattok és némelyik gyönyörû!Lehet napozni is olvasni is kb amit oda viszel azt mind csinálhatod ott


A Margit-szigeten mit lehet csinálni első randin? Még nem találkoztunk és ezért félek, mert elég kuka tudok lenni ismerkedésnél. Szóval ha csak sétálnánk elég valószínű, hogy nem tudnék megszólalni.15/f

Egyébként velem tényleg bármir?l lehet beszélni, mert szinte minden érdekel. Csak nem vagyok egy jó beszélget?.

Legjobb válasz: Nagyon szeretnék már találkozni vele, de félek is. :S

A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnék már találkozni vele, de félek is. :S
Pedig a séta az jó, mert közben láttok embereket, dolgokat, ami elindíthat egy beszélgetést. De ne görcsölj rajta, add magadat. Én is elég szótlan vagyok, de ez van. Egyébként pedig lehet, hogy a csaj jó beszédes, és akkor nem kell attól félni, hogy kukán sétáltok egymás mellett :) -- L4F
Nem tom h ez bejön-e , még nem próbáltam, h. kocogni, biciklizni hivod el a csajt és akkor az egy oan program aminél kevessebbet kell beszélni, de már rögtön lesz egy közös élményetek!! csak bicóval ne bukj el:D mert az elég ciki lenne:D:D:D
fagyira hivd meg a bnõd:)

A Margit-szigeten mit lehet csinalni (korbesetalason kivul)?

Koszi az otleteiteket :)

Legjobb válasz: Az öcsém egy alkalommal délután négykor dugott a csajával a szökõkút mellett, mindketten anyaszült meztelenül. Én pedig fiatal koromban két haverommal kibéreltem egy négykerekû biciklit, amivelé letaroltuk a nagy virágágyás jó részét, elütöttünk 2 német turistát és egyéb garázdaságokat követtünk el. A jármûvet végül a dunába dobtuk. Este benne volt a híradóban az eset, pár nap múlva bezárták a kölcsönzõt. Én ilyesmiket javasolnék, magam is nagyon szívesen gondolok vissza ezekre a szép emlékekre.

Az öcsém egy alkalommal délután négykor dugott a csajával a szökõkút mellett, mindketten anyaszült meztelenül. Én pedig fiatal koromban két haverommal kibéreltem egy négykerekû biciklit, amivelé letaroltuk a nagy virágágyás jó részét, elütöttünk 2 német turistát és egyéb garázdaságokat követtünk el. A jármûvet végül a dunába dobtuk. Este benne volt a híradóban az eset, pár nap múlva bezárták a kölcsönzõt. Én ilyesmiket javasolnék, magam is nagyon szívesen gondolok vissza ezekre a szép emlékekre.
Jaj belekönnyeztem a röhögésbe az elsõ válaszon:-))) Sétáláson kivül palatinus, sportolás, hinta, az a négykerekû jármû is valóban jó móka bár jómagam csak rendeltetésszerûen hazsnáltam eddig:-D
A kérdező hozzászólása: Latom masoknal is bekoszontott a tavasz :D Lol Koszi az otleteket, de en valami szolidabb tevekenysegre gondoltam :) Igen, mondjuk az a 4kereku ize jo otlet :) Ha valaki tud meg valamirol amirol igy mi 3an nem akkor legyszi tudassa, koszi :)

Mit lehet tudni Dr. Magyar Attiláról a Margit kórházból?

Legjobb válasz: Gondolom már nem aktuális,de én csak jót tudok róla mondani!!2 hete szültem nála.Le a kalappal,nagyon humánus és segítõkész ember!!!!Köszönöm neki az élményt!

Gondolom már nem aktuális, de én csak jót tudok róla mondani!!2 hete szültem nála.Le a kalappal, nagyon humánus és segítõkész ember!!!!Köszönöm neki az élményt!
A szülés mióta élmény? Inkább esemény.
iwiw ld.
Húúú micsoda emberek vannak!! Nagyon régi volt ez a kérdésem. 1 válaszoló!!! Most csak azért írok mert jót nevettem magamban.Amikor válaszoltál elõtte 3 héttel szültem Dr.Magyar Attilánál. Valószínû elkerültük egymást.:)

Mivel lehet menni Margit szigetre?

Legjobb válasz: Pl. 4-6 vilivel

Pl. 4-6 vilivel
Autóval az Árpád híd felõl.
Ha van pénzed, a helikoptert, ha eddzettt vagy, az úszást ajánlom.
Vagy gyalog.
26-os busz, 106-os busz, 113-as busz, 4-6 villamos, 1-es villamos, hajó. Attól függ, honnan akarsz menni.
Öööö... Lábbal, biciklivel, autóval, busszal...

Margit Kórházban mi a "szokás" császár után? Meg lehet próbálni a sima szülést 2 év után?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Nekem is császár volt az elsõ és sima a második, de több, mint két év van a gyerekek között és mindkettõt ott szültem. Bár a doki majd megmondja, hogy a baba és a te egészséged szempontjából mi a legjobb, bírja-e a varrat, vagy sem, de alapból a két év után már nem lehet gond.

Szerintem igen. Nekem is császár volt az elsõ és sima a második, de több, mint két év van a gyerekek között és mindkettõt ott szültem. Bár a doki majd megmondja, hogy a baba és a te egészséged szempontjából mi a legjobb, bírja-e a varrat, vagy sem, de alapból a két év után már nem lehet gond.
Elsõ vagyok megint, nekem a sima szülés után kézzel kitapintotta a doki, hogy a méhemen lévõ varrat a szülés alatt nem sérült-e. Szerencsére minden rendben volt, de ettõl függetlenül ilyenkor adnak antibiotikumot, aszt hiszem két napig kellett szednem reggel és este.
Nekem 16 hónap lesz akicsik között és azt mondta az orvos h sima szülésnek fog indulni, ha baj van csak akkor császároznak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!