Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet vagy konvertálni (6 db)

Hogyan lehet egy PRC fájlt PDF-é konvertálni vagy mivel lehet megnyitni?

Legjobb válasz: Megnyitni ezzel tudod : Mobipocket Reader Letöltése : http://ipon.hu/utils/Mobipocket_Reader Konvertálni próbáld ki ezt : http://www.processtext.com/abcpalm.html esetleg ezt : http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Vagy próbáld ki ezeket az internetes konvertáló oldalakat : http://www.mobi-to-pdf.com/ vagy : http://www.istonsoft.com/pdf/convert-prc-to-pdf.html

Megnyitni ezzel tudod : Mobipocket Reader Letöltése : http://ipon.hu/utils/Mobipocket_Reader Konvertálni próbáld ki ezt : http://www.processtext.com/abcpalm.html esetleg ezt : http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Vagy próbáld ki ezeket az internetes konvertáló oldalakat : http://www.mobi-to-pdf.com/ vagy : http://www.istonsoft.com/pdf/convert-prc-to-pdf.html

Milyen programmal lehet mp3-ról mid-re vagy midi-re konvertálni?

Letöltöttem azt a synthesia nevû programot és néhány zenét szeretnék eredeti mid vagy midi-be konvertálni, hogy lejátssza.

Legjobb válasz: Ami szeretnél az olyan, mint ha hallás alapján akarnál kottát írni. Lehet, de nem lesz tökéletes. Biztos van rá program, de az eredmény általában csak épp elfogadható lesz.

Ami szeretnél az olyan, mint ha hallás alapján akarnál kottát írni. Lehet, de nem lesz tökéletes. Biztos van rá program, de az eredmény általában csak épp elfogadható lesz.
[link] google
Macintoshon: [link] Windowson nem használtam ilyet.
A kérdező hozzászólása: köszi


Mivel lehet lejátszani (vagy konvertálni) a 3gp-t?

A telefonommal vettem fel, feltettem a gépre, de se a media player, se winamp nem játsza le. Mivel konvertálhatnám mp3-ba, vagy milyen programmal játszhatom le? (amit ingyenesen töltök le a netr?l:P... ami, mi?)

Legjobb válasz: Szia, mplayer lejatszik mindent: http://www.mplayerhq.hu/design7/dload-hu.html nakar meg a dvd-t is ha csak iso formatumban van valamilyen okbol a hdd-n :)

Szia, mplayer lejatszik mindent: http://www.mplayerhq.hu/design7/dload-hu.html nakar meg a dvd-t is ha csak iso formatumban van valamilyen okbol a hdd-n :)
mplayer, kmplayer, realplayer
xilisoft3gpvideoconverter-t ajánlom.Kell majd hozzá serial is.A crackdownloader 2.2-t töltsd le.Ha esetleg nem engedné a viruskeresõd, hogy elinditsd akkor engedd neki nem kapsz virust sem én legalább is még nem kaptam.Már 2 éve használom.
GOMplayer lejátsza, én is ezt használom.A neten megkapod onnan szedtem le én is.

Van olyan program a mivel át lehet konvertálni a Google föld által felvet videókat (vagy körutazás vagy hogy hivják) mp4 vagy valami olyan formátumra amit le tud játszani pl sima window media player?

Legjobb válasz: Gondolom, valamilyen screen recorderrel (olyan program, amivel fel tudod venni ami a monitoron van) meg lehet csinálni. Pl. CamStudio HyperCam ...

Gondolom, valamilyen screen recorderrel (olyan program, amivel fel tudod venni ami a monitoron van) meg lehet csinálni. Pl. CamStudio HyperCam ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!