Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet vagy (10116 db)

Heló nekem az lenne a gond hogy nem tudom hogy mivel lehet vagy hol-lehet azt megcsinálni hogy saját szerveren amit bérlek lehessen skint feltölteni ez külön programot igényel vagy valami?

Legjobb válasz: Miért nem attól az üzemeltetõ cégtõl kérdezed, akitõl bérled a szervert? Fingunk nincs arról, mik a körülmények, semmit nem írtál le, mit bérelsz, mire használod... És mit keres ez a humor kategóriában? Most nevessek, vagy nem értem...?

Miért nem attól az üzemeltetõ cégtõl kérdezed, akitõl bérled a szervert? Fingunk nincs arról, mik a körülmények, semmit nem írtál le, mit bérelsz, mire használod... És mit keres ez a humor kategóriában? Most nevessek, vagy nem értem...?
Hehehe, ez jó, ez a hét vicce. Skint feltölteni, lol! Saját szerver!! Háháhááá!!!!44!4
A kérdező hozzászólása: Azért van a humornál mert reggel írtam ki és a buszom kb 10 perc és ment ezért nemvolt kedvem kategóriát nézni hanem ez jött. A szervert pedig a szerverem.net bérelném és ott lehetséges-e megoldani ezt ?
Fogalmam nincs. Ezt ismered? - Doktor úr, a férjem azt képzeli magáról, hogy õ egy helikopter! - Küldje el hozzám. - Jó, de le tud itt szállni?
Én... Áh......

Galagonyából mit lehet, vagy mit érdemes készíteni és hogyan? Egybibés, nagytermésű fajta.

Legjobb válasz: A galagonya húsa nyersen, vagy fõzve fogyasztható, szárítva lisztként is használható. Magját pörkölve és õrölve pótkávénak is használták. Gyógyhatású (szívre) lekvárt lehet fõzni belõle, de mivel vékony a húsa, nagyon szaporátlan lehet. Meg kell fõzni, átszûrni a magoktól, aztán úgy, mint más lekvárt. De nem hiszem, hogy túl jó ízû lenne, mert nyersen sem az, viszont mint említettem, gyógyhatású.

A galagonya húsa nyersen, vagy fõzve fogyasztható, szárítva lisztként is használható. Magját pörkölve és õrölve pótkávénak is használták. Gyógyhatású (szívre) lekvárt lehet fõzni belõle, de mivel vékony a húsa, nagyon szaporátlan lehet. Meg kell fõzni, átszûrni a magoktól, aztán úgy, mint más lekvárt. De nem hiszem, hogy túl jó ízû lenne, mert nyersen sem az, viszont mint említettem, gyógyhatású.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Az van hogy az egyik barátomnak a telefonján (xperia x8) nemtudom hogy hogy lehet neki küldeni és letölteni játékokat (nem találom a médiaalbumot vagy valami ilyesmit). és hogy mi lehet, vagy hogy lehet ezt megcsinálni?

Legjobb válasz: Kell az apk fájl meg egy fájlkezelõ és akkor el is lehet küldeni neki bt-n. Letölteni meg a legegyszerûbb, mert csak a Playen (Market) kikeresed ami kell és ráböksz a Telepít gomba.

Kell az apk fájl meg egy fájlkezelõ és akkor el is lehet küldeni neki bt-n. Letölteni meg a legegyszerûbb, mert csak a Playen (Market) kikeresed ami kell és ráböksz a Telepít gomba.
A kérdező hozzászólása: és az apk fájl..vagy fájlkezelõt le kell tölteni vgy alapból rajtavan a telefonon??

5 hónap után már lehet bevenni esemény utáni tabit? Vagy egy héttel a mensi után nem lehetek terhes? Mit lehet vagy kell csinálni?

és nem ment el bennem meg ilyesmi de akkor is

Legjobb válasz: Mi ez az 5 hónap? Amúgy mindig teherbe lehet esni.

Mi ez az 5 hónap? Amúgy mindig teherbe lehet esni.
A kérdező hozzászólása: 5 hónap telt az elsõ alkalom óta, hogy szedtem ilyen tablettát
ebbõl ne csinálj rendszert.ez nem fogamzásgátló, hanem egy erõs gyógyszer.védekezzzzz!!!!!!
évente kétszer lehet bevenni. ha jól tudom fél évente. tényleg nagyon erõs, nem szabad rendszert csinálni belõle. akkor is terhetsz lehetsz, ha nem megy el benned. az ejakuláció elõtt is 'lövell ki' spermát. illetve az, hogy mikor menstruáltál csak százalékban segít a teherbe eséshez, illetve a nem teherbe eséshez. én estem már teherbe elõtte is, utána is. bármikor teherbe eshetsz, csak kevesebb az esélye, ha nem az ovuláció idõpontja körül. inkább tényleg védekezzetek.
Nem lehet , azaz ha beveszed enyhén szólva növeled annak az esélyét hogy majd késõbb nem lesz gyereked emiatt.Nagyon szétvágja a szervezeted , inkább menj el dokihoz.Ne legyél felelõtlen.
beveheted, inkább, mint h terhes legyél. de basszus, miért nem lehet védekezni????
Ovodások miért élnek nemi életet???Anyád tud róla??
A kérdező hozzászólása: És tiéd tud róla, hogy bunkó vagy? esetleg gumikiszakadásról nem hallottál, ha már olyan csúcs vagy? a részletekbe nem akartam bele menni, de látom egy kicsit kell, mert itt rögtön osztják az észt. azt hiszem ilyesféle balesetekkel nem mi voltunk az elsõk. de az értelmes és segitõkész válaszolóknak nagyon köszönöm az válaszokat

Van egy vadászgörényem, hím, 1 éves. és úgy veszem észre hogy keveset eszik. Nemvolt beoltva semmire :S szerintetek beteg? Vagy mi lehet? Vagy ilyenkor ez a normális ha nem eszik sokat?

tenyészt?tl vettem, kézhez szoktatva.

Legjobb válasz: szerintem egyszerûen a melegtõl is lehet. milyen gyakran eteted, és mennyire sokat adsz neki? lehet hogy csak azt a kaját nem szereti nem?? 18/l/göritulajdonos

szerintem egyszerûen a melegtõl is lehet. milyen gyakran eteted, és mennyire sokat adsz neki? lehet hogy csak azt a kaját nem szereti nem?? 18/l/göritulajdonos
A kérdező hozzászólása: szerintem egyszerûen a melegtõl is lehet. milyen gyakran eteted, és mennyire sokat adsz neki? lehet hogy csak azt a kaját nem szereti nem?? 18/l/göritulajdonos reggel és este adok neki, nyers pulykahúst. kb 5x5ös húskockákat, olyan 5-6 darabokat:D
na hát változatosan etesd!!! a napi 2alakalom elég, de azért napközben, idõnként kaphat egyebet, kóstoltass meg vele dolgokat. ananász, dinnye, tojás, levest enyém pl nagyon szereti, ilyenek=) persze nem ezekkel kell nagyban etetni, tökéletes a hús, de abbólis adj neki változatosan!!! sztem nincs baj vele, csak ez a h*lye meleg neki is az agyára ment=) pancsiztasd hûvös vízben, igyon eleget, aztán jólvan=) de ha viselkedésében is (meg pisi-kaki stb)bármi egyébben szintén változás van, akkor orvos!
A kérdező hozzászólása: rendben :D
mi 600 km-t autóztunk (oda-vissza)mert a drága pici görim beteg volt...nyomorult görényed azt se illeti meg hogy pár ezret rákölts????akkor pukkadj meg!!!!egy ilyen mocskos embernek minek állat ??????olasd be ha szereted. ennnyyyiiiii!!!!!!
A kérdező hozzászólása: jólvan he :O xD ilyenkor lehet még oltatni amugy?
persze!!!!!csak kérdezd meg az orvost

Lányom elvégezte az egyetemet, sikere államvizsgát tett. A nyelvvizsgája nincs meg. A diplomát ezért még kézhez nem kapta. Tanítanitani taníthat azt tudom. Csak a fizetési besorolása mi lehet? Vagy hól lehet utánna nézni?

Legjobb válasz: Keress rá a közalkalmazotti bértáblára! Az ideibõl kimazsolázhatod az összeget. De mivel nincs meg a diplomája egyelõre nem kapja meg az F vagy E besorolást. Legjobb esetben is csak E kategóriába sorolják. Ehhez jó a bértábla. Egy közalkalmazott.

Keress rá a közalkalmazotti bértáblára! Az ideibõl kimazsolázhatod az összeget. De mivel nincs meg a diplomája egyelõre nem kapja meg az F vagy E besorolást. Legjobb esetben is csak E kategóriába sorolják. Ehhez jó a bértábla. Egy közalkalmazott.
Ha van papírja arról, hogy megvan a diplomája, és csak a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapta még kézhez, minden további nélkül besorolják a diplomája alapján.
na találtam 1-2: Diploma csak nyelvvizsgával jár: http://nol.hu/cikk/323946/ Nyelvvizsga nélkül nincs diploma: http://www.origo.hu/itthon/20000531nyelvvizsga.html
Ez csak egy privát vélemény: lehet, hogy taníthat, de diploma nélkül nem kaphatja meg a diplomás minimálbért. Gondolom ezt Te is tudod. Innentõl kezdve megegyezés kérdése, nincs minimum bér.
biztos hogy van diplomája, én ugy tudom hogy addig amig nem mutatja be a nyelvizsga papirt addig nincs végzettsége. addig nem adják oda a diplomát. de lehet hogy rosszul tudom.
Ez utóbbi válasz le van írva valahól? Ha tudod
ja ha google el keresed ezt a két szót kellet volna csak beírnod: "diploma nyelvizsga" csak azért írom ide hogy a jövõben magadtol is menjen.
A kérdező hozzászólása: Ezeket mind tudom. a kérdés nem ez volt. Mégegyszer. Taníthat. Ezt is tudom. Egyetemi végzetséget igazoló bizonyítványa van. Hanem a fizetési besorolása mi lehet?
Én is ugyanígy voltam és nem kaptam diplomás besorolást köztisztviselõként, csak miután meglett a nyelvvizsga.

Nem értem mi lehet vagy mit mit csináljunk?

Alig-alig van orgazmusom, de a párom meg kb 2-2,5 perc alatt "elmegy" ami azért néha aggaszt egy kicsit nem mindig van így de az esetek többségében igen!:-/ mit lehetne tenni?van akinek van hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Hát elsõ körben megbeszélni a fickóddal, hogy üdvös lenne valahogy nyújtania az aktust, mert neked ez rövidke. Tanulni, tanulni, tanulni: a szexet is csak így lehet.

Hát elsõ körben megbeszélni a fickóddal, hogy üdvös lenne valahogy nyújtania az aktust, mert neked ez rövidke. Tanulni, tanulni, tanulni: a szexet is csak így lehet.
A kérdező hozzászólása: Az oké!de 7. éve vagyunk együtt és nagyon régen már volt ilyen aztán az abba maradt!valamiért szerencsére!és most megint csak azért is itt kérdeztem meg mert hátha esetleg van rá valami "logikus" ha nem is magyarázat csak hogy mitõl lehet vagy ilyesmi?! :-/
Fuh... Nem tudok segíteni, bocs...

Szúró érzés a gyomorban, mi lehet, vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: SZia! Nem tudom babás vagy-e, nekem a terhességem alatt is volt szúró érzés a gyomromban, és utána is mert sajnos epés lettem. Savad sok van?

SZia! Nem tudom babás vagy-e, nekem a terhességem alatt is volt szúró érzés a gyomromban, és utána is mert sajnos epés lettem. Savad sok van?
A kérdező hozzászólása: Ja igen 26 hetes babás vagyok.Nem tudom soha nem volt sok a savam.
Nekem is van néha, de nekem konkrétan a gyomorszájnál, egy pontban, de csak néha. Nem tudom mi lehet ez, pár naponta keres fel, aztán elmúlik magától. Nem hinném hogy a savtól van, én arra vetek hogy a baba nyomja felfele, a gyomromat. Remélem azért szülés után elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Nekem sem mindig van nagyon ritka. Köszönöm a válaszokat.
Én egy teljesen érintetlen szûz lány vagyok. Mégis evvel a problémával küzdök már hosszú évek óta. Minden féle kivizsgáláson voltam. A nõgyógyásztól kezdve a nem tudom, hogy kiig és senki nem talált semmit. Kérlek segítsetek mert néha egy évben 5x 6x rám jön és egyszerûen kínlódok. Köszönöm a válaszotokat!
A kérdező hozzászólása: Én is úgy érzem helyre állt mert most ugyan olyan volt mint elõtte :) annyi hogy kicsit másképp fájt, mintha ki akart volna szakadni a helyérõl a méhem de csak egy napig . Nem tudom mi legyen , szerinted merjünk próbálkozni? Amugy én is úgy hallodtam hogy könnyebb!
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos ezen már nem tud senki változtatni, igazából nem is nagyon van más a fejemben mos csak ez, meg hogy nem hogy legyen még 1 ilyen :( és hogy hamar összejöjjön újra ! Csütörtökön megyek ujra!
Szia! Hogy vagy? Holnap doki?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm jobban! igen megyek, majd megírom mi volt. Nektek amugy mennyit kell várni a próbálkozással?
2hònap. De én gondolkodtam és belegyegyek a genetikai kivizsgálásba! Szerintem meg is fog jönni a mensim. Szerintem jo erös lesz most.
A kérdező hozzászólása: Megcsinálják a kivizsgálást már most, nem kell várnotok vele? Nekem szerintem már csak köv. fog mejönni , a mostani jan. végén kellett volna de az lehetetlen most szerintem.
A kérdező hozzászólása: Szia! Minden rendben van , kiürült rendesen a méhem, 3 hónapot kell várnunk.
Szia! Hogy vagy? Nekem 20.-an megjott vegre. Jo eros, gorcsos, darabos volt, meg ma mis tart.. Szoval tisztulok. Remelem mostmar nem lesz ilyen tobbet.
A kérdező hozzászólása: Szia, jól vagyok köszönöm, nekem még sajnos nem jött meg , holnap lesz 29. nap még megjöhet, vagyis remélem. Te jól vagy?
Mikor kell visszamenned?
Probalj meg ezen tul lenni. Kis pihi. Aztan probalkozzatok ujra! :-) Ez mosz igy tortent sajna.. Mostven se kattogok ezen, bar minden nap eszembe jut.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt adta a doki, õ az orvos biztos nem viccbbõl irta fel :( hát igy utólag vissza gondolva sztem mikor elõször látott orvos már akkor nem élt a babám, mert akkor is már csak vért látott :( nekem is valoszinû hogy azért lett pozitív a menotest mert még volt hcg a szervezetemben :( legközelebb hamarabb megyek dokihoz nem várok 2-3 hetet! bár lehet az sem segitett volna rajta, talán beteg volt, ezzel nyugtatom magam :((((
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom nem is mondták, meg a leletemen sincs rajta.
Igen sajna ezen mar nemtudunk valtoztatni! Az ergam cseppeket en is szedtem tinikent, mert mindig elontott a ver es iszonyuan gorcsoltem. Sokat segitett.
A kérdező hozzászólása: Én remélem hogy segit kitisztulni teljesen, nagyon nem szeretnék kórházba menni :(
Nem lesz semmi gond! Jol vagy?
A kérdező hozzászólása: Lelkileg nem igazán, de amugy igen köszönöm! Jöv 7 csüt-ön megyek ujra megnézi hogy kitisztultam-e rendesen, de ugy néz ki nem kell korházba mennem. Azóta vastagodott a nyálkahártya 10 mm-es, benne 10x4 mm deformálódott petezsák :( . Doki azt mondta nem volt életképes! :((((((
Ohhh basszus! Sajnalom! De tényleg terhes voltál! Szegénykém!
A kérdező hozzászólása: Igen az már biztos hogy csak voltam :( 1 éve nem védekeztünk, már azt hittem baj van velünk, legalább annyit megtudtam hogy nincs gond! :( Bár nem igy szerettem volna :(
A kérdező hozzászólása: Amúgy fájogat a hasam, petefészkem is szurkál pár napja nem tudom hogy mensi lesz vagy más miatt :(
Szia! Ne haragudj, hogy el voltam veszve! Megjött már azòta? Nekem volt rendesen peteérésem. Hàtha sikerûl vmi ebben a hônapban :-) .
A kérdező hozzászólása: Akkor nagyon szorítok ;)
Koszi! Mar bele se merem elni magam.
A kérdező hozzászólása: Hát igen nehéz nagyon , és amugy hogy érzed, lehet belõle baba?
Igen :-) , csak most beteg vagyok lazam van es ez bezavar. De ami fura, hogy komolyan mondom egy szamot nott a mellem :-D es nagyon fajnak. Mensid lezajlott? Darabos volt?
A kérdező hozzászólása: Naa akkor ez egyenlõre jóóó jel ;) még ma megvan egy kicsit visszaállt rendesen szerintem ma 5.nap amugy is ennyi volt max 6 nap, eléggé erõs volt de volt ilyen azelött is. Én meg annyira türelmetlen vagyok nem tudom hogy bírok még ki 2 mensit :(
Muszaly varni annyit?
A kérdező hozzászólása: Hát doki mondta hogy annyit kell, direkt rá kérdeztem, és mikor jöttem ki tõle mégegyszer elmondta hogy óvszerrel védekezzünk! Bár itt az oldalon annyi olyat olvastam hogy 1 mensi után már probálkoztak, nem tudom hogy merjünk-e mi is :( vagy nem is mensiztek 1-et sem és már jött is a kövi baba :)
Szerintem ilyenkor meg konnyebb is teherbe esni. En 1et vartam most. Ufy erzem total rendben a ciklusom. Delutanra tiszta pattanasos kett az allam :( remelem ez is hormonalis..
Mindenkeppen. Dpo. 8. Ma. 14-15 -re nemvarom. Tegnap ota bedurrantak a melleim+ mensis gircseim vannak. Nagyon bizakodom:-)
A kérdező hozzászólása: Igen nézem majd, én is erre gondoltam! Majd azért ird meg a fejleményeket nálatok ;)
A kérdező hozzászólása: Sziia, dehogy haragszom :) , igen ma délután megjött :) szorítok nektek nagyon hogy minél hamarabb összejöjjön ;), nekünk sajnos még várnunk kell :(
Most azt mondom, hogy jo h megjott neked is. Legalabb kitisztulsz! Nekem a mensi utan naprapontosan volt peteeresem 1.-en. Hatha 14-re pozi tesztet adhatok a paromnak :-) de jo volna!
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon jó, örültem neki , amugy honnan tudod hogy volt peteérésed? érezted vagy használsz tesztet?
Èreztem., szinte minden honapban erzem. Erosen szurkal olyankor a petefeszkem, aztan tojcsis nyak. :-)
A kérdező hozzászólása: De jó neked, én a terhesség elött kb kétszer éreztem ilyet, és akkor össze is jött, elötte szinte soha ugy hogy lehet nem is volt nekem :(
Nem mindenki erzi. En se mindig. Ugy 10-bol 5* De, hanem vagy benne biztos vegyel a vateran ovutesztet. En 2 honapaig csinaltam. Es meg azt is megmutatta, hogy ciklus 6.-ik napjan volt egy extra ovum. Szex utan persze :-) tehat tobb is lehet.
A kérdező hozzászólása: Használtam ovutesztet, de nem volt pozitiv csak akkor egyszer nov.24-én utána lettem terhes. most még várok hogy lesz-e , érzem-e egyáltalán, meg veszek majd még tesztet.
Akkor mindenkeppen nezd tesztel! Lehet vmi peteeres segito gyogyi kellmajd.
Es a nyalkahartyad most mekkora volt?
Na akkor tessek elmennni egy masik dokihoz, mert a pozitiv az tehesseg. Nem volt odairva, hogy grav.5 vagy 6.? Mert az a terhessegi hetek szama. Szeintem a petezsakot elnezte a vadbarom! Mikor mesz dokihoz?
Nagyon kevés sajnos az a 3mm... :( nem tud-tudott megtapadni valószínû, de nagyon szorítok értetek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, bár én furcsálltam is hogy nincs semmilyen tünetem, csak a mellem fájt/fáj.
Szia! Èv vagyok a sors tars, mar írtamma ide. Csinaltam delutan, az extra halvany. Lassan telik az ido engem csak hetfon nez meg a doki. Nem ertemmar ezt az egeszet :((( en nov. 29.-en menseseltem utoljara. Nagyon szoritok neked, magunknak!!!
A kérdező hozzászólása: Én csak egyszer teszteltem dec.14-én. azóta nem. de sztem nekem fölösleges ugy is lenne még hcg a szervezetemben ha el is ment a baba. Bár én nem reménykedem már mert 38x59 mm volt az a "valami" (szerinte vér darabka) . Szerintem az nagy mert kalkulátor szerint 7 hetes lennék/vagyok. Vagy nem tudom nem nagyon vagyok képben . Én sem nagyon értem ezt az egészet! De szoritok én is értünk !
A kérdező hozzászólása: Ja még annyit mondott hogy azért is lehetett pozítiv a tesztem mert vér került a vizeletembe . Ezt sem értem.
A ver nem befolyasolja a tesztet. Tapasztalat. Szerintem en elmennek a helyedbe masik dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Leírnád hogy nálad hogy volt? Amugy utána néztem nezen ott is mindenhol irták hogy ha vér van a vizeletben az adhaz álpozitívat. Akkor ezt most hogy van?!
Dec. 26- ra nemvartam, 22-tol teszteltem halvanyakat. 24-n reggel halvany rozsaszin maszat. Estere semmi, masnak par csepp barna, estere atment verzesbe. Nem darabos, masnap is meg volt de eleg volt egy tisztasagi. 27. Orvos uh-on pici terhesseget latott, de nem tudta h kivul v belul tapadt meg. 28.-n erosebb teszt. 31-en 1perc alatt pozi lett. 6 napja eros hanyinger, szagundor, almossag, hasszurka. Tegnap teszteltem es a tobbit tudod. Hetfon tud fogadni a dokim.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is szorítok neked! Holnap megirom !
Társulok hozzád, ha nem gond. Èn is pozikat teszteltem. Tegnapra viszont negativat. Èn hetfon megyek dokihoz. En sem verzek, csak nyilalgat a hasam. Nekem meg decemberben latott pici pottyot a mehemben. Szerintem elment a baba :( Ird meg mi lett kerlek es nagyon szoritok erted!
3mm nagyon nagyon kevés vérzés után 3 héttel joval nagyobb megvastagodott nyálkahártyának kellene lennie lehet elvetélsz
A kérdező hozzászólása: Köszi :(
A kérdező hozzászólása: Holnap kiderül, azt mondta vigyek vizeletmintát a laborba .
O te szegény nagyon szoritok!!!!
Hat nem akarok hulyeseget irni, de ugy tudom akkor van ver a mehurben, ha mehen kivuli terhesseg alakul ki. Azt is kimutatja teszt. Nincsenek fajdalmaid? Nem faj a hasad, nem nyilallgat? Esetleg csinalj ma is egy tesztet otthon, hogy milyen a csik erossege, vagy hogy egyaltalan most mit mutat. Esetleg nem.vereztel ebben az idoben? Akar kicsit is? Mikor kellett volna megjonnie?
Szerintem nem fog megmaradni a terhesség. A 3mm nagyon kevés. Nagyon sajnálom!
Az én meglátásom is az, hogy nagyon vékony a nyálkahártya..én az elsõ pozi teszt után 4 nappal voltam dokinál, és nekem akkor 13 mm-es volt a nyálkahártya. Nagyon sajnálom :(( 22+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Nem véreztem egyáltalán nov. 13.óta. hasam néha nyilalgatott de semmi más.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekem nem volt vérzésem egyáltalán, tünetem is csak a sürû wc-re mászkálás, derék/hát és mellfájdalom de ezek is gyengén csak. Amugy volt a vizeletedben vér?
Nem volt.
+ideges vagyok, hogy most akkor mi isvan? Neked holnap meglesz a laborod?
A kérdező hozzászólása: Nekem mensi szerû fájdalmam volt talán kétszer, háromszor de elég gyengén és csak pár másodpercig. Igen szerintem meg lesz. Reggel leadom és elvileg délután mehetek majd az eredményért. Én is gondolkodom egy másik dokin , hátha más jobban megvizsgál. Neked kézzel is megnézte a hasad? Vagy csak hüvelyi ultranag?
Nekem csak sima uh-t nézett. Nagyon gondolkozom a masik dokim. Elegge faj a hasam alja. Parom szerint megjon azert. De nekem nem olyan erzesem van, hogy megjonne.
A kérdező hozzászólása: Ma nekem is többet fájt a hasam , de most sem erõsen. Dél körül mehetek az eredményért.
Beszeltem a masik dokival. este megyek maganrendelesre. Vegr kiderul mivan. Nekem ugy faj a hasam, mintha meglenne a mensim. Feltetlen ird meg mi az eredmeny. De ha sok a hcg es nem is veromleny, hanem baba szerintem surgosen valts dokit! Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Pozitív az eredményem. De ez csak egy sima vizelet minta. Annyi van a papiron hogy : Menoteszt : POZ. Ez csak a hormont mutatja a vizeletben nem? Igy nem 100% a terhesség?
A kérdező hozzászólása: Ez a kalkulátor 23 mm-t ir a petezsákra, nekem pedig 38x59 volt az a "kis pont".
En lehet holnap elmegyek egy masik dokihoz. Felek a mehen kivulitol:( Elegge szurkal feszul a mehem.
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon ! ;)
A kérdező hozzászólása: Akkor mért irtad hogy tapasztalatból tudod? Vagy azt nem te irtad?
Mert regebben volt, hogy veres volt es ugy teszteltem. De nekem negativ lett.
A kérdező hozzászólása: Ja értem. Köszi. Én nem láttam h lett volna az enyémbe.
Mindenesetre kivancsi leszek nalad mivan!
A kérdező hozzászólása: Hát én is! Azt nem tudod vagy nem tudjátok hogy mért nyilalgat bele a hüvelyembe???
A nyilalgatás az lehet megfog jonni vagy gyulladas, de eppen terhesseg is lehet.
A kérdező hozzászólása: Remélem az utóbbi.
Bízzunk benne! :-)
sajnos nem tapadt meg.... szerintem

Ez mi lehet, vagy ilyenkor mit csinál a babám?

37 hetes vagyok,ütemesen mozog a pocakom,de nem az egész,csak ahol a babám kinyomja a fenekét. Nem csuklik,mert azt érezném. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Esetleg megnyom egy nagyobb eret vagy ideget, és ezáltal érzed ezt az ütemes mozgást. Nekem legalábbis ez volt.

Esetleg megnyom egy nagyobb eret vagy ideget, és ezáltal érzed ezt az ütemes mozgást. Nekem legalábbis ez volt.
Nem tudom, én még csak 30+4 hetes vagyok. Nekem pl olyat szokott csinálni, mintha pattogna ill gyorsan rázkódna, de én sem tudom, mit csinálhat olyankor...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!