Találatok a következő kifejezésre: Mivel kezeljem koszmót (1 db)

Mivel kezeljem a koszmót?

És egyáltalán, mi ez?

Legjobb válasz: Szia! A kisfiamnak is,volt. én fürdés elõtt fél órával babaolajjal jól bekentem a kisfejét és sûrû fésûvel átfésültem óvatosan. Pár nap alatt elmúlt. Viszont van olyan baba,akinek nagyin vastagon van. Arra van amikor a gyerekorvos valami kenõcsöt ir fel. De szerencsére nekünk elég volt az olaj is. Egyébként zsíros korpaképzõdés. De itt van egy cikk,ai leirja:http://www.libero.hu/Pages/Dictionary/DictionaryTerm.aspx?id..

Szia! A kisfiamnak is, volt. én fürdés elõtt fél órával babaolajjal jól bekentem a kisfejét és sûrû fésûvel átfésültem óvatosan. Pár nap alatt elmúlt. Viszont van olyan baba, akinek nagyin vastagon van. Arra van amikor a gyerekorvos valami kenõcsöt ir fel. De szerencsére nekünk elég volt az olaj is. Egyébként zsíros korpaképzõdés. De itt van egy cikk, ai leirja:http://www.libero.hu/Pages/Dictionary/DictionaryTerm.aspx?id..
Én parafin olajjal kentem.
Étolajjal
babe sampon-patikában lehet kapni, kimondottan koszmóra-ellene.
Amit felírt a gyerekorvos az elején babaolajat, azzal kell bekenni a fejbõrt fél órával fürcsi elõtt, tegyél rá vékony sapit, hogy ne fázzon meg, aztán fürdés közben óvatosan dörzsölgesd le a felázott koszmót pl egy törülközõ csücskével vagy mosdókesztyûvel. Meg kell ismételni addig minden este, amíg teljesen le nem jön. Az olaj befogja a sapit, türcsit, így olyat használj, a mit nem sajnálsz!
Frezyderm koszmó elleni olajjal - hibátlan.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudom fejleszteni 8 hós babámat, aki ugyan kúszik és mindenhova eljut, de csak az egyik lábával löki magát? Lehet, hogy gond van?

7

Mikor vittétek először "közösségbe" a babátokat? A nagyobb gyermekem ovis és nekem kellene reggel vinnem oviba, de nem tud senki vigyázni addig a kicsire, míg elbuszozunk a naggyal.

7

Már 8 hetesen tudtam, hogy mi lesz a kislányom neve. Direkt SEMMIT nem olvastam róla a neten, hogy ne tántorítson el. Eltelt már több, mint 1 év és utólag kiderült, hogy nagyon gyakori. Ez nagyon zavar engem. Mit csináljak?

Már nincs olyan nap,hogy ne gondolnék arra,hogy miért nem kutakodtam utána és megmondom őszintén zavar,hogy gyakori. Hülye vagyok?

22

Normális, hogy egy 11 hónapos 1 órát alszik napközben?

Már csak egyszer alszik,de csak 1 órát.Éjszaka is többször ébred,ilyenkor ringatni kell,úgy alszik vissza.Megszakításokkal 12 órát alszik éjszaka.

2

Miért nem akar enni?

11 hós fiam eddig olyan jó evő volt ebédre megevett kb 350-400 grammnyi főzeléket és egy 200-250et vacsira,most kb 50-100at egy óra alatt tudok adni neki,pedig már nem is főzelék,hanem olyan,amit mi eszünk,kézzel,villával,kanállal,de csak a hiszti van,mit csináljak?
még anyatejes is

3

Hány napig elég 1 üveg Infacol?

Egy nagyon hasfájós gyermeknél.

5

Most aludná ki a betegséget?

Tegnapelőtt magas láza volt, tegnap már csak hőemelkedése, az lehet hogy ma is van neki, de nem mértem mert egyáltalán nem érzem melegnek. Viszont elég nyűgös és jóval többet alszik mint szokott. Az étvágya már kezd visszajönni csak ez az "aluszékonyság" idegesít. Nem vagyok paramami, csak most volt először lázas a gyerek. 14 hós

5

Valéria vagy Vanda? Melyiket adnád születendő kislányodnak?

11

10 hónapos a kislányom, de még nem akar mászni csak kúszik, igaz azt nagyon gyorsan és ügyesen, nem vagyunk elmaradva?

13

Milyen tápszer ajánlotok 1 hónapos csecsemőmnek aki hasfájós, szorulása van, álmatlan, + apró pattanás szerű pöttyök vannak az arcán és feszítő merev test tartása van általában, sokat sír?

Tej érzékeny lehet?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!