Találatok a következő kifejezésre: Mivel keresi kenyerét a (6 db)

Tóth Dani (profi testépítő) mivel keresi a kenyerét/mivel foglalkozik? Mert ebből a sportból nem igazán lehet megélni.

Legjobb válasz: Általában vállalnak személyi edzést is, mint pl Molnár Peti. + vannak szponzoraik is.

Általában vállalnak személyi edzést is, mint pl Molnár Peti. + vannak szponzoraik is.
hogy õ mibõl azt nem tudom, de ismerek látásból egy srácot, aki összehozta, felépítette a dolgot magának testépítésbõl. egy gagyinak titulált szervezet pénzdíjas világbajnoka, van egy, vagy kettõ tápkieg boltja, és nemrég nyitott egy elég nagy termet is, a versenyekbõl is jöhet pénze. szerintem még 30 éves sincs. annyi talán, hogy mivel komolyabb szinteken lenézett, de fizetõs versenyeken is nevez, gondolom ezért valamilyen szinten ki lehet utálva itthon-ez csak feltételezem, nem biztos-ezért nem hallott róla a kutya sem és kevés cikk is van róla, pedig elég komolyan néz ki.
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam én is, hogy jól mehet nekik a személyi edzés mer azért elég 'nagy' nevük van. második: Tudnál mondani egy nevet? :)

Mivel keresed a kenyered? Mi a munkád, amiből jól vagy rosszul élsz?

Én vállalkozó vagyok, kereskedelemmel foglalkozom, de már kenyérre sem telik. Ha befejezem a vállalkozást, akkor 2-vel több munkanélküli lesz:( Nem tudom, hogy mi a fenét csináljak? Akkor sem lesz jobb.

Legjobb válasz: Nekem kereskedelmi végzettségem van, építõipari segédmunkásként dolgozok allkalmi munkavállalóként, de mivel nincs most munka, így itthon ülök. Most már tehe a hócipõm, úgyhogy az elsõ alkalommal mikor lehetõségem lesz rá, megyek pestre.

Nekem kereskedelmi végzettségem van, építõipari segédmunkásként dolgozok allkalmi munkavállalóként, de mivel nincs most munka, így itthon ülök. Most már tehe a hócipõm, úgyhogy az elsõ alkalommal mikor lehetõségem lesz rá, megyek pestre.
én közszférában dolgozok középvezetõi beosztásban. amilyen hangzatos a cím, olyan kevés a pénz. ha a férjem nem lenne sikeres vállalkozó, nem élnék meg belõle. általában huszadikára elfogy (elsején kapok fizetést). itthon könyveléssel is foglalkozom (ez az eredeti szakmám), ez nem lenne rossz pénz, ha kifizetnék...viszont ugye ha a vállalkozónak nem megy, akkor a könyvelõnek sem jut sajnos. van, aki már több évi könyvelési díjjal tartozik, de látom, hogy nincs mibõl kifizesse, ahhoz meg nincs szívem, hogy visszaadjam a cuccát és levegyem a kezem róluk. szóval most dolgozok sokszor "ingyen", írogatom, ki mennyivel lóg, és várjuk együtt a jószerencsét...
Tanulsz legalább valamit?
ne félj belevágni, ha szép lassan elkezded csinálni a dolgaidat rendesen, egy idõ után rájössz hogy neked is megy, és te is képes vagy eltartani önmagad mint ahogy a legtöbb ember, csak csinálni kell, lehet hogy most kicsit nagy felelõsségnek látszik, de ha már megcsináltad rájössz hogy te is meg tudod csinálni, és képes vagy megtartani a munkahelyed, vagy újat keresni, és eltartani magad a megkeresett pénzedbõl.
Én 2 évvel vagyok nálad idõsebb, és a szüleim tiltottak a munkától valamiért, de én dolgozni akartam. Még nincs meg a diplomám, mert az államvizsga még hátra van, de hallgatói jogviszonyom már nincs, míg diák voltam, válogathattam a melók között, volt mit csinálni, most nehezebben találok munkát, de legalább valami tõkém van, ha ki kell lépni a nagybetûsbe. Gondolkodj! Persze, kényelmes, ha mások tartanak el, de arra is gondolj, hogy õk se élnek örökké vagy nincs garancia rá, hogy ilyen erõvel tudnak dolgozni nyugdíjas korig, én most nem akarom azt mondani, hogy hamarosan meghalnak, ne úgy legyen, de bármikor történhet baj, akkor mit csinálnál, ha neked kéne egyedül, mert a szüleid hosszú idõre kiesnének a munkából?
Én 21 vagyok, de még tanulok, de miután befejeztem, nem akarok élõsködni itthon, de nem tudom, hogy fog menni, én sem akarok felnõni, gyereknek sokkal jobb lenni, mint felnõttnek, ezt már most tudom:D
Van szakmád, érettségid vagy valamid??
23 évesen már pofátlanság eltartatni magad, ha nem vagy tanuló
Esetleg kezdj dolgozni.
Pfff... veled egyidõs vagyok. És 19 éves korom óta dolgozom. Remélem az én gyerekem nem lesz ilyen mint te. Igyekszem úgy nevelni, hogy képes legyen megállni a saját lábán, amikor eljön az ideje. Ha nem dolgozol, nem tanulsz (nyelvet gondolom nem heti öt nap, napi nyolc órában tanulsz), akkor szépen keress magadnak munkahelyet, aztán kezdj el önállóan élni. Erre nincs más módszer. Vagy esetleg tanulj valamit, aminek értelme van, és amivel több esélyed van munkát találni. Én szülõként kudarcnak élném meg, ha a gyerekem 23 évesen ennyire életképtelen lenne. Mondjuk az a baj, hogy sokan meg azt hiszik, hogy azzal teszik a legjobbat a gyereküknek, hogy mindent a fenekük alá tesznek, mindent megoldanak helyettük, és az illetõ "gyerek" még 30-40 évesen sem képes önálló döntéseket hozni, irányítani a saját életét.
Mamár nincs is munka...
11:11 - Annak, aki anyuci-apuci kiszolgált kis elkényeztetett kölyke, valóban...
23 évesen nagyon fiatal vagy még. Engem majdnem 30 éves koromig tartottak el a szüleim (több egyetemre jártam), és semmi hátrányom nem származott belõle. Most viszont én tudom segíteni õket.
Elmondom az alternatívát: A szüleid megelégelik, hogy csak otthon csinálod a semmit, és viszed a pénzt, és kiraknak az utcára. Mivel nincs állásod, nem tudsz albérletbe se menni, hajléktalanként fogsz az utcán tengõdni. Naponta megvernek és elveszik azt a kevesedet, ami van, talán meg is erõszakolnak. Egyre lejjebb csúszol, végül már annyira megromlik az egészséged, hogy akkor sem vesznek fel munkára, ha lenne rá valami esélyed. Aztán jön egy szokatlanul kemény tél, és neked annyi... Szóval becsüld meg, ha egészséges vagy és fiatal, és ne attól rettegj, hogy mi van akkor, ha dolgoznod kell, hanem attól, hogy mi lesz veled, ha nem dolgozol. Hidd el, ha kikerülsz a Nagy Körforgásból, már senkit sem fog érdekelni, mi van veled. Rajtad áll.
Ha ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni, vonulj be a seregbe. Érettségivel is jó fizetést kapsz, de ha van diplomád bármibõl, az még jobb. Ráadásul idegennyelv ismeretre a fizetésed 100%-át is megkaphatod jutalék gyanánt. Szállást kapsz, ellátást kapsz, fizetést kapsz, mi kell még? Ez is egy járható út, legalább elkezded valahol, és átlátod, hogy az életet komolyan kell venni, egy kicsit :) .
Különben meg azt írta az illetõ a második oldalon, hogy 23 évesen 2 ÉVES gyerek anyukája volt, nem azt, hogy két gyereké. Amúgy én meg az elsõ oldalon írtam, hogy egyidõs vagyok a kérdezõvel, azaz 23 éves, és nekem is két éves gyerekem van. Hûûû mekkora szééégyen.
A kérdező hozzászólása: értettem! elhúzok melózni, aztán majd megszokom... csak azért élem ezt meg nehezen, mert eddig gyerekként éltem 23 évig és most hirtelen minden más lesz egy életen át... de ez az élet rendje... tudni kell változtatni és váltani
13.07? Te melyik seregrõl beszélsz? Csak azért, mert ha majd bevonul és kap 80ezer forintot, akkor az egész pereputtyoddal együtt a pokolba fog kívánni a hülye ötletedért. A másik, hogy idegennyelv-tudási pótlék csak azokban a beosztásokban állapítható meg, ahol az idegen nyelv használata szükséges. Ez az összeg angol-francia-német nyelv esetén felsõfokú nyelvvizsga esetén is 34ezer forint. Hol van ez a fizetés száz százalékától? És ha más nyelvbbõl van felsõ fokúja, az már csak 17ezret ér, persze csak akkor, ha olyan a beosztása, ahol használnia is szükséges a tudását. Újabban egyre többen azzal vannak ki, hogy milyen jó a katonáknak, nem tudom õk honnan tájékozódnak? Az ezredesek fizetésébõl?
Válassz olyan szakmát, amit örömmel végzel, és akkor nem tûnik majd olyan borzasztónak.:)
Kérdezõ, figyelj, képzeld, én 25 éves nõ létemre szeretek dolgozni, és már a diákmunkát is szerettem, akkor is, amikor egy poros raktárban kellett válogatni. Pedig engem a szüleim sokáig tiltottak a munkától, és nagyon sok veszekedésbe (évekbe) telt, mire elfogadták, hogy dolgozom, és ezen nem tudnak változtatni. Tudod, hány szülõ panaszkodott már nekem, hogy bárcsak az õ gyereke is így állna hozzá a munkához, de csak otthon lógatja a lábát a gép meg a tévé elõtt?
22:20 Felmész szépen a Honvédség honlapjára, és ott részletezik a történetet. Általános iskolai végzettséggel 100 ezer forint felett van a fizetés, és a pótlék minden esetben jár neki. Milyen pokolra kívánna? 23 évesen nem csinál semmit, ez már nem maga a pokol? Különben is, ha jól olvastam akkor van 3 hónap felmondási idõ. Legalább kikupálodna egy kicsit, ártani nem ártana. Nevetséges, hogy otthon tanulgat nyelvet, és ezzel beéri...
A kérdező hozzászólása: köszi :D nem érem be...
sikerült? : )
A kérdező hozzászólása: jah, már uton vagyok felé eröteljesen:) külföldön melozok
12:39-es, mégis mi azzal a baj, ha valaki 23 évesen két gyerek anyukája? Inkább legyen valaki egy tehetetlen, szerencsétlen fiatal felnõtt, mint egy felelõs fiatal szülõ? Érdekes a gondolkodásod.
23 évesen 2 gyerek anyjának lenni sem valami nagy dicsõség..inkább ezerszer legyek olyan, mint a kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: igen, de csak nyelvet.
És ezt a te korodban mennyien nem hiszik el! Dolgozni akarnak, meg albérletbe menni 18 évesen, pedig tanulni sokkal jobb :) É nis sokáig tanultam, de 24 évesen elköltöztem. Muszáj elõbb-utóbb, ez az élet rendje. Megvannak a szépségei ennek is.
Tudod, te milyen jó érzés, amikor megkapod az elsõ fizetésedet, amiért te dolgoztál?
Kialakul az magától, ne aggódj emiatt. Majd összejössz valakivel, szerelmes leszel, és vágysz a külön otthon után.
Én is baromira félek ettõl, na nem attól, hogy pénz keresés, hanem attól, hogy anyám minden hivatalos ügyet olyan jól el tud intézni. Apám meg mindent meg tud csinálni. Nagyanyám évente minimum 150 üveg befõttet/lekvárt csinál. És én ebbõl mindbõl alig tudok valamit hiába igyekszem. Mi lenne velem nélkülük?
Én se akarok felnöni :( 15/L
Én már 17 évesen vártam, hogy végre dolgozhassak, és magam tarthassam el magam, ne pedig a szüleim nyakán élõsködjek mindig. Mi a bajod a munkával? Szerintem te elég késõn érõ típus lehetsz, vagy egyéb pszichikai gondok vannak, de nem tartatthatod el magad életed végéig, és elég sok kritikát is kapnál érte (mint most, már csak a gondolkodásmódod miatt is).
Pfffff, pedig illene belekezdnei az önállóságba.Hidd el nem fog fájni:-) Engem 18 évesen kirakott a mostohaanyám az utcára. Onnantól kezdve egyedül tartom fenn magam és emellett még tanultam is. 23 évesen már egy 2 éves kisgyereknek voltam az anyukája és háztartást vezettem.
Hû, ilyen kérdések engem 17 évesen foglalkoztattak :) Én is 23 vagyok, 18 évesen elköltöztem a szülõktõl, azóta lediplomáztam, letettem 2 nyelvvizsgát, és 20 éves korom óta suli mellett folyamatosan dolgoztam/ok. egyszer el kell engedni anyu szoknyáját, minél elõbb, annál jobb, mert késõbb sokkal nehezebb lesz!
Szia. Én is 23 éves vagyok és én is a szüleimmel élek, de én dolgozom és megosztjuk a költségeket. Nekem minden vágyam lenne elköltözni a Párommal innen, de egyszerûen nincs rá mód! Albérlet lehetne, de amellett semmiképp sem tudnánk spórolni egy saját otthonra... Jelzáloghitelt tervezünk fölvenni már régóta, de ilyen nevetséges fizetésekbõl azt sem egyszerû... Próbálj a sarkadra állni, mert már kicsit idõs vagy ahhoz, hogy a szüleid tartsanak el! Lehet, hogy Õket is bántja a dolog, csak nem tették még szóvá...
Nekem nem lenne pofám így lehúzni a szüleimet. Persze mikor ennyi idõs voltam, még segítettek, de tanultam (nyelv + egyetem) és dolgoztam. Erre egy szó van: szánalmas.
23:53-ra reagálva: ...és milyen [email protected] érzés, mikor rájössz, hogy ló[email protected] sem elég...
Ne aggódj, én 22 vagyok de hasonló helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy fél éve találtam valakit akibe beleszerettem és most együtt lakunk. Most ö tart el, de elötte dolgozgattam de csak húgommal együtt. Hivatalos dolgokat is csak úgy tudok intézni, hogy mindig jön valaki velem. Tudom, ez már pszichés probléma nálam mert minden idegentöl félek. Most viszont nagy kihívás lesz mert gyermeket várok, és miután megszületik, nem hordhatok magammal mindig valakit, hogy kísérjen el minket mindenhova. Majd csak lesz valahogy. Szerintem tényleg csak akkor kezdj bele az önállósodásba, ha lesz egy párod, akihez költözhetsz. Ö nagy segítség lesz :)
Mi újság veled?


Elítélitek a prostituáltakat, vagy mindenki magánügye, hogy mivel keresi a kenyerét?

Mi a véleményetek? Az embereknek van akár egy minimális kis köze mások magánéletéhez?

Legjobb válasz: az hogy semmi közöm hozzá, persze biztos próbálnék neki valamit segíteni ha ismerõs lenne hogy azért mégse prosti legyen már.. ha meg egy vadidegen akkor nem érdekel.

az hogy semmi közöm hozzá, persze biztos próbálnék neki valamit segíteni ha ismerõs lenne hogy azért mégse prosti legyen már.. ha meg egy vadidegen akkor nem érdekel.
Én nem ítélem el õket, viszont legalizálnám olyan szinten, hogy bordélyházak is mûködhetnének. Ezzel visszaszorítva a bûnözõket és valahogy mégis legális keretek között, hivatalosan folyhatna a dolog.
Szerintem nem szabad elítélni õket. Mindenki úgy keresi a pénzt, ahogy õ jónak látja. Ha bemész a boltba, úgy sem kérdezik meg, na mibõl van pénzed. Csak sokan sajnos irigyek a lányokra és lenézik õket, mert könnyû munkával simán megkeresnek annyi pénzt, amit az átlag ember 3 hónap alatt tud 12 órával. Meg valakinek nem is lenne hozzá gyomra ehhez a szakmához.
Ez is csak egy szolgáltatás.
Emma: Õk ezt csak munkának fogják fel, ugyanolyan rendes családi életet élnek mint mások. És szerintem nem attól függ a gyereknevelés, hogy most valaki prosti vagy sem. Attól még lehet valakibõl jó anya, mert prostizik, vagy prostizott. A gyereknek úgy tudsz igazán példát mutatni, ha megismerted az élet árny oldalát is.
Ahogy a kérdésben is írtad, mindenkinek a magánügye hogyan szerez pénzt. De az már más tészta, hogy az a személy aki prostiként él, hogyan tud a gyereke vagy gyerekei szemébe nézni "munka" után... Úgyértem ezt a dolgot annak a bizonyos prostinak kell magában tisztáznia, hogy mégis milyen példát tud így mutatni a gyerekének és milyen példakép lesz neki.. Nem ítélem el õket, de inkább mennék napszámban kapálni, mint pénzért árulni magam...
Én nem ítélem el, csak elszomorító, hogy milyen sokan élnek belöle... Na meg persze, vigyázok, hogy sose legyen prosti/exprosti barátnöm.
nem ártanak senkinek... azt csinálnak amit akarnak, de azért õk is adózzanak:D hamár pl gyõzike nem teszi
Én ahogy már sokan mondták mindenki magánügye h mibõl él, illetve h kivel fekszik le. Én toleráns ember vagyok nekem semmi bajom azzal ha valaki prosti, meleg, biszex, transzszexuális, v valami másért "kilóg a sorból". Igazából ez volt van és lesz is én ezen nem görcsölök.
dehogy ítélem el. ahogy írta is az egyik válaszoló, a kéjenc vágyam kielégítése-amivel nem akarom kínozni az aktuális nõmet mondjuk-nem elítélendõ dolog.
En el is vennék egy ilyet :D
"K_rvából lesz a legjobb feleség" :D Nem ítélem el azt, aki kényszerbõl csinálja. Pl: nincs munkája, így pénze sem, de van 2 gyermeke (nehezítés képp egyedül nevel) akinek adni kell enni. De azt, aki olyan lusta, hogy nem dolgozik hanem inkább fekszik egész nap és végig b_szatja magát X db férfival az nekem minõsíthetetlen...

Mivel keresi a kenyerét a meteorológus? Mit csinál egy teljes munkaidő alatt? Mennyi a munkaideje?

Gyakorlatilag semmit se tudok err?l, de érdekelne.

Legjobb válasz: Köszi :) Nem csak a tv-s meteorológusok érdekeltek! Csak nem tudtam, hogy mi dolguk van még a napi 3x5 percen kívül, vagy azoknak akik, oda se kerülnek. Hol olvashatnék a témáról többet esetleg, ami elég jó is, mert a gugli rengeteget dobott ki! Mármint a meteorológiáról, nem a Aigner Szilárd életrajzáról :)

A kérdező hozzászólása: Köszi :) Nem csak a tv-s meteorológusok érdekeltek! Csak nem tudtam, hogy mi dolguk van még a napi 3x5 percen kívül, vagy azoknak akik, oda se kerülnek. Hol olvashatnék a témáról többet esetleg, ami elég jó is, mert a gugli rengeteget dobott ki! Mármint a meteorológiáról, nem a Aigner Szilárd életrajzáról :)
Itt találtam jó dolgokat: http://mek.niif.hu/02100/02185/html/846.html
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Fogyni szeretnék min.5 kg-ot. Hogyan? Nem kalóriaszámlálgatással, hanem valami más módszert keresek. A mozgás megvan, csak az étrenden kell változtatnom. Megpróbálom kizárni a kenyeret, cukrot.

De ezen kívül mi az amit még feltétlenül ki kell zárnom és amit feltétlenül ennem kell? Akinek van egy kis ideje és nem koplalással fogyott le, csak odafigyelt az étkezésre, írjon nekem.. Köszii :)

Legjobb válasz: Ezt a cukrot örökre ki kellene zárni dolgot hagyjuk már... semmi baja nem lesz a cukortól,nem kilószámra eszi. Sportolj kérdezõ,fuss,bringázz,ami jólesik...

Ezt a cukrot örökre ki kellene zárni dolgot hagyjuk már... semmi baja nem lesz a cukortól, nem kilószámra eszi. Sportolj kérdezõ, fuss, bringázz, ami jólesik...
2 nagyszerû, kamu hozzászólás (2. és 3.) magyarul hagy terhelje az egész testét MÉEGEZÕ hatású szénhidrátokkal (sok keményítõ, szacharóz). hátha neki is tönkre megy a hasnyálmirigye, illetve divatos ma keringési renszert érintõ megbetegedésbe belehalni. de mi van, ha a Kérdezõ nem egy divatos kis 14 éves, nem justinbiebert hallgat, és az ösztönein kívül még önuralma is van, és nem szorul napi "életadó" kenyér bevitelre, mert nem ettõl lesz teljes az élete? Kérdezõ, az 1. válaszoló ugyan rengeteg tudományos magyarázattal nem akart terhelni, de alapvetõen ha az egészség vagy fogyás érdekel, vagy valaha érdekelni fog akkor úgy van értelme csinálni, ahogy írta.
Szerintem próbáld ki az én módszeremet! Nekem 24 kilót vitt le... Rövid idõ alatt!! Változtasd meg az arányokat az étkezésedben! Egyszerû példa! Reggeli! Kenõmájasos kenyér, paprika paradicsom! Eddig ettél 2 kenyeret, meg 1-1 zöldséget... Mostantól egyél fél kenyeret, meg hozzá 2-2 paprika-paradicsomot! Mindent beviszel, ami kell, de többségben rostokkal teli "negatív kalóriás" ételek lesznek... És finomat ettél! A lényeg: Kevés krumpli, tészta kenyér! Épphogy valami az íz kedvéért! És mellé sok zöldség gyümölcs, rost... A husi nem gáz! De ami rengeteg gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmazó kalóriadús ételek kerülendõk! Ha meg vannak, max. 20%-át tegyük ki az étrendednek!
Jól csinálod. A cukrot örökre ki kellene zárni (sajna mindenbe tesznek, olvasni kell a cimkét). A kenyeret hagyd el (próbálni nem lehet :-), én kizárnám az összes keményítõt (krumpli, rizs, gabonatermékek pl. tészta) és zöldséggel helyettesíteném. Én ezt tettem és nem éheztem. 5 kiló nem sok, menni fog, fontosabb, hogy meg is tartsd az eredményr.
A kenyeret (tésztát stb.) csak akkor zárd ki, ha egész életedben képes leszel anélkül élni. Mert ha nem, hiába is fogyózol, amint újra eszed ezeket, már vissza is híztad az 5 (8) kg-t. Sokkal hamarabb, mint ahogy leadod. Meg kéne érteni végre, hogy a megvonáson alapuló alkalomszerû diéták nem mûködnek. Egyél jobb minõségû ételeket (kenyeret...), csökkentsd valamennyivel a mennyiséget, de ezt hosszú távon. Akkor mûködik. A megvonás-zabálás-megvonás kizárólag hízáshoz vezet. Törvényszerû.
A tapasztalat az, hogy a KALÓRIAmegvonáson alapuló diéták nem mûködnek. Lehet fogyni 100% pizza diétán, csak nehéz pizzából keveset enni. Szerintem a kérdezõ jó úton jár: ha kizárja a kalóriában koncentrált és etetõs ételeket, nem kell kalóriát számlálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.. És mi az amit mindenképp kerüljek még?
SZia! A cukros uditoket keruld. En sosem szerettem oket, es nem is iszom. ES meg elek.Viszont szeretem a tiszta vizet, a zoldteat (cukor nelkul), es a jominosegu gyumolcsleveket. Sosem voltam nagy kenyerevo, es hiaba ha nem is dietazom, eleve nem eszem sok kenyeret. Sok salatat erdemes enni, pl tonhalla szoktam keverni. Olivaolajat hasznalok mas zsirok helyett, es 100%-os mezet edesitesre. Idonkent meg a csoki is beleferhet, de akkor feketecsoki legyen, es ne sok, es csak ritkan. En este amikor ehes vagyok almat szoktam enni amugy. Mar lefekves kornyeken, mert ehesen nem tudok aludni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!