Találatok a következő kifejezésre: Mivel kenjem a körmöm, (4 db)

Mivel erősítsem a körmöm, hogy ne törjön le mindig és nőjön meg szép nagyra? Mivel kenjem, vagy ilyesmi?

Olvastam, hogy nem jó neki a körömlakk sem. Én ám szeretném ha szépen kifesthetném a (remélhetőleg leendő) nagy körmöm. Mit tegyek? Manikűrösre nem nagyon telik, hogy mindig oda járjak. 15/L

Legjobb válasz: Nekem a lovely körömerõsító lakk nagyon sokat segített. Sokkal erõseb, egészségesebb a körmöm mióta használom és gyorsabban is nõ! :) 16/L

Nekem a lovely körömerõsító lakk nagyon sokat segített. Sokkal erõseb, egészségesebb a körmöm mióta használom és gyorsabban is nõ! :) 16/L
A kérdező hozzászólása: + olvastam, hogy több rétegben vigyük fel a körömlakkot, így sokáig bírja. Én ha egynél több réteget teszek, az egész lakk egybe felválik akár pár óra után. Miért?
Van direkt erre a célra körömlakk, átlátszó. Vagy szedj Revalid kapszulát.
A kérdező hozzászólása: Olvastam és régen anya is használta a citromos vizet. Abban tartotta a körmeit percekig. Azt ám nem tudom, hogy erre a citromlé(+víz) is jó, vagy csak a citrom kifacsart leve(+víz) És ha egyszer használom, azt ha félreteszem másnap, és több napon keresztül is használhatom? Köszönök elõre is minden segítséget.
Egyél-igyál sok tejterméket.. nekem bevált.. napi 1-2 bögre kakaó vagy tej vagy bármilyen tejtermék. Az a lényeg, hogy minden nap egyél-igyál valami tejterméket..
A kérdező hozzászólása: Találtam egy praktikát. A körmöt át kell kefélni sós citromlével. (1 evõkanál kifacsart citromlé, és 1 teáskanál ).. Ez jó?
A citromlé nagyon jó a körömre.Nekem is az a bajom hogy álandóaan letörik a körmöm de amióta mindennap bekenyem citromlével nagyon szép, egézzséges és nem törik.

Mivel kenjem be a körmöm, hogy ne pattogjon le a körömlakk olyan gyorsan?

van valami praktika vagy anyag?

Legjobb válasz: Mielõtt újralakkoznád (az elõzõ lemosása után) hagyd pihenni a körmeidet pár napig. Mielõtt lakkoznád, mosd le lemosóval. Lakkozás után még kenj rá egy réteg átlátszó lakkot.

Mielõtt újralakkoznád (az elõzõ lemosása után) hagyd pihenni a körmeidet pár napig. Mielõtt lakkoznád, mosd le lemosóval. Lakkozás után még kenj rá egy réteg átlátszó lakkot.
Soha ne lakkozz mosogatás fürdés vagy hajmosás után, mert felpuhul a köröm és ezért hamar lepattog a lakk.A körmök végéig teljesen húzd le a lakkot.

Lefeszült ma a mûkörmöm. Mivel kenjem be (pl. körömerõsítõ lakk)? valami jó körömerõsítõ lakkot nem tudtok rá? SoS

Legjobb válasz: Nem tudom mit jelent az, hogy "lefeszült", de gondolom leesett a mûkörmöd, a legerõsebb körömerõsítõ lakk, amit ismerek a crystal nails-es patalakk, van belõle krém is, az is nagyon jó.

Nem tudom mit jelent az, hogy "lefeszült", de gondolom leesett a mûkörmöd, a legerõsebb körömerõsítõ lakk, amit ismerek a crystal nails-es patalakk, van belõle krém is, az is nagyon jó.


SOS! Zsíroldóztam kesztyű nélkül és most nagyon fájnak a körmeim, ujjaim, kb 4 edényt súroltam el. Mit tegyek mivel kenjem mikor múlik el?

Legjobb válasz: Ez nagy hiba volt.Rá van írva hogy milyen veszélyes. Mirõl gondoltad hogy a bõrt nem fogja lemarni . Valamilyen hámositó krém lenne jó.Az összes zsirt kioldotta a bõrbõl.Zsirosabb krémmel bekenni ,hogy puhán tartsa a bõrt,ki ne repedjen .

Ez nagy hiba volt.Rá van írva hogy milyen veszélyes. Mirõl gondoltad hogy a bõrt nem fogja lemarni . Valamilyen hámositó krém lenne jó.Az összes zsirt kioldotta a bõrbõl.Zsirosabb krémmel bekenni , hogy puhán tartsa a bõrt, ki ne repedjen .
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam zsíroldózni kezdõ háziasszony vagyok, de most már kesztyût fogok húzni! Neogranormon krémmel kentem be jó vastagon. Köszi a válaszodat!
Ne használj ilyen erõs vegyszereket amúgy se. Figyelj rá, hogy ne égjen le semmi, a tûzhelyrõl is, ha azonnal eltávolítod, ami kifolyt egy mosogatószeres szivacsos törlõkendõvel, nem fog kelleni semmiféle erõs oldószer. A lábasokba hogyha forró vizet öntesz, és ázni hagyod õket, akkor sima mosogatószeres szivaccsal is el lehet mosni õket, nem kell majd súrolni. Max. egy fém dörzsit szerezz be.
A kérdező hozzászólása: Nem én hanyagoltam el az edényeket, hanem a barátom nagymamája aki már meghalt :( Most költöztünk össze a barátommal és muszáj rendbe tennem az edényeket mert nagyon csúnyák és csak erõs zsíroldóval jönnek le! De ezután kesztyût fogok használni mert még van 5 lábas amit meg kell csinálnom!
Kesztyûben is óvatos legyél, mert azt is marja !
Lehet használni, és kell is , hisz ezért lettek kitalálva. Csak be kell tartani az utasítást .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!