Találatok a következő kifejezésre: Mivel jön a filctoll a (4 db)

Mivel jön ki a filctoll a ruhából?

Legjobb válasz: Szerintem a 20%-os ecet lenne jó megoldás,hiszen a beszáradt filctoll is ír egy darabig ha ráöntünk egy keveset.

Szerintem a 20%-os ecet lenne jó megoldás, hiszen a beszáradt filctoll is ír egy darabig ha ráöntünk egy keveset.
megmondom mi jon be, azt hiszem 100%-osan, a mosogatoszer.en "pur" mosogatoszerrel szedtem ki farmerbol
A CITROMLÉ MINDENRE JÓ!!! Ezt próbáld ki tutira kiszedi!
Sajna a ruhából maximum kikopik bár a körömlakklemosós technika beválhat, ha nem színes az a ruhadarab!
A legjobb az ecetes olló: De viccet félretéve, áztasd be flóraszeptbe nekem bejött
<a href="http://anonym.to/?http://www.discogs.com/artist/Beach+Boys%2..

Játék babáról mivel lehet lemosni a filctollat? Már régóta rajta van, vagy lehet, hogy valami más fogta össze, de nem jön le semmivel?

Legjobb válasz: Esetleg tiszta alkohollal (etanol). Azt hiszem gyógyszertárban lehet kapni.

Esetleg tiszta alkohollal (etanol). Azt hiszem gyógyszertárban lehet kapni.
Második vagyok. Az elmúlt napokban a következõket próbáltam: aceton, hideg zsíroldó, folyékony Vanish, ecet, after shave, kézmosó (ultra derm jellegû), Bioderma arctisztító. Némelyiket már végsõ elkeseredésemben próbáltam, hátha... Sajnos egyikkel sem jött le. Te sikerrel jártál végül?
körömlakk lemosó esetleg
A k.lakklemosó nem segített nekünk, bár az én lányom golyóstollal firkálta össze a babát. Azért próbáld meg! Viszont vigyázz, mert a baba szemhéjánál (ha mozgós szeme van) nekem leszedte a festéket! Én most a hideg zsíroldót próbálom ki, mert az sok mindent levisz, majd megírom, hogy mire jutottam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Acetont, alkoholt már próbáltam, semmi hatás:(
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, szerintem már nagyon beleivódott a gumiba. Kaptuk a babát a keresztlányomtól, egyénként nagyon szép Götz baba lenne.

Mivel jön le a filctoll lányom bőréről?

Körömlakklemosóval nem jön le.

Legjobb válasz: 1. Erõs dörzsölés pl. szappanos meleg vízzel. (Alkoholos filc könnyen lejön alkoholos anyagtól, pl. arcszesztõl.) 2. Sósav, kénsav, salétromsav, királyvíz, kés, vasreszelõ, stb. (Nem ajánlott, de végülis lehozza...) 3. Idõvel lekopik magától, teljesen felesleges vegyszerezni a gyereket.

1. Erõs dörzsölés pl. szappanos meleg vízzel. (Alkoholos filc könnyen lejön alkoholos anyagtól, pl. arcszesztõl.) 2. Sósav, kénsav, salétromsav, királyvíz, kés, vasreszelõ, stb. (Nem ajánlott, de végülis lehozza...) 3. Idõvel lekopik magától, teljesen felesleges vegyszerezni a gyereket.
Próbáld meg acetonmentes körömlakklemosóval.Nem 100%-os de kevésbé látszik utána!!
amennyire gyerekkoromból rémlik: türelemmel, vagyis lekopik..anyám anno rajtunk kipróbált egy komplett háztartási boltot, de semmi nem használt
Szerintem is csak idõ kérdése, és lekopik. Kár lenne szegény kislány bõrén vegyianyagokkal kisérletezni. JÉ.
Víz és szappan= csodákra képes! :) :)
A kérdező hozzászólása: nem mondod...szerinted talán nem próbáltam?
colox azzal le jön


Tapasztalt Anyukák! Mivel jön ki a szines FILCTOLL a ruhából?

5 (!) ruhácskánk filctollas, hagytam a gyerekem rajzolni, gondoltam úgyis kijön bel?le! Hát semmivel nem jön ki, még csak nem is halványodik!

Legjobb válasz: nem tudom de próbáljátok meg a barkácskötényt használni akkor az lesz filctollas. kb. negyedóra megvarrni és venni is lehet... ezt ajánlom.

nem tudom de próbáljátok meg a barkácskötényt használni akkor az lesz filctollas. kb. negyedóra megvarrni és venni is lehet... ezt ajánlom.
Esõ után köpönyeg, de amikor legközelebb filctollat veszel, nézd meg a dobozán, h van-e egy pici mosógép rajz.Ui nem írják rá mindegyikre, h kimosható, de azok tényleg kijönnek.
Probald meg acetonnal vagy alkohollal. Szines ruhacskak? Mi Amway folteltavolitot hasznaljuk, az is kiszedi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!