Találatok a következő kifejezésre: Mivel jó laminált parkettát (3 db)

Mi a különbség tikfa és teakfa padló között? Mire jó és mi a laminált parketta?

Legjobb válasz: Semmi. A teakfát szokták néha fonetikusan tikfának írni. A laminált parketta meg olcsó parkettapótlék. Olyan, mint a forgácsolt bútorlap a színtiszta fa helyett.

Semmi. A teakfát szokták néha fonetikusan tikfának írni. A laminált parketta meg olcsó parkettapótlék. Olyan, mint a forgácsolt bútorlap a színtiszta fa helyett.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Mivel jó a laminált parkettát felmosni?

Legjobb válasz: semmivel. a laminált parketta nem igazán szereti a vizet. Persze, ha kiömlött valami, akkor fel kell mosni, de normál használat mellett erõsen ellenjavalott. porszívózni bõven elég.

semmivel. a laminált parketta nem igazán szereti a vizet. Persze, ha kiömlött valami, akkor fel kell mosni, de normál használat mellett erõsen ellenjavalott. porszívózni bõven elég.
Felporszívózod és nedves ruhával áttörlöd + padlóápoló ENNYI
Rendszeres porszívozás 2-3 hetnete enyhén nedves felmosóval felmosom azért a szobákat a vízbe pronto laminált p-hez való löttyöt teszek. A nappaliban hetente egyszer, mivel azon többször tapos a család.
Van külön laminát pucoló folyade´k.Nem vizessel, hanem csak nedvessel áttörülni.Attól, hogy összeporszívózol, a foltok ott maradnak.pedig azok vannak akkor is ha papucsba ja´runk, és vigyázunk.
Nekem bevált a Pronto padlófelmosó parkettára, lamináltra, de alaposan csavard ki a felmosót, mert árt a sok víz.
Ismerõsnél a Top Shop-os gõzgép nyert, már 4 éve használja és a padló még mindig egyben ugyan olyan színben!
domestos
Ajax Floral fiesta. És mindenre jó mert általános tisztítószer, csík egy szál se :D
én mikor mivel, vagy épp milyen kedvem van. van mikor mosóport teszek a vízbe, vagy csak öblítõt, állítólag attól csillog a kõ... van, mikor habfürdõt nyomok bele, vagy mosogatószert. :D és mindig nyomok bele ilyet : http://www.takaritok-boltja.com/media/ss_size1/ultra-szavo-p..
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) Domestost csak akkor használok, ha valami gyerekdolgot kell feltakarítani, pisit vagy ilyesmit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!