Találatok a következő kifejezésre: Mivel izgassam a vallásos barátomat, (1 db)

Mivel izgassam fel a vallásos barátomat, ahhoz hogy elérjem a célom?

Én írtam ki a vallásos barátomról a régi kérdéseket....

Legjobb válasz: Szerintem elég sok tanácsot kaptál az elõzõ kérdésnél! Most majdnem ugyanazt tetted fel :S Szerintem annál több tipp nem lesz... Akkor nem is pasi. Féltékennyé próbáltad már tenni?

Szerintem elég sok tanácsot kaptál az elõzõ kérdésnél! Most majdnem ugyanazt tetted fel :S Szerintem annál több tipp nem lesz... Akkor nem is pasi. Féltékennyé próbáltad már tenni?
Teljesen egyet értek az erre a kérdésre adott fenti válaszokkal. egyet nem mondtak még: szerintem le kellene vele ülnöd, és el kéne neki mondanod, hogy te tiszteled az õ elveit, és nem akarod bûnbe vinni, de szeretnéd tudni, hogy neki mégis mik a tervei, hogy meddig csináljátok ezt így, mert neked ez így nagyon rossz. mégis: ha csak házasság után akar szexet, akkor el akar venni? (mondjuk nem tudom, hogy te hozzámenél-e) Tehát keresni kellene egy közös megoldást, ami mindkettõtöknek elfogadható, és amiben mindketten bírtok létezni. Szerintem ez, és a fentiek válasza a következõ lépés a kapcsolatotok életben tartására. Ha meg is kapod egyszer õt, mert sikerült elcsavarnod a fejét, az neked vszínû nagy diadal lesz akkor: egy napig. és aztán?
Én úgy gondolom, hogyha neki fontos a hite és te ez ellen akarod õt fodítani, akkor sokat veszíthetsz az erõszakosságoddal. Tegyük fel, hogy el tudod úgy csavarni a fejét, hogy elvei ellen cselekszik. Akkor te biztos elégedett leszel, de õ magával kerül ellentétbe. Utálni fogja magát, de lehet, hogy téged is, mint felbútót. Ez neked didal? Ha elég karakán, akkor utána még szakít is veled ha meg nem tudod elcsavarni a fejét, akkor a folytonos ostrommal csak kiállhatatlanná teszed magad. El kéne gondolkodnod, hogy van-e helyetek egymás mellett, ha ennyire mások az elveitek. Õt szereted, az elveivel együtt? vagy csak a testét? Az elõbbibõl következik, hogy nem akarod meghasonlottá tenni, az utóbbiból, hogy keress másik testet. Bocs, hogy keményen fogalmaztam, de úgy érzem, alapvetõ bajok vannak.
Egyetértek az elõttem válaszolóval, hogy ne vidd olyanba, ami neki késõbb rosszul esne, és lelki törést okozna. Gondolj bele, ha õ kérne tõled olyan dolgot (az ágyban), amit te nem szeretnél, mert rossznak, undorítónak tartod. De ez még talán egy kicsit nehezebb, mert sok dologhoz hozzá lehet szokni, de itt nem csak érzésekrõl, hanem tudatos elhatározásról van szó, szóval ha a fejét elveszítve lefeküdne veled, az a teljes bukás lenne számára. Nyugodj meg, fiúból van, hiszen vágyik rád! Csak az akaratereje, elhatározása erõsebb, mint a vágyai. Ez akár jó is lehet, hiszen ha egy nagyon csábító harmadik akarná kivetni rá a hálóját, nem kell félned, mert tudod, hogy ellen tud állni a kísértésnek és erõs az akaratereje - nézd meg most is a helyzetét: iszonyú nehéz lehet ellenállni egy gyönyörû lánynak, aki a párja, és akit szeret!
egyébként ha még ennek ellenére, amit elõbb leírtam (az elõzõ hozzászóló vagyok) is szeretnéd elcsábítani, akkor arra lehetne építeni amit csináltál akkor amikor majdnem rádmászott - ha emlékszel. vagy esetleg mikor együtt tvztek, te egy rövid szoknyában ülsz mellette vmi szexi pózban (persze ne vidd túlzásba, csak kelts fel az érdeklõdését), és a szoknyádat is felhúzhatod kicsit (mert meleged van:) )... azért kíváncsi vagyok mit gondolsz az elõzõ hozzászólásomról, fontold meg.
Ahh, megértem, hogy szeretnéd, ha tovább mennétek a tapinál. De! az a helyzet, hogy azzal, hogy a barátod vallásos, és te így elfogadod õt, bizonyos nehézségeket is vállalsz. Ugye a szex csak házasságon belül megengedett azok számára akik hívõk. Ha sikerül elérned a célod, és rádmászik, lefekszik veled, akkor utána ha "észhez tér" lehet, hogy utálni fogja magát, amiért megtette (nem attól, mert rossz volt, vagy ilyesmi), mert ez az õ szemükben bûn. Szóval meg kell értened õt, te is írtad, hogy a sliccéhez nyúlsz, már akkor is kiakad. Nem könnyû a helyzeted, de ha igazán szereted, akkor meg kell értened hogy vannak határok. Lehet, hogy idõvel majd meggondolja magát, felenged és nem vár a házasságig. de szerintem úgy semmiképp se akard a dolgot, hogy felizguljon, elvessze a fejét és késõbb rosszul érzze magát miatta. Arra gondoltam, hogy beszélhetnétek is errõl (hogy képzeli el, mikor stb)... Azt azért szabad:) ezzel is oldódna. Nem olvastam a régi kérdéseidet, remélem nem írtam le azt a választ, amit már más is elõttem... Egyébként tök édes tõle, hogy elmondta, hogy már majdnem rádmászott:) ebbõl látszik, hogy jól csinálod, csak a neveltetése visszatartja gondolom...
A szex nem bûn, vagy mocskos dolog - a keresztény ember életében ennek a házasságon belül van helye. A házasság kölcsönös, kizárólagos párkapcsolat, amit a két fél vállal Isten és az emberek elõtt, a ceremónia tökmindegy. A Bibliában az Énekek-éneke nevû könyv a férfi és a nõ szerelmérõl szól, költõi módon ecseteli a szeretett személy testének szépségét, a testi-lelki együttlét boldogságát és kiteljesedését.
Egszerû!Nyúj be a nadrágjába simogasd és mond neki hogy ami benne van az nem véletlen van ott.Istennek terve volt vele mikor "odateremtette".Aztán vetkõzz le elõtte, teljesen.Ha erre sem indul be, akkor tuti meleg a srác!
Ha az én barátom vallásos lenne bele is betegednék ha nem csókolhatnám meg :S beszélned kell vele mert ha így megy tovább rámehet a kapcsolatotok.
Térísd át másik vallásra!
Elvileg jó ötlet lenne a gyülekezetbe elmenni - de NAGYON óvatosan, erõs elhatározással, és OKOSAN! Ha elmész, tuti, hogy megpróbálnak beszervezni. Ha pedig nem sikerül, az is elõfordulhat, hogy eltiltják tõled! Fanatikus emberek vannak ott, ne felejtsd... Én is azt tanácsolom, hogy csábítsd mértékkel. Fiú - úgyhogy biztos, hogy egyre kevésbé képes ellenállni. Egyébként sem baj, ha szépen, fokozatosan mentek elõre. Pl. egy búcsúcsókot nem utasíthat vissza tõled - de elsõnek ne a szájára. Elõbb-utóbb csak viszonozni fogja! Viszont ezt se erõszakosan: ha tiltakozik, inkább csak simítsd meg a haját. És keresd ki neki a Bibliából a megfelelõ részeket. Azt, ahol szex módszereirõl írnak. A gyülekezete egyoldalúan értelmezi a Bibliát.
na szia! én kissé ismerem a helyzetet blülrõl, az õ oldaláról. Szerintem az tök hülyeség, és elég kezdetleges felfogás a részérõl, (még hívõként is gyerekcipõs szerintem), hogy ezt nem akarja veled megbeszélni. Ilyen a világon nincs! De neki ez a védekezésmódja. A védekezésmódja a szex ellen, hogy nem is beszéltek róla, mintha nem is lenne. Ez struccos politika, tudod, a fejemet a homokba dugom, és várom, hogy Isten kirúgjon onnan. Nekem az a véleményem, hogy el kéne vele menned, és keresni kéne valami olyan vezetõt ott, akire õ is hallgat. Az a helyzet, hogy szerintem rád nem fog hallgatni. És te leszel az elcsábítója. HA igazán bölcs akarsz lenni, és nagyon akarod ezt a pasit, menj el a hit gyülibe nélküle, a tudta nélkül, és próbáld megérteni jobban, mi van vele. Próbálj ott embereket keresni, és egy olyan vezetõt, akivel meg tudod osztani a problémádat. Ha eza harmadik ember megért téged, akkor vond be a barátodat is: kérd meg ezt a vezetõt, hogy beszéljetek együtt. Rá fog hallgatni, mert ott "szellemi hierarchiarendszer" van. Abban biztosan nem fog neked ez a harmadik ember segíteni, hogy házasságon kívül szexeljetek, de abban valószínüleg igen (ha jó fej: és ezért kell, hogy elõbb egyedül keresd meg ezt az embert), hogy felvilágosítsa a barátodat, hogy Isten nem mindig természetfeletti módon sugall, hanem pl az is egy jel, hogy ott vagy Te, akit szeret, és el tudja vele képzelni az életét. LEhet, hogy ez az egész egy kicsit meredeken hangzik, de majd te eldöntöd, mit kezdessz ezzel, mennyire fontos neked ez a fiú.
ez egy abnormális vallás, nem tudom mi az irányzat neve, de biztos, hogy nem a Bibliát követi... észhez kéne valahogyan téríteni a barátodat, mert nem lesz jó vége
A kérdező hozzászólása: Éppen ez az!Szexrõl is tilos beszéllni!De midnen más, a scók sem megengedett...nem lehet vele beszélni a jövõrõl sem, mert majd az Isten megadja a választ_és evvel le is rendezte. Én idõnként egy csókra vágynék, de ugye még azt sem szabad!
A kérdező hozzászólása: Hehe de vicces vagy.... Már próbáltam de már a sliccére bedühödöt...oylat kaptam áá....
Bocsi de olyanokat írtál h látszik h nagy nyûg számodra a pasi.Most akkor minek vagy vele?(mármint 2008ban minek voltál vele) Téll. együtt vagytok még?Ez nagyon érdekelne.Jah meg h mi lett veletek....

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol van a neten olyan oldal, ahogy magyar amatőr (nem szexoldalakon szereplő) lányok teszik fel meztelen képeiket (anonim módon fejüket kitakarva? )

2

Hol találok ilyet?

Olyan lányokat keresnék valahol,akik mindenben benne vannak és teljesen átengedem magamat nekik,azt tesz amit csak akar és az összes vágyát kiélheti rajtam,vagy akár több haverommal együtt is.Hol lehetnek ilyen csajok akik bátran kiélik vágyaikat?

3

Ti feltétlenül a szex miatt csalnátok meg valakit?

Pl ha pár hétig,hónapig nem találkoznátok a szerelmetekkel,akkor a szexhiány miatt belemennétek abba,hogy megcsaljátok őt?
Nemet és kort légyszi :)

5

Szerintetek baj ha valakinek görbe a pénisze?

Bocs ezért a kellemetelen kérdésért,de 18 éves vok s még nem volt alkalmam használni.A méretekkel szerintem nincsenek gondjaim (17-18 cm)Nem keménykedésből mondom ezt :) .Viszont zavar h lefele görbűl.Lányok titeket ez zavarna?Fiúk Mit tegyek h kijavítsam?Nagyon megtisztelnétek azzal ha segítő válaszokat adnátok!Köszönöm :)

5

Sok lány kivan akadva, hogy a fiúk csak arra hajtanak, hogy megfektessük őket. De lányok, mi a véleményetek az olyanról aki arra törekszik, hogy titeket a csúcsra jutasson, kényeztessen az ágyban?

Nem egoista, hanem gondoskodó-odaadó a srác aki leakar fektetni titeket.
23f
bocs ha esetleg butaságot kérdeztem, cserében mindenkinek megy a zöld kezecske, választól függetlenül.

9

Fiúk, milyen érzés amikor vákuummal próbáljátok növelni a farkatokat?

Izgató érzés, mint amikor a lány szív? vagy semmilyen?

4

Meleg fiúk, nektek melyik a kedvenc szexpozíciótok?

Melyiket szeretitek aktívként és melyiket passzívként? Melyikben a legjobb elkezdeni és melyikben szeretitek az elélvezést? És miért?

1

Fiúk! Ha a barátnőtök kérné hogy verjétek el nadrágszíjjal megtennétek?

19

Az iskolai felvilágosításokon, és úgy általában miért nem mondják el, hogy igaz ugyan, hogy nem bűn maszturbálni, de azért sem szabad sokat, mert tönkreteszi a prosztatát és/vagy a hímvesszőt is?

Annyira szeretném a most kamaszoknak ezt az információt átadni, de hát hol adjam át, és hogy? Bosszantó, ha az ember nem tud segíteni, pedig a tudása meglenne hozzá.

21

Szexrandi oldalon írtam egy nagyon szép csajnak, lehet hogy roma?

8 ker.ben lakik, ramona nicknéven hirdet, és írt e-mail-t ott szamanta a neve. :D

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!