Találatok a következő kifejezésre: Mivel győzhetném a (20 db)

Mivel győzhetném meg a páromat, hogy ne költözzünk vissza?

A párommal 2 évig Franciaországban éltünk egy nagyon rossz környéken , mindennaposak voltak a rablások csak feketék és arabok, (panelban laktunk az egész házban 2 fehér család élt) és én eleve nem érzem jól magam egy idegen kultúrában (olyan mintha Afrikában lennénk, mindenki fekete, a kultúra meg úgy összességében minden) Nekem annyi előnyöm volt,hogy megtanultam franciául de egyébként egész nap otthon ültem csak a párom dolgozott,pár hónapja hazajöttünk és azóta itt vagyunk, de a párom most visszaakar menni mert itt nem talál rendes munkát (ott sem, de ott jobban éltünk) Én viszont egyáltalán nem akarok visszamenni...a párom pedig nagyon visszaakar menni, neki ott lett egy csomó barátja is ő jól érzi ott magát.

Legjobb válasz: Ott játszódik, csak 1995-ben. Gondolom, azóta se nagyon változott ott semmi. Bûnözés, kilátástalanság. Megértem, hogy nem akarsz oda visszamenni.

Ott játszódik, csak 1995-ben. Gondolom, azóta se nagyon változott ott semmi. Bûnözés, kilátástalanság. Megértem, hogy nem akarsz oda visszamenni.
Hát ez nagyon kemény, filmen még elmegy de a valóságban a hátam közepére sem kívánnám. A párod nem tudom hova tudott beilleszkedni, de ha a bûnözõk közé akkor gondolom neked ott semmi keresnivalód nincs.
Ajánlom hogy nézd meg a Gyûlölet c. filmet, akkor majd jobban átérzed a miliõt! :)
A kérdező hozzászólása: Majd megnézem , de a cim alapján azt tudom mondani, hogy nekem nem a színükkel van a bajom, hanem, hogy a többség rabol és bûnöznek az csak plusz, a kultúrával van inkább bajom.
Beszéljétek meg, hogy költözzetek másik városba, mert ott nem érzed jól magad.Mármint Franciaországban.
A kérdező hozzászólása: Múltkor felgyújtottak egy autót az utcán csak úgy mert olyan kedvük volt.... 2 hete laktunk kint mikor jöttem haza a boltból és egy motoros két fekával kishijján elgázolt mert mentek vagy 200al néhány perc múlva egy szirénázó rendõrautó utánuk, persze addigra már sehol sem voltak. Olyanokat csinálnak, hogy ketten ülnek a motoron és az utasnál van egy vastag farúd amivel leütik a járdán a járókelõt, leugrik az utas, felkapja a táskát és visszaül majd elhajtanak. Valahonnét jöttem haza, éppen mentem fel a lépcsõházba mikor egy kis suttyó gyerek leakarta rántani a táskámat a vállamról, szerencsére nem tudta, de én nagyon megijedtem. Máskor az iskola elõtt mentem autóval, átengedtem két gyereket a zebrán ebben a percben az iskola elõtt a szúrta hasba az egyik gyerek a másikat. Esténként 30-40 fõs bandákba verõdnek és aki nem közéjük tartozik az elkezdheti írni a végrendeletét. Nincs kedvem tovább sorolni pedig bõven tudnék még komolyan ez töredéke annak amit itt láttam és átéltem... Nekem az egész ország nem tetszik, viszont a párom jól érzi itt magát és õ teljesen beilleszkedett, nem tudjuk mi lesz ...
Hallottam hírét, mi megy ott, de egyébként sok európai városban ugyanez van munkásszállók környékén, és mindenhol az arabok meg a feketék miatt szar a közbiztonság. Pl egy ismerõsöm Németországban dolgozik, ott is van ilyen... :S vagy egy másiknak a rokonai Malmöben élnek, mindennaposak az utcai összetûzések a fekák közt.
A kérdező hozzászólása: Azt azért hozzáteszem, hogy nem egy gengsztertanya az egész ház, de 10-bõl 6 embernek volt már köze a rendõrséghez... A szomszédunkban például egy fekete 80 éves nyugdíjas tanárnõ lakik, neki sokat segítettem, beszélgettem vele, meg velem egykorú az unokája õ havonta 2-3x jön, itt õ a legjobb barátnõm, persze a barát szó még erõs mert nem tudunk sokat találkozni, de õ áll hozzám a legközelebb, mint ismerõs. A páromnak vannak normális barátai is, de ha itt 5 haverod van abból 2-3 tuti, hogy bûnözõ szóval akad köztük az is.
Mit csinált és mennyit ült? Mond azt neki hogy csak pár napra pár hétre.
Nézd, ha õ nem akarja, akkor biztosan oka van rá.
Nem tanácsolom, hogy ebbe beleavatkozz, ennek megítélésében egyedül a párod az illetékes, az õ testvére, és az õ lelkiismerete. Egyébként a rabok nem szabadulnak üres kézzel, van rabkeresményük, és átmenetileg akár egy albérletbe is el tud menni. Munkakeresésben pedig nyugodtan forduljon a VÁLTÓ SÁV ALAPÍTVÁNYHOZ (keress rá az interneten) õk direkt szabadultakkal foglalkoznak. Ha nincs más, a helyi családsegítõben is kaphatsz tanácsokat....az illetékes szociális munkásoktól.
Arra nem gondoltál, hogy a párod ismeri a testvérét? Esetleg téged, vagy a közös holmijaitokat félti? Vagy eddig úgy ismerted meg, hogy számít neki, ki mit gondol, ezért nem akar egy börtönviselttel egy fedél alatt lakni? Mert ha nem így ismerted meg, valószínû, hogy van valami a háttérben, amit nem mondott el.
Szerintem hagyd a döntést a párodra, talán õ jobban ismeri a testvérét. Anyukám egyik öccse például egy jól kinézõ, mindenki által kedvel férfi, jó humorú, intelligens, ha csak felszínesen ismered... valójában a családból már mindenkit átvert és meglopott, gerinctelen alak akin nem lehet segíteni...
Ha a tE testvéred lenne, akkor jogod van róla dönteni az õ hozzájárulásával. Mivel az Õ testvére, ezért hadd döntse már el õ. Miért ragaszkodsz hozzá ennyire? Csak nem a szeretõd?
Kellene neki egy esélyt adni. A testvérének legalábbis illene. Ha elzavarja, még rosszabbat tesz neki és esetleg magát fogja hibáztatni.
A kérdező hozzászólása: Oka csak annyi, hogy börtönben volt. De ennek ellenére a testvére és bármi is történjen mindig is az marad. Vagy én gondolkodom hülyén?!
Nézd, szerintem a párod dolga! Ha nem akarja, biztos nyomós oka van. Egyébiránt a testvéri kapcsolatokban is van egy olyan pont, ami után a "fekete bárány" tetteiért a másik nem vállalhatja a felelõsséget!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok a szeretõje de õ is csak egy ember.
Meg én is. Engem is befogadnál? Komolyan, attól még, hogy egy ember nem kötelességetek befogadni. Attól sem, hogy a párod testvére. Mindenki saját életéért felelõs. Ráadásul ha a párod nem akarja a saját testvérét, akkor nyilván oka van rá. Amit te nem tudsz (vagy nem akarsz megérteni).
A kérdező hozzászólása: Gyerekkorom óta ismerem, mindent tudok róla azt is, hogy miért ült. Szerintem mindent meg lehet bocsájtani csak akarni kell.
Akkor bocsáss meg neki, költözz külön és fogadd be. Ha nem a párod testvére lenne, hanem csak egy ismerõs, barát, akkor is ketten kellene döntenetek, hogy befogadjátok e, vagy sem, így meg, inkább csak a párodnak kellene és Õ nem akarja.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért ilyen szívtelen?!
Mi sem értjük. Mi lenne, ha megkérdeznéd tõle? Mondjuk én rossz másodlagos tapasztalattal rendelkezem. Nõvérem és az akkori pasija befogadták a srác bátyját, mert most tényleg jó útra tér (rablás, csalás, verekedés), A srác elõadta, hogy közmunkaprogramba is jelentkezett, meg hogy egész nap állást keres a városban, satöbbi. Fél évig élt, ami alatt visszaváltozott semmirekellõ lusta döggé. Sajnáltatás, az ment. Aztán egyik este kihalgatta a nõvéreméket, amikoris megegyeztek abban, hogy kiteszik a srácot. Másnap délutánra eltûnt minden értékük. Mivel hasonlított az öccsére a bankból is kivette a pénzét, és felszívódott. Egy év után kapták el Hollandiában.

Kötelezhet anyukám hogy menjek a nagymamámhoz (13 vagyok)? Mivel győzhetném meg hogy nem akarok odamenni?

Az apai nagyszüleimről van szó. Apukám sajnos meghalt 5 éves, azóta nagyon rossz velük anyukám kapcsolata. Nagymamám az a mindenbe beleszólós, rokonok úgy mesélték, hogy apukám tudta kezelni, de mióta meghalt pokol vele lenni. Mindenbe beleszól, állandóan sír, szerintem elég gonosz. Nem tiszteletlenségből írom, de anyukámat is mindig szapulja, most hogy új kapcsolata van lehordta mindennek. Anyukám nem megy hozzá, de engem kötelez! hogy kéthavonta egy vasárnap elmenjek. Azt mondja így kell elfogadni, nem gonosz, csak ilyen, nehéz élete volt. Engem nem igazán érdekel miért ilyen. De nem akarok vele lenni!! Már mondtam anyukámnak többször azt mondja kibírom. De nem bírom ki! Mit mondjak neki, hogy meggyőzzem?

Legjobb válasz: Elég szomorú hogy így áll anyukád ehhez a kérdéshez. Ha nem akarod, nem tudom miért kell erõltetni. Egyébként példát sem mutat, mert akkor menne veled Õ is!

Elég szomorú hogy így áll anyukád ehhez a kérdéshez. Ha nem akarod, nem tudom miért kell erõltetni. Egyébként példát sem mutat, mert akkor menne veled Õ is!
Az a 2-3 óra igazán kibírható, fõleg kéthetente. Ennyi tisztelet legyen benned. Majd ha te is egyedül maradsz idõs korodra, akkor gondolj vissza erre a kérdésre. 17/L
A kérdező hozzászólása: Õk mindig összevesznek. Mert mindig van anyukámmal valami baja, õ meg nem hagyja magát. Egy évben egyszer- max kétszer jön be ha elvisz, akkor megyünk is egy fél óra múlva. Máskor meg 2-3 órát ott kell legyek.
Már nem azért, de ha anyukád tényleg sajnálná, hogy a mamád egyedül maradt, akkor nem téged küldene fojton hozzá, akaratod ellenére, hanem fogná magát és Õ maga töltene el némi idõt vele.
A kérdező hozzászólása: Csinál õ magának társaságot, egy faluban él. Ott is menekülnek ugyan tõle, de azért pletykál egész nap.
A mamának egy idõsotthon lenne a megoldás, mert ott társaságba lenne!
Át tudom érezni a helyzeted! Húúú, hát próbáltál már mélyebben beszélgetni anyuddal? próbálj hatni a lelkére és mondd el, hogy téged kikészít lelkileg a nagymamád a siralmaival és depressziós vagy miután eljössz tõle. Mondd el hogy mindig negatív dolgokról beszél és lehúz téged az életrõl...
A kérdező hozzászólása: Anyukám szerintem azért mondja hogy menjek mert sajnálja, hogy egyedül maradt. Meg valami olyasmi lehet hogy úgy érzi apukám miatt is kell vele tartani a kapcsolatot.... De ha nem lehet vele mit kezdeni akkor nem kellene erõltetni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt mondom neki hogy csak engem kényszerít oda! Erre az a válasza hogy rám kíváncsi, ha õ ott lenne akkor arról szólna, nagymamám neki beszélne. De így se arról érdeklõdik mi van velem, hanem csak siránkozik.
A kérdező hozzászólása: Két havonta :) Nem velem van szerintem a baj. Másik nagyimhoz, vagy a szomszéd nénihez aki sokat vigyázott rám (nagyszüleimtõl is idõsebb) szívesen megyek. Csak hozzá sem


3 éves kisfiam az egyéves kistestvérre hivatkzva rendszeresen bepisil a bugyijába. Mivel győzhetném meg?

Nyárn, fél évvel ezelőtt teljesen szbatiszta volt 2 hónapig, nagyn értelmes kisfiúról van szó, de ősszel úgy gndlta, ebben is utánozza öcsit. Különben gyakran jár négykézláb, ha a vendégek a tesót tüntetik ki figyelemmel, és ő ezt hiányolja. Nagyn unom, hogy 8 hónapja cserélem a pisis alsókat, de pelust nem akarok visszadni rá. Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: én ugyanezt csináltam mikor az öcsém megszületett. anyukám úgy oldotta meg, hogy én nagy vagyok segítenem kell a picit fürdetni stb ugyhogy én mostam a talpiját meg kiszedette velem az akkor még pisis textil pelust. 2 honap alatt abbahagytam. többet kell vele foglalkozni azért csinálja. féltékeny.

én ugyanezt csináltam mikor az öcsém megszületett. anyukám úgy oldotta meg, hogy én nagy vagyok segítenem kell a picit fürdetni stb ugyhogy én mostam a talpiját meg kiszedette velem az akkor még pisis textil pelust. 2 honap alatt abbahagytam. többet kell vele foglalkozni azért csinálja. féltékeny.

Nagyon szeretnék kutyát. LAkásba, szóval kisebb testűt, mást meg se engednének. Eddig akárhányszor felhoztam a kutyatémát, rögtön rávágták a NEM-et! Most meg sem szólalt anya. Szereintetek van így esélyem? Mivel győzhetném meg őket?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok, két hónappal ezelõtt kaptam meg kis yorkimat, Lulut. Nagyon szerettem volna régóta kutyust, nekem is mondták, hogy ne, ne mert rájuk fog maradni, úgysem fogok felkelni hozzá stb.. Hétvégén minden reggel elviszem kutyaiskolába, azután kutyafuttatóba, az egész nap vele vagyok, játszok vele.. és ha kell reggel 5 órakor felkelek hozzá hogy megetethessem stb. Mindenképpen azt mondom, szerintem egy velem egykorú gyereknek jót tesz, ha valamiért/valakiért felel. Nekem legalábbis jót tett, sok felelõsségtudatot nevelt belém. :)

14 éves vagyok, két hónappal ezelõtt kaptam meg kis yorkimat, Lulut. Nagyon szerettem volna régóta kutyust, nekem is mondták, hogy ne, ne mert rájuk fog maradni, úgysem fogok felkelni hozzá stb.. Hétvégén minden reggel elviszem kutyaiskolába, azután kutyafuttatóba, az egész nap vele vagyok, játszok vele.. és ha kell reggel 5 órakor felkelek hozzá hogy megetethessem stb. Mindenképpen azt mondom, szerintem egy velem egykorú gyereknek jót tesz, ha valamiért/valakiért felel. Nekem legalábbis jót tett, sok felelõsségtudatot nevelt belém. :)
esetleg azzal hogy elvállalod a feladatokat és te gondoskodsz a kutyáról, viszont ha erre nem vagy képes a kutya nem neked való...
A kérdező hozzászólása: nálam most az a baj, h lakásba nem való kutya, de ez már haladás! mindig mondom, h kicsi kutyust, az jól érzi magát lakásban is, sõt, leginkább ott! :(
Emlékszem, én is mondtam a szüleimnek, hogy légy szíves, csak egy pici kutyám had legyen, de mindig nemet mondtak. Aztán vettem egy kutyát a spórolt pénzembõl. Pár napig haragudtak érte, de aztán megbékéltek, és nagyon szeretik. Azóta én keresem meg a rávalót, én sétáltatom tanítom és gondozom. De a szüleim rakják be maguk mellé az ágyba az õ kis drágaságukat :D
Én eleve kutya mellé születtem :D És 12 évesen kaptam az elsõ kutyum, akit tényleg gondoztam még kutyasuliba is vittem, és 15 évesen kiállításra is mentem vele, aztán ivartalanítottuk, mert ha tüzelt, a szomszéd kanokkal nem lehetett bírni. Még mindig meg van, most 5 éves, Jack Russel terrier. :)
A kérdező hozzászólása: én már sok ideje könyörgök, egy idejig nem emlegettem sokszor, mert tudtam, csak felidegelem õket és reménytelen. De már nagyon nagyon de nagyon szeretnééém!!! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én már érettnek érzem magam a kutyatartára! Ötletek még jöhetnek!
Nálunk is így volt, aztán 22 éves voltam, amikor bejelentettem, hogy "képzeljétek, kutyánk lesz" (ennek lassan 4 éve) Ha jól emlékszem nem volt belõle különösebb galiba. Yorskhire terrierem van, 70 ezerért vettem. De! Az oltások, a táp, a spot-on cseppek, egy ivartalanítás, toklász a fülben, fél évente bûzmirigy kezelés, 2 havonta kozmetikus... vannak várt, és nem várt kiadások, és ez nem kevés! Én az elmúlt 4 év alatt körülbelül 350 ezret költöttem a kutyára, ami így kimondva is rohadt sok pénz. Valószínûleg nem ezzel fogod meggyõzni a szüleidet, ezt csak azért mondom, hogy ezt TE tartsd szem elõtt. Ha én nem dolgoznék, akkor nem tudnám a kutyámat eltartani, és a szüleimtõl nem várhatom el, hogy ennyit áldozzanak rá.
Csinálj egy olyan lapot h KÉRVÉNY BENYÚJTÁSA I. aztán ha nem jött össze akk II. III. stb...Én is ezt csináltam amikor görényt akartam pedig anyáék állása múlt rajta. És belementek :D
Szia! Én is állandóan rágtam anyáék fülét, hogy nekem kell kutya. Nem engedték. Aztán amikor 18 éves voltam, a nagybátyámék bepároztatták a kutyájukat, de nem árulták el, hogy kiskutyát kérnek vissza. Karácsonyra lehetett elhozni a kutyust, így még jól is jött ki. Meglett az ajándékom. Miután megkaptam a kutyust, megkérdeztem anyukámékat, hogy miért engedték meg ha eddig ellene voltak. A válasz az volt, hogy féltek tõle, hogy majd rájuk marad, mert sportoltam, haveroztam, szóval tinikorban voltam. De aztán hamar rájöttek, hogy már benõtt a fejem a lágya. Lehet a te szüleid is ezért ellenzik. Úh mutasd meg nekik, hogy te fel tudod vállalni és ha kell akkor még hajnalban is felkelsz, hogy levidd a kutyát.
Szia. Hány éves vagy? Világ életemben szerettem volna kiskutyát, nekem is mindig azt mondták, hogy nem. Most már tudom, hogy miért. Már majdnem 20 voltam, amikor anyukám beállított azzal a kutyussal, amelyikre mindig vágytam. Igazuk volt. Egy bizonyos életkorig (szerintem!) az ember nem alkalmas rá, hogy ilyen szinten lekötelezze az életét, mert ez bizony komoly felelõsség és kötelesség. Lehet, hogy a te szüleid is így gondolják és ezért nem rajonganak az ötletedért.
http://www.termeszet.eoldal.hu/cikkek/allati-termeszet/kutya.. <-- itt találsz 1-2 infót a kutyák természetérõl, hogy valóban neked való-e egy kutya. Sok sikert az olvasásban! :)

Mivel győzhetném le a rosszullétemet?

Megnéztem egy videót a szülésr?l. Eddig szerettem volna saját gyermeket, de most egyszer?en rosszul vagyok már a szülés gondolatától is:S Rettegek t?le. Szerintetek mit tudok tenni, hogy ez elmúljon?

Legjobb válasz: MAJD HA MÁR LELKILEG MEGÉRTÉL A FELADATRA KKOR NEM LESZEL ROSZUL TÕLE AKKOR FOGOD IGAZÁN AKARNI

MAJD HA MÁR LELKILEG MEGÉRTÉL A FELADATRA KKOR NEM LESZEL ROSZUL TÕLE AKKOR FOGOD IGAZÁN AKARNI
hát, azon túl, hogy teherbe esel (az egész jól elmulasztja a félelmeket) érdemes lenne elmenned pszichológushoz, mert egy ilyen félelem sajnos kihathat a fogamzóképességre is.
En anno neztem Kandasz Andrea szuloszoba cimu musorat, es megfogadtam h. soha nem szulok. (Azota 6 ev telt el...) Most 5 hos vagyok, izgulok nagyon, de ez a jofajta izgalom :) Idovel sztem. elmulik, ja meg ahogy terhes leszel. (Az en tanacsom, soha tobbet ne nezz ilyen videot, en azota sem teszem, sot csatornat is valtok, ha az menne a tv-n. :) Azota nincs gond, ha valami nagyon erdekel itt megkerdezem azokat akiknek van tapasztalata, de masokat nem nezek szules kozben..... Sok sikert
A nõk egy része retteg, másik fele meg várja. Én az utóbbi voltam, és egy bánatom van, hogy olyan hamar elmúlt, hogy nem is emlékszem sok mindenre. Ezért várom a következõt, hogy ott jobban oda tudjak figyelni, hogy mit érzek. Mindenkiben van félelem, egyet tudok mondani, gondolj bele, hányan túléltük már. Te is túl fogod!

Van egy 8 hónapos csivavánk. Most próbálom rábírni a páromat, hogy csipet rakathassunk a kutyusunkba. Egyszerűen brutálisan ellene van. Mivel győzhetném meg?

Legjobb válasz: Egyszerûen annyival hogy kötelezõ! És ez nagyon komolyan mondom és mondd neki hogy most még januárban van ahol még tartanak az akciók a chipre én pl: tegnap 3000 forintot fizettem érte de viszont lehet hogy ma már 6000 kell érte fizetni.

Egyszerûen annyival hogy kötelezõ! És ez nagyon komolyan mondom és mondd neki hogy most még januárban van ahol még tartanak az akciók a chipre én pl: tegnap 3000 forintot fizettem érte de viszont lehet hogy ma már 6000 kell érte fizetni.
Melyikõtök kutyája amúgy? És mi van akkor ha fogod magad és elviszed a dokihoz beadatni? az a macskajancsi mit csinál, otthon kivágja a kutyából?
A doki nem fogja nektek beoltani amíg nincs benne chip ez ilyen egyszerû. 8 hónapos csivavát meg ha nem fogtok oltani akkor mondd a párodnak, hogy gyûjtsön neki korporsóra mert igen érzékeny kutyák és ha nem kap oltást következõ õsszel egy parvo vírus végez vele! Plusz ha nincs csip veszettség ellnit se kaphat az már alapból 2 dolog, amiért megbüntethetnek.
Kérdezd meg, h meddig akar elmenni. Addig, míg nem látja el a kutyát a doki? Vagy addig, míg megkapja a 30ezres büntit? Vagy esetleg addig, míg elkobozzák a kutyát?
Arról mivel gyõzted meg, hogy fizessen adót?
Tök egyszerû az érv. 1évesen meg kell kapni a veszetség oltását ami a legrosszab esetbe 8ezer forint lesz + a kötelezõ chip, plusz a bünti 45000-135.000ft http://masodikkerulet.hu/hirek/ebosszeiras_2012.html Mutasd meg neki szerintem elég meggyõzõ..
A sokkal drágább büntetéssel, az állatorvosoknak azon kötelezettségével, hogy nem olthatják be a kutyát chip nélkül, végsõ esetben pedig be lehet vetni a "nincs szex, amíg nincs chip a kutyában" trükköt.
Nincs oka sajnálni.:) Megértem kis pici kutya és amikor megkapja eljátsza a hattyú halálát. De ez pont olyan mintha csak egy oltást kapna. Ha a párod nem enged akkor amikor nincs otthon fogd a kutyát és vidd el. Meg nem hal bele a kutyus nyikkan egyet aztán már csóválja a farkát. Nagyon sok kutyában van és boldogan élnek már nem is emlékeznek rá.
A kérdező hozzászólása: Csak hisztizik. Nem gondolkozik normálisan. Ma kértem idõpontot egy 2.kerületi rendelõbe, elviszem.
És akkor be se oltatja mert az is fáj neki? Õ nem megy sose orvoshoz, mert esetleg fájni fog a kezelés? Fogod a kutyát és elviszed, aztán kész.
Ilyne gazdag a párod? Mert az egy dolog, hogy a chip hiánya miatt 45000 is lehet a bünti, de így a veszettség elleni oltást se kaphatja meg, amiért már százezreket számolnak fel. Lehet keménykedni a hatósággal, de minek? Jól nem jöhettek ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem vágja ki! De utálom az ilyen értelmetlen konfliktusokat. Nekem sem kellemes, természetesen vinnyogni fog mivel kis nyafogós a drága, de ha kell akkor kell. Az én kutyám.Tõle kaptam ajándékba a papírjaiban is én vagyok feltüntetve. De nagyon megszerette és sajnálja,
Észre se veszik.. nekem az über hisztis pincsim nem szólt egy szót se..
A kérdező hozzászólása: Úgy érzi a võlegényem, hogy kb én a gonosz szemét aki árt a kutyusnak azzal hogy a bõre alá egy kis fémdarabot rakat erõszakkal.:-) Nem érdekli a büntetés sem. Hiába mondom neki ha beteg lesz netán így még a doki sem látja el stb... Össze is vesztünk (30 évesen felelõsebb állattartó is lehetne) kijelentésemen.
kérdezd meg tõle, hogy van e 30-45 ezer forintja a bírságra...
egyszerûen hihetetlen miket lehet itt olvasni.emberek tudjátok miaz hogy kötelezõ? törvény van rá be kell neki tenni és kész.mondd meg neki te nem akarsz törvényszegõ lenni keress rá van itt elég infó az elõnyeirõl ezeket vesd fel neki sorba és mondd meg neki hogy semmiféle egészségûgyi koczkázata nincs

Mivel győzhetném meg a férjem hogy a lányunk maradjon egy kicsit a mamánál?

2,5 éves a lányunk és még soha nem aludt egyedül a mamánál mert a férjem nem engedi.Elviszi a mama de estére haza kell hozni.

Legjobb válasz: Szavazzatok.A gyerek és te az kettõ,az apja csak egy. Miért ha odamentek és ti azt mondjatok,a gyerek ottalszik,akkor az apja mit csinál? el csak nem rángathatja

Szavazzatok.A gyerek és te az kettõ, az apja csak egy. Miért ha odamentek és ti azt mondjatok, a gyerek ottalszik, akkor az apja mit csinál? el csak nem rángathatja
Miért nem engedi? Mond el neki, hogy szeretnél vele kettesben lenni...
2 évesen már hogy lenne korai? Ésakkormajd nem biciklizhet, nem mászhat fára, nem mehet buliba, nem lehet barátja..... szerintem jobb ha most kicsit erõszakos vagy. Miért mi történne a mamánál? 10 percre tõletek? Még éjszaka is elmehet érte ha síra gyerek. telefon gondolom a mamánál is van, áttelefonálhat óránként ha akar. Miértnem vesztegeted meg egy különleges masszázsolajos, különleges játékokkal teli forró éjszaka igéretével? nem is gondolna a gyerekre
A kérdező hozzászólása: Szerinte korai....Ugy érzem nem tudja elfogadni hogy a lányunk már nem baba. Ha nem egyezik bele nem fogom én sem engedni hogy ott aludjon bár szerintem régen megérett már erre.
pedig nektek is kéne h kettesben legyetek. ezzel sem tudod meggyõzni? mi is féltettük õket, h jaj mi lesz ha éjjel nem vagyunk ott, de a mamik-mindkettõ-kialakított egy gyerekszobát-a mi régi szobáinkból-teljesen biztonságossá tették-ablakrigli, ajtórács stb- és így mi is megnyugodtunk. most már mindkettõ megy heti 1x. kicsi 2, 5 nagy 4, 5 sztem másfél évesen már simán mehet, de van olyan barátnõm akinek már megvolt a mamiéknál is a szoba és a pici azt szokta meg h már kicsinek is ott aludt, 6 hós korától-addig szoptatta- próbálj hatni rá, neked is jár a nyugodt alvás nem?
A kérdező hozzászólása: Igen szeretnék pihenni.még egyszer sem aludta át az éjszakát igy mi sem alszunk nyugodtan. Mikor a mamánál aludtunk akkor a lányom a mamával aludt, õ akart vele aludni.
Az én férjem is idegenkedik a nagyszülõknél alvásnál, pedgi elég gyakran szokott a lányom... Én úgy fogadtattam el vele, hogy azt mondtam, ok, ha azt akarod, hogy itthon aludjon, akkor a tiéd: te hozod el, fürdeted, mesélsz neki, felkelsz hozzá éjjel, ha kell, stb. Párszor megteszi, de néha õ is belátja, hogy jobb, ha ott alszik. :)

A "leendő" barátom azért fél komolyabban összejönni velem, mert szerinte kicsi a f. rka és aggódik a szex miatt - mivel győzhetném meg? Ld alul

Egyfolytában ezzel jön, már a mániájává vált, és nem tudom meggy?zni, hogy el?ször ne ezzel foglalkozzon, de ? azt mondja, ha eljutunk a szexig, neki kellemetlen lesz azzal a tudattal, hogy milyen pici (és attól fél, hogy nekem nem lesz elég). Próbáltam elmagyarázni neki, hogy nem ez számít és millió egy módja van az örömszerzésnek, de a férfiak már csak ilyenek, ha a legnemesebb testrészükr?l van szó. Hozzáteszem, nem tudom, mekkora, nem is érdekel, mert komolyan gondolom, hogy nem ez az els?dleges, és az is lehet, hogy csak eltúlozza a dolgot. Mivel gy?zhetném meg, hogy ne ezzel foglalkozzon? Kérlek ne rakjátok át szerelem/szexualitás rovatba, nem a szórakozó és vicces kedv? tizenegy-két évesek válaszait szeretném, köszönöm.

Legjobb válasz: Nem kell meggyõzni. Én kerek perec megmondanám neki, hogy ha ilyen miatt hisztizik, elmehet valamerre. Most komolyan azt várja, hogy pátyolgasd meg vigasztalgasd emiatt??

Nem kell meggyõzni. Én kerek perec megmondanám neki, hogy ha ilyen miatt hisztizik, elmehet valamerre. Most komolyan azt várja, hogy pátyolgasd meg vigasztalgasd emiatt??
A kisfarkú pasikkal általában az a baj, hogy szörnyû kisebbségi komplexusuk van, ezt feloldani pedig még pszichológusnak is iszonyú kemény dió, nemhogy neked, aki nem vagy szakember. Egyébként a pasik sokkal nagyobb ügyet csinálnak a farokméretükbõl, mint a nõk a mellméretükbõl. Ugyanis bennük van az ösztön, hogy azzal teljesítenek. Volt dolgom kisfarkú pasassal és nem is a mérete volt a fõ gond, hanem amit lemûvelt miatta. Soha többet nem kéne ilyen.
Állj a sarkadra! Kérdd meg, hogy mutassa meg.
A srácnak valóban van önértékelési problémája. Ne akarj vele párkapcsolatot, nem szólna másról, mint gyõzködhetnéd, hogy õ milyen tökéletes, nincs vele semmi baj, hidd el, egy idõ után borzalom lenne. Hagyd nyivákolni valaki másnak.
Nekem nem õ lenne a leendõ barátom:) És nem azért, mert esetleg tényleg kicsi, hanem azért, hogy ennyire nem bízik magában, bennünk, és hogy mániájává tud válni, hogy neki mekkora.
Mond meg neki, hogy el is veszíthet ha tényleg ilyen "apróság" miatt nem akar veled komolyabban összejönni.ès mond neki azt is hogy nem a méret a lényeg, és nem is rajongsz a nagy farokért.
Hidd el, létezik az a méret, amire még a leszerelmesebb állapotod is semmivé foszlik egy pillanat alatt:// Jártam így, és még használni se tudta. Halál kínos volt, visszagondolni is rossz.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, mit vár, de nem akarom, hogy emiatt kellemetlenül érezze magát
A kérdező hozzászólása: na ne viccelj :D egyébként tényleg ennyire fontosnak kellene tartanom, mekkora mérettel áldotta/verte meg a sors? Azt hittem, ez nekik olyan, mint a nõknek a kis mell/nagy fenék/narancsbõr stb... valóban ez alapján kellene mérlegelni?
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm mindenkinek a választ
Ezen könnyen lehet segíteni, parancsolj rá hogy: gatya le! :D Onnantól kezdve ha nem hagyod el csak elhiszi hogy megfelel.
Szerintem ha annyira szégyellné, akkor nem is beszélne róla, fõleg nem egyfolytában. Sanszos, hogy ezzel akar lerázni.
A kérdező hozzászólása: elõfordulhat akár ez is - bár nem a legjobb módszer, nem tudom. Gondoltam rá én is, de talán tudnám/érezném, ha ezzel akarna lekoptatni.
Nem tulzok es nem is dicsekedni akarok, de ha mindent osszeszamolok, eddigi eletem soran kb. 20-30 lannyal nem jottem ossze azert, amiert a baratod: tulaggodtam, hogy esetleg kicsi lesz a peniszem, ki fognak nevetni miatta, vagy kiabrandulnak belolem, amint lekerul rolam a nadrag! Szoval ez a problema sajnos tenyleg letezik... Mondjuk magambol kiindulva ez addig tartana, amig nem talalnek egy olyan lanyt, akin latom, hogy elvezi velem a szexet, oromet tudok neki szerezni... szoval ha megtortenne a dolog es mukodne a szex, akkor talan megnyugodna a baratod es belatna, hogy feleslegesen agyalt ilyesmin mar elore! Szoval en azt mondom, ha tenyleg vele akarsz lenni, akkor legyel kicsit megertobb vele es ha mar lefekudtetek, talan elmulik nala ez a folyamatos aggodas!
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm a választ. Lám, mégiscsak átkerült :)

Nagycsaládosok! Hogyan, mivel győzhetném meg a férjemet a 3. babáról?

Egyszer?en hajthatatlannak t?nik. Imádja a gyermekeit, boldogok vagyunk. De én borzasztóan vágyom még egyre! Kifogytam az érvekb?l. Tudtok ötleteket adni?

Legjobb válasz: Szia! Ahol jut két gyereknek, ott jut a harmadiknak is... Szerintem semmivel se lenne könnyebb, ha ne adj Isten elveszítené az állását, ha két gyerekrõl kell gondoskodni, mint ha háromról. Nagyon szurkolok neked, hogy legyen mégegy pici. Már csak az elvetélt kis angyalka miatt is.

Szia! Ahol jut két gyereknek, ott jut a harmadiknak is... Szerintem semmivel se lenne könnyebb, ha ne adj Isten elveszítené az állását, ha két gyerekrõl kell gondoskodni, mint ha háromról. Nagyon szurkolok neked, hogy legyen mégegy pici. Már csak az elvetélt kis angyalka miatt is.
Most lehet, hogy sokan megköveznek, de pl. a pénz szempontjából sem mindegy, hogy 2 vagy 3 gyerek van. 3-ra már sokkal több kedvezmény van. Pl. tankönyv, étkeztetés ingyenes az iskolában. Meg amúgy is. Nagyon sok ismerõsöm van 2 gyerekkel, aki most már bánja, hogy nem szült harmadikat. (De most már késõ) Valahogy csak sikerül meggyõznöd!
Szia! Szerintem két (egy) gyereknél ugyanolyan nagy a felelõsség, ugyanúgy nehezen tudod útnak indítani, ha nincs állásod, úgyhogy én ezt nem tekintem érvnek. Nagycsaládos kedvezmények: - gyerekenkénti nagyobb családi pótlék - MÁV-nál szerintem még létezik a nagycsaládos utazási kedvezmény (két szülõ, három gyerek összesen 90% kedvezménnyel utazhat) - családi adókedvezmény: 6millió Ft éves jövedelemig (3nál több esetén max. 8 m Ft) gyerekenként 4eFt jár. - nagyobb szocpol - nagyobb gázártámogatás Hirtelen ennyi jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: Az útnak indítást Õ úgy érti, hogy ha majd párt találnak maguknak és szeretnének összeköltözni, akkor egy kis anyagi alapot adni, hogy ne albérletben kelljen éveken át lenniük mint nekünk. Legyen egy kis indulójuk, amire tudnak hitelt alapozni vagy ha a másik fél is hozzárak, akkor egy kis lakásba költözni. Ez az alap nem mindegy, hogy két vagy három gyerekre kell összegyûjteni. Mindenkinek köszönöm az eddigi ötleteket és jókívánságot...nagyon szívesen várok még továbbiakat
Bocs ha nagyon félre megy, de mi van, ha a férjed téged félt vetélés után, nem pedig a harmadik gyerek anyagi velejárója a baja. Gondolom nem könnyen éltétek meg. Nem ismerlek titeket, de az én férjem hamarabb beszél a pénzrõl, mint arról, hogy aggódik, pedig sûrûbben aggódik miattam, mint a pénz miatt. Talán a félt találóbb szó. Ha ez is lehet, akkor megpróbálhatsz "lelkizni" vele, elmondhatod neki, hogy te nem félted magad.
Tegnapi 1. vagyok.Még talán annyi, hogy ovi-suli-bölcsi sokkal olcsóbb!Kis településeken totál ingyenes!Az anyaság a legcsodásabb dolog!És olyan hamar felnõnek.Ovodát most 6 ezret fizetünk 1-nek.3-ra 10 ezret kellene!Nem mindegy!Iskolában a tankönyvet ki sem lehet fizetni!Sógornõmnek 4 gyerek van, kb.70.000 lett volna csak akönyv!800ft-ot fizetett a 4 ellenõrzõért.Nem mindegy!
Újra én(tegnapi):a gyerekeknek Tõled többet SENKI nem bir nyújtani!Bölcsiben és oviban nem kapnak kellõ figyelmet, tapasztalatból mondom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!