Találatok a következő kifejezésre: Mivel foglaljam magam, hogy ne (4 db)

Mivel foglaljam el magam, hogy ne gondoljak a barátomra? (holnap lesz 2 hete hogy szakítottunk)

Amikor a barátomra gondolok,folyton sírnom kell.Nagyon szeretem ?t,még most is.Õ szakított velem,mert ígértem neki valamit,és nem tartottam be.Mivel foglaljam el magam,hogy ne gondoljak rá?

Legjobb válasz: nekem csak egy dolog volt hatásos: egy új kapcsolattal. Lehet, hogy rövid lesz, és nem õszinte, de elnyomja a gyászt.

nekem csak egy dolog volt hatásos: egy új kapcsolattal. Lehet, hogy rövid lesz, és nem õszinte, de elnyomja a gyászt.
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:) ugyan ezeket kívánom neked is !!!
Hát próbálj a barátokkal lenni, sportolj, keress valami hobbit, dolgozz. Sajnos mást nem igen lehet csinálni, max majd kihevered. Én is lehet ilyen helyzetben leszek pár nap múlva, igaz itt fordítva, a barátnõm akar szakítani velem 3 év után, én meg már 3 napja nem vagyok , teljes, ez a tipikus bizonytalanság érzése, meg a szomorúság hogy ilyen meg eshet.Nos drukkolok hogy túl lépj rajta, és hamar találd meg az igari társad. Sok sikert! 22/F
Eleinte én is így voltam ezzel, nem akartam megbántani másokat, búfelejtõnek használni õket, de feladtam. Egyszerûen sehogysem ment és rájöttem, hogy sose fogom túltenni magam, ha nem próbálkozok. Aztán sikerült továbblépnem, közben pedig megtaláltam azt akire tényleg vágyom. Szerencsére nem hagytam komoly nyomokat a srácban sem, tekintve, hogy õ sem gondolt ezt a dolgot olyan hû de komolyan. Egyébként azóta volt még egy ilyenem. Ott kölcsönösen megbeszéltük, hogy csak búfelejtõk vagyunk egymás számára, átsegítjük egymást a nehéz idõszakon. Aztán végül õ lett a férjem. :)
de döntsd el magadban, hogy nem hagyod el magad.ha fiatal vagy, akkor meg fõleg ne.2év után én is azt hittem, hogy a szivem meg fog szakadni, és nem fogom túlélni.aztán 0 hét depi után megráztam magam, és azt mondtam:na jó, elég.most összeszedem magam.és tádámm :) sok sikert, kitartást, és tényleg ne hagyd el magad
A kérdező hozzászólása: sajnos még fiatal vagyok, a szüleim nem engednek bulizni, pedig tényleg jól jönne.:| köszönöm hogy írtál.:) sokat segítettél! a szerelmes számok és a sok bõgés már 2 hete megy.:S
ne is akard visszahóditani, az ex nem véletlenül ex... elsõ körben szerintem menj el egy hatalmasat bulizni, kérd meg a barátaidat, hogy bármi történik, vigyázzanak rád és vigyenek haza, aztán hadd szóljon ha ez megvan, akkor szánj egy napot arra, hogy összepakolod az összes cuccot, ami tõle van, vagy rá emlékeztet, és elteszed nem látható helyre. és ha ez is megvan, akkor hallgass órákig szerelmes számokat, bõgj borzasztóan sokat, de csak 1 napot szánj erre, ne nosztalgiázz sokat figyeld meg, hogy jobban leszel ezek után
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod.lehet, hogy meg fogadom a tanácsod.remélem igazad lesz.
Szóval ahelyett, hogy próbálnál túltenni rajta, és keresni mást, akivel lehet, hogy sokkal jobb lesz és sokkal jobban megszereted, ahelyett itt õrlöd magad. Még ha nem is lesz tartós kapcsolat, segíteni fog elfelejteni az elõzõt. Irigylem a problémáidat. (Ne vedd sértésnek.)
A kérdező hozzászólása: új kapcsolatra lenne lehetõségem, de nem szeretnék úgy valakivel összejönni, és átverni, hogy mást szeretek.ennek szerintem semmi értelme nincs.:\ 2.válaszoló még is hogyan?...nem tudom mivel visszahódítani .
Más pasikkal. Emberekkel, barátokkal. Hobbid ha van akkor aktívan mûveld. Vagy hódísd vissza a barátodat :)
A kérdező hozzászólása: 15 leszek novemberben

Mivel foglaljam el magam, hogy ne mindig a baba járjon a fejembe?

Olyan kellene ami hosszú távon m?ködik, és nem drága!

Legjobb válasz: és még annyit szeretnék kérdezni,hogy feltétlen nyúlósnak kell lenni a nyáknak pé környékén? nekem volt a pé idején folyásom,elég sok,de az nem nyúlott csak átlátszó volt!!!

A kérdező hozzászólása: és még annyit szeretnék kérdezni, hogy feltétlen nyúlósnak kell lenni a nyáknak pé környékén? nekem volt a pé idején folyásom, elég sok, de az nem nyúlott csak átlátszó volt!!!
Szia! Ez a "nyúlás" relatív dolog, úgy mint a sok meg a kevés. Szerintem, ha igazán érdekel a peteérésed, akkor vegyél egy ovulációs mikroszkópot a patikában kb. 1300, - Ft és egy életre szól, bármikor megnézheted, hogy éppen termékeny vagy-e. A lefoglalás nehezebb kérdés. Nekem is mindig a baba körül jár az eszem. De úgy gondolom, ha nem vagy türelmetlen és pozitívak a babaás gondolataid, akkor ez teljesen rendben van. Jó tervezgetést!
szia megértelek. nekem most derült ki hogy edig miért nemjöt ösze a baba. jo is mert legalább rájöttek meg nem is hogy bajom van. szoval mindkettõ. megértelek nekem is mindig a baba jár a fejemben.
Menj el dolgozni.
A kérdező hozzászólása: dolgozok de kõzbe is arra gondolok
Muszáj erõt venned magadon és beletemetkezni a munkába vagy az otthoni teendõkbe. Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, mint Te, nagyon jól tudom, hogy milyen nehéz!
Szia, az elso valaszado vagyok, bocs, nem akartalak bantani. Szerintem jo megoldas lenne arra gondolni, hogy ha jonni akar, ugy is jonni fog, ha gorcsolsz rajta, sokkal nehezebb. Engedd el magad, elvezzetek az eletet a paroddal, hidd el, eljon annak is az ideje, hogy harman lesztek, es akkor mar nem lesz annyi idod magadra,
Szia. Én is és még sokan mások vannak ebben a helyzetben. Én kidolgoztam magamnak egy módszert (házilagosan). Olyan célokat tûzök kimagam elé, amelyeket még nem tettem meg. Teljesen mindegy mi az, amire vágysz. Nem ilyen nagy elérhetetlen dolgokra gondolok, csak kitalálok magamnak egy hobbit, ami leköt, vagy pl. elhatároztam, hogy leteszem a nyelvvizsgám, amit évek óta halogatok, stb. Aztán valószínûleg mire mindent megteszem, amit elterveztem, már el is telt az az idõ, amit még meg szerettünk volna hagyni kettõnknek. Azt nem tudom még, hogy mennyire hatásos ez a módszer, mert még csak most próbálgatom, de sokkal kevesebbet gondolok rá. Egyszerûen lefoglalom magam. (Elterelõ hadmûvelet az anyai ösztön ellen:-)) Úgysem tudok mit csinálni, ezért elhatároztam, hasznosan töltöm el az idõmet.
Szia Mi a parommal nem vedekeztunk, es En annyira szerettem vna a babat, de nem jott ossze, aztan novemberben dontottem el, h na jo, akkor meg igazabol raerek, igaz 29 eves vagyok, mar itt lenne az ideje az elso picinek, de ha ennyire nem akar akkor ne eroltessuk.Eldontottem, h mivel a gyogyszer abbahagyasa utan jo par kg feljott ram, azt ledolgozom, elkezdek sportolni ujra a parommal, es ujra tobbet talalkozom majd a baratnommel, es megyunk bulizni, mozizni , tazasokaat terveztem, kirandulasokat, stb.Na erre mar decemberben nem is jott meg, aztan jan.4-en csinaltam tesztet ami kimutatta, h babas vagyok. Tenyleg nagyon sok mulik azon, h ne gorcsosen akarjuk Ot, mert akkor vmiert nem akar jonni, es hidd el, jon O ha jonnie kell!!!! Kivanok neked mielobbi babaaldast! 14 hetes kismama
Én hiába nem gondolok rá, júniusban államvizsgázok, és arra öszpontosítottam minden figyelmem. Hiába mondtam azt is, hogy jó, akkor jön amikor akar, még mindig nem akar, de nem adom fel. Meggyõzõdésem, hogy az államvizsga utáni hónapban már sikerülni is fog, amikor már nem stresszelem magam semmivel. Nagyon szeretnénk már babát.


Mit tesznek a felek hogy ne múljon el a szerelem? Vagy hogyan foglalják le magukat ha nincs ott a másik?

Arra gondolok,hogy ha távkapcsolatban él valaki akkor mit tesztek hogy lefoglaljátok magatok?mi 2 éve vagyunk így,a szerelem már átalakult szeretetté, én utolsó évemet töltöm az okj-s vizsga el?tt. Tervben van hogy utána felköltözöm hozzá,de eléggé nehéz azzal a tudattal hogy még várnom kell,és a sulit is szívesen hagynám..

Legjobb válasz: A szerelem bizony múlik....Én a pasimmal több évig voltam 1500 km-re.Hát volt minden:D Telefonsex,:D,amikor együtt voltunk hol randi hol romantika,hol tömény erotika:D....pár nap a világ végén.....A lényeg hogy találjatok mindig valamit a másikba amit eddig még nem ismertél.

A szerelem bizony múlik....Én a pasimmal több évig voltam 1500 km-re.Hát volt minden:D Telefonsex, :D, amikor együtt voltunk hol randi hol romantika, hol tömény erotika:D....pár nap a világ végén.....A lényeg hogy találjatok mindig valamit a másikba amit eddig még nem ismertél.
Én pl nekiálltam angolul tanulni.MErt ugye Õ Angliába volt és így el tudtam jutni hozzá és nagyon jól lefoglaltam magam.Sokat jártam usziba, futni, na meg én tanultam még akkor tehát sokat tanultam ami meg is látszott az eredményeken.KB kéthavonta járt haza max 3 napra:(Borzalmas volt az biztos.MAjd megõrültem de azok a percek amiket úgy együtt töltöttünk....minden alkalommal szerelmes lettem belé:DSoha nem sírtam mert nem engedte.Mindig azt mondta hogy inkább örüljek hogy vagyunk egymásnak:DTe is így fogd fel.KEress egy új hobbit magadna ha lehetõséged van iratkozz be egy tanfolyamra.
se te, se õ nemvagytok vakok. ha egy lakásban laknátok, akkoris ugyanez lenne a helyzet. az ember nem csukott szemmel jár, ezt a szó szoros értelmében kell érteni. ez nemazt jelenti h megnézi az összes létezõ pasit, mert nem. nem direkt. de látja. fõleg ha az osztálytársa. és teis látod. és ez nemlenne másképp, ha nem 85km-re lennétek egymástól. a másik pedig, h mit csinálj "egyedül"....nos, hát én a helyedben mindent csinálnák, amit akkor csinálnék, ha nem lenne 85 km köztetek. éld az életedet, nemkell folyton ráragadva lenni a barátodra. járj el vásárolgatni, gondolom vannak barátnõid, járjatok el együtt beszélgetni, kapucsinózni, moziba, ilyenek.
A kérdező hozzászólása: mi 85km-ra vagyunk. Telszexet nem mert kicsit félénk vagyok:) romantika azért persze, de ti sem mindennap gondolom. És mivel foglaltad le magad, hogy ne hiányozzon hogy melletted legyen, vagy hogy ne légy "bolond"?:)
A kérdező hozzászólása: ha nincs velem, agyalok mindig. minden mereven veszek, a kapcsolat szabály, mint minden, tudom nem az. Kiidegelem mindig mint egy gyerek hogy ha ezt csinálom olyan mint ha nem foglalkoznék vele, vagy nem szeretném. ha mást csinálnék szintén. Mondja hogy ezek természetesek, de egyedül hétköznap eléggé szar tud lenni:) vagy hogy azt érzem mindig bántom, és hogy utál érte, mert ezeket mondom. Egy agyalós hülye vagyok. Van az osztályban egy fiú, akin néha agyalok, de mint pár nem kérném meg..erre mondta hogy neki is van hogy egy csaj tetszik de nem vak.Engem mégis zavar hogy én a fiúkat nézem és hogy nincs itt.Normális vagyok? Kérlek csak normális válaszokat írjatok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!