Találatok a következő kifejezésre: Mivel foglaljam magam, hogy (9 db)

Hogy tegyem magam túl végleg a szakításon? Mivel foglaljam le magam ha nincs több ötletem és teljesen kivagyok?

Már 3hónapja, hogy vége lett de még mindig nem tudtam feldolgozni. (2 évig voltunk együtt) Az els? két hétbe volt a legrosszabb akkor éjjel-nappal sírtam, teljesen elhagytam magam semmi életkedvem nem volt. Utána a barátaim segítségével valamivel jobb lett a helyzet, mentem velük bulizni, minden fele a családdal is sok id?t töltöttem lefoglaltam az agyam. A következ? hónap elég jól sikerült sok programom volt. Viszont most megint a padlón vagyok már vagy 3hete nagyon... mindenr?l ? jut eszembe bárhova megyek bármit csinálok, nagyon hiányzik:( ? volt nekem az els? és még most is szeretem annak ellenére, hogy fájdalmat okozott és tudom, hogy már egyáltalán nem illettünk össze. Már sírni sincs er?m, folyton vele álmodok. Mit tegyek? Szeretnék újra olyan boldog lenni, mint vele voltam, de már lassan a hitem is elfogy, hogy lehet még jobb is és csak ?t akarom, pedig tudom, hogy lese szarja a fejem ? már rég elfelejtett.

Legjobb válasz: Tanulj, olvass, fórumozz, kezdj el sportolni. Ha semmi nem megy, akkor az élet olyan, mint a motor: be kell rúgni. Hülyítsd a srácokat, élvezd, hogy szabad vagy, senki nem szól bele, mit csinálsz, hogy öltözöl, hová mész. És a hülyített srácok között hátha lesz egy, aki megfog. 24/N

Tanulj, olvass, fórumozz, kezdj el sportolni. Ha semmi nem megy, akkor az élet olyan, mint a motor: be kell rúgni. Hülyítsd a srácokat, élvezd, hogy szabad vagy, senki nem szól bele, mit csinálsz, hogy öltözöl, hová mész. És a hülyített srácok között hátha lesz egy, aki megfog. 24/N
Szerintem is kezdj sportolni, járj buliba, vásárolgatni stb:) engem ezek mindig felvidítanak, ha rossz a kedvem. 19/L
amit te szeretnél abból csak az lenne, hogy teljesen kiszolgáltatod magad a srácnak és ha majd kedve lesz hozzád akkor max ágybabújtok.....fájdalmas de ennyi nem több.....a másik dolog, hogy szerintem nem kéne hülyítened a fiúkat, mert miért õk szop.janak azért mert te szomorú vagy a volt pasid miatt, aki le se sza.r....szóval nehéz idõszak áll elõtted, de idõvel úgy is jön valaki aki majd elvarázsol és akkor hidd el egész másképp fogsz tekinteni az exedre....sok sikert :) (20 F)
Próbálj meg másokkal ismerkedni. Nézz körül hátha van valami helyes, szingli pasi a környezetedben. Vagy menj el valahova szórakozni a barátnõiddel, táncolj és lehet, hogy lesz valaki akinek megtetszel. :) És tudom, hogy nehéz, de azokat a dolgokat amik rá emlékeztetnek tedd el. Ne legyenek szem elõtt. Lehetõleg a facebookját se nézegesd. Tudom, hogy kíváncsi vagy, hogy mi van vele meg minden, de ha valamit akar úgyis õ fog keresni. Ha találkozol vele ne mutasd ki mit érzel, ne könyörögj neki, hogy bocsásson meg, ne alázd meg magad. Inkább játszd meg, hogy nem is hiányzik. Ezen kívül amik még nekem beváltak: nézz vicces filmeket, lehetõleg olyat ami nem nyálas. Ajánlom a dögölj meg john tuckert! :D Ez a film arról szól, hogy hogyan égetnek le egy fiút. Ha mély ponton vagy próbáld meg elterelni a figyelmed. Ha más nem jut eszedbe takaríts :D Az még hasznos is. Írd fel a rossz tulajdonságait a srácnak és amikor hiányzik olvasd el õket. Remélem tudtam segíteni! :)

Ausztráliába repülök. Mivel foglaljam el magam a hosszú úton? És hogyan tudok átállni, mert 8 óra az időeltolódás.

Legjobb válasz: az ut az mindig gyorsabban elmegy, mint ahogy gondolnad... vetitenek folmet, meg ilyesmik, de vigyel fel zenet magadnak, meg könyvet, vagy ujsagokat, ami erdekel... az idöeltolodast en ugy szoktam megoldani (en is mastol hallottam, hogy ez a bevalt tapasztalat), bar nem tudom mikor ersz oda, de ugyanugy este feküdj le aludni, ahogy lefeküdnel, es akkor viszonylag gyorsan tul vagy rajta... lehet, hogy 30 orat leszel ebren, eleg faraszto, de masnapra mar okes leszel, es nem megy el ra több napod...

az ut az mindig gyorsabban elmegy, mint ahogy gondolnad... vetitenek folmet, meg ilyesmik, de vigyel fel zenet magadnak, meg könyvet, vagy ujsagokat, ami erdekel... az idöeltolodast en ugy szoktam megoldani (en is mastol hallottam, hogy ez a bevalt tapasztalat), bar nem tudom mikor ersz oda, de ugyanugy este feküdj le aludni, ahogy lefeküdnel, es akkor viszonylag gyorsan tul vagy rajta... lehet, hogy 30 orat leszel ebren, eleg faraszto, de masnapra mar okes leszel, es nem megy el ra több napod...
Keress egy szmipatikus utitársat, s beszélgess..:) ))Mindenrõl..mert ugysem látod röbbé..;)
szerintem aludj vagy olvass mást nemigenn tudsz csinálni hacsak nincs laptopod
Vegyél egy Bibliát és olvasd. Mire odaérsz, nemcsak más földrészen leszel, de úgy érzed, hogy az egész világ sokkal szebb lett.
A kérdező hozzászólása: eléggé örökmozgó vagyok mi a tipp az útra? tudtok nekem ilyen repülõs jógát ajánlani vagy valami? :)
Mi csak 10 órát repültünk most és 7 óra idö eltolódás volt, mi a karibtengeren voltunk vagy is az ellenkezö irányba. Oda fele alig aludtunk, és egész könnyen átálltunk, de már 3 napja itthon vagyunk de reggel 12 óra alvás után alig tudok felkellni. A repcsin fognak filmet vetíteni, ha saját monitoros lesz az ülések, akkor válogathatsz is filmek között. Aztán vigyél könyvet, újságot adnak a gépen, angol nyelvüt meg az adott légitársaság nyelvén. Ami fontos hogy 2-3 óránként sétálj az ülések között, mert a hosszú repülöutak során sokszor elöfordulhat trombózis, és igyál sok folyadékot. Vihetsz fel notbook-t vagy nintendót, akármilyen játékot, csak a felszálláskor és leszálláskor ki kell kapcsolni. mobilokat végig kikapcsolva kell tárolni.
jácc a klotyón péniszbával

Mivel foglaljam el magam, hogy ne gondoljak a barátomra? (holnap lesz 2 hete hogy szakítottunk)

Amikor a barátomra gondolok,folyton sírnom kell.Nagyon szeretem ?t,még most is.Õ szakított velem,mert ígértem neki valamit,és nem tartottam be.Mivel foglaljam el magam,hogy ne gondoljak rá?

Legjobb válasz: nekem csak egy dolog volt hatásos: egy új kapcsolattal. Lehet, hogy rövid lesz, és nem õszinte, de elnyomja a gyászt.

nekem csak egy dolog volt hatásos: egy új kapcsolattal. Lehet, hogy rövid lesz, és nem õszinte, de elnyomja a gyászt.
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:) ugyan ezeket kívánom neked is !!!
Hát próbálj a barátokkal lenni, sportolj, keress valami hobbit, dolgozz. Sajnos mást nem igen lehet csinálni, max majd kihevered. Én is lehet ilyen helyzetben leszek pár nap múlva, igaz itt fordítva, a barátnõm akar szakítani velem 3 év után, én meg már 3 napja nem vagyok , teljes, ez a tipikus bizonytalanság érzése, meg a szomorúság hogy ilyen meg eshet.Nos drukkolok hogy túl lépj rajta, és hamar találd meg az igari társad. Sok sikert! 22/F
Eleinte én is így voltam ezzel, nem akartam megbántani másokat, búfelejtõnek használni õket, de feladtam. Egyszerûen sehogysem ment és rájöttem, hogy sose fogom túltenni magam, ha nem próbálkozok. Aztán sikerült továbblépnem, közben pedig megtaláltam azt akire tényleg vágyom. Szerencsére nem hagytam komoly nyomokat a srácban sem, tekintve, hogy õ sem gondolt ezt a dolgot olyan hû de komolyan. Egyébként azóta volt még egy ilyenem. Ott kölcsönösen megbeszéltük, hogy csak búfelejtõk vagyunk egymás számára, átsegítjük egymást a nehéz idõszakon. Aztán végül õ lett a férjem. :)
de döntsd el magadban, hogy nem hagyod el magad.ha fiatal vagy, akkor meg fõleg ne.2év után én is azt hittem, hogy a szivem meg fog szakadni, és nem fogom túlélni.aztán 0 hét depi után megráztam magam, és azt mondtam:na jó, elég.most összeszedem magam.és tádámm :) sok sikert, kitartást, és tényleg ne hagyd el magad
A kérdező hozzászólása: sajnos még fiatal vagyok, a szüleim nem engednek bulizni, pedig tényleg jól jönne.:| köszönöm hogy írtál.:) sokat segítettél! a szerelmes számok és a sok bõgés már 2 hete megy.:S
ne is akard visszahóditani, az ex nem véletlenül ex... elsõ körben szerintem menj el egy hatalmasat bulizni, kérd meg a barátaidat, hogy bármi történik, vigyázzanak rád és vigyenek haza, aztán hadd szóljon ha ez megvan, akkor szánj egy napot arra, hogy összepakolod az összes cuccot, ami tõle van, vagy rá emlékeztet, és elteszed nem látható helyre. és ha ez is megvan, akkor hallgass órákig szerelmes számokat, bõgj borzasztóan sokat, de csak 1 napot szánj erre, ne nosztalgiázz sokat figyeld meg, hogy jobban leszel ezek után
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod.lehet, hogy meg fogadom a tanácsod.remélem igazad lesz.
Szóval ahelyett, hogy próbálnál túltenni rajta, és keresni mást, akivel lehet, hogy sokkal jobb lesz és sokkal jobban megszereted, ahelyett itt õrlöd magad. Még ha nem is lesz tartós kapcsolat, segíteni fog elfelejteni az elõzõt. Irigylem a problémáidat. (Ne vedd sértésnek.)
A kérdező hozzászólása: új kapcsolatra lenne lehetõségem, de nem szeretnék úgy valakivel összejönni, és átverni, hogy mást szeretek.ennek szerintem semmi értelme nincs.:\ 2.válaszoló még is hogyan?...nem tudom mivel visszahódítani .
Más pasikkal. Emberekkel, barátokkal. Hobbid ha van akkor aktívan mûveld. Vagy hódísd vissza a barátodat :)
A kérdező hozzászólása: 15 leszek novemberben

Hét napja nem gyújtottam rá, de már érzem hogy bármikor rátudnék. Mivel foglaljam le magam, hogy továbbra se gyújtsak rá?

.

Legjobb válasz: Amikor rádtör a vágy, gondolj arra, hogy miért is akarsz leszokni.

Amikor rádtör a vágy, gondolj arra, hogy miért is akarsz leszokni.
milyen módszerrel szoktál le?
A kérdező hozzászólása: puszta, akarat
:D értem
gondolom te is szilverszer óta nem szívsz, mint ahogy én is akkor hagytam abba. nekem k*rva nehéz megállni, de eddig sikerült.
agyban dõl el az egész.
Nem kötöttem a szilveszterhez, még csak pár napja. Sajnos eléggé zaklatott környéken lakom és ha eldurran az agyam akkor nem bírom ki mert agyvérzést kapok! Minden esetre elkezdtem enni, ami jó elfoglaltság, nem vagyok elhízva.A bagó maradványokat, hamus egyebek eltüntettem. Nekiáltam nagytakarítani (ritka pillanataim egyike), így kötöm le magam!holnap az RTL klub -on reggeli téma lesz!

Hogyan küzdjem le ezt? És mivel foglaljam le magam amig nyaral?

Barátomék vasárnaptól számítva mennek nyaralni családostól 1hétre. Ebb?l 5napot nem találkozunk, de az utolsó 3napra már engem is elhívtak, szóval megyek utánuk, mert szivesen látnak. Barátom meg f?leg. És én elég féltékeny típus vagyok sajnos:( Már most elméleteket gyártok, hogy biztosan meg fog csalni, meg csajozni fog, és ha lemegyek már nem is fogok neki kelleni. Ezeket elmondtam neki, mert látta hogy szomorú vagyok és eléggé megsért?dött hogy még 8hónap után is ilyeneket gondolok róla. Pedig végig h?séges volt, Elmondta, hogy szereret és ezt irta msnen: "te vagy az egyetlen és legszebb virágszál a szivem kertjébe és nekem nem kell más" "nekem egy virág van a szivemben és nekem attol nincs szebb és nem is engedem hogy kivegyék onnan" De féltékeny vagyok:( Megigérte hogy felfog majd hívni, mert ez alap.

Legjobb válasz: Csajozni, a szüleivel? Hülyeség. Biztosan végig rád fog gondolni, nem kell féltékenykedni. ;)

Csajozni, a szüleivel? Hülyeség. Biztosan végig rád fog gondolni, nem kell féltékenykedni. ;)
Nehogy már 5 napot ne bírj ki nélküle. Nekem volt olyan, hogy kb 2 hétig nem találkoztam a barátommal, mégse nyavalyogtam és nem is gyártottam ilyen elméleteket. Ezzel csak azt éred el, hogy egy idõ után megelégeli és esetleg emiatt szeret majd ki belõled.
hülyeség. sztm téged nem is szeret, vagyis nem sokáig fog..ilyen csajjal... tipikus.. örülsz h van pasid és nem engedsz neki semmit, mert meg akarod tartani. de a pasi nem a kutyád ..istenem -.-
szia! Te a leírottak alapján "betegesen féltékeny vagy". Az ember nem lehet naív, nem járhat úgy, mint egy zombi, 100%ban bízva a párjában, de ez már nekem is sok. Emellett van különbség a féltés meg a féltékenység között is. Olyan szépeket írt a barátod, szerintem esze ágába sincs megcsalni. Szerinted nem létezik iylen? Pedig igen!! A féltékenységed egyszer vissza fog ütni, mert elunja, hogy õ hiába bizonygatja a szerelmét neked, Te mindig bele akarod magyarázni, hogy "úgyis megcsalsz!" Ne tedd!! Engedd el erre a 3 napra, és kérd meg hogy inkább a te indulásod napján hívjon fel, hogy minden rendben van-e , el tudsz-e indulni? (ha szeretne hívni, azért azt engedd) Bitang nehéz lesz, de valahol "nevelned" kell magadat, mert ez még rosszabb lesz ha így folytatod...
A kérdező hozzászólása: Persze, a hivást õ mondta!!!
szia! ne aggódj elõre! nem lesz semi gond meglátod! max jobba fogjátok várni a találkozást mint máskor! Max hazsnáld ki az idõt nélküle, menj el tornázni, futni, kozmetikushoz, fodrászhoz.. hogy a következõ találkozásko rmég jobban levedd a lábáról! VAg yha erre nincs szükséged akkor tarts barátnõs napokat, menj barátnõiddel ahova jól esik vásárlni/sétálni/mozizni vagy csak egyszerûen foglaljátok le magatokat. vagy kezdj bele egy jó könyvbe, mire kiolvasod addigra újra találkoztok!
Ne izguljál! Teljesen normálisan érzel. Jó szerelmeskedést kívánok.

Mivel foglaljam el magam, hogy ne mindig a baba járjon a fejembe?

Olyan kellene ami hosszú távon m?ködik, és nem drága!

Legjobb válasz: és még annyit szeretnék kérdezni,hogy feltétlen nyúlósnak kell lenni a nyáknak pé környékén? nekem volt a pé idején folyásom,elég sok,de az nem nyúlott csak átlátszó volt!!!

A kérdező hozzászólása: és még annyit szeretnék kérdezni, hogy feltétlen nyúlósnak kell lenni a nyáknak pé környékén? nekem volt a pé idején folyásom, elég sok, de az nem nyúlott csak átlátszó volt!!!
Szia! Ez a "nyúlás" relatív dolog, úgy mint a sok meg a kevés. Szerintem, ha igazán érdekel a peteérésed, akkor vegyél egy ovulációs mikroszkópot a patikában kb. 1300, - Ft és egy életre szól, bármikor megnézheted, hogy éppen termékeny vagy-e. A lefoglalás nehezebb kérdés. Nekem is mindig a baba körül jár az eszem. De úgy gondolom, ha nem vagy türelmetlen és pozitívak a babaás gondolataid, akkor ez teljesen rendben van. Jó tervezgetést!
szia megértelek. nekem most derült ki hogy edig miért nemjöt ösze a baba. jo is mert legalább rájöttek meg nem is hogy bajom van. szoval mindkettõ. megértelek nekem is mindig a baba jár a fejemben.
Menj el dolgozni.
A kérdező hozzászólása: dolgozok de kõzbe is arra gondolok
Muszáj erõt venned magadon és beletemetkezni a munkába vagy az otthoni teendõkbe. Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, mint Te, nagyon jól tudom, hogy milyen nehéz!
Szia, az elso valaszado vagyok, bocs, nem akartalak bantani. Szerintem jo megoldas lenne arra gondolni, hogy ha jonni akar, ugy is jonni fog, ha gorcsolsz rajta, sokkal nehezebb. Engedd el magad, elvezzetek az eletet a paroddal, hidd el, eljon annak is az ideje, hogy harman lesztek, es akkor mar nem lesz annyi idod magadra,
Szia. Én is és még sokan mások vannak ebben a helyzetben. Én kidolgoztam magamnak egy módszert (házilagosan). Olyan célokat tûzök kimagam elé, amelyeket még nem tettem meg. Teljesen mindegy mi az, amire vágysz. Nem ilyen nagy elérhetetlen dolgokra gondolok, csak kitalálok magamnak egy hobbit, ami leköt, vagy pl. elhatároztam, hogy leteszem a nyelvvizsgám, amit évek óta halogatok, stb. Aztán valószínûleg mire mindent megteszem, amit elterveztem, már el is telt az az idõ, amit még meg szerettünk volna hagyni kettõnknek. Azt nem tudom még, hogy mennyire hatásos ez a módszer, mert még csak most próbálgatom, de sokkal kevesebbet gondolok rá. Egyszerûen lefoglalom magam. (Elterelõ hadmûvelet az anyai ösztön ellen:-)) Úgysem tudok mit csinálni, ezért elhatároztam, hasznosan töltöm el az idõmet.
Szia Mi a parommal nem vedekeztunk, es En annyira szerettem vna a babat, de nem jott ossze, aztan novemberben dontottem el, h na jo, akkor meg igazabol raerek, igaz 29 eves vagyok, mar itt lenne az ideje az elso picinek, de ha ennyire nem akar akkor ne eroltessuk.Eldontottem, h mivel a gyogyszer abbahagyasa utan jo par kg feljott ram, azt ledolgozom, elkezdek sportolni ujra a parommal, es ujra tobbet talalkozom majd a baratnommel, es megyunk bulizni, mozizni , tazasokaat terveztem, kirandulasokat, stb.Na erre mar decemberben nem is jott meg, aztan jan.4-en csinaltam tesztet ami kimutatta, h babas vagyok. Tenyleg nagyon sok mulik azon, h ne gorcsosen akarjuk Ot, mert akkor vmiert nem akar jonni, es hidd el, jon O ha jonnie kell!!!! Kivanok neked mielobbi babaaldast! 14 hetes kismama
Én hiába nem gondolok rá, júniusban államvizsgázok, és arra öszpontosítottam minden figyelmem. Hiába mondtam azt is, hogy jó, akkor jön amikor akar, még mindig nem akar, de nem adom fel. Meggyõzõdésem, hogy az államvizsga utáni hónapban már sikerülni is fog, amikor már nem stresszelem magam semmivel. Nagyon szeretnénk már babát.

Mivel, hogyan foglaljam le magam? (a többi lent)

Munkanélküli lettem,igaz,számitottam rá.mégis most teljesen haszontalannak érzem magam.....

Legjobb válasz: Takarítsd ki a házad minden szegletét! Mossál függönyt, pucolj ablakot, takaríts szõnyeget! Kezdj el sportolni valamit, vagy olvass egy jó regényt. Csinálj olyan dolgokat, amikre eddig azokat a kifogásokat kerested, hogy a munka miatt nincs rá idõd! Élj egy picit, közben meg küldözgesd a pályázatokat!

Takarítsd ki a házad minden szegletét! Mossál függönyt, pucolj ablakot, takaríts szõnyeget! Kezdj el sportolni valamit, vagy olvass egy jó regényt. Csinálj olyan dolgokat, amikre eddig azokat a kifogásokat kerested, hogy a munka miatt nincs rá idõd! Élj egy picit, közben meg küldözgesd a pályázatokat!
Ne hagyd, hogy elússzon az idõd. Kösd ki, hogy napi nyolc órát a munkakeresésre fordítasz (önéletrajz csiszolása, állásokhoz igazítása, jó motivációs levelek írása, keress ingyenes online anyagokat, amik segítenek, keresd fel az ismerõseid, hogy szóljanak, ha van valami, menj be személyesen is azokra a helyekre, ahol dolgoznál, vidd be papíron az anyagod, ilyesmi). Így máris strukturált a napod, és hamar fogsz állást is találni. De ha nem olyan sürgõ, hogy munkába állj, akkor tedd meg most azokat a dolgokat, amikre eddig nem volt idõd :)

Mit tesznek a felek hogy ne múljon el a szerelem? Vagy hogyan foglalják le magukat ha nincs ott a másik?

Arra gondolok,hogy ha távkapcsolatban él valaki akkor mit tesztek hogy lefoglaljátok magatok?mi 2 éve vagyunk így,a szerelem már átalakult szeretetté, én utolsó évemet töltöm az okj-s vizsga el?tt. Tervben van hogy utána felköltözöm hozzá,de eléggé nehéz azzal a tudattal hogy még várnom kell,és a sulit is szívesen hagynám..

Legjobb válasz: A szerelem bizony múlik....Én a pasimmal több évig voltam 1500 km-re.Hát volt minden:D Telefonsex,:D,amikor együtt voltunk hol randi hol romantika,hol tömény erotika:D....pár nap a világ végén.....A lényeg hogy találjatok mindig valamit a másikba amit eddig még nem ismertél.

A szerelem bizony múlik....Én a pasimmal több évig voltam 1500 km-re.Hát volt minden:D Telefonsex, :D, amikor együtt voltunk hol randi hol romantika, hol tömény erotika:D....pár nap a világ végén.....A lényeg hogy találjatok mindig valamit a másikba amit eddig még nem ismertél.
Én pl nekiálltam angolul tanulni.MErt ugye Õ Angliába volt és így el tudtam jutni hozzá és nagyon jól lefoglaltam magam.Sokat jártam usziba, futni, na meg én tanultam még akkor tehát sokat tanultam ami meg is látszott az eredményeken.KB kéthavonta járt haza max 3 napra:(Borzalmas volt az biztos.MAjd megõrültem de azok a percek amiket úgy együtt töltöttünk....minden alkalommal szerelmes lettem belé:DSoha nem sírtam mert nem engedte.Mindig azt mondta hogy inkább örüljek hogy vagyunk egymásnak:DTe is így fogd fel.KEress egy új hobbit magadna ha lehetõséged van iratkozz be egy tanfolyamra.
se te, se õ nemvagytok vakok. ha egy lakásban laknátok, akkoris ugyanez lenne a helyzet. az ember nem csukott szemmel jár, ezt a szó szoros értelmében kell érteni. ez nemazt jelenti h megnézi az összes létezõ pasit, mert nem. nem direkt. de látja. fõleg ha az osztálytársa. és teis látod. és ez nemlenne másképp, ha nem 85km-re lennétek egymástól. a másik pedig, h mit csinálj "egyedül"....nos, hát én a helyedben mindent csinálnák, amit akkor csinálnék, ha nem lenne 85 km köztetek. éld az életedet, nemkell folyton ráragadva lenni a barátodra. járj el vásárolgatni, gondolom vannak barátnõid, járjatok el együtt beszélgetni, kapucsinózni, moziba, ilyenek.
A kérdező hozzászólása: mi 85km-ra vagyunk. Telszexet nem mert kicsit félénk vagyok:) romantika azért persze, de ti sem mindennap gondolom. És mivel foglaltad le magad, hogy ne hiányozzon hogy melletted legyen, vagy hogy ne légy "bolond"?:)
A kérdező hozzászólása: ha nincs velem, agyalok mindig. minden mereven veszek, a kapcsolat szabály, mint minden, tudom nem az. Kiidegelem mindig mint egy gyerek hogy ha ezt csinálom olyan mint ha nem foglalkoznék vele, vagy nem szeretném. ha mást csinálnék szintén. Mondja hogy ezek természetesek, de egyedül hétköznap eléggé szar tud lenni:) vagy hogy azt érzem mindig bántom, és hogy utál érte, mert ezeket mondom. Egy agyalós hülye vagyok. Van az osztályban egy fiú, akin néha agyalok, de mint pár nem kérném meg..erre mondta hogy neki is van hogy egy csaj tetszik de nem vak.Engem mégis zavar hogy én a fiúkat nézem és hogy nincs itt.Normális vagyok? Kérlek csak normális válaszokat írjatok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!