Találatok a következő kifejezésre: Mivel foglaljam magam (49 db)

Hogy tegyem magam túl végleg a szakításon? Mivel foglaljam le magam ha nincs több ötletem és teljesen kivagyok?

Már 3hónapja, hogy vége lett de még mindig nem tudtam feldolgozni. (2 évig voltunk együtt) Az els? két hétbe volt a legrosszabb akkor éjjel-nappal sírtam, teljesen elhagytam magam semmi életkedvem nem volt. Utána a barátaim segítségével valamivel jobb lett a helyzet, mentem velük bulizni, minden fele a családdal is sok id?t töltöttem lefoglaltam az agyam. A következ? hónap elég jól sikerült sok programom volt. Viszont most megint a padlón vagyok már vagy 3hete nagyon... mindenr?l ? jut eszembe bárhova megyek bármit csinálok, nagyon hiányzik:( ? volt nekem az els? és még most is szeretem annak ellenére, hogy fájdalmat okozott és tudom, hogy már egyáltalán nem illettünk össze. Már sírni sincs er?m, folyton vele álmodok. Mit tegyek? Szeretnék újra olyan boldog lenni, mint vele voltam, de már lassan a hitem is elfogy, hogy lehet még jobb is és csak ?t akarom, pedig tudom, hogy lese szarja a fejem ? már rég elfelejtett.

Legjobb válasz: Tanulj, olvass, fórumozz, kezdj el sportolni. Ha semmi nem megy, akkor az élet olyan, mint a motor: be kell rúgni. Hülyítsd a srácokat, élvezd, hogy szabad vagy, senki nem szól bele, mit csinálsz, hogy öltözöl, hová mész. És a hülyített srácok között hátha lesz egy, aki megfog. 24/N

Tanulj, olvass, fórumozz, kezdj el sportolni. Ha semmi nem megy, akkor az élet olyan, mint a motor: be kell rúgni. Hülyítsd a srácokat, élvezd, hogy szabad vagy, senki nem szól bele, mit csinálsz, hogy öltözöl, hová mész. És a hülyített srácok között hátha lesz egy, aki megfog. 24/N
Szerintem is kezdj sportolni, járj buliba, vásárolgatni stb:) engem ezek mindig felvidítanak, ha rossz a kedvem. 19/L
amit te szeretnél abból csak az lenne, hogy teljesen kiszolgáltatod magad a srácnak és ha majd kedve lesz hozzád akkor max ágybabújtok.....fájdalmas de ennyi nem több.....a másik dolog, hogy szerintem nem kéne hülyítened a fiúkat, mert miért õk szop.janak azért mert te szomorú vagy a volt pasid miatt, aki le se sza.r....szóval nehéz idõszak áll elõtted, de idõvel úgy is jön valaki aki majd elvarázsol és akkor hidd el egész másképp fogsz tekinteni az exedre....sok sikert :) (20 F)
Próbálj meg másokkal ismerkedni. Nézz körül hátha van valami helyes, szingli pasi a környezetedben. Vagy menj el valahova szórakozni a barátnõiddel, táncolj és lehet, hogy lesz valaki akinek megtetszel. :) És tudom, hogy nehéz, de azokat a dolgokat amik rá emlékeztetnek tedd el. Ne legyenek szem elõtt. Lehetõleg a facebookját se nézegesd. Tudom, hogy kíváncsi vagy, hogy mi van vele meg minden, de ha valamit akar úgyis õ fog keresni. Ha találkozol vele ne mutasd ki mit érzel, ne könyörögj neki, hogy bocsásson meg, ne alázd meg magad. Inkább játszd meg, hogy nem is hiányzik. Ezen kívül amik még nekem beváltak: nézz vicces filmeket, lehetõleg olyat ami nem nyálas. Ajánlom a dögölj meg john tuckert! :D Ez a film arról szól, hogy hogyan égetnek le egy fiút. Ha mély ponton vagy próbáld meg elterelni a figyelmed. Ha más nem jut eszedbe takaríts :D Az még hasznos is. Írd fel a rossz tulajdonságait a srácnak és amikor hiányzik olvasd el õket. Remélem tudtam segíteni! :)

Ausztráliába repülök. Mivel foglaljam el magam a hosszú úton? És hogyan tudok átállni, mert 8 óra az időeltolódás.

Legjobb válasz: az ut az mindig gyorsabban elmegy, mint ahogy gondolnad... vetitenek folmet, meg ilyesmik, de vigyel fel zenet magadnak, meg könyvet, vagy ujsagokat, ami erdekel... az idöeltolodast en ugy szoktam megoldani (en is mastol hallottam, hogy ez a bevalt tapasztalat), bar nem tudom mikor ersz oda, de ugyanugy este feküdj le aludni, ahogy lefeküdnel, es akkor viszonylag gyorsan tul vagy rajta... lehet, hogy 30 orat leszel ebren, eleg faraszto, de masnapra mar okes leszel, es nem megy el ra több napod...

az ut az mindig gyorsabban elmegy, mint ahogy gondolnad... vetitenek folmet, meg ilyesmik, de vigyel fel zenet magadnak, meg könyvet, vagy ujsagokat, ami erdekel... az idöeltolodast en ugy szoktam megoldani (en is mastol hallottam, hogy ez a bevalt tapasztalat), bar nem tudom mikor ersz oda, de ugyanugy este feküdj le aludni, ahogy lefeküdnel, es akkor viszonylag gyorsan tul vagy rajta... lehet, hogy 30 orat leszel ebren, eleg faraszto, de masnapra mar okes leszel, es nem megy el ra több napod...
Keress egy szmipatikus utitársat, s beszélgess..:) ))Mindenrõl..mert ugysem látod röbbé..;)
szerintem aludj vagy olvass mást nemigenn tudsz csinálni hacsak nincs laptopod
Vegyél egy Bibliát és olvasd. Mire odaérsz, nemcsak más földrészen leszel, de úgy érzed, hogy az egész világ sokkal szebb lett.
A kérdező hozzászólása: eléggé örökmozgó vagyok mi a tipp az útra? tudtok nekem ilyen repülõs jógát ajánlani vagy valami? :)
Mi csak 10 órát repültünk most és 7 óra idö eltolódás volt, mi a karibtengeren voltunk vagy is az ellenkezö irányba. Oda fele alig aludtunk, és egész könnyen átálltunk, de már 3 napja itthon vagyunk de reggel 12 óra alvás után alig tudok felkellni. A repcsin fognak filmet vetíteni, ha saját monitoros lesz az ülések, akkor válogathatsz is filmek között. Aztán vigyél könyvet, újságot adnak a gépen, angol nyelvüt meg az adott légitársaság nyelvén. Ami fontos hogy 2-3 óránként sétálj az ülések között, mert a hosszú repülöutak során sokszor elöfordulhat trombózis, és igyál sok folyadékot. Vihetsz fel notbook-t vagy nintendót, akármilyen játékot, csak a felszálláskor és leszálláskor ki kell kapcsolni. mobilokat végig kikapcsolva kell tárolni.
jácc a klotyón péniszbával

Mit csináljak, mivel foglaljam el magam?

Jelenleg beteg vagyok, és még hétfőig itthon leszek. Annyira unatkozok, hogy az hihetetlen. Már minden számot amit szeretek meghallgattam legalább 20x, filmeket/sorozatokat meg nem igazán szeretek nézni, ahogy számítógépes játékokkal se igazán játszok. Mit csináljak, ami szórakozás? Tehát nem kitakarítani és tanulni szeretnék, hanem valami jó elfoglaltságot találni, amíg itthon vagyok. Táncolgatni szoktam egymagamban, de hamar megunom. Van egy kutyám és egy macskám, valamennyit játszok velük, de sétálni se nagyon tudok menni mert egyrészt folyton esik és nagyon hideg van, másrészt betegen nem olyan szívesen megyek. Szóval valaki valami ötlet? Legyetek szívesek kíméljetek meg az idióta válaszoktól! 16/L

Legjobb válasz: Ja és olvasni se szeretek. Egész nap netezek, de csak mert mást nem tudok csinálni. Oké, hogy van sok érdekesség, de szívesebben csinálnék valami mást, csak nincs ötletem, hogy mit.

A kérdező hozzászólása: Ja és olvasni se szeretek. Egész nap netezek, de csak mert mást nem tudok csinálni. Oké, hogy van sok érdekesség, de szívesebben csinálnék valami mást, csak nincs ötletem, hogy mit.
Rajzolás, festés? Néhány óráig biztos lefoglalna.
A kérdező hozzászólása: Na azzal sem tudom lefoglalni magam. Illetve 1x-1x megszáll az ihlet, akkor elvagyok, de max 1 órát. De nekem most van majdnem egy hetem..
Barkacsolj valamit én pl csináltam fabol kicsi hajókat összeszedtem egy .. Csomó hangyát és beleraktam õket a hajokba. Voltak pici kikötõk és pici házak és azokba kaják és énnéztem mit csinálnak a hangyák 13 L. De nem hinném hogy te szereted az ilyen hülyeségeket XD
A kérdező hozzászólása: Mikor kicsit kisebb voltam én is csináltam hasonló "hangyaterráriumokat", de mostmár nem szeretnék. A rajzolás, festés, barkácsolás meg a hasonlók nem igazán kötnek le.
nézz szembe a félelmeiddel. unatkozz. elemezd önmagad. tanulj meg olvasni.

Mi a teendő lelki betegség ellen a pszihológuson kívűl? Pl mit egyek mit igyak ami segít vagy mivel foglaljam el magam?

Legjobb válasz: Depresszió ellen D-vitamin az orvosság. Elvileg a napozás is elég, télen-nyáron. Én inkább d-vitamin artalmú ételeket ettem, ez nálam hatásosabb.Lehet még próbálkozni halolajjal. Ezenkívül ima, evangéliumok és zsoltárok olvasása.

Depresszió ellen D-vitamin az orvosság. Elvileg a napozás is elég, télen-nyáron. Én inkább d-vitamin artalmú ételeket ettem, ez nálam hatásosabb.Lehet még próbálkozni halolajjal. Ezenkívül ima, evangéliumok és zsoltárok olvasása.
lelki betegségen a kaja meg a pia nem nagyon segít.A lefoglalásról meg annyit, hogy azt csinald amit szeretsz, ami eltereli a figyelmedet a bajokról.
Az energia italok fogyasztása, egy -egy kivételes alkalommal akár hasznos is lehet, (így akár a kávé is), de az biztos hogy nem egészséges túlzásba vinni. Önmagában viszont nem lehet a a problémád okozója, nyilván más van a háttérben. A második választ is a figyelmedbe ajánlom, bölcs és tájékozott az írója.
"Lehet hogy azért van lelki betegségem mert kicsit régebben literszámra ittam az energiaitalt?" Nem. :D A koffein csupán felerõsíti. Én is literszámra ittam, és nagyon stresszes voltam akkoriban. Aztán orvoshoz mentem reggeli rosszul létek miatt(a stressz okozta) és mondta, hogy kerüljem a koffein tartalmú dolgokat. Egyik napról a másikra "leszoktam" és egy fokkal jobb is lett.
ÉS a helyedben keresnék egy könyvet(leginkább regényt) ami érdekel és "elmerülnék" abban a világban. :D Addig is ezt elfelejted...vagy ha nincs olyan könyv, akár te is írogathatsz...Nem tudom mennyire érdekel ez a téma téged. Kiírhatod magadból a dolgokat akár
Látogass el a neuroptim.hu oldalra, iratkozz fel az ingyenes tanfolyamra. Rengeteg hasznos infó táplálkozásról, vitaminokról, életmódról olyanoknak, akiknél már kialakult a depresszió és-vagy pánikbetegség, és olyanoknak is akik jó úton haladnak afelé. Az oldal indítója és szerkesztõje egy gyógyult pánikbeteg. A szakértõk olyan orvosok, akik nem hívei annak hogy tudatmódosító szerekkel "mérgezzék" az ilyen gondoktól szenvedõket. Nekem már nagyon sokat segített, és máig is járatom a hírlevelüket.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm :) Lehet hogy azért van lelki betegségem mert kicsit régebben literszámra ittam az energiaitalt?
Koffein tartalmú dolgokat kerüld. :/ Mert csak felerõsíti
A friss levegõn való aktív fizikai mozgás biztosan segít. Strand, úszás, futás, túrázás. Vagy ha kertes házban éltek, akkor a kertben belocsolni estefelé a dolgokat. Vidd el a kutyust sétálni. Vagy találkozz a barátokkal, barátnõkkel. Bármi, csak otthon ne ülj a négy fal között. Ne kezdj el bánatodban enni-inni, mert az így felszedett plusz kilók meg fognak akadályozni abban, hogy késõbb is "jól érezd magad a bõrödben"!
Az olvasás, (netán írás) az egyik legértelmesebb és inteligensebb kikapcsolódás, de nem ebben az esetben, mert elvisz a bezárkózás felé. Ez pedig az egyik legnagyobb baj az ilyen betegeknél, akik amúgy is hajlamosak a magukba fordulásra.

Mivel foglaljam el magam, ha egész nyári szünetben nem lesz lehetőségem gépezni?

Szervizben lesz a gép, így nem tudok majd netezni! Kicsit függő vagyok, ezért elég tanácstalan lettem. Holnaptól számítva nem lesz lehetőségem gépezni. Lány vagyok.

Legjobb válasz: Tavalyelõtt nyáron 2 hónapig én is gép nélkul maradtam. Hát én életemben nem takarítottam annyit a szobámban, mint abban az idõszakban. :D Annyi idõm volt, hogy az hihetetlen, pedig nem viszem túlzásba, nem vagyok fuggõ. Csak alapból sok idõm van gépezni. Eljártam könyvtárba, kivettem egy csomó jó könyvet. Fejlesztheted a nyelvtudásodat is. Ez sosem árt. Nézz TV-t, strandolj, hívd át a barátnõidet. Biciklizz, sportolj valamit. Napozhatsz, fejts rejtvényt stb. Segíts otthon a házimunkában stb. Iratkozz be nyelvtanfolyamra, vagy kresz tanfolyamra (ha elég idõs vagy). Mondjuk ezekhez nem árt egy kis pénz. Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Mivel nem írtad se a korod se az érdeklõdési köröd, így elég nehéz tippeket adni ezzel kapcsolatban.

Tavalyelõtt nyáron 2 hónapig én is gép nélkul maradtam. Hát én életemben nem takarítottam annyit a szobámban, mint abban az idõszakban. :D Annyi idõm volt, hogy az hihetetlen, pedig nem viszem túlzásba, nem vagyok fuggõ. Csak alapból sok idõm van gépezni. Eljártam könyvtárba, kivettem egy csomó jó könyvet. Fejlesztheted a nyelvtudásodat is. Ez sosem árt. Nézz TV-t, strandolj, hívd át a barátnõidet. Biciklizz, sportolj valamit. Napozhatsz, fejts rejtvényt stb. Segíts otthon a házimunkában stb. Iratkozz be nyelvtanfolyamra, vagy kresz tanfolyamra (ha elég idõs vagy). Mondjuk ezekhez nem árt egy kis pénz. Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Mivel nem írtad se a korod se az érdeklõdési köröd, így elég nehéz tippeket adni ezzel kapcsolatban.
Találkozz a barátnõiddel, olvass, sportolj, játssz a tesóddal, gondozd a kisállatokat, süss valami finomat, takarítsd ki a szobádat, pihenj.
barátnõzés a való életben, nem csak FB-on. közös programok, strand, kirándulás, mondjuk nem tudom hány éves vagy....
Talán menj ki a szabadba is...... Gondolom okostelefonod van, internetezz azon. Egyébként rengeteg más dolgot lehet még csinálni. Most nem arra gondolok, hogy akkor most dvd-z egész nyáron. Menj el barátnõiddel, szórakozz, ismerkedj, strand!
fûzz gyöngyöt csomózz karkötõt makramé olvasás járj el futni tornázni segíts a házimunkában rakj rendet a szobádban esetleg ki is suvickolhatod selejtezd le a cuccaidat és a barátnõiddel csereberéld el a nem kell már ruhákat sminket bizsukat
Olvass könyveket, az leköti az idõt, hímezz, köss.
nehogy már ne tud elfoglalni magad gépnékül! -Olvas -Tanulj -Biciklizz -Barátnõzz -Strandolj -Keress állást
A kérdező hozzászólása: Legszívesebben dolgoznék, de nincs semmi lehetõség, bárhol próbálkozom.
Ha függõ vagy, akkor jót is tesz neked ez a kis szünet. Olvass, sportolj, találkozz barátokkal, tanulj meg fõzni, iratkozz be valami szakkörre, keress egy új hobbit, nézz TV-t (mértékkel), segíts a házimunkában, hallgass zenét.
Olvasás, strand, sport...? Valami régi-új hobbi (pl. kézmûveskedés, fényképezés, túrázás, állattartás, tánc)...? Találkozhatsz barátokkal, beiratkozhatsz tanfolyamra vagy szakkörbe vagy táborba.
Kicsit eltérek: érdekelne mi az a baj egy szg. esetén, ami javítható, de 2-3 hónapig eltart. (Azért eléggé értek a PC-khez, meg informatikához. De õszinte legyek a legburkoltabb laptop, amit visszaküldenek Amerikába is kész max 1 hónap alatt. Mindegy.) Szerintem osztálytársak haverok, stb. találkozz valakivel. Mozi? Én imádom, mondjuk egyedül nem annyira jó, de valaki csak elmegy veled. Strand detto. Telefonodon nincs net? Biciklizés? Valami sport, amibe nem hajtod szét magad?:) Mivel lány vagy: Rajzolás?:) Vagy a többi lányos dolog, amit szerettek... Így kívülállóként nehéz! 15/F
Engem is meglepett, hogy egész nyáron szervizben lesz a gép. Marad a strandolás, olvasás, illetve amit a többiek már írtak. Az olvasást ne vessed el, mert ha megtalálod a mûfajod, akkor az egyik legjobb elfoglaltság. Terjeszd ki a tvzési szokásaidat az ismeretterjesztõ csatornákra. Ott is vannak jó sorozatok. Végsõ esetben, vegyél dvd-t, és egyik ismerõsödet kérd meg, írja ki az eyik sorozat évadát ami érdekel.

Mi csináljak nyáron? Mivel foglaljam le magam?

14 éves lány vagyok. Egy éve költöztünk a jelenlegi városunkba, azóta nagyon megváltoztam. Nincsenek barátaim, pedig régen nagyon sok volt. Ennek az is az oka, hogy egy másik városba járok suliba. Az osztályból több lánnyal is jóban vagyok, meg is beszéltük, hogy nyáron azért sokszor össze kéne futni. Az a rossz, hogy szinte ahányan vagyunk, mind másik városban/faluban élünk. Sok közös programunk lesz, de el kéne foglalnom magam a szabadidőmben. Olvasni szeretek, filmezni. Strandra utálok járni..Egy 5 éves öcsém van, szóval azért nem sokat játszhatunk együtt. Valami hobby, tipp? Munka? Tavaly nyáron újságokat hordtam, de nem pénzért..Valami olyant munkát tudtok, amiért zsebpénzt lehet kapni? Köszönöm! :)

Legjobb válasz: 14 évesen még nyári szünetben sem vállalhatsz munkát. játssz.

14 évesen még nyári szünetben sem vállalhatsz munkát. játssz.
A kérdező hozzászólása: Kivel? Mivel?
önkéntes munkát lehet vállalni. Igaz pénzt nem kapsz de lefoglalod magad.

Szerintetek mit vigyek egy taborba amiben valszeg sok szabadido lesz? mivel foglaljam el magam? 15 eves fiu vok erdekel a foci, szamitastechnika stb.

irjatok lecci tippeket hogy ne unjam magam halalra

Legjobb válasz: Vigyél egy hordozható játékkonzolt vagy egy okostelefont, tele játékokkal. ;) Pl. a PSP-t ajánlom, jól el lehet vele ütni az idõt. :D

Vigyél egy hordozható játékkonzolt vagy egy okostelefont, tele játékokkal. ;) Pl. a PSP-t ajánlom, jól el lehet vele ütni az idõt. :D
A kérdező hozzászólása: ok koszi csak nem lehet elektromos cuccot vinni es ott nincs konnektor vagy semmi
Hát akkor a számítástechnikai cuccok is alapból kiugranak. Mivel érdekel a foci, vigyél egy labdát, (ha esetleg ott nincs) két összeszerelhetõ kaput, meg mondjuk társast, UNO-t vagy ilyesmi.

Van valami ötletetek, mivel foglaljam el magam szerelmi bánat idején?

Legjobb válasz: haverok mire valók? és a barátok?

haverok mire valók? és a barátok?
SPORT!
sírd tele a kispárnád!
A L K O H O L
Rá se ránts! Ránts rá!
wowozz
süss nekem szilvásbuktát!
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok, és leányzó :)
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány? Mert nem mindegy.. (:
a legjobb ha gyorsan keresel valakit még ma estére egy alkalmi szexre!
verd ki!
ugorj le egy hídról
Pasizz! A legjobb megoldás! (;

Mivel foglaljam el magam?

Párom elment vadászni,én meg itthon maradtam a szüleivel.Az anyjával nem szeretek kettesben lenni,nem tudunk beszélgetni,olyan mogorva nincs meg a közös hang.

Legjobb válasz: Menj el szerezz te is egy vadászpuskát, és lõdd le az anyóst, majd mire hazaérnek a vadászatból teríts meg, az anyóst meg süsd meg és tálald fel naranccsal és mond meg h te is voltál vadászni és szép nagy dögöt lõttél csak kicsit rágós mert túl öreg volt.

Menj el szerezz te is egy vadászpuskát, és lõdd le az anyóst, majd mire hazaérnek a vadászatból teríts meg, az anyóst meg süsd meg és tálald fel naranccsal és mond meg h te is voltál vadászni és szép nagy dögöt lõttél csak kicsit rágós mert túl öreg volt.
Hívd fel a barátaidat és tervezz velük valami közös programot, esetleg ülj be egy mozira. Süthetsz sütit is akár. Vagy menj el sportolni: biciklizés, úszás, kocogás:) Annyi mindent lehet csinálni!
A kérdező hozzászólása: Egy kis faluban laknak, itt semmi nincs. A barátaim hozzám 80 km-re vannak, mert a barátom és én ilyen messze lakunk egymáshoz.

Mivel foglaljam le magam, ha nagyon unatkozok?

Szóval egy 14 éves lány vagyok és szinte mindig untkozok azután miután megtanultam a leckéim stb. sokan írtak olyat,h tanuljak,de szerintem pont eleget tanulok,mert kit?n? vagyok és nincs rossz jegyem .Elkezdtem fogyózni is,de néha annyira unatkozok ,hogy eszek:S Ja és nem foglalnak le az iylen dolgok,h olvasás ,rajzolás tv, stb.és olyan jóba senkivel se vagyok,hogy elmenjek bárhova is..Mit csináljak a szabaid?mbe?

Legjobb válasz: Ez így nehéz. Mi az, amit egyáltalán érdekesnek találsz?

Ez így nehéz. Mi az, amit egyáltalán érdekesnek találsz?
Ez így tényleg nehéz. De amit én szoktam, hogy elõkapok valmai zenelejátszót/Jútúb, fülhallgató laptopba be (ha géped van, asszem ez nem megoldható... nem tudom... marad a zenelejátszó), fülhallgató fülbe, zene elindít és fel-alá járkálva elengedem a fantáziám. Néha az így született történeteket le is írom:) De érthetõbb megoldás esetleg a játékXD passziánsz, de ha az is megunod... keress valamit, ami tetszik. Esetleg kezdj animéket nézni :) de ritka, ha valakinek nagyon megtetszik.
17:30-as vagyok megint, bocsánat :D de ez utólag jutott eszembe: elfoglalhatod magad és még tanulsz is, esetleg a már megtanultakat alkalmazod: Honfoglaló :)
A kérdező hozzászólása: kössz a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!