Találatok a következő kifejezésre: Mivel fessem szemöldököm (3 db)

Mivel fessem a szemöldököm?

Sötét sz?két szeretnék, az eredeti fekete. Hogy fessem? Mivel? Nem szeretném elrontani... sz?kít?porom van, az jó esetleg vagy túlságosan kivilágosítaná?

Legjobb válasz: a szõkítõpor jó ha nem vagy rá allergiás és nem érzékeny a bõröd. de folyamatosan figyeld, ne legyen nagyon szõke.

a szõkítõpor jó ha nem vagy rá allergiás és nem érzékeny a bõröd. de folyamatosan figyeld, ne legyen nagyon szõke.
en ugyanigy vagyok vékonyra van szedve és az eredeti fekete, leszõkítettem de nemfigyeltem és nagyon szõke lett még olyan szõrszálak is megjelentek a szemöldököm körül ami eddig ott sem volt. De azóta visszanõtt a fekete. Szerintem ne szõkítsd le te. Menj el kozmetikushoz az majd tudja mit hogy csináljon.
A kérdező hozzászólása: Kozmetikus + fodrász csak egy van a közelben de õ már a hajam szõkítését se merte elvállalni... így hát inkább itthon csinálom. Szemöldökfesték csak barna meg fekete létezik? Szõke nincs?
Leszivatod világosra, utána befested Refectocil szemöldökfestékkel. Nem drága.

Mivel fessem a szemöldököm?

Halvány a szemöldököm, eddig ceruzával húztam ki minden nap. Kipróbáltam a hennát, de csak 4 napig marad rajta. Tetoválni nem akarom, mert hogy fogok kinézni 80 évesen?

Legjobb válasz: Szerintem menj el kozmetikushoz. Õ jobban is látja, hogy hogy lesz szimmetrikus. Amivel festi, egész sokáig bírja és nem is drága.

Szerintem menj el kozmetikushoz. Õ jobban is látja, hogy hogy lesz szimmetrikus. Amivel festi, egész sokáig bírja és nem is drága.
tetovácio natgyon fel szívodik, pláne ha pont az eredeti ször alatt lesz. pár év múlva már semmi nem látszik szinte. (mások észre sem veszik) én nem sminkelek minden nap, de mikor igen akkor szempilla spirállal ovatosan áthúzom, és pont jó lesz. (nekem sötét a hajam meg a szemöldököm is)
Szya! Szerintem mejél el kozmetikushoz és az tuti, hogy megmarad! Tapasztalatból mondom!
fordászkellékes boltban lehet kapni szemöldökfeséket, otthon is be tudod festeni így magadnak, és ugyanolyan tartós lesz mint ha a kozmetikus csinálta volna
Tanácsolom h a szemöldöködre semmiképp ne használj ceruzát mert attól kihullik!
hajfesték... kajak:)

Hogyan fessem be a szemöldököm hennával mit kell csinálni, mivel keverjem, ha teszek olyan helyre, ahol nagyon ritka szemöldököm lehet természetes hatása?

Fekete szemöldököm van és világos barna hajam , a kettő eggyütt nagyon nem passzol.Már megvettem a barna hennát, hogy használjam , használati utasítás nem magyar se nem angol és így sajnos nem értem.

Legjobb válasz: szemöldökfestéket vettél, vagy hennát? Nekem henna alapú szemöldökfestékem van, ha tudok segítek, csak mondd el létszi h milyen

szemöldökfestéket vettél, vagy hennát? Nekem henna alapú szemöldökfestékem van, ha tudok segítek, csak mondd el létszi h milyen
A kérdező hozzászólása: Hennát
Nagyon vigyázzatok ezeknél a festékeknél mivel az, hogy henna alapú nem jelent többnyire semmit. Az elenyészõ henna mennyisége mellett valószínûleg egyébként a megszokott vegyszerek is ott szerepelnek az összetevõk között és így már lõttek is a henna természetes hatásának. Az ember megveszi mert gondolja, hogy hennás és na akkor ez biztos nem károsít annyira... de még mennyire és ráadásul drágábban is adják...
Biztos, hogy nem hennát vettél, legfeljebb valami hennával kevert dolgot. A henna csak vörös lehet. Azt pedig ugyanúgy kell csinálni mint a hajra. Meleg víz, keverés, esetleg egy kis citromlé vagy ilyesmi és rá a szemöldökre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!