Találatok a következő kifejezésre: Mivel fertőtlenítsem kisbabám (2 db)

Mivel fertőtlenítsem a padlót, amin kisbabám mászik, és nem ártalmas?

Legjobb válasz: pár csepp citromolaj a felmosóvízbe.

pár csepp citromolaj a felmosóvízbe.
mosószóda, vagy aktív oxigén. háztartási boltban mindkettõt lehet kapni
Szia! Én vagy ecetet vagy citromlét öntöttem a vizbe.
A kérdező hozzászólása: Akkor a domesztosz gondolom nem jó?
Én 2 hetente domestossal mosok fel, ha nem akkor meg mosogatószer. Semmi bajunk nincs
hát nem az igazi...
Én Ajax vagy Cif felmosófolyadékot használok.
Szerintem is a természetes anyag a jobb. Én mindent agyonfertõtlenítettem (domestos és tsai), aztán az ovi elsõ 2 évében többet voltam otthon a fiammal mint a munkahelyemen.

Mivel fertőtlenítsem a kisbabám fürdőkádját?

2 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Most esett le, hogy én sosem fertõtlenítettem, hat hónap alatt, csak kimostam vízzel. De én nem is gondoltam rá, hogy kellett volna... nem lett semmi baja. De ha gondolod, szerintem ilyen fertõtlenítõ folyadékból készítsz oldatot, és azzal mosd át.

Most esett le, hogy én sosem fertõtlenítettem, hat hónap alatt, csak kimostam vízzel. De én nem is gondoltam rá, hogy kellett volna... nem lett semmi baja. De ha gondolod, szerintem ilyen fertõtlenítõ folyadékból készítsz oldatot, és azzal mosd át.
nem kell fertõtleníteni. Sose alakul ki az õ kis védekezõrendszere, ha mindent lesúrolsz.
Ha nagyon-nagyon olykor-olykor fertotleniteni szeretnel akkor hasznalj ecetet. Vattara es attorlod vele a kiskadat es pont. En semmikeppen nem hasznalnek tisztito szereket.
Az elsõ gyerek elsõ néhány fürdetésénél használtunk a gyógyszertárban kapható tablettát. Aztán leszoktunk róla! A cumisüveget is csak elsõ használat elõtt fõztük ki.
Szia.Fertõtlenítsd!!!Ne tudd meg milyen koszosak a nagykerek raktárai ahonnan kikerülnek.A domestos csodákra képes!!!!!! Késõbb ráérsz 2 hetente.
Vannak mindenféle forumok ahol errõl olvasni lehet es a domestossal semmi baj lehet vele fertõtleniteni viszont az anyosom védönõ és õ kifejezetten a NEOMAGNOL-t ajanlja.
A kérdező hozzászólása: igazatok van... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!