Találatok a következő kifejezésre: Mivel fedhetném a (2 db)

Mivel fedhetném el a padlón álló cserepes növényem földjét, hogy másfél éves kisfiam ne férjen hozzá?

Legjobb válasz: Szia. Próbáld magasabbra tenni a növényt,vagy fából készítsetek köré egy ve´döt,amivel le lehet takarni a földet.

Szia. Próbáld magasabbra tenni a növényt, vagy fából készítsetek köré egy ve´döt, amivel le lehet takarni a földet.
Szerintem ha 4-5x rászólsz, akkor utána meg fogja tanulni, hogy nem szabad.Én még egy kicsit rá is ütöttem a kezére a jobb bevésõdés érdekében.Mindent nem lehet elpakolni az elkövetkezõ kb. másfél évre...:-)
Rakd tele nagyobb kavicsokkal (én a Dunából szedtem) és igy a kavicsokat fogja pakolgatni. Mivel a viz átfolyik rajtuk, ezért nyugodtan tudod öntözni is! És még jó is a virágnak, mert a kavicsok miatt tovább marad nedves a föld!
Szerintem a kavicsos dolog nem jó, mert elõbb-utóbb elkezdi majd dobálni, és akkor mit csinálsz?Én is inkább azt javasolnám hogy valamivel fedd le.Megaztán ugyis rájön hogy ha kipakolja a kavicsokat, alatta ott a föld, aztán kezdõdik elõlrõl minden.
én zöld burgonyazsák hálóját húztam a cserepekre.bevált.
Nálunk az egyik szobanövégy olyan cserépben van aminek van 2lába és arca.Esetleg ha még nem is mosolygós hanem kicsit morgós képet vág, egy darabig nem meri háborgatni a gyerek.A kisfiam mikor felfedezte, nem félt tõle, de nem merte megközelíteni.Aztán barátkozott vele.Eléhasalt és szembenézett vele, de még mindig nem nyúlt hozzá.Késõbb még puszit is kapott a cserép de elterelte a figyelmét a földrõl.Azóta nem bántja a földet.

Holnap lesz egy hete, hogy megcsászároztak, ma szedték ki a varratokat. A hasam kicsit rálóg a vágásra, mivel fedhetném be, hogy ne fertőzzön el?

Legjobb válasz: Nem fog elfertõzõdni, de a hasszorítót szokták ajánlani. Én mondjuk nem használtam semmit, semmi bajom sem lett, 7 hete császároztak.

Nem fog elfertõzõdni, de a hasszorítót szokták ajánlani. Én mondjuk nem használtam semmit, semmi bajom sem lett, 7 hete császároztak.
szerintem sem fog elfertõzõdni, nekem is rálógott az elején, nem lett baj. viszont én a hasszorítót nem ajánlanám császár után. Én próbáltam, de utána csak jobban fájt a seb.
Szia!Esetleg 1 réteg gézzel beboríthatod, hogy tudjon levegõzni is a seb.Ha esetleg bele is ragadna vízzel kiázik.Vizes vattával beecseteled ahol beleragadt és kész.
Szia! 6 hete szültem császárral, nem tettem a se bre semmit sem, haskötõt sem használtam. Amikor a var kezdett lepotyogni, akkor kentem be zuhanyzás után körömvirág krémmel. Szerintem a haskötõnél sokkal jobb a szoptatás. Nekem már nagyon szépen visszahúzódott a hasam, pedig szülés után olyan nagy volt, mint 5 hónaposan!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!