Találatok a következő kifejezésre: Mivel bízta a (35 db)

Menyire bíztok a haas pezsgõtablettában? Mire jó? Beválik? Milyen tünetei vannak ha túl adagóljuk?

Legjobb válasz: kb lófaszt se ér, nyugodtan megihatsz 20-at belõle egy nap.

kb lófaszt se ér, nyugodtan megihatsz 20-at belõle egy nap.

Hegesztésnél gyakran levágja a20A biztit mi lenne a megoldás, hogy folyamatosan tudjak hegeszteni?

Legjobb válasz: vékonyabb pálca, kisebb áram. Bár gépet nem írtál, feltételezem, hogy egyszerû trafó, így extrém esetben inverteres gép, vagy hálózatbõvítés...

vékonyabb pálca, kisebb áram. Bár gépet nem írtál, feltételezem, hogy egyszerû trafó, így extrém esetben inverteres gép, vagy hálózatbõvítés...
Vedd meg az inverteres hegesztõgépemet kiváló minõség magyar gyártmány(karcagi)10 A-rol is hegeszthetsz vele.


Mikor teszteljek a bizti eredmény érdekében?

4.-én volt ovum.3.-án és 4.-én is együtt voltam a férjemmel.

Legjobb válasz: köszi :D akkor megpróbálom :D és reménykedek nagyon :D

A kérdező hozzászólása: köszi :D akkor megpróbálom :D és reménykedek nagyon :D
Szerintem akkor már tesztelhetsz. Lehetõleg reggeli vizeletbõl. Nekem mensi kimaradása után 4 nappal olyan erõs pozitív volt, hogy csak néztem. :)
Pénteken már biztosan kimutatja. Szorítok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. irok mi a helyzet :D és ha tesztelhetek pénteken akkor eredményt is irok :D

Mikor éneklik a reformátusok a Tebenned bíztunkot?

Hamarosan átkeresztelkedek, papíron katolikus vagyok, de reformátusnak vallom magamat. Jobb, mint a katolikus egyház.

Legjobb válasz: Temetéskor.

Temetéskor.
Nemcsak temetéskor, bármilyen ünnepen énekelhetik. Ez amolyan fõ-ének a reformátusoknak, mint az evangélikusoknak az Erõs vár a mi istenünk. Ha neked ez a kedves éneked, kérheted a keresztelésed alkalmára is.
Istenünk. Nem kisbetû, bocsánat.
Honnét tudja az ember mely vallás, vagy egyház a jobb, erõsebb? Több a tagja??? Sok a beteg és kevés a gyógyító! Egy kórház nem attól jó hogy nagy és sok betege van. Hanem hogy mennyi beteg jön ki belõle gyógyultan. Ha csak egy embert jó útra térítesz, meggyógyítasz. Nagyobb vagy annál ki milliókat ámítgat holott még magán se tud segíteni. Jó fát gyümölcsérõl ismered meg. Istent nem az érdekli milyen márkájú metszõ ollót használsz, vagy hogyan metszed a fa ágait. Hanem az hogy milyen gyümölcs terem majd rajta :-)
amikor a pap bemegy részegen és arrra gondolnak magukban, hogy bíztak benne hogy részeg lesz:D

Aki gyermekére bízta a szobatisztaság kezdését, mikor lett az, mikor szólt, hogy pisi, kaki jön?

Kisfiam 2 éves volt 14-én. Bili és sz?kít? is már régen van( 15 hós korától) de nem érdekelte. Néha ráült de semmi produkálás. Majd a nyáron kezdem el nála intenzíven, addig nem akarom, mert úgy se ül rá, ha nem akar. Viszont már majdnem 2 hete szól ha bekakált, illetve kakálnia kell. De azért még a pelusba nyomja.

Legjobb válasz: Szia! Nekem autista a nagylányom, de szerencsére szobatiszta. Õ magától lett az. Én próbálkoztam vele, nem volt érett rá. Majd fél év múlva egyik nap sokáig maradt rajta a pelus, átnedvesedett,és õ maga vette le, és ült a bilire. Azóta oda megy. Õ 3és fél éves volt. Nem volt elkésve vele, ha azt nézzük, hogy auti.

Szia! Nekem autista a nagylányom, de szerencsére szobatiszta. Õ magától lett az. Én próbálkoztam vele, nem volt érett rá. Majd fél év múlva egyik nap sokáig maradt rajta a pelus, átnedvesedett, és õ maga vette le, és ült a bilire. Azóta oda megy. Õ 3és fél éves volt. Nem volt elkésve vele, ha azt nézzük, hogy auti.
28 honaposan telen, bugyit akart felvenni pelenka helyett. mondtam akkor adok ra ha bilibe pisil. bele is pisilt. elotte mar o is egy ideje magatol levetette a pelenkat ha kakilt vagy ha pisilt, de mindig utana szolt es nem elotte. aztan a bugyiban par nap alatt 1-2 balesettel szobatiszta lett.
Nappal 2 évese, , 2és fél évesen mondta elõször este, hogy ö nagylány, nem kell pelus.

Aki babájára bízta, hogy meddig szopok, mikor hagyta a baba adta?

Kisfiam 22 hónapos, kezdi az éjszakákat is átaludni, de ha kel 1-2x akkor általában csak cicin alszik vissza. Ha átaludja az éjszakát és alszik reggelig (nem hajnal 4-5 körül kel)akkor nem is kéri a cicit. Este lefekvés el?tt mindég van cici. Igazából úgy tervezem, hogy 2,5 éve skorig szeretném szoptatni.

Legjobb válasz: Egy évesen már mindent evett,és magától hagyta abba a szopást.

Egy évesen már mindent evett, és magától hagyta abba a szopást.
19 hónaposan választotta el magát, pedig elõtte egy-két hónappal még éjszaka is szopiztunk! Én még szerettem volna, de sehogy nem akarta! Pedig cicis volt nagyon!!!
22 hónapos volt a fiam, amikor magától elhagyta a szopizást. Persze fokozatosan, nem egyik napról a másikra.
18 hósan hagyta el a szopizást, nekem lelkileg nehezebb volt elfogadni, hogy "vége", mert imádtam szoptatni. De örülök, hogy így alakult, mert szerintem a túl sokáig való szoptatásnak is megvannak a hátrányai a gyerek lelki fejlõdésére nézve (ezt legutóbb egy gyerekpszihológus is mondta nekem.)2, 5 éves kor, az én véleményem szerint már sok, utánna meg egyre nehezebb lesz a leválás!
2 éves korában pár nap alatt elhagyta, akkor már csak este szopizott, úgy aludt el. Féltem is tõle, hogy most hogyan fog elaludni, áttértünk hirtelen az esti mesére és nem volt semmi gond az alvással sem. Azóta is minden rendben van. Nekem egy kicsit furcsa volt, de én is hamar megszoktam.
15 hónaposan, egyik napról a másikra nem kellet többé neki a cici.

Felszedtem pár kilót, pasim még bíztat a hízásra, mit tegyek?

164 centi vagyok és tavasz óta 57-r?l 61 kilóra híztam. Ez annyira nem sok, de a barátom bíztat, hogy még nyugodtan szedhetnék fel (ehhez igazából elég csak egy kicsit nem odafigyelni magamra). BMI szerint ehhez a magassághoz 67 kilóig egészséges, attól még messze vagyok...

Legjobb válasz: A BMI l*faszt sem ér. Ad egy közelítõ értéket, de se az eloszlást, se a genetikát nem kalkulálja bele, mivel nem lehet. Eloszlás alatt azt értem hogy nem mindegy hogy abból az X kilóból mennyi a zsír és az izom. Egyébként tök normális alakod van,nekem pl tetszel de próbáld tartani ezt a súlyt, ne nagyon hízz már.

Szerintem itt arról van szó hogy a pasid nagyobb cicikre vágyik.
A BMI l*faszt sem ér. Ad egy közelítõ értéket, de se az eloszlást, se a genetikát nem kalkulálja bele, mivel nem lehet. Eloszlás alatt azt értem hogy nem mindegy hogy abból az X kilóból mennyi a zsír és az izom. Egyébként tök normális alakod van, nekem pl tetszel de próbáld tartani ezt a súlyt, ne nagyon hízz már.
Lehet a pasid a hájasabb nõkre bukik... Szerintem így jó vagy, de több kilóval már kövér lennél.
Ha az én csajom lennél én inkább arra biztatnálak hogy maradj így ahogy vagy, esetleg fogyd le azt a 4 kilót:)
Pont jó vagy most, ne hízzál tovább. A pasid miatt meg pláne, ha te nem akarsz. Amúgy a BMI semmit nem ér.
Tényleg, lehet hogy a pasid arra vár hogy a melleid is akkorák legyenek mint az alsó feled. Pedig nem az a típus vagy akinek meg fog nõni a melle... Nem tudom, szerintem látod te is magadon hogy már most ott a sok felesleg a hasi és comb részen. Azt inkább le kéne dolgozni, vagy legalább formálni tornával, sporttal. 164 cm-hez a te alakoddal kb 50 kg lenne az ideális. A BMI meg hülyeség.
Csinos vagy! Csak annyit szedj magadra, amitõl még Te is jól érzed magad a saját bõrödbe! Ez a lényeg. A pasidat meg, ha nem tetszel így neki, nyugodtan cseréld le! Nekem így tökéletesen bejössz.
Én is ilyesmi magas vagyok, 65-66 kg körül, és bár kövér nem vagyok, 58-60 körül jobban érezném magam. (Csak már nem tudok lejjebb fogyni, itt megállt a dolog.) Jól nézel ki, de szerintem maradj így. (Nem azért, mert kövér leszel 67 kg-osan, mert az még nem kövérség, de nem biztos, hogy te akkor jól fogod érezni magad a bõrödben. Tapasztalat...)
Hát nem vagy olyan vékony, 67 kiló szerintem ne legyél, az már elég elõnytelenül állna. De így jól nézel ki szerintem.
szerintem se hizz tobbet. hacsak nem te is akarod
Szerintem se hízz már többet, így pont csinos vagy.
Szerintem hízz még nyugodtan, bõven elfér rajtad:-):-)

Megszületik hónap végén a húgom, azonban nevet még nem választottunk neki, anyu a névválasztást rám bízta. Szerintetek mi legyen a neve? Vezetéknév: Tamás

Az én nevem Tamás Réka a Húgomé Tamás Henriett /ezeket ne irjátok/ Köszönöm

Legjobb válasz: Dóra,Rebeka,Viktória,Kikinda??

Dóra, Rebeka, Viktória, Kikinda??
Ismerek egy Tamas Timea Johanna nevu lanyt. Otletek:Barbara, Debora, Lidia, Viktoria, Dalma, Kendra, Rebeka, Linda, Norina.
Dóra, Melinda, Barbara
Gréta, Fanni vagy Reni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos változott a helyzet, tegnap elõtt elhunyt a nagymamám, apukánk anyukája, és így az õ nevét kapja! Tamás Erika lesz.:( :)
sajnálom... de amugy én is Erika vagyok.szerintem szép név.de a Laura jobban tetszene... :)
Õszinte részvétem! Nagyon szép név az Erika is! Sok boldogságot a kishúgodhoz!
A nevünket mindig mi választjuk. A szülõk, nagyszülõk, testvérek csak hiszik, hogy õk választották. :) Látod, a hugicád is így juttatta tudomásodra, hogy mi a legmegfelelõbb név a számára... ezt persze ne úgy értsd, hogy kiiktatta a drága nagyikádat. Ezek a dolgok sors szerûek, valaki megy és valaki jön helyette. Nincsenek véletlenek! A nagymama elvesztése iránti fájdalmat a hugicád fogja enyhíteni. Részvétem a nagymamád miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.:) Remélem neki tetszeni fog ez a név!
Õszinte részvétem. Igen, azt mondják, sokszor van úgy, hogy ha valaki világra jön a családban, akkor valaki elmegy :( Neked nagyon szép neved van, az én nõvérem is Réka. És az Erika is hasonló hangzású.
De lehetne 2 neve is mondjuk Tamás Erika Linda
Kata, Laura, Nóra
Réka, Henriett és Erika. Szuper! :-) Részvétem!
Részvétem. Férjem nagypapája tavaly hunyt el, rá 2 hétre megszületett a kislányunk. Nekünk s azt mondták, hogy egy megy, egy jön. Részvétem. Szép név az Erika.
Utolsó vagyok. Majd írd meg, hogy mit választottál:)
Jázmin, Emma
Lilla
Dóra?
Lilla, Adrienn
Lilien??
Tamás Dorina
Teljesen mindegy, csak ne c, cs, s, sz, x, z, zs kezdetû legyen.
Hanna
Tamás Bernadett szerintem igy nagyon szép :D! A Hanna meg a Lara meg az ilyenek már tucat név persze ha neked tetszik add neki nyugodtan :)
Szerintem: Lara, Hanna, Nina, Zoé, Jázmin, Nóra, Petra, Annamária Majd írd meg mi lett végül!!
Dóra
A Gréti szerintem nagyon szép. Egyébként, ha nekem nem kisfiam, hanem kislányom született volna, akkor a Zsófi nevet kapta volna.Szerintem ez is szépen hangzik:Tamás Zsófia
LEGYEN MILÉNA ÉN 35 ÉVES VAGYOK TOLNA MEGYÉBEN ÉN VOLTA A MÁSODIK.
Ha kislányom lett volna, akkor Szimonetta lett volna.
Sajnálom... Szép az Erika név, a legkedvesebb barátnõmet is így hívják, nekem is tetszik a neve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!