Találatok a következő kifejezésre: Mivel öblítsem hajam, (2 db)

Mivel öblítsem a hajam, hogy világosabb legyen? Most világos barna..

Legjobb válasz: Pont most olvastam egy könyvben errõl: a szõke hajnak a kamillavirág ad fényt, ha szeretnél aranyszõke hajszínt, hajmosás után kamillateával kellene leöblítened. Kamillavirágból készíts kb. fél liter erõs fõzetet és lehûlés után többször öblítsd le vele hajad! Remélem bejön!:)

Pont most olvastam egy könyvben errõl: a szõke hajnak a kamillavirág ad fényt, ha szeretnél aranyszõke hajszínt, hajmosás után kamillateával kellene leöblítened. Kamillavirágból készíts kb. fél liter erõs fõzetet és lehûlés után többször öblítsd le vele hajad! Remélem bejön!:)
szia! a citrom is világosít valamennyit, ráadásul egészséges is!
Az ecetes öblítés is segíthet, de vigyázz a fejbõrre... Viszont van mégegy módszer: A napozás: Egy hófehér papírlapra vagy törölközõre terícsd ki a hajad és fehér ruhában legyél de a látható bõrre kenj naptejet Kb. 2x30 perc esetleg 3x és kiszõkülsz, de fontos, hogy a nap a lehetõ legtöbb hajszálat érje!

Az van ráirva a samponokra h amint rátettük a hajunkra rögtön öblitsük le bő vizzel. Miért? és mi történik ha a sampont több ideig hagyom a hajamon?

Legjobb válasz: Nekem mindig azt mondták, hogy azért kell gyorsan és bõ vízzel, hogy a vegyszerek ne ivódjanak be teljesen a hajba és ne károsítsák... De ez lehet hülyeség, nem tudom. De azért lehet benne valami :D

Nekem mindig azt mondták, hogy azért kell gyorsan és bõ vízzel, hogy a vegyszerek ne ivódjanak be teljesen a hajba és ne károsítsák... De ez lehet hülyeség, nem tudom. De azért lehet benne valami :D
A kérdező hozzászólása: hát igeen dee haa áplálo a sampon akkor meg pont h az a jo ha több ideig hagyjuk fent neem? :D épp azért h belemenjen a hajba jobban.. :D de lehet ez csak az én feltételezésem.. :D
az ápolo sampon is vegyszer. harjata hagyodminden hajmosásnál 10 pecig nagyon nemteszjót neki..
Hiába írják rá, hogy ápoló, akkor sem tesz jót. Teli van szárító anyagokkal meg nagyon erõs vegyszerekkel amik feloldják a zsírt.
A kérdező hozzászólása: jaa értem köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!