Találatok a következő kifejezésre: Mivel és tudnák készíteni egy (3 db)

Mivel és hogyan tudnák készíteni egy saját komplett telepítő lemezt (xp, office, nero, stb.)?

Ha lehet magyar nyelv? program kellene, mert nem tudok angolul.

Legjobb válasz: Tudnék... http://home.midmaine.com/~nlite/nlite/nLite-1.4.5.beta.insta.. Töltsd le ezt a programot. Telepítsd. Ez egy magyar nyelvû program. Szükséged lesz hozzá egy windows xp lemezre, azt fel kell másolni a gépedre, majd megmutatni ennek a programnak. Ezt követõen lehetõséged van nagyon sok dolgot hozzáadni. Drivereket, programokat, beállításokat, stb. A végén pedig egy bootolható lemezt hoz ki, amelyet ha telepítesz, az általad hozzáadott dolgok is telepítésre kerülnek. Egyszerû, ügyes, okos, szép :) Sok sikert!

Tudnék... http://home.midmaine.com/~nlite/nlite/nLite-1.4.5.beta.insta.. Töltsd le ezt a programot. Telepítsd. Ez egy magyar nyelvû program. Szükséged lesz hozzá egy windows xp lemezre, azt fel kell másolni a gépedre, majd megmutatni ennek a programnak. Ezt követõen lehetõséged van nagyon sok dolgot hozzáadni. Drivereket, programokat, beállításokat, stb. A végén pedig egy bootolható lemezt hoz ki, amelyet ha telepítesz, az általad hozzáadott dolgok is telepítésre kerülnek. Egyszerû, ügyes, okos, szép :) Sok sikert!

Hogyan tudnék házilag kisemlõsnek élvefogó csapdát készíteni? A házam mellett találtunk egy csíkos mókust, amit a gazdája dobott ki. Napok óta viszek neki enni és fogy is az étel, de most szeretném befogni, mivel itt nem tudna megélni.

Legjobb válasz: legegyszerûbb az amit a mesékbe lehet látni, fogsz egy dobozt, kitámasztod farúddal az elejét, rákötsz erre egy madzagot, szórsz alá eleséget, és arrébb mész hogy a mókus odamenjen enni. ez eltarthat egy ideig (meg kell szoknia a dolgot, de legyél türelmes) Miután aláment a mókus meghúzod a madzagot, a bot kiugrik és a doboz rácsapódik az állatra. Érdemes a tetején egy ajtót vágni mert ha fel kell emelni az aljánál fogva akkor nagy az esély rá hogy az állat a másik oldalon kiszökik

legegyszerûbb az amit a mesékbe lehet látni, fogsz egy dobozt, kitámasztod farúddal az elejét, rákötsz erre egy madzagot, szórsz alá eleséget, és arrébb mész hogy a mókus odamenjen enni. ez eltarthat egy ideig (meg kell szoknia a dolgot, de legyél türelmes) Miután aláment a mókus meghúzod a madzagot, a bot kiugrik és a doboz rácsapódik az állatra. Érdemes a tetején egy ajtót vágni mert ha fel kell emelni az aljánál fogva akkor nagy az esély rá hogy az állat a másik oldalon kiszökik
Amit az elsõ hozzászóló írt jó, de nem szükséges rá az ajtó. Egyszerûen egy szép lassan alá kell csúsztatni egy kartonpapírt, ami elbírja a súlyát. Így szállítani is tudod, és kiengedni is. Keress fel állatmentõket nekik vannak spéci csapdáik is, még segítenek is szerintem. Vannak kinyitható ajtajú kisállat hordozók azokba is el tudod kapni ha ügyes vagy.

ESEMÉNYMARKETING KATEGÓRIÁBA mik tartoznak? Valaki tud anyagot adni róla? Házi dolgozatot kell készítenem belőle és nem találok semmit az interneten, és mivel hosszú hétvége is van, még egy rendezvényszervezővel se tudok találkozni.

Nagyon nagy szükségem lenne segítségre:(

Legjobb válasz: http://www.eupoly.hu/dl/reklamkomm/R7_teljes.ppt#270,15,Esem.. A 15.diától van errõl szó...Bár azt hiszem ott nyitja meg eleve,úgy másoltam ki a linket.

http://www.eupoly.hu/dl/reklamkomm/R7_teljes.ppt#270, 15, Esem.. A 15.diától van errõl szó...Bár azt hiszem ott nyitja meg eleve, úgy másoltam ki a linket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!